Spannendverhaaltje.nl

Mijn vriendje Frank 1

-
03-01-2016
Ik was 16 en mijn moeder en ik waren die zomer weer eens verhuisd. Hoe lang haar baan hier zou duren, wisten we niet. Ach, ik was er aan gewend: een nieuw huis, een nieuwe school, een nieuw vriendje. Ik deed het behoorlijk goed op school, het ging me tamelijk gemakkelijk af. En ik was goed in alle sporten.

Mijn nieuwe vriendje heette Frank, maar we hebben onze verhouding geheim moeten houden. Hij was namelijk 'veel' ouder dan ik: 18! Hij zat al in de hoogste klas, hij was 'n keer blijven zitten. Het begon me op te vallen dat hij altijd kwam kijken als ik een wedstrijd moest spelen. Basketbal, volley, softbal, hockey, ik stond in zowat elk schoolteam. Het was een leuke, knappe jongen, die het van zichzelf niet wist. Hij was vrij stil, het was niet zo'n branieschopper. En ik was met m'n 15 al behoorlijk ontwikkeld. Ik had een praktisch volwassen vrouwenlichaam, ik was vrij lang voor een meisje, nog wat smalletjes in de heupen misschien, maar een flinke boezem. En zo geil als wat natuurlijk op die leeftijd. Voor alle zekerheid had mijn moeder me het jaar daarvoor aan de pil gedaan. En dat was maar goed ook want ik had al heel wat jongenspikken van dichtbij bekeken.Frank stelde zich keurig aan me voor toen hij me in de rust van een hockey-wedstrijd aansprak. Ik was linksback, dus ik slofte als laatste van het veld. Hij zei: 'Ik heet Frank (alsof ik dat nog niet wist) en heb je zin om vanavond mee naar De Samenleving te gaan?' Ik zei meteen ja. Ondanks, of misschien juist dankzij het feit dat ik wist dat De Samenleving een dubieuze reputatie had. Het was een jongerencentrum waar vaak bandjes optraden en waar ook geblowd werd.

'Zal ik je straks naar huis brengen?' vroeg hij nog, maar dat hoefde niet want ik had mijn fiets op school staan. We spraken af dat hij me op zou komen halen. Mijn moeder zou geen bezwaar maken, zeker niet als ze kennis gemaakt hadden. Frank was een keurige jongen.

Het werd een leuke avond waarop ik de hele tijd stond te swingen als een gek. Frank probeerde me 'n beetje zat te voeren, maar dat lukte niet. Verder gedroeg hij zich keurig. Toen hij me thuis afzette, gaf ik hem een kusje. Op zijn wang. Waarop hij weer op zijn fiets stapte.

Daarna gingen we steeds vaker met elkaar uit, waarbij de afscheidskusjes al snel intiemer werden. Hij bleek heerlijk te kunnen zoenen. We stonden elkaar, soms nog met de fietsen tussen ons in, vaak een half uur af te lebberen. Een enkele keer glipte hij met zijn hand in mijn jas en hield me vast terwijl zijn vingers mijn lichaam voelden, door mijn bloes of trui heen. Een keer voelde hij aan de gesp van mijn beha, maar nooit ging hij met zijn hand naar voren om mijn tieten te voelen. Als we afscheid hadden genomen, rende ik naar mijn kamer om met mijn gloeiende kut te spelen.

Hij was al bezig met zijn rijbewijs toen ik hem leerde kennen. En na een paar maanden had hij in n keer zijn rijbewijs gehaald. De zondag daarop mocht hij voor het eerst met de auto van zijn vader een eindje gaan toeren. We gingen naar een kermis, waar we keurig hand in hand liepen. Maar ik had natuurlijk al lang gezien dat hij constant met een erectie liep.

Die zondag ging hij voor het eerst iets verder. Een paar straten voordat hij me thuisbracht, zette hij de auto aan de kant. Het was een chique buurt, er was geen trottoir. Alleen gras langs de kant van de weg. En niemand te bekennen.

Hij zette de motor uit en vroeg 'zullen we hier zoenen?' En zonder mijn antwoord af te wachten, boog hij zich over de versnellingspook naar me toe en kuste me op mijn mond. Hetgeen ik me met alle plezier liet welgevallen. Ik schoof wat meer naar hem toe, terwijl onze monden en tongen met elkaar versmolten waren. Hij had zijn hand op mijn heup, maar ineens legde hij zijn hand op mijn tiet, die keurig verpakt zat in een witte bloes en een beha. Ik hoorde hem snuiven. Terwijl zijn hand op mijn tiet lag - hij wreef met zijn handpalm over mijn stijve tepel - gleed hij met zijn duim tussen twee knoopjes mijn bloes in. Daar vond hij de zachte vallei tussen mijn borsten. Het was voor het eerst dat hij rechtstreeks mijn huid beroerde, en dan nog wel mijn bolstaande tieten. Ook ik lag te happen naar adem. Hij voelde de zachtheid en volheid van mijn jongemeidentieten, maar alleen nog het blote stukje tussen de cups van m'n beha. Hij voelde wel aan de rand van de beha, maar hij deed geen enkel knoopje los. Hij bleef met zijn mond aan mijn lippen gesmolten, terwijl hij net deed alsof wat zijn hand deed, buiten hem omging. Alsof hij niet in mijn bloesje zat met zijn duim, alsof hij niet voelde hoe stijf mijn tepel stond. En alsof ik niet wegdreef in mijn slipje, terwijl hij waarschijnlijk op het punt stond klaar te komen in zijn broek.

We reden naar huis, we waren allebei danig verhit. Hij trilde van geilheid toen hij me een kusje gaf voordat ik uitstapte. We spraken meteen af voor volgende week zondag.

Eigenlijk wisten we natuurlijk allebei dat het ons helemaal niet ging om samen ergens naartoe te gaan, maar om te zoenen, te vrijen en aan elkaar te zitten. De volgende zondag had ik besloten geen beha aan te trekken. Ik had een truitje aangetrokken over mijn blote tieten. Als hij dus bij mijn tieten wilde, moest hij onder mijn trui gaan. Ik was benieuwd of hij dat durfde.

Hij bleek iets voortvarender te zijn dan ik had gedacht. Hij wachtte niet tot het min of meer plichtmatig afscheidskusje. We zouden zogenaamd - voor zijn ouders - naar een braderie gaan, maar hij reed de auto onmiddellijk naar een bosweg en stopte 100 meter verder in een zijpad. Een waterig zonnetje scheen door de wolken. Ik vond alles best. We omarmden elkaar als vanzelfsprekend weer boven de versnellingspook. De beslotenheid van de auto was onze waarborg voor ongestoord vrijen. Hij kuste me wild, inhalig, en stootte zijn tong in mijn mond. Toen legde hij zijn hand op mijn tiet. Hij voelde natuurlijk meteen dat ik geen beha aan had. Hij kneedde mijn tiet en wreef de tepel stijf terwijl we allebei door onze neus snoven.Mijn rechterarm lag op zijn heupen. Daar waar ik wist dat zijn stijve pik wachtte op het moment dat ik hem zou aanraken. Hij nam me, terwijl onze monden met elkaar versmolten bleven, bij mijn heupen, en toen, eindelijk, heel langzaam, aarzelend, ging zijn hand omhoog. Onder mijn trui. Het leek eindeloos lang te duren. Zijn hand kroop omhoog, tegen mijn blote zij aan, onder mijn trui, terwijl we allebei wisten waar hij naartoe wilde. Ik wilde niets liever. Ik smachtte ernaar, zijn warme handen op mijn koele blote tieten te voelen, ze te laten kneden, aaien, mijn tepels te prikkelen. Ik stond op springen.

En eindelijk was hij er. Er ging een schok door hem heen toen hij de onderkant van mijn borst raakte. Mijn blote tieten. Hij welfde zijn hand er omheen, hij omvatte mijn weelderige tieten met de harde, gezwollen tepels. Hij ging er vederlicht overheen. Ik kon alleen maar hijgen en kreunen uit de grond van mijn hart.

Ineens rukte hij zich los van mijn mond, schoof mijn trui omhoog, en drukte zijn lippen op mijn tieten. Hij kuste ze, likte en sabbelde eraan, hij kon er niet genoeg van krijgen. Ik lag te hijgen van geilheid. Even plotseling als hij op mijn tiet was gedoken, schoof hij mijn trui weer omlaag en ging weer rechtop zitten.

'Vond je het lekker?' vroeg hij, terwijl hij onrustig op zijn stoel schoof.
'Ja, heerlijk,' zei ik, 'vond jij het ook lekker?'
'Nou en of,' zei hij. Hij boog zich wederom naar me toe en kuste me hard en heet, terwijl hij zijn hand weer liet dwalen onder mijn trui, in mijn tieten kneep en de tepel aaide.

'Zal ik mijn truitje uittrekken?' hijgde ik. Zonder op antwoord te wachten, trok ik het over mijn hoofd uit en schudde mijn borsten.

'Jij ook,' zei ik. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. In een mum van tijd had hij zijn bloes uit, tezamen met zijn T-shirt. Nu boog ik me naar hem toe en streelde zijn borst, terwijl hij een tiet greep, waar hij lekker in kneep. Ik streelde hem over zijn borst, waar wat blonde haartjes op groeiden en ging spelenderwijs naar beneden, naar zijn buik, zijn lendenen. Ik aaide hem vlak boven zijn broeksband, ik zag de bonzende bobbel in zijn broek. Er zat daar iets heel erg in de knel. Ik zag dat zijn dik-gezwollen erectie de rand van zijn broek omhoog duwde. Ik voelde me compleet zinnelijk, het bloed kolkte door mijn hoofd en door m'n liezen.

Frank zat te happen naar adem, zijn buik ging zwoegend op en neer. Ik wist natuurlijk dat hij maar n ding wilde, dat ik zijn stijve pik raakte. Ik legde mijn hand quasi-nonchalant op zijn bovenbeen en streelde aan de binnenkant van zijn been naar boven. Vederlicht ging ik over zijn broek heen, over zijn kruis, zijn ballen, zijn stijve en streelde hem verder over zijn buik en borst. Ik kuste hem op zijn mond. Hij kon bijna geen adem halen, zo geil was hij. En terwijl onze monden met elkaar versmolten waren en onze ogen stijf dichtgeknepen, legde ik plorseling mijn hand op zijn broek, pal op zijn kruis, en wreef met mijn volle hand over zijn pik. Hij gromde alsof hij protesteerde, maar hij drukte hem tegelijk tegen mijn hand aan. Toen glipte ik met een paar vingers onder zijn broeksband, waar ik de natte, glibberige eikel vond. Ik duwde mijn vingers wat dieper in zijn broek en omvatte heel zijn hete pik.

Ineens schreeuwde hij het uit, hij kwam klaar in zijn broek. O, ik vond het heerlijk. Terwijl ik mijn lippen nog harder op die van hem klemde, voelde ik zijn pik schokken en mijn hand nat worden van het warme zaad. Hij zoog zijn buik in, maar het zaad gulpte over zijn broeksband.

'O God,' jammerde hij ineens, 'o God.' Hij greep zijn T-shirt en droogde vlug zijn broek af, waar toch een natte plek op was ontstaan. Ineens was zijn stemming omgeslagen. Hij kleedde zich vliegensvlug aan, startte de auto en reed zonder een woord te zeggen weg.Ik was stomverbaasd. Ik trok m'n trui aan en vroeg: 'Waarom ben je boos?'

Hij steunde met zijn hoofd op zijn handen, die het stuur omklemd hielden. 'Het kwam zo onverwacht en nu is heel mijn broek nat. Kijk maar.' Hij liet me zijn kruis zien, waar inderdaad een natte plek te zien was.

'Hiermee kan ik onmogelijk thuiskomen. Ik schaam me dood, ik kon er niks aan doen. Jouw hand...'

'Rij even door, dan gaan we een stukje wandelen, dan kan het opdrogen,' opperde ik. Daar had hij niet aan gedacht. 'Is je moeder niet thuis?' vroeg hij. We stonden voor mijn huis.

'Dat weet ik niet,' zei ik, 'ik denk het niet. Maar ze zit echt niet de hele middag voor het raam om te kijken waar wij blijven hoor.'
'Nou, mijn ouders wel,' zei hij. Maar het idee om te gaan wandelen, vond hij toch wel een goed idee. Hij reed onmiddellijk weg.

'Waar gaan we naartoe?' vroeg hij, terwijl hij op zijn horloge keek.
'Gewoon hier de straat uit, de weg oversteken en dan linksaf en dan meteen rechts.' Mijn moeder en ik woonden vlakbij de bossen.

Frank zette de auto stil en stapte uit. Omzichtig om zich heen kijkend of er mensen waren. Er was niemand.
'Kom,' zei ik.

Ik liep door de bossen, over een paadje dat alleen ik gebruikte. Soms moesten we wat takken wegbuigen. Ik voerde Frank mee naar een open plek die begroeid was met sappig, hoog, groen gras. 'Dit is het,' zei ik trots. 'Dit is mijn geheime place X.' Ik ging pal in de zon zitten. 'Dit is mijn geheime plekje,' zei ik, 'er komt nooit iemand. Kom hier zitten, misschien kun je je broek beter uitdoen, of in ieder geval losmaken,' opperde ik, 'dan droogt hij sneller.'

'Dat durf ik niet,' zei hij.
'Ach, kom op, het kan best hoor,' zei ik, 'kijk maar.' Ik trok uitdagend mijn trui over mijn hoofd uit en schudde mijn blote tieten, waarvan de tepels vooruit priemden. Toen viel ik languit achterover in het gras. 'Echt,' zei ik, 'Er komt hier nooit iemand.'

'Maar ik heb weer een stijve,' zei hij.
'Reden temeer om je broek uit te doen,' antwoordde ik, 'anders spuit je er misschien nog 'n keer in. Als je hem ophangt over een tak, is hij zo droog.'

Angstig keek hij om zich heen. En toen naar mij, naar mijn uitdagend blote tieten, die hem toelonkten.
'Ok,' zei hij. Hij trok zijn broek uit. Ik zag dat hij inderdaad weer een prachtige erectie had in zijn keurig witte, maar kletsnatte onderbroek.
'Zo kan ook je onderbroek drogen,' zei ik. Hij hing zijn broek op een tak en kwam schielijk bij me zitten.

'Komt hier echt nooit iemand?' vroeg hij. Hij vertrouwde het niet.
'Nee, hier komt echt nooit iemand.'
Hij draaide zich naar me toe en streelde mijn tieten waar hij niet genoeg van kon krijgen. 'Ik vind je erg mooi,' zei hij. Hij kwam naast me liggen, tegen me aan, en duwde zijn stijve pik tegen m'n heup. Terwijl onze monden aan elkaar gekleefd zaten en hij zijn handen vrijelijk over mijn tieten liet gaan. Hij kuste ook mijn tepels en beet er zachtjes in. Onderwijl streelde hij mijn buik. Ik werd ongedurig.

Ik duwde hem van me af, zodat hij op zijn rug kwam te liggen. Ik schoof dicht tegen hem aan, met mijn tieten bij zijn mond. En ik keek omlaag naar zijn onderbroek. Terwijl hij mijn tepels likte, streelde ik met mijn hand zijn borst en ging zo ver als ik kon naar beneden. Ik kon net niet bij zijn onderbroek. Onwillekeurig duwde hij me naar beneden, zodat ik bij zijn pik zou kunnen. Steeds bleef hij naar mijn tieten graaien. Hij wist wat hij wilde maar hij durfde het niet te zeggen.Ik ging wat lager liggen en keek om me heen. Niemand te horen of te zien. Ik streelde met mijn vlakke hand zijn buik en ging met mijn vingertoppen pestend richting onderbroek. Ik wreef met mijn tieten langs zijn borst. Zijn buik hapte naar adem, zijn pik wees loodrecht omhoog. Met twee vingers pakte ik de bovenrand van zijn onderbroek. Frank protesteerde niet. Ik trok het elastiek omhoog, zodat zijn pik frisse lucht kreeg. De dikke, kwijlende eikel keek me smachtend aan. Ik trok de band over zijn gloeiende pik naar beneden. Meteen tilde Frank zijn billen op. Het was voor het eerst dat ik heel zijn pik zag. Hij had niet zo'n erg grote, maar wel een dikke, met een flinke eikel erop, waar het kwijl uitdroop.

'O chrrrr,' kreunde Frank vanachter uit zijn keel, toen ik hem over zijn strakgespannen ballen aaide. Het kon hem blijkbaar allemaal niks meer schelen. Ook hij was een en al geilheid, roekeloos. Ik streelde hem zachtjes over zijn pik, maar ik wist me te beheersen. Ik liet hem hijgen en steunen. Ik streelde hem over zijn heupen en aan de binnenkant van zijn bovenbenen, terwijl ik met de binnenkant van mijn arm achteloos over z'n pik ging. Maar ik pakte hem niet vast.

Ik rolde van hem af en zei 'streel mij nu.' Hij gaf een kreet van teleurstelling, en rolde meteen tegen me aan, terwijl hij zijn pik tegen me aanduwde. Aarzelend schortte hij mijn rok op. Ik dreef weg van geilheid. Hij naderde mijn slipje. Toen haalde hij zijn hand van onder mijn rok vandaan. Doelbewust trok hij aan de zijkant de rits van mijn rok open. Toen maakte hij het knoopje los. Hij legde mijn rok open, zodat mijn slipje bloot kwam. Hij trok aan mijn rok.

Ik tilde mijn billen op. Daarna streelde hij me weer, vanaf mijn knien ging hij naar boven. Ik had het niet meer. Hij maakte me zo geil als ik weet niet wat. Hij ging verder omhoog, over mijn slipje heen. Hij nam aarzelend het elastiek tussen zijn vingers. Hij keek me aan, kuste mijn tieten.

Onderwijl trok hij het slipje van mijn hete kut, hij trok het helemaal naar beneden. Ik spreidde mijn knien. Hij ging met zijn vingers weer naar boven, naar dat wat hij nog nooit beroerd had en wat ik niks liever wilde. Terwijl hij met zijn vingers omhoog ging langs de binnenkant van mijn bovenbenen, kwam ik al zowat drie keer klaar. Ik bood hem mijn jongemeidenkut aan, heel mijn hete, natte, geile jongemeidenkut. Mijn poesje dat niets anders wilde dan aangeraakt worden. En eindelijk vond hij me. Zijn vingers vonden me, die natte poel van geilheid.

'Streel me daar,' hijgde ik, 'streel me. Ja, pak me, daar!'
Zijn vingers kroelden door mijn schaamhaar, zijn vingertoppen zochten een weg naar mijn kut. Misschien was het voor het eerst dat hij een natte jongemeidenkut voelde. Hij deed 't ongecontroleerd, hij wist niet waar te voelen, maar hij deed 't zalig.

'Ja,' zei ik, 'ja. O God. Ja, steek je vingers erin.' En terwijl hij zelf niet wist wat hij deed, kwam ik al klaar. Ik tilde mijn billen op, drukte mijn poesje tegen zijn hand en gilde als een dier, het kon me niks schelen. Ik explodeerde, ik was eraan toe. O God, het was zalig. Ook nadat ik klaargekomen was, bleef hij in mijn poesje woelen, met zijn vingers glipte hij in en uit, zalig, zachtjes. Hij was er stil van geworden.

Ik rolde me om en ging tegen hem aan liggen, hijgend. 'Het was heerlijk Frank, het was heerlijk. Je moet me vaker strelen zoals je nu gedaan hebt.' Ik drukte mijn tieten tegen zijn borst en kuste hem op zijn mond.

Ik keek naar beneden. Zijn pik stond natuurlijk stokstijf omhoog. Ik keek hem speels aan. 'Zal ik jou nu verwennen?' vroeg ik. Ik wist het antwoord natuurlijk. Hij zei niets, hij keek me alleen maar doordringend aan, te geil om nog te praten.

Met mijn vingers streelde ik zijn borst en zijn buik. Met mijn nagels krabde ik hem zachtjes over zijn ballen, over zijn strakgespannen, volle jongenszak. Met mijn duim stak ik zijn pik omhoog. Ik hield hem stevig rechtop. Het kwijl droop uit het pisgaatje, ik smeerde het over zijn eikel uit. Hij was besneden. Frank lag met zijn ogen dicht, hij ademde zwaar. Ik hield zijn pik met mijn volle hand vast en ging op en neer. 'Harder,' smeekte Frank, 'harder!' Ik begon harder te pompen, terwijl ik naar zijn van geilheid verkrampte gezicht keek.

'Ja,' hijgde hij, kreunend, 'ja. Het komt... oh... arrchhh... ja....' Hij stak zijn pik omhoog, gromde van achteruit zijn keel en spoot het zaad op zijn buik. Het was een heerlijk gezicht om het uit zijn pik te zien komen, waar ik aan bleef trekken. De eerste stralen spoten er echt met kracht uit, daarna melkte ik hem helemaal leeg. Het zaad bleef eruit gulpen, mijn hand werd helemaal nat.

'O liefje,' zei hij, 'dat was heerlijk.'
Aantal keer gelezen:
5093
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)