Spannendverhaaltje.nl

Mijn vrouw gaat vreemd 2

-
03-01-2016
Hier dan het vervolg van deel 1.

Zoals de medewerker van het tankstation dus zei, kwam Elly daar vaker . Ik vroeg hem dan ook hoe vaak zij hem al had verwend . Hij vertelde dat hij haar al een keer of 10 had genomen . Meestal komt ze rond sluitingstijd altijd nog even binnen om zich wat op te frissen . Ze geeft me dan altijd een knipoogje en wacht dan op het toilet tot ik heb afgesloten.
Als ik dan klaar ben met mijn werkzaamheden roep ik haar zodat ze uit het toilet komt.We gaan dan samen naar het kantoor achterin de zaak. Daar kan niemand ons zien en kunnen we ongestoord onze gang gaan . Het duurt meestal niet lang voordat we onze kleren uit hebben getrokken . Ze heeft een lekker figuur , niet mager maar ook niet dik. Haar borsten zijn mooi naturel , een handje vol zeg maar. Haar billen zijn lekker rond en heeft een lekker kaal geschoren kutje . Als we elkaar dan eerst gezoend hebben gaat ze al snel op haar knieŽn om mij eens lekker te pijpen . Ik moet zeggen dat ze dat kan als de beste . Ze neemt hem dan altijd diep in haar mondje , zo ver dat haar neus mijn buik raakt. Dit maakt mij altijd extra geil en dat weet ze maar al te goed. Als ik haar dan omhoog trek om haar op het bureau te leggen weet ze dat het de hoogste tijd wordt om genomen te gaan worden. Haar kutje is dan ook lekker nat ,ook al heb ik bij haar nog niets gedaan . Ik bef haar dan om haar kut sappen te proeven . Ze smaakt erg lekker en haar sappen vloeien in overvloed . Dan ga ik voor haar staan en begin haar langzaam te neuken . Eerst in haar sappige kutje en als ze echt goed geil is geworden dan draai ik haar op haar buik om dan voorzichtig ook haar kontje te nemen . Ik moet dit van haar voorzichtig doen omdat ze dat thuis niet doet met haar man . Dit vindt zij iets om te doen als ze vreemdgaat , anders is er de spanning en sensatie af zegt ze .Ik vind dat niet erg want het is namelijk heerlijk dat strakke kontgaatje . Het duurt meestal ook niet lang voordat ik op klappen sta natuurlijk.
Als het bijna zover is trek ik hem er snel uit , ze wil dan mijn zaad in en op haar mondje hebben .Ze neemt daarna mijn pik in haar mond om hem schoon te likken . Dan frissen we ons wat op om vervolgens afscheid te nemen en allebei huiswaarts te gaan .

Ik heb naar het horen van zijn verhaal maar niet verteld dat Elly mijn vrouw was. Ik wilde namelijk niet dat hij Elly de volgende keer zou vertellen dat hij mij gesproken had. Hierna namen wij afscheid van elkaar want hij ging naar huis .

Door het gesprek met de tankmedewerker had ik dus minder op Elly gelet die bezig was met de 2 vrachtwagen chauffeurs. Toen ik dus weer keek was er al 1 verdwenen , alleen die gene die was ingestapt zat er nog steeds . Zitten was een groot woord , hij lag met zijn stoel achterover en Elly zat bovenop hem . Ze was hem heerlijk en fel aan het berijden .
Elly ging goed tekeer met die man , ik kon zien dat ze ver tegen het hoogtepunt aan zat . Dat merk ik altijd aan haar gezicht uitdrukking , ze knijpt dan haar ogen dicht en bijt op haar lippen . Ik ben toe vlug naar de auto gelopen om eerder thuis te zijn al haar . Ze mag niet weten dat ik haar zo bezig heb gezien natuurlijk .

Elly kwam ongeveer 20 minuten na mij ook thuis ,ze was moe van het werken zei ze en ging eerst even lekker een warm bad nemen voor ze naar bed zou gaan . Is goed zei ik , zal ik nog iets te drinken meenemen voor jou . Oke, dan zie ik je zo boven was haar antwoord . Zo gezegd zo gedaan , we hebben die nacht samen nog ontzettend goede seks gehad .

Ze moest eens weten waarom dat zo was !!!!!!!!!!!!!!

Groetjes Bart

ps : Misschien later weer een verhaaltje over Elly .
Aantal keer gelezen:
4765
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)