Spannendverhaaltje.nl

Mijn vrouw betrapt

-
21-10-2010
Ik kwam bij onze caravan en hoorde haar zeggen, ik kom naar de parkeerplaats bij het hek. Ik maakte een beetje lawaai zodat zij wist dat ik in de voortent was en even later kwam zij naar buiten. Het zonnetje scheen heerlijk zij zag er lekker uit voor een man, topje en een kort rokje en wat later bleek dat was alles. Ik ga straks op de fiets even naar het dorp, zei ik, ik moet nog wat scheerlijnen halen. Je boft met dat mooie weer, zei ze, ik ga eerst nog even lezen, ik vermaak mij wel en zij pakte een boek. Zij pakte mijn stoel en zette daar een voet op, zag ik het goed had zij geen slipje aan. Ik haalde de fietspomp en ging de banden op spanning brengen en keek wer naar haar mooie strakke benen en dijen en ja hoor ik had het goed gezien mijn vrouw zat in haar blote kontje te lezen. Toen ik haar een kusje gaf kon ik achter het topje kijken en zag haar blote borsten zitten, en in de stof tekende haar tepels flink af, mijn vrouwtje was geil. Nou schat ik ga, zei ik na de kus, je hoeft je niet te haasten hoor, zei ze, ik zie je wel weereen keer. Ik ben ook niet van plan om mij druk te maken schat, wij hebben vakantie zei ik en pakte mijn fiets. Op de weg stopte ik even en daar stond zij al op, bracht het boek weg en zette de stoelen in de voortent. Ik maakte dat ik weg kwam en reed naar de parkeerplaats bij het hek . Ik stapte een eindje van te voren af, zette mijn fiets achter een bosje en sloop naar de parkeerplaats . Daar zag ik een auto staan die mij bekend voor kwam het was de wagen van mijn vriend Jan.
Ik verstopte mij achter een paar jeneverbesstruiken, mooi dicht en wachtte vol spanning af. Daar zag ik het rooie topje aan komen, daar was mijn teefje. Jan stapte uit de auto en kwam naar haar toe. Zij sloeg haar armen om zijn nek en die twee stonden flink te tongen. Mijn hart bonsde flink. Zijn handen lagen op haar billen en zij zei wat tegen hem, daar schoof hij haar rokje omhoog en zag ik haar blote kontje en hij streek er over heen. Ik heb altijd mijn fototoestel in de fietstas want het was verschillende keren voor gekomen dat ik dieren in het bos zag en daar wilde ik dan foto's van maken. Nu had ik wat moois in beeld en maakte snel een paar opnames van haar mooie kontje. Jan haalde een deken uit de wagen, nadat zijn hand ook even naar de voorkant was gegaan en haar kutje had gevoeld en zij gingen het bos in.

In het bos zijn flinke heuvels aanwezig dus een mooie gelegenheid om daar achter te gaan liggen zodat je denkt dat niemand je ziet. Ik zorgde er voor dat ik steeds wat later dan zij het pad opkwam en op een gegeven ogenblik zag ik hu over zo heuvelrug verdwijnen. Ik sloop via de andere kant daar ook achter en daar stonden ze. Hij had haar topje nu uit getrokken en was druk met haar harde borsten aan het spelen. Toen maakte Annie zelf haar rokje los en trok het uit en daar stond mijn sletje spiernaakt. Zij ging op de deken liggen en keek hoe Jan zich uit kleden en daar stond hij met zijn paal te pronken.

Annie kwam overeind en ging op haar knien zitten en pakte die paal en nam hem hem in haar mond en begon hem even te pijpen. Ik maakte weer foto's en toen ging zij weer liggen. Ik zag haar donkere kutpruik en Jan drukte haar benen uit elkaar en liet de dikke eikel tussen haar volle lippen komen en drukte diep door. Ik keek gespannen naar zijn kont die op en neer ging en haar in een hoog tempo pakte en het wat duidelijk zij genoot er van. Mijn lul stond hard in mijn broek het was ook best geil om te zien hoe je vrouwtje flink gepakt wordt. Ik wachtte dat ze klaar kwam, ze heeft nooit veel tijd nodig en Jan beukte door en toen ging ik stilletjes weg.
Ik ging naar het dorp en vond de caravan zaak, haalde de scheerlijnen en fietste weer terug. Daar pakte ik een boek en ging zitten lezen met mijn lul nog steeds stijf.
Na een poosje kwam Annie aangelopen. ben je al terug zei ze je had je niet hoeven te haasten. Dat heb ik ook niet gedaan, zei ik, want ik heb lekker wat gewandeld, zei ze en weet je wie ik bij de balie zag, geen idee, zei ik, je vriend Jan hij komt zo wat drinken, hij wilde kijken of er nog plaats is dat hij met zijn tent hier kan komen. Leuk zei ik hij is welkom . Ik pakte de stoel voor haar en zij ging zitten lezen en toen zij na een poosje naar de caravan liep zag ik een natte plek aan de achterkant in het rokje zitten. Daar kwam Jan ook aanlopen en ik pakte een stoel voor hem en zei leuk dat je er bent wat wil je drinken, geef mij maar een pilsje, zei hij en Annie die het horde zei, jij ook zeker Bram, ja neem voor mij ook maar n mee, zei ik. Toen zij voor mij langs liep en het pilsje voor Jan neer zetten zei ik wat heb jij in je rokje zitten schat. Ze keek verbaasd op en kleurde. kom eens zei ik en gleed er over heen. Dat is geen gewoon water zei ik en gleed met mijn han donder het rokje en voelde haar blote vette kut. Zo dus jij loopt in je blote kut en kont, zei ik en trok het rokje op zodat ik haar kut zag en ik zie dat er zaad in je haar zit mag ik weten van wie sletje. Door wie heb jij je laten pakken, door mij, zei Jan. Ik vind dat helemaal niet erg dat jij Annie flink neemt zei ik, maar ik wil het wel weten en weet jullie ik wist het ik heb ook bewijzen en haalde de camera en liet ze de foto"s zien. Dus je had het door schat, zei Annie en kneep in mijn harde lul. Ja ik wist het en als straf ga je nu naar binnen en dan scheer ik je kut nu helemaal kaal. Nee niet alles er af, zei ze, ja alles gaat er af dat is mijn plezier van je neuk beurt. En voordat Jan weg ging zat Annie nu met een kale kut buiten en Jan vond het ook geil staan. Jan wanneer je hier komt mag je haar elke dag flink neuken, zei ik, maar ik wil het weten en zien en dat zal gebeuren!
Aantal keer gelezen:
981
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)