Spannendverhaaltje.nl

Mjn verlegen doktertje

-
16-08-2010
Het was weer zover. Ik moest voor pil kontrole naar mijn huisarts. Aangezien ik een hele mooie jong huisarts heb zag ik er niet tegenop om er heen te gaan, sterker nog, ik werd al geil bij de gedachte straks met mijn benen wijd voor hem te liggen. Ik stond voor de spiegel, en bekeek mijn 19 jarig geile lichaam. Mooie strakke borsten, en een kaal geschoren kutje. Howel ik over een uurtje bij hem moest zijn, kon ik het niet laten om even aan mijn kutje te voelen. Terwijl ik zo voor de spiegel stond, liet ik mijn vingers langzaam over mijn kutje gaan. Ik voelde dat ik al kletsnat was, en stak een vinger diep in m'n kutje, en begon mezelf heftig te vingeren. Het duurde niet lang of ik kwam hijgend en kreunend klaar. Daarna waste ik m'n kutje weer schoon, en ging op weg.
Ik was kennelijk zijn laatste patient voor die dag, want er was verder niemand meer. Zijn assistente kwam naar me toe, en zei inderdaad dat ik de laatste was voor vandaag. De dokter zou zo wel komen en zij ging naar huis. Omdat er verder niemand meer was, nam ik me voor om te proberen hem te verleiden. De deur ging open, en hij vroeg me om binnen te komen. Hij zag er prachtig uit in z'n witte doktersjas, en ik voelde mijn kutje weer nat worden. Kleed je achter het scherm maar even uit zei hij. Moet ik alles uittrekken, vroeg ik? Ja doe dat maar, dan doe ik ook meteen even een borst onderzoek zei hij. Ik kleede me uit en ging voor hem staan. Ga maar even op de onderzoeks tafel zitten zei hij. Hij kwam voor me staan, en begon m'n borsten te onderzoeken.
Ik voelde z'n handen over m'n borsten gaan en merkte dat mijn tepels stijf werden en m'n kutje steeds natter. Toen hij klaar was met m'n borsten, moest ik gaan liggen met m'n benen in de beugels. Daar lag ik dan, met m'n benen wijd en een kletsnatte kut. Ik zag hem naar m'n kale kutje kijken, en pakte de eendenbek. Hij ging op een krukje tussen m'n benen zitten, en schoof de eendenbek langzaam ik mijn kutje. Hij moest gezien hebben dat ik klestnat was, maar hij zei niets. Hij draaide de eendenbek langzaam open, en ik voelde mijn kutje zich wijd openen. Hij pakte een spateltje en haalde wat slijm uit m'n kutje. Dat was zo'n lekker gevoel, dat ik spontaan klaarkwam. Het geil droop uit m'n kutje, en liep in een straaltje langs mijn kutlipjes naar beneden door m'n bilspleet op de tafel. Ik zag hem kijken, en z'n gezicht werd rood. Hij draaide de eendenbek weer los, en tok hem langzaam uit mijn natte kutje.
Het ding glom van het geilvocht uit m'n kut. Heb je verder nog klachten of vragen zei hij? Dit was mijn kans. Ja dokter zei ik, ik ben zo vreselijk geil, kunt u daar iets aan doen?Hij keek me aan en zei, wat zou ik daar aan kunnen doen denk je. Ik stak m'n hand tussen m'n benen en begon me voor zijn ogen te vingeren. Ik keek hem aan en zei, kunt u dit niet even voor me doen? Het is niet gebruikelijk dat ik mijn patienten vinger zei hij, maar ik wil voor jou wel een uitzondering maken. Hij kwam weer tussen m'n benen zitte, en ik voelde een vinger in m'n kut verdwijnen. O ja dokter wat heerlijk die vinger in m'n kutje. Ga door en stop er nog een vinger bij kreunde ik. Nou zo te zien kun je wel meer vingers in je kut hebben zei hij, en voor ik het wist had hij al drie vingers in m'n kut. Ik lag te kreunen en te hijgen terijl zijn vingers diep in en uit mijn kut schoven. Plotseling voelde ik zijn hele hand in mijn kut verdwijnen, en werd ik voor het eerst gevuistneukt. O god wat is dit geil dokter ga door en neuk mijn kut met uw hele hand ik ga zo komen. En met een schreeuw kwam ik klaar. Hij trok zijn hand weer uit mijn kut.
Zijn hele hand zat onder het geil. Hij kwam naast me staan en vroeg of het lekker was geweest. Ja heerlijk zei ik, maar ik wil nog meer. Wat wil je dan nog meer vroeg hij? Ik greep in zijn kruis, en zei, ik wil die stijve pik van u in mijn kutje voelen. Ik maakte zijn broek los en begon aan zijn pik te trekken. Deze werd al snel stijf, en ik draaide me een beetje naar hem toe zodat ik z'n pik in m'n mond kon nemen. Terwijl ik hem zo lag te pijpen kleede hij zich verder uit, en stond toen naakt voor me. Ik hield op met pijpen en keek hem vraagend aan. Hij begreep wat ik bedoelde en ging tussen m'n benen staan. Ik voelde de kop van z'n pik tegen m'n kutje en langzaam schoof z'n pik naar binnen. Hij begon eerst langzaam in en uit mijn kut te schuiven, maar ik zei hem dat hij harder moest stoten. Hij begon nu wild en hard in mijn kut te pompen en ik kwam voor de tweede keer klaar. Hij vroeg me waar ik zijn geil wilde hebben, in mijn kut of in mijn mond. Nee spuit maar lekkr diep in m'n natte kut zei ik, voelde zijn lichaam verkrampen. Plotseling kwam hij klaar en spoot z'n pik diep in mijn kut leeg.
Het geil liep uit mijn kut en ik stak een hand tussen m'n benen om nog even lekker te vingeren. Hij trok zijn pik uit mijn kut en kwam weer naast me staan. Ik pakte zijn half slappe pik en begon hem schoon te likken. Ik voelde hoe zijn pik weer hard begon te worden, en besloot hem lekker klaar te pijpen. Na een paar minuten kwam hij lekker klaar in mijn mond, en ik slikte alles gulzig door. Na dat we ons haaden gewassen kleeden we ons aan en ik zei dat ik binnenkort nog wel een afspraak met hem ziu maken voor een ander onderzoek. Hij vroeg waar dat voor was. Ik zei hem dat ik wel eens last van mijn kontje had, en dat hij daar maar eens naar moest kijken. Goed zei hij, kom volgende week maar om de zelfde tijd, dan zal ik je kontje wel even goed nakijken. Voldaan en uitkijkend naar volgende week vertok ik. Over dat onderzoek zal ik jullie vogende week alles wel vertellen.
Aantal keer gelezen:
189
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)