Spannendverhaaltje.nl

Mijn vrouw en de kostganger

-
21-10-2010
Afgelopen maanden hebben we een kostganger in huis genomen we hadden nog een kamer over en konden het geld goed gebruiken.
Laat ik ons eerst voorstellen , ik ben Wim 42 jaar mijn vrouw Cindie groot en stevig met haar rondingen op de perfecte plaats en behoorlijk knap is 40 jaar.
We neuken er nog flink op los mijn vrouw heeft dan haar mooie lingerie setje aan met nylons en jaratels en een paar mooie hoge laarzen tot boven haar knieen , dat de kostganger ( Hans ook 42 jaar ) ons kan horen deert ons niet we worden er alleen nog opgewondender en geiler van , mijn vrouw laat dan haar fantasie de vrije loop en zecht soms - ooohhh jjjaaa Hans lekker naai mijn geile loopse kut maar lekker diep , ik moest dit weekeinde zogenaamt in het buitenland werken maar wilde in werkelijk heid eens weten wat mijn vrouw met de kostganger zou doen als ik er niet was die gelegenheid deet zich nu voor alleen moest ik dan een nacht in de auto slappen dat was geen punt.
Hans was al jaren geschijden en heeft tot nog toe geen vrouw geneukt wel soms afgetrokken dus zijn kloten moeten goed vol met zaad zitten. hij is een grote man van bijna 2 meter.Ik liep deze avond om het huis om niet gezien te worden en merkte dat alle gordijnen gesloten waren , ik sloop via de keuken deur naar binnen heel zacht liep ik naar de woon kamer lege glaze en een paar lege flesjes bier op tafel maar verder niemand te zien , ik bleef even in de hal staan luisteren en ja hoor die waren bezich kon ik horen.
Mijn hart bonkte in mijn keel en ik ging de trap op , ik kon onze slaapkamer in kijken mijn vrouw stond in haar mooie lichtblauwe lingerie setje met nylons en hoge laarzen en gesprijde benen tegen Hans zijn hand op te rijen aan het soppen van haar kut stond hij haar flink te vingeren en te tongen.
Ik moest me stil houden maar kon alles goed zien.
Cindie ging op haar knieen voor hem zite en nam zijn lul in haar mond . Na Hans even gepijpt te hebben stond daar een formaat niet normaal meer , volgens mij een lul van meer dan 30 c.m en 6 c.m dik met een kop als een tennisbal.
Cindie kroop op bed sprijde haar benen en zei 'kom mijn vent is er toch niet lik mijn kut met je tong , hij kroop op bed schoof het slipje aan de kant en begon haar te likken hij dronk al haar geil op en pakte haar clit met zijn lippen die steets groter en stijver werd ze lag te kronkelen op bed en riep steets 'ooohhhhjjjjaaaaa bijt op mijn clit zuig er op je maakt me zo geil ooohhhh jjjaaa verdome lik me klaar steek je tong in mijn kut oooohhhhh iiiikkk kkkoooommmmm jjjjaaaaa jjjjaaaa jjjee tonnggg eer in ooohhh got jjee lluul er in en naai me vol .
Hans kwam overeind heel zijn gezicht was nat van de sappen uit haar kut , ik kon nu ook zien dat haar kut behoorlijk gezwollen was en van geilheid flink open stond .Ze zei 'kom Hans met je lekkere lul schuif hem in mijn geile kut en naai me , Hans ging languit op mijn vrouw liggen schoof haar slipje aan de kant en schoof zijn lul in een keer tot zijn ballen in haar geile natte kut en bleef even stil liggen kon ze wennen aan de dikte en de lenkte van zijn lul , Cindie snakte even naar adem maar begon na korte tijd hevig te kreunen en met haar bekken op en neer te gaan , Hans begon haar nu met lange halen te neuken langzaam er uit en hart er weer in , ik zag zijn lul blinkent van haar kut sappen in en uit haar kut schuiven .
Nu sloeg ze haar benen omhult door nylons en hoge laarzen om zijn kont om hem nog dieper te krijgen , wat vond ik dit een geil gezicht ik werd er flink opgewonden van mijn lul deet gewoon zeer zo hard was hij.
Hans lag daar met zijn grote lul mijn Cindie met lange halen in haar kut te naaien , gromend zei hij 'meid ik hoop dat je de pil slikt, 'nee' zei ze 'die slik ik niet'.

Groetjes: de geile echtgenoot.
Als je wil mailen kan dat:

coppelmans2@zonnet.nl
Aantal keer gelezen:
729
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)