Spannendverhaaltje.nl

Mijn vriend zijn ex

-
16-08-2010
Een goede vriend van mij had het al een tijdje uit met zijn ex, Maaike dus. Maaike was een echt hoertje, mijn vriend hield zich altijd in met andere meisje maar Maaike bleek tijdens de verkering heel wat andere lullen gehad te hebben dan alleen die van mijn kameraad. Hier was mijn vriend dus achter gekomen en toen heeft hij het uitgemaakt. Veel vrienden van haar keerden zich tegen nu tegen haar en steunden mijn vriend. Ik ook, alleen Maaike geilde me altijd op. Als ik haar zag dan kreeg ik altijd een stijve. Ik kende haar uit de tijd van haar verkering en toen deed ze ook altijd geil tegen velen. Waaronder ik. Ze zei zomaar ineens tegen haar vriend dat ze met mij had liggen neuken in de bosjes terwijl ik er bij stond of ze stelde voor een leraar te pijpen voor overgang. Hij wist dat dit niet waar was, maar dat bewees maar eens hoe geil ze was.
Als we gingen zwemmen ook, ze probeerde altijd zo geil mogelijk over te komen. Ik was een keer met haar aan het zwemmen, haar vriend lag op het grasveld te drogen en wij gooiden balletje over en dat veranderde al snel in afpakken van dichtbij en aan elkaar zitten. Ik deed het balletje onder water en zij dok er naar toe. In eens voelde ik haar bijten rond mijn kruis en haar handen tasten over mijn ballen. Dan kwam ze boven en zei opes verkeerde haha. Ze lachde altijd veel en had grote tieten, een goed neukkontje en een echt pijpmondje. Maar toen het uit gegaan was kreeg Maaike van velen de volle laag. Ze probeerde natuurlijk vaak alles te herstellen, maar zelfs de zus van mijn kameraad was erg boos op haar. Ze vond wel andere jongens en daar ging ze dan weer mee, maar die draaiden haar na een tijdje ook weer de rug toe. Het was nu al een tijdje later, maar ze hadden nog wel ruzie. Ik zag haar dansen in de discotheek.
Ze had een strakke broek en klein topje aan. Ze stond daar alleen, ik kreeg weer een redelijk stijve en met mijn dronken kop ben ik naar haar toe gegaan. Ik begon een beetje met haar te dansen en ze was verrast door mijn komst. Ze dansde terug en ik stelde wat voor te gaan drinken. Al met al hoopte ik dat niemand die ik kende het zou zien. Gelukkig was dit ook niet het geval. Ik gaf haar wat te drinken en sneed geile onderwerpen aan. Ik had het zo min mogelijk over haar exen. We gingen weer dansen, maar nu in een andere ruimte. Hier kwamen bijna alleen maar oudere lui en nu dansden we zeer erotisch, ik greep haar volop op haar kontje en drukte mijn paal vaak tegen haar kontje en kutje. Ze keek telkens opgewonden als ze dat voelde en na een tijdje zo gedanst te hebben wou ze zoenen. We stonden in een hoekje en ik zat haar half te vingeren. Ik stelde voor naar buiten te gaan voor meer. Zij was bezig mijn lul te kneden en knikte ja.
We gingen samen naar buiten, zij liep er best wel trots bij, maar ik probeerde me zo onopvallend mogelijk op te stellen. Toen we buiten kwam doken we een steegje in. Daar stond haar scooter en ze draaiden zich om en nam me weer op de bek. Ik wou maar 1 ding, haar keihard neuken; in de kont of in de kut, verder niks. Ik wou haar altijd al neuken, ze was altijd geil en nu had ik ook een gevoel om haar te wreken voor wat ze hem had aangedaan. Er was dus totaal geen liefde in het spel ik wou maar één ding en dat had alles met lust te maken. Ik drukte haar voorover op haar scooter en greep haar bij haar haar. Ik drukte mijn bobbel tegen haar kontje, trok haar broek en string naar beneden. Snel deed ik mijn broek en boxershort uit en drukte hem gelijk keihard in haar kontje. Het interesseerde me niet of het haar pijn deed ik wou maar één ding; deze slet vullen met zaad. Diep neuken en haar op de één of andere manier sexueel aanranden.
Ik drukte hem gelijk in haar anus zonder enige ontspanning van haar kringspier. Ze kreunde het uit, dit maakte mij enorm geil en ik begon haar hard te stoten. Nog steeds hield ik haar haar vast om controle te houden. Ze begon te schreeuwen: "Neuk me, geil beest. Ik wist dat je dit in je had!" Ik roste met al mijn kracht zo hard mogelijk in haar kontje, met als tweede doel iets zelfs misschien wel uit te rekken of kapot te scheuren. Dit was de straf die ze verdiende. Ik pakte nu haar tieten en drukte haar benen uit elkaar om verschrikkelijk hard dat kontje te bonken. Ze kreunde en in haar kreunen kon ik een soort van pijn horen. Dit wond me zo op dat ik alleen maar harder wou. Je hoorde haar alleen kreunen, verder niks; ze vroeg ook niet meer om harder of meer geneuk. Al met al maakte mij dit klaar, ik spoot mijn gehele lading in haar kontje en kneep die tieten van haar nog een hard. Ik was net klaargekomen en wou gelijk dat kutje van haar onderhanden nemen. Ze zei dat ze even wou bijkomen, maar ik drukte hem al weer in haar kutje.
Deze was breed en redelijk uitgelubberd. Je hoorde telkens ook een droog gesop. Ze zei nu: "Nou omdat jij het bent mag je me nog een keer nemen, neuk me maar eens even... Ik begrijp wel waarom je me wilt, ik geilde je altijd al op heh, je wilt mij neuken vanwege. (die vriend)! Ja, dat is het hè, nou neuk me maar hoor ik verdien het verneder me. Ros mijn kutje hard kom op dan." Hier werd ik helemaal gek van en nam dat kutje zo hard ik kon, ik trekte met mijn vingers hem zo ver mogelijk uit elkaar en rosde de lul er met alles kracht in. Je hoorde haar scooter heen en weer, haar kreunen, de standaard die over de grond schuurde. Zo'n harde neukpartij zie je zelfs geen eens in pornofilms. Ze kreunde en kirmde van de pijn en genot. Zij wist net zo goed dat ze er alleen maar was voor de seks. Toen ik rond mijn hoogtepunt stond kwam ik uit haar, ik legde haar met haar rug op het zadel van haar Kymco en kwam met mijn lul boven haar hoofd zitten.
Zuig me vuile slet beveelde ik en druk mijn lul verschrikkelijk diep in haar mond. Ik neukte zo hard dat mondje van haar ze moest telkens bijna braken. Ik voelde mijn eikel tot haar keelgaatje gaan en haar tong deed z'n uiterste best mij klaar te maken. Ze snakte telkens naar adem, maar die kreeg ze niet van mij. Ik stond op het moment van komen en probeerde zoveel mogelijk gewicht achter mijn lul te zetten zodat ze het sperma wel moest slikken. Ik kwam met mijn knieen van bijna los van de scooter terwijl ik met mijn handen op het stuur steunden. Zo spoot alles haar keelgat in. Ze schrok zo van het gewicht achter mijn lul. Ze probeerde me zelfs omhoog te drukken. Toen ik klaar was heb ik mijn broek en al weer aangedaan. Zij lag nog bij te komen en ik trok ook haar broek aan aan. Ik likte haar nog even over haar duidelijk zichtbaar harde tepels die door haar topje stook. We namen geen afscheid, ik heb haar hierna ook nooit weer gesproken.
Aantal keer gelezen:
675
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)