Spannendverhaaltje.nl

Mijn vriend was op reis

-
21-10-2010
Ik voelde dat het weer eens tijd was. Soms voel je dat gewoon aan. En net nu was mijn vriend weer eens voor enkele dagen op zakenreis. Dat was hij de laatste tijd steeds vaker en ik moet zeggen dat dat waarschijnlijk wel bijdraagt tot mijn frequente vreemdgaan.

Ik was net klaar met werken. Ik werk op een groot kantoor, als secretaresse (administratief medewerkster moet ik zeggen), waar ik al altijd keurig verzorgt en gekleed zit. Niemand van mijn collega’s of mijn werkgevers weten dat ik eigen diep van binnen een beest ben, en dat het beest in me regelmatig even naar buiten gelaten moet worden om te zorgen dat ik me in het gewone dagelijkse leven een stuk beter kan gedragen.

Maar toen ik dus uit mijn werk kwam voelde ik de bekende drang in mijn onderbuik dat ik echt even wat seksuele aandacht kon gebruiken. En ik besloot ook volledig toe te gaan geven aan elk verlangen dat ik verder ook zou hebben.

Ik parkeerde thuis, en rende praktisch naar binnen. Snel at ik wat (saai, in mijn eentje), en sprong onder de douche. De warme stralen deden het geile gevoel wat ik had alleen maar toenemen. Ik schoor mijn kutje en mijn lipjes, zodat alles gald en fris ws, als ik iemand zou oppikken. Ik stapte daarna uit de douche en keek in mijn kleren kast wat ik aan zou trekken. Net op dat moment ging mijn mobiel. Ik keek op de siaplay….mijn vriend….

Ik zette de telefoon op speaker. Terwijl ik naakt voor mijn kast stond, begonnen we een gesprek over hoe het vandaag op het werk was. Ik probeerde mijn toon neutraal te houden, maar kon me niet altijd bedwingen. Hij vroeg me wat ik die avond ging doen. Zelf ging hij een filmpje kijken op zijn laptop, en vroeg slapen, morgen had hij weer een vergadering. Ik antwoordde hem heel rustig dat ik waarschijnlijk even langs mijn moeder zou gaan, en ook vroeg in bed zou kruipen. Maar in werkelijkheid had ik hele andere plannen. Terwijl mijn vriend, die lamlul die zich teveel door zijn werk liet opslokken, me verwaarloosde trok ik lekker uitdagende kleren aan. Ik pakte eerst een paars topje, met een laag uitgesneden hals, en spaghettibandjes. Het leit een aardig deel van mijn stevige borsten vrij. Daarna schoot ik in een kort rokje, zonder dat ik ondergoed aanhad. Vanavond ging ik op jacht, en ik wilde ook dat dat duidelijk was. Mijn kutje schreeuwde er bijna om, om lekker gestreeld te worden, maar ik onderdrukte de neiging. Dat zou vanzelf wel gebeuren.

Nadat mijn vriend had opgehangen maakte ik mijn toilet af. Ik liep, schaard gekleed en geil, de trap weer af en pakte een lange jas. Ik had geen zin om de buren te laten zien wat ik allemaal van plan was. Mijn auto, een opvallende peugeotje zou niet opvallen.

Ik stapte in en reed een half uurtje lang op een autosnelweg. Ik ga voor mijn avontuurtjes altijd een flink eind uit de buurt, ik heb er namelijk niet zo’n zin in geconfronteerd te worden met vrienden of collega’s. Maar na ene half uurtje flink doorrijden op de auto snelweg, had ik het idee dat ik ver genoeg weg was, en ik besloot de afslag richting de stad te nemen. Nu was het parkeren, en op zoek gaan.

Hoewel mijn lijf in brand stond ik echt hard op zoek was naar bevrediging, en me ook best wel een flinke slet voelde was ik niet van plan om me door de eerste de beste te laten neuken. Ik heb namelijk nog wel iets van stijl. Ik wil wel iets speciaals.

Het was lekker weer, een mooie zomeravond. De zon ging onder, maar de laatste straaltje streelden mijn gezicht nog en ze voegden een extra dimensie toe aan het spel wat ik aan het spelen was.
De wijk waardoor ik liep was best stijlvol, en ik hoopte al min of meer dat ik één of ander keel in een jaguar tegen zou komen om me op te pikken. Maar hellas voor mij gebeurde dat niet.

Ondanks dat was het wandelen zeer aangenaam, en de laarzen die ik aanhad zeer comfortabel. Ik had er dus geen enkel probleem mee om nog even door te lopen, en het moment van bevrediging uit te stellen. Er waren hier trouwens maar weinig mannen op straat.

Ik sloeg nog een paar keer een hoek om, en opeens stond ik oog in oog met iets wat waarschijnlijk een mooi huis zou worden. Het stond nu echter nog vol in de aanbouw. Eigenlijk stond er alleen nog maar een paar muren, en een dak. Het zou nog wel verder afgewerkt moeten worden. Op een aantal emmers zaten een drietal mannen, koffie te drinken en een sigaretje te roken. Twee van hen waren grote stevige kerels, van zo rond de dertig jaar. Ze hadden spijkerbroeken en shirts aan. De derde was een stuk jonger, nog maar een jaar of achttien. Hij was goed gebouwd, maar niet zo breed als de andere twee, en was bloot van boven. Hij had korte blonde borsthaartjes en een ketting met een kruisje om. Ik was onmiddellijk geïnteresseerd in alle drie…

“Goed heren, arbeidsinspectie. Voor wie werkt u?”, zei ik zo autoritair mogelijk.
De drie mannen sprongen bijna overeind. Zonder twijfel waren het zwartwerkers, die zo een centje bij wilden verdienen, en waren ze nu bang voor een boete. De twee oudere kerels grijnsden onmiddellijk toen ze me zagen, alsof ze konden ruiken wat ik van plan was. Het jongere gastje echter, werd wat rood en begon te stotteren...”Euhm mevrouw…. Dit is het huis….wij werken voor….we bouwen…”
Zijn maten begonnen hardop te lachen. “Hey Sander, heb je al ooit een controleur gezien van de arbeidsinspectie die er zo lekker uitziet? Dat zijn altijd mannen.”, en bulderend sloeg hij de jongen op de schouder, die onmiddellijk de helft van zijn koffie morste. De jongen werd zo nodig nog roder en stamelde een soort van verontschuldiging. Ik kreeg toch wel wat medelijden met hem. “Ach jochie, ik kwam eigenlijk alleen vragen of ik een sigaretje met jullie mee mocht roken. Alleen is maar alleen.” Één van de twee ouderen bood me een marlboro aan, die ik accepteerde. Ik boog me voorover om het vuurtje te gebruiken wat ze me aanboden, waarbij ik zorgde dat ze alledrie een goed zicht hadden op mijn borsten.

We rookten en praatten een tijdje. De oudere twee kerels, Danny en Frank, maakten steeds toespelingen en hints op wat ik mogelijk wel niet zou willen: Zij hadden allang door dat ik op zoek was naar een lekkere beurt. De jongere kerel, Sander, was echter niet zo door de wol geverfd. Hij had in elk geval niet door wat ik deed. Toen zijn koffie en de sigaret opwaren zei hij zelfs, heel lief: “Wil je verder nog iets anders, mevrouw?”

Ik nam de laatste trek van mijn eigen sigaret, ademde de rook in, en wenkte hem. Terwijl ik langzaam uitblies fluisterde ik in zijn oor: “Ik wil weten of jij en je maten me lekker willen neuken.” Daarna keek ik hem aan. Het was echt alsof hij water zag branden, zo keek hij. Verschrikt, maar ook heel erg geil.

Danny en Frank kwamen dichterbij. “Je moet het Sander maar niet kwalijk nemen, wijffie,”, zei Danny. “Sander is nog maagd. “Maar we zullen jou en hem wel effe helpen, of niet, Frank. De toon in zijn stem, de nabijheid van drie stoere kerels, het was teveel voor me. Ik wilde Sander vol op zijn jongensbek pakken, maar Frank zei: “Niet hier. Als ze ons zien krijgen we gezeik. Binnen in de slaapkamer, daar liggen ook dekens, dat wel zo fijn voor ieders.”

Ze gezegd zo gedaan. De drie stoere bonken namen me mee naar een slaapkamer. Die bestond, net als het huis, alleen uit muur. Een plafond zat er niet in, dus keek ik recht tegen de dakkapel op. Niet dat ik daar veel interesse in toonde. Liever pakte ik Sander eens lekker op mijn bek. Ik drukte mijn vrouwelijke, weelderige lijf, tegen hem aan en kuste hem lekker op de mond. Hij mocht dan nog maagd zijn, lekker zoenen kon hij wel.
Onze onderlijven schuurden tegen elkaar en ik voelde zijn strakgespannen jeans. Frank en Danny lieten zich ook niet onbetuigd. Ze stonden achter me en hun ruwe handen gleden over mijn lijf. Ze besteedden extra aandacht aan mijn billen en onder mijn truitje, maar omdat ik zo lekker tegen Sander aanstond konden ze niet rechtreeks bij mijn tieten. Ik voelde echter wel dat iemand zijn hand achterlangs mijn benen omhoog liet glijden, en tussen mijn benen uitkwam. Mijn lipjes stonden al lekker wijd uiteen en waren vochtig. “Ze is echt een geil beest, jongens.”, hoorde ik achter me. Zo te horen was het Danny weer. Een hand wrong zich over mijn schouder, tussen Sander en mij en kneede mijn tieten. Het was ruw, maar niet pijnlijk. Sander liet me los, en begon mijn borsten ook te kneden. Hij schoof mijn topje naar buiten. Mijn tieten zo buiten bungelend, de hand van een vreemde man tussen mijn benen…nu voel ik me as geil. Zeker toen sander op mijn tieten begon te zuigen, terwijl ik vanachter door vier handen betast werd. Deze lui wisten echt hoe ze een meid als ik moesten bevredigen. Ze pakten me stevig aan, maar niet zo stevig dat ik pijn voelde. Wat ik wel voelde was lust, en een groot verlangen naar pik. Ik wilde er een, liefst in mijn kut, maar pikken voelen in mijn hand of mond, daar zou ik het ook voor doen.

Ik knielde neer, en wilde Sanders broek losmaken. Ik had zo’n zin om te zien of zijn pik net zo lekker zou zijn als zijn lippen. Maar de jongen werd achteruit geduwd. “Nog niet wijffie”, hoorde ik Danny zeggen. “Geef eerst ons maar eens een lekker pijpbeurt. Danny en Frank ging naast me staan. Ze hadden hun broeken al uitgetrokken, en hielden hun stijve pikken valk voor mijn gezicht. Het was een geweldig machtig gezicht om die twee stijve lullen daar te zien. Ik pakte die van frank beet en begon hem lekker te trekken. Maar Danny kreeg eerst een kort likje van me voordat ik zijn pik echt in mijn mond nam. Ik zoog alsof mijn leven ervan afhing en liet mijn tong lekker over zijn eikel gaan. Ik proefde vaag een druppel voorvocht. Blijkbaar was die Danny niet zo cool als hij zich voordeed. Ik liet zijn pik uit mijn mond glippen en begon Frank dus maar te zuigen. Ik vind dat in sexfilms altijd zo geil, als zo’n meid twee kerels afwisselend pijpt. Ik keek hen ook aan, vanuit de zittende positie naar boven, omdat ik weet dat mannen dat geil vinden. En ik ook. Ik was hierheen gegaan, als een ordinaire slet, gekleed in nauwelijks iets om me als een beest te gaan gedragen. En dat deed ik nu! Een pik in mijn hand, een pik in mijn mond, er was nog een derde voor mijn spleet…

Maar het was geen pik die in mijn gloeiend natje kutje verdween. Ik voelde iets warms en zachts. Sander was tussen mijn benen gekropen en lag op zijn rug me te beffen. Ook dat kon hij goed. Hij besteedde uitgebreid aandacht aan mijn gevoelige lipjes, maar ook aan de zachte binnenkant van mijn kut, waar hij zo goed bij kon. Ik liet even de pik van Danny los, die ik nu weer pijpte, zodat ik mijn venusheuvel strak kon trekken. Dat zette mijn clit altijd zo lekker spanning, en Sander reageerde instinctief goed door me daar ook te likken. Ik bleef doorgaan met pijpen en trekken, maar kon het ook niet nalten om af toe toe naar Sander te kijken die me probeerde te likken alsof zijn leven ervan afhing. Zijn handen had hij gebruik om zijn eigen pik te voorschijn te halen, en hij was ook lekker met zijn pik aan het spelen. Het was een flink geval, in grootte en dikte nauwelijks onderdeed voor die van de oudere kerels.

Het verlangen die pik ook te proeven kwam in me op en ik liet Frank en Danny los, zodat ik me voorover kon storten op Sanders lul. Dat had als voordeel dat mijn kut nu beter boven Sanders mond kwam, en hij me lekkerder kon beffen. Ik wilde hem met gelijke munt terug betalen en zoog zijn pik als een gek mijn mond binnen. Daarna liet ik hem eruit floepen, spuugde er op, en likte het op. Ik voelde me echt heerlijk geil. Danny trok me half overeind. “Ons niet vergeten je lekker sletje,” zei hij terwijl hij zijn pik in mijn mond duwde. “wij vinden je ook lekker.” Ik zoog braaf aan zijn pik, terwijl ik die van Sander onder me aftrok. Ook Frank kwam ernaast staan en dwong me hem te pijpen. ZE grepen omlaag naar mijn bungelende borsten en kneden ze. “Nou pij no dat jochie maar. Ik weet iets veel beters.”

Hij gebaarde Sander anders te gaan liggen. Die kroop onder me uit, maar ik was nog steeds geobsedeerd door zijn pik. Ik zoog hem weer naar binnen. Hoewel ik niet meer werd beloond door zijn warme tong in mijn natte spleet. Hij zat tegen de muur en streelde mijn haar terwijl ik naar hem opkeek. Mijn achterlijf stak in de lucht en ik wist wat er ging gebeuren.

Ik voelde weer drie vier handen over mijn billen gaan. Een van hen gaf me een lekkere pets! Ik kreunde een beetje. Niet van de pijn, maar van genot. “Kijk toch eens jongens hoe die slet erbij ligt, terwijl ze hem pijpt. Volgens mij vraagt ze er gewoon om.” Dat was Frank. “Ik weet niet of ze er echt om vraagt, Frank. Laten we eens kijken.”

Hij boog zich voorover en fluisterde in mijn oor. “Wil jij geneukt worden?” Met mijn lippen nog steeds om Sanders pik knikte ik. “Dan moet je er netjes om vragem, dat moeten alle sletjes hier…”

“Alsjebleft” fluisterde ik…

“Alsjeblieft wat?”

“Neuk me, alsjeblieft.”

“Dat vond ik niet echt duidelijk, jij wel Frank?” Ik zag uit een ooghoek dat Frank zijn hoofd schudde.

“Frank en ik vinden dat je het best beter kan vragen, zoals sletjes dat altijd goed kunnen.”

Ik maakte nog een lekkere lange lik over Sanders lul richtte me trots op en zei: “Neuk me. Steek een lekkere harde pik in mijn geile kut. Een sletje als ik heeft dat toch wel verdient.” IK wilde me weer buigen naar Sanders pik, maar hij hielde me tegen. Ik zag zijn pik kloppen en pulseren,en het voorvocht zich vermengend met mijn spuug. De jong stond op het moment te komen, en als ik zijn pik alleen al aanraakte had ik een mond vol sperma, dat wist ik zeker.

In plaats daravan richtte ik me tot Frank, die ook nog een flinke pik had, die lekker gepijpt kon worden. Maar terwijl dat ik hem begon te zuigen voelde ik hoe Danny achter me plaatsnam. Met een beweging stootte hij zijn pik tot aan de wortel in mijn verlangende kut. Hij begon me lekker te neuken, op zijn hondjes, terwijl ik nog steeds bij zijn maat aan de pik zoog. Sander zat naast ons, en keek af en toe terwijl hij zich aftrok. Hoewel hij ook vaak zijn pik met rust liet om niet te komen. De hele situatie maakte ons allemaal zo geil en het gekreun en gehijg was niet van de lucht. Als ik zo geil was liet ik een man graag in mijn mond komen, maar het voelde ook geweldig om te hem te laten klaarkomen tussen mijn benen, diep in mijn geile spleet, om dan zelf klaar te komen met zijn zaad in me. Ik hoefde nu niet eens te kiezen hoe ik het wou. Ik begon ze lekker uit te dagen. Ik stoote mijn kont terug iedere keer als Danny zijn pik in me duwde en keek Frank zo geil mogelijk aan. “Neuk me jongens. Neuk me steeltje geile beren. Ik wil die pikken voelen spuiten. Ik wil die pikken laten spuiten!”
“Aah fuck je bent zo geil, slet.”Danny pakte mijn heupen en begon me stevig te neuken. Het was duidelijk dat hij maar één ding wilde en dat was klaarkomen. Ik vergat Frank te pijpen en keek achterom. Zijn gezicht was vertrokken en hij gooide zijn hoofd in zijn nek. Zijn pik zwol op en duwde tegen de wanden van mijn kut, ik voelde de stralen sperma spuiten diep in me…

Ik was zelf net op de grens van een orgasme. Een of twee stoten meer en ik was ook gekomen. Maar gelukkig was er nog iemand. “Neuk me Sander….het is vast lekker in mijn kut!” bevool ik de arme jongen bijna. Ik zag hem opstaan, en begon Frank weer te pijpen en te trekken. Ook hij was door dit hele tafereel botergeil en ik voelde ook hem klaarkomen in mijn mond. Als een braaf sletje slikte ik alles in, en genoot van de pik die me begon te neuken. “Ja, dat is het sander…neuken. Neuken die kut!”

Sander spatte van pure geilheid uit elkaar. Hij gromde. Schrreeuwde bijna en ramde me gewoon. Dit was geen neuken meer te noemen…maar het was zo verdomde heerlijk, zo lekker smerig, ik kwam er gewoon van klaar. Terwijl Sander spoot en zijn zaad met dat van Danny vermengde melkte mijn kut hem helemaal leeg.

Ik sidderde even na, en dacht aan mijn vriend…die ik zijn verwaarlozing behoorlijk betaald had gezet.
Aantal keer gelezen:
514
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)