Spannendverhaaltje.nl

Mijn vrouw gaat vreemd

-
21-08-2015
Hallo mijn naam is Bart en ga vertellen over mijn overspelige vrouw Elly.

Mijn vrouwtje Elly is 48 jaar en iets te zwaar voor haar lengte. Daar in tegen is ze ontzettend geil.Ze heeft erg veel behoefte aan sex. Zelfs zoveel dat ik haar dit niet altijd kan geven . We gaan regelmatig naar een parenclub om aan haar behoeftes te voldoen .Als we gaan is dat voor Elly altijd een groot feest , ze is dan niet te stoppen . Ze heeft daar dan sex met diverse mannen , jong of oud maakt haar dan niets uit.
Ook heeft ze dan regelmatig sex met meerdere mannen tegelijk waar ze heerlijk van geniet.
Nu zul je misschien denken dat het daar bij ophoud ,buiten de bezoekjes aan de parenclub ben ik er ook achter gekomen dat ze meerdere mannen ook thuis een bezoekje brengt.
Wat mij opviel is dat ze regelmatig s'avonds moet overwerken.
Ze heeft tegenwoordig ook condooms in haar auto liggen ,toen ik haar vroeg waarom die in de auto lagen zei ze , je weet maar nooit wat je tegenkomt !
Ik was natuurlijk erg nieuwsgierig wat ze allemaal uitspookt
als ze over moest werken.
Op een dag besloot ik haar een keertje te volgen .
Zoals gezegd was het weer eens zover en ik reed op veilige afstand achter haar aan zodat zij het niet in de gaten had.
Ze ging bij de eerste de beste parkeerplaats de snelweg af.
Ze parkeerde de auto tussen een stel vrachtwagens die daar stonden. Het duurde niet lang of er stonden 2 chauffeurs
naast haar auto. Het was een warme avond dus ze hadden alleen een korte broek aan met badslippers.Elly had haar raam open staan en lag achterover geleund in haar stoel.
De ene chauffeur ging nu naar de andere kant van de auto en stapte in aan de bijzitters kant , de andere stond bij de kant van Elly. Ik keek dit even zo aan en besloot om voorzichtig dichterbij te gaan kijken . Toen ik bij de auto aan kwam kon ik goed zien dat ze haar kleren had uitgedaan .
De heren waren haar lichaam aan het betasten als of ze al een tijdje geen vrouw hadden gehad. Elly genoot hier zichtbaar van ze kronkelde met haar hele lichaam. Plotseling werd ik door een werknemer van het tankstation aan gesproken . Lekker vrouwtje is dat hoor ! Ik zie haar hier regelmatig . Het is een super geil huisvrouwtje die wel weet hoe ze mannen moet verwennen ! Ik kan het weten want ik ben al vaak door haar verwent.

Binnenkort het vervolg van dit verhaal !!!!!!!
Aantal keer gelezen:
2314
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)