Spannendverhaaltje.nl

Mijn vriendin en ik

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Kipje23 ''Hey, tijd om even bij te kletsen vanmiddag? xx'' Ik smsde terug dat ze wel ff langs kon komen, ik had toch niks te doen. Ik besloot nog even te douchen en net toen ik klaar was en nog in mijn badjas stond ging de deurbel. Ik hobbelde naar beneden en liet mijn vriendin binnen. We gaven elkaar drie kussen en ik zei tegen haar dat ze wel alvast in de woonkamer kon aan zitten en dat ik er snel aan kwam. Dit vond ze goed en ik rende naar boven om me even aan te kleden. Lisanne (zo heet ze), riep naar boven of ze alvast de waterkoker voor thee mocht aan zetten. Ik riep dat dit geen probleem was. Ik maakte me gauw op, smeerde wat wax in mijn haar en ging naar beneden. Lisanne had zich al genesteld op de bank met een kop thee.
We kletsen wat over van alles en ik vroeg of ze zin had om te blijven eten. Dit vond ze goed.
Nadat we hadden besloten wat we wilden gaan eten gingen we boodschappen halen en het eten voorbereiden. Lisanne maakte te champions schoon en ik sneed het vlees. 'Ik pak even die doek hoor'' zegt Lisanne en ze reikt langs mij heen waar haar hand langs mijn borst komt. Ik bloos, maar zeg er niks van. Tijdens het koken lachen we wat en we schuiven aan tafel om te eten. Tijdens het eten denk ik steeds aan die hand bij mijn borst. Ik merk dat ik hier best opgewonden van word. Ik kijk naar de borsten van Lisanne tijdens het eten. Haar zwarte basic doet haar ronde borsten goed uitkomen bij haar figuur.
Ik wil nog wat groente opscheppen terwijl Lisanne dit ook wil doen en onze handen raken elkaar. We krijgen oog contact en we lachen allebei.
Bij het afruimen wil ik me omdraaien en bots tegen Lisanne die achter me staat. Onze lichamen raken elkaar aan en ik voel een vurige warmte in mij. Lisanne kijkt me aan en we bewegen nauwelijks. Ik voel me erg aangetrokken tot Lisanne op dat moment en zij ook want, we twijfelen en komen voorzichtig naar elkaar toe. Onze lippen belanden op elkaar. Ik voel een schok door mijn hele lijf en zoen Lisanne hevig. Lisanne zoent terug en drukt haar lichaam tegen de mijne. Nog meer schokt mijn lijf en ik voel dat ik meer wil van Lisanne, maar ik stop de kus en kijk Lisanne aan. Ze kijkt geschokt. 'Vond je het niet lekker?' vraagt ze.
Ik ben nog verbaasd, maar weet een stotterende 'jawel' uit te brengen. Ik weet wel wat ik wil en zoen Lisanne nog een keer.
Die avond gaat ze naar huis en ik blijf achter met een dubbel gevoel. Die nacht droom ik over Lisanne die me zoent en me vingert. Lisanne met haar mooie ronde borsten, die me klaarlaat komen. Ik schrik wakker en voel dat ik helemaal nat ben. Ik draai me naar mijn nachtkastje en haal daar mijn vibo uit. Deze steek ik in mijn kutje en begin mezelf te vingeren. Ik kom schokken klaar en ga weer slapen. De volgende ochtend heb ik een smsje van Lisanne in mijn inbox.'' Vanmiddag nog een bakkie doen? xx'' Ik voel dat ik me heel opgewonden worden en sms snel terug dat het goed is. Die middag staat Lisanne voor de deur. Weer geven we elkaar drie zoenen, maar de adrenaline giert door mijn lijf. Lisanne heeft vanavond een shirt aan met diepe hals en ik bedenk me hoe haar borsten eruit zouden zien. Lisanne gaat zitten en ik roep mezelf weer tot orde. Wanneer ik vraag aan Lisanne of ze wat wil drinken zegt ze dat ze me iets moet vertellen. Lisanne verteld dat ze de zoen van gister erg fijn vond en dat ze met een dubbel gevoel is gaan slapen. Ik beaam dit en ik zie de opluchting op haar gezicht. Ze staat op en begint me te zoenen. Allemaal kriebels voel ik gieren door mijn lijf.
Ik voel Lisanne haar hand naar mijn borst gaan en ik stop met zoenen en kijk naar haar hand. We zeggen niks, maar ik laat haar gaan en we zoenen weer. Mijn hand laat ik glijden op haar mooie ronde billen. We beginnen elkaar uit te kleden en wanneer ik Lisanne ontdoe van haar BH zie ik haar mooie ronde borsten. Wauw, wat geil zeg ik en Lisanne lacht. Ik neem de borsten in mijn handen en lik ze voorzichtig. Lisanne kreunt zachtjes van genot. Zachtjes begeleid ik Lisanne naar de bank en laat haar zitten. Ik kus van boven tot aan haar mooi geschoren kutje. We kijken elkaar aan en Lisanne knikt. Heel zachtjes lik ik haar clit. Lisanne kreunt zachtjes. Ik stop met likken en zet mijn vingers in om haar te bevredigen. Vlak voor ze komt zeg ik:'Wacht even, ik haal wat op' en ren snel naar mijn slaapkamer voor mijn dildo en vibo. Lisanne was me achterna gelopen en duwt me zachtjes op bed. 'Dat was niet eerlijk van je' zegt ze en geeft me een dikke tongzoen. Ze pakt de dildo van mij aan en gaat ermee langzaam naar beneden. 'Oh, wauw wat ben je nat' zegt ze en zachtjes legt ze de dildo op mijn natte kut en beweegt hem zachtjes heen en weer.
Ik smeek haar om de dildo in te brengen, maar ze plaagt me en brengt het heel langzaam in. Ik bibber van genot en kreun luid. Lisanne likt nu zachtjes mijn clit terwijl ze de dildo in mij beweegt. Het gevoel is overweldigend terwijl zij me likt en neukt met de dildo. Ik masseer mijn borsten terwijl Lisanne me zo hard aan het bevredigen is. Het fijne gevoel word steeds sterker en ik moet veel moeite doen om het een beetje in te houden. Lisanne merkt dit en legt de dildo aan de kant en steekt 2 vingers in mijn natte kut. Ze weet mijn G spot te vinden en al snel ben ik niet meer te houden. Mijn kut begint te tintelen en als snel kom ik schokkend en kreunend klaar terwijl Lisanne haar vingers nog in mijn kutje zitten. Lisanne kreunt bij het gevoel dat ik klaar kom. 'Dat was erg geil zeg' zegt ze en ze geeft me een zoen. Nog een beetje verdoofd van dat geweldige gevoel komt Lisanne boven mijn gezicht met haar kutje. ''Alsjeblieft?'' zegt ze en ik glimlach. Ik begin haar te likken en voel haar natte kutje boven mijn gezicht. Voordat ze klaar komt stop ik. 'Even wisselen' zeg ik en Lisanne gaat op haar rug naast me liggen. Ik reik naar de vibo en zet hem aan. Ik leg hem op haar clit en Lisanne begint direct te kreunen. 'Ik ben zo geil, hmm' zegt ze en ze reikt naar haar ronde borsten. Ze masseert ze terwijl ik haar clit masseer met de vibo. Ik pak nu de dildo en laat deze langzaam naar binnen glijden. Lisanne kreunt harder en ik neuk haar met de dildo. 'Wat ben je lekker geil' zeg ik tegen haar en haal de dildo uit haar kut. Deze is echt super nat. Lisanne kijkt me een beetje boos aan. 'Rustig maar' stel ik haar gerust en ik steek 2 vingers bij haar naar binnen. Op zoek naar haar G spot, na even zoeken heb ik die gevonden. Lisanne kreunt en ik voel haar kutje steeds een beetje samen trekken terwijl ik haar vinger. Ze begint steeds harder te kreunen en ik voel Lisanne klaar komen terwijl mijn vingers nog in haar zitten. Ik voel haar kutje samentrekken en stiekem ga ik nog even door terwijl Lisanne naschokt. Ik kruip naast haar en we zoenen.
We kijken samen nog vaak terug naar dat moment, wat was dat geil!
Aantal keer gelezen:
391
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)