Spannendverhaaltje.nl

Mijn vriend - 2

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Roderick Dit is wat ik heb beleefd met mijn vriend Paul, na de vorige gebeurtenis, helaas veel later dan ik eerst had gehoopt. Mijn vriend Paul ging die ene zondag weer naar huis. Ik kan me nog herinneren dat ik me die avond heerlijk heb afgetrokken met al het moois dat ik in gedachten had van die dag. Nu nog steeds denk ik er vaak aan, want het was gewoon zo ongelooflijk romantisch, en mooi, en zo opwindend, dat het tot nu toe het mooiste is dat ik ooit heb meegemaakt. Maar helaas was de toen gemaakte afspraak (we doen het over een week over) niet doorgegaan. Toen ik hem de volgende dag op school zag, negeerde hij me en toen ik hem weer sprak bij het uitgaan de volgende zaterdag, vertelde hij me dat hij niet wilde dat ik het er ooit over zou hebben. Ik snap het natuurlijk wel, want hij was bang dat iemand erachter zou komen, en daarnaast wilt ie zichzelf ook kunnen vertellen dat hij geen homo is. Ik zei hem dat ik het snapte, en dat ik het er nooit over zou hebben. We hebben het er sinds maanden nooit over gehad, tot gisteren. Voor ik jullie dit verhaal vertel, wil ik eerst nog wat anders noemen. Het was eind december, het was de gezelligste tijd van het jaar, en ik ging wel drie dagen achter elkaar uit. Zo had ik een verjaardag bij een vriendin, waar ik echt veel te veel zelfgemaakte drankmixjes op had.
Ik was superdronken, toen we ná haar feest nog uit zouden gaan. Na een half uur zei ik tegen de rest al dat ik naar huis ging, omdat ik zo moe was. Ik bedacht me dat het wel erg zonde van de kansen en de tijd zou zijn als ik echt naar huis zou gaan, dus besloot ik naar een café te gaan waar vaak veel vrienden van me zitten. Toen ik daar aankwam, zaten daar veel kennissen van me, maar slechts twee vrienden, Richard en Lourens. Ik schoof bij ze aan, ik zat naast Richard, en ik voelde gelijk al een hand over me been schuren. Ik was zo dronken en eerlijk gezegd ook wel benieuwd wat er zou gebeuren, dat ik hem negeerde, en hij bleef doorgaan. "Kom, ga je mee, we gaan blowen;" zei Lourens. "Ja, kom mee;" zei Richard. Ik volgde ze naar een rustig achtersteegje, waar we op de grond gingen zitten. Het was echt heel erg koud, en ook omdat ik zo dronken was, liet ik Richard toe dat hij naast me ging zitten, en niet merkbaar voor Lourens, die zijn sjappie zat te draaien, mij zat te strelen over me benen. Na een tijdje begon ik door de kou wat nuchterder te worden, en begon met mijn hand Richard onder zijn kleren over zijn rug te aaien. Richard beantwoordde dit door zachtjes over mijn penis te aaien, wat steeds harder werd. "Stelletje homo's!" zei Lourens, die wel vaag wat doorhad, maar aangezien hij bezig was met blowen, het erg donker was, en hijzelf ook wat te veel op had, ging hij er niet op door. Richard begon me steeds harder in mijn zak te knijpen en te strelen. Mijn bobbel begon te groeien en te verstijven. Intussen streelde ik hem ook achter in zijn broek, over zijn billen. Nadat we hadden geblowd, was ik helemáál weg van de kaart, en toen Richard met me mee richting huis ging, stopten we in het park dat op de terugweg lag, voor één van de bunkers die bij de vestingwerken horen.
We stapten af. Ik zei hem dat ik echt superver van aarde was. "Leuk toch," antwoordde hij. Hij liep naar me toe en kuste me aarzelend op mijn mond, aangezien hij niet wist of ik dit alles zou toelaten. Hij wist niet wat mijn seksuele voorkeur was, en ik wist ook niks van hem. Verrast en half opgewonden liet ik hem zijn gang gaan. Ik begon zijn kus te beantwoorden, steeds heftiger. Ik kan me vaag nog herinneren hoe zacht zijn lippen waren, en ik raakte er steeds geiler van. Zijn hand ging weer naar beneden, naar mijn kruis, en begon weer over mijn broek mijn keiharde paal te strelen. Oh, wat was dit geil. Ik zei hem dat mijn shorts pijn deden en het liefst zou ik naar huis gaan en daar met elkaar verder gaan seksen. Maar mijn ouders waren thuis, net als de zijne, dus die optie viel af. Hij deed mijn gulp open en haalde mijn penis eruit. "Zo beter?" Langzaam begon hij me weer te kussen en intussen begon hij me af te trekken. Eerst langzaam, later steeds heftiger. Intussen liet ik ook mijn hand zakken naar zijn kruis en begon hem daar te strelen. "Wacht even," zei hij, en opende zijn broek en liet zijn harde naar buiten komen. Ik begon met mijn verkleumde hand de top te strelen. Hij begon te kreunen. Met mijn lippen op de zijne, mijn hand zijn pik afrukkend en hij de mijne, voelde ik dat ik ging komen. "Ik ga komen!" Hij begon nu nog harder te trekken. Ook ik ging in een harder tempo aan de zijne trekken. Ik trok mijn lippen van de zijne los, en kwam klaar. Mijn sperma schoot in golven neer op zijn broek. Ook hij kwam klaar, kort na mij. "Sorry van je broek" zei ik. "Maakt niks uit," antwoordde hij. En zo reden we verder naar huis, en waren onze wegen bij het kruispunt gescheiden. De volgende maandag op school kwam ik hem tegen, maar ook hij deed net of er niks was gebeurd.
Gelukkig maar, want ondanks de fijne belevenis van die afgelopen zaterdag, was een 'relatie' met Richard niet iets om erg blij mee te zijn. Hij is erg lelijk, en niet erg geliefd bij iedereen. Hij heeft een sterke mening over alles, en is een betwetertje. Daarom heb ik hem in het vervolg dat hij naast me zou zitten tijdens het uitgaan van me af geduwd, en zijn strelen weggeslagen. Ik weet dat hij het jammer vind, maar zo staan de zaken nou eenmaal. Hij is er intussen voor uitgekomen dat hij bi is. Dan ga ik jullie nu vertellen over Paul, die ervaring die ik gisteren had. Al die tijd heb ik me vaak afgetrokken met de ervaring van Paul in mijn hoofd. Ook al negeerde hij al die tijd wat er was gebeurd, ik hunkerde heel erg naar nog zo'n ervaring. Ik vond het zo romantisch om hem zo intens te zoenen en klaar te komen, en vervolgens op zijn borst kunnen naknuffelen, dat ik half verliefd op hem was geraakt, en het zeer fijn vond om in zijn buurt te zijn, zonder dat ik hem liet merken dat ik gevoelens had, diep in mijn buik. En gisteren was het dan uiteindelijk gebeurd! Het langverwachte moment. We zaten op MSN met elkaar te chatten, zoals we zo vaak doen, nadat we wekenlang keihard hadden geleerd voor school. Zonder uitgaan, zonder drank, moesten we ons in opperste concentratie voorbereiden op de staatsexamens die we afgelopen week hebben gehad. We waren blij dat eindelijk te hebben afgesloten, en we hadden het erover dat we wel toe waren aan drank, nicotine, wiet en een vriendin. Dus besloten we met zijn tweeën naar een kroeg te gaan, ondanks dat het donderdag was, en er niemand aanwezig zou zijn. Het moet zo'n 8 uur zijn geweest toen we elkaar tegenkwamen en plaats namen. We hadden geen wiet, en door de rust was de kans op een vrienden ook wel verkeken, dus hebben we een hele tijd met elkaar gesproken, en intussen een hoop bier gedronken. "Dus je bent toe aan een vriendin?" vroeg ik hem. -"Ja, echt waar. Gewoon die liefde, en vooral het knuffelen, daar ben ik echt aan toe." -"Ja, ik ook, echt waar.
Zeker na zo'n tijd als nu, hard gestresst, en dan wil ik warmte." zei ik. -"Ja" Er viel een stilte. Ik gaf hem weer een sigaret, en nam er zelf ook één. "Hahaha, weet je nog," zei Paul lachend, "half jaar terug ofzo, toen hadden we een belofte gemaakt, sigaret voor een pijpbeurt" Ik weet dat hij dit gesprek lang uit de weg was gegaan, dus ik wilde zo objectief mogelijk antwoorden. "Ja." -"Denk je er nog wel eens over?" vroeg hij me. -"Ja, als ik eerlijk ben wel, ja. Jij?" antwoordde hij. -"Soms." Dit gesprek liep niet verder, en we waren, helaas, al snel van onderwerp veranderd. "Ik heb thuis nog wel wat wiet liggen, bedenk ik me!" zei ik nog eens goed nadenkend. -"Cool! Zijn je ouders thuis?" vroeg hij me. Ik antwoordde dat ze op vakantie waren, en we waren blij uit deze saaie boel weg te gaan, om stoned te kunnen worden bij mij thuis. Nadat we buiten hadden gerookt, gingen we weer bij me naar binnen, we waren nu best wel high, zeker in combinatie met de bier die we al eerder ophadden. "Zo, en dan nu mijn chick, dat is het laatste wat ik mis!" zei ik lachend. -"Ja, waar zijn ze toch?" antwoordde hij lachend terug. Hoe pak ik dit aan, dacht ik bij mezelf. Maar ik kreeg een idee. "Geen chicks, nou, dan kijken we toch naar chicks op TV! Even wachten," zei ik tegen Paul. Ik rende naar boven naar de slaapkamer van mijn ouders en haalde achter de TV de porno-film vandaan die naast wat sekspeeltjes lag, die ik al eens eerder had gevonden, die ik om eerlijk te zijn, al wel eens heb geprobeerd. Ik stak hem, weer in de huiskamer aangekomen, in de video, zette hem aan, en ging relexad op de bank zitten. "Cool!" zei Paul en ging lachend naast me zitten. Na een paar minuten te hebben gekeken naar hoe een man werd gepijpt door een vrouw, had ik toch wel een behoorlijke stijve. "Trek jij je wel eens af?" vroeg ik. -"Ja, tuurlijk, wie niet?" antwoordde hij. -"Ik heb nu best wel een stijve. Geen bezwaar als ik ga trekken?" vroeg ik, en maakte me gulp al open. Hij deed hetzelfde en zo zaten we naast elkaar te rukken op de bank, met onze ogen op de buis. Maar ik vond het helemaal niet geil wat er op TV was, ik kon maar aan één ding denken, en dat was Paul, naast me.
Dat was pas geil, één van mijn beste vrienden masturberend naast mij op de bank, en verder niemand in huis. Na een tijdje had ik genoeg moed verzameld om te vragen, of ik hem mocht trekken, en hij mij. Hij antwoordde tot mijn geluk ja, en zo wisselden we van exemplaar in onze handen. Ik vond het heerlijk, Paul ook, toen hij na een minuut of twee zei dat hij bijna ging komen. Ik hield gelijk op met trekken. Zijn pik begon echter wel al te schokken, maar er kwam alleen maar wat voorvocht uit. "Dat was op het randje," zei ik. Hij lachtte, en keek me in mijn ogen aan. Langzaam kwamen we dichterbij, en met een geweldig gevoel in mijn maag begon ik hem te kussen. Volgens mij was ik vanaf dat moment echt verliefd op hem, een ongelooflijk gevoel! Na een lange tedere kus, maakte ik me los, en zette het geluid van de tv uit, en pakte zijn intussen slap geworden pik en begon er weer langzaam aan te trekken. Ik boog me schuin naar voren en nam hem langzaam in mijn mond. Paul begon mij weer te trekken, maar door onze houding was dit nogal moeilijk. Ik besloot hem op de bank languit te laten liggen, met mij tussen zijn benen hem afzuigend. Ik stond op en deed mijn broek en shorts uit, Paul deed hetzelfde. Hij ging liggen, en ik nam plaats. Hij deed zijn ogen dicht en genoot met volle teugen van mijn mond die zijn pik langzaam stijver deed krijgen. "Hey, we doen wel standje 69," opperde hij, en ik was blij met deze opmerking. Dus ik stond weer op, en ging op hem liggen. Nu had ik vrij spel op zijn pik, en hij op de mijne. Ik vond het een heerlijk gevoel. Ik wou dat dit moment eeuwig zou voortduren. "Ik kom" riep ik op een gegeven moment, en hij nam mijn pik uit zijn mond, en maakte me klaar met zijn hand. Mijn sperma kwam op zijn wang, een erg geil gezicht, zag ik later.
Intussen ging ik weer verder met de pijpbeurt die ik gaf. Ook hij gaf me aan dat hij zou gaan komen, maar ik bleef pijpen. In het vorige verhaal zei ik dat ik niet met zijn sperma in contact wilde komen, maar nu ik erover na had gedacht, wilde ik dolgraag zijn zaad eens een keer proeven. Ik heb erover gelezen hoe lekker dat kan zijn, en wat betreft ziektes, zowel ik als hij zijn nog nooit in contact gekomen met iemand anders' sperma, of uitscheiding, dus ik wilde het proberen. Ik bleef zuigen en op en neer-bewegingen maken, en hij kwam, diep in mijn mond. Ik voelde hoe mijn mond met golven werd gevuld met zijn warme zaad. Ik slikte het in één keer door, en proefde de heerlijke smaak, iets dat ik niet kan omschrijven. Ik vond het zo geil; Ik die zijn meest intieme lichaamsafscheiding heb geslikt. Het proefde werkelijk fantastisch. Dit ga ik vaker doen! Ik rolde me op mijn rug, en lag nu naast hem. Ik keek hem aan, en zag zijn mijn kwakkie nog aan zijn wang plakken, en kwam met mijn mond naar zijn hoofd. Ik slurpte alles op, ook hetgeen dat eraf was gerold op zijn trui. Ik ging nu weer naast hem liggen, en naast elkaar genoten we heerlijk van het nagevoel van het klaarkomen, en het nog high-zijn. Na een tijdje heerlijk tegen hem aan te hebben gelegen, hadden we onze energie wel weer zo'n beetje terug, en ik vroeg hem of hij mee ging douchen. Hij antwoordde ja, en volgde me mee naar de badkamer. Daar trok ik al mijn resterende kleren nog uit, en stapte onder de heerlijk warme douche. Paul volgde me en stond naast me, ieder onze helft van de douchestraal delend. Ik pakte daarna een washandje en zeepte Paul in. Ik begon bij zijn voeten, en ging langzaam omhoog. Al snel kwam ik met mijn hoofd in de buurt van zijn penis, en gaf er lachend een kusje op.
Vervolgens ging ik verder omhoog met het washandje. Bij zijn penis te zijn afgekomen, stroopte ik zijn voorhuid eraf, en waste deze met mijn handen. "Oh, wat heerlijk" zei hij, maar ik wilde onze volgende seks-beurt uitstellen, en vervolgde mijn weg met het washandje omhoog. Daarna vroeg ik hem even om te draaien en deed toen zijn rug. Als laatste deed ik zijn billen, vooral daartussenin; wie weet er komen zou! "Nu jij," zei hij en pakte een nieuw washandje en begon ook mij in te smeren. Toen we klaar waren, spoelden we ons nog even goed af, en droogden ons. "Blijf je hier slapen?" vroeg ik toen plotseling. De vraag kwam best wel onverwacht voor hem, maar na even nagedacht te hebben antwoordde hij ja. Dit was waar ik misschien wel mijn hele leven al naar heb gesnakt. Fantastisch! My lover stays with me tonight! Ik voelde me zo blij. Ik gaf hem een innige tongzoen, die hij ook gretig beantwoorde. "Kom, we gaan in bed liggen," zei ik hem. We lagen naast elkaar TV te kijken, naakt, lekker warm onder de dekens op het verwarmde waterbed van mijn ouders. Heerlijk was dit, ik schoof tegen hem aan, en lag met mijn hoofd op zijn arm te knuffelen. Ik voelde zijn hand opeens naar mijn kruis pakken, en langzaam mijn voorhuid op en neer schuiven. Ik keek hem in zijn ogen, en hij lachte met zijn twinkeloogjes. "Ik zei hem dat ik hem een superorgasme ging bezorgen. Uit ervaring weet ik dat speeltjes het plezier tijdens masturberen, en waarom ook niet seks, echt heel erg kunnen verhogen. Dus ik stapte uit bed, en pakte vanachter de TV een kleine gladde dildo, en kroop naast mijn meest geliefde vriend. "Ga eens op je rug liggen" en ik spreidde zijn benen, waartussen ik plaats nam. Ik trok zijn billen uit elkaar en een mooi, schoon gaatje kwam te voorschijn. Zal ik het doen, aarzelde ik. Ik rook voor de zekerheid nog even, en nam een stevige lik tussen zijn benen. Schoon! Fijn, dacht ik. Ik likte weer, en weer, en uiteindelijk lag ik met mijn gezicht tussen zijn billen. "Wow, dat is supergeil man!" zei Paul.
Ik likte erop los, maar kreeg al snel een vermoeide tong. Daarom besloot ik verder te gaan met de volgende stap; de dildo diep in mijn mond stoppen en vochtig maken. Daarna zette ik de top tegen zijn aars en duwde hem er zachtjes in, nadat ik zei dat hij zich moest ontspannen. Hij gleed erin zonder problemen. "Ik heb het gevoel dat ik moet schijten man!" zei hij. Ik lachte, en zei dat hij dat gevoel moet negeren. "Dit is echt masterwork, geloof me!" zei ik daaropvolgend. Langzaam trok ik de dildo in en uit. Toen dat wat soepeler ging, zei ik hem weer op zijn rug te gaan liggen, en ik nam zijn penis weer in mijn mond. Langzaam pijpte ik hem, en maakte zo zijn pik weer hard. Intussen deed hij zijn benen weer wijd, en ik ging weer met de dildo in zijn aars spelen. "Hoe voelt dat in je kontje?" vroeg ik hem. Hij kreunde. Toen ik al binnen twee minuten ofzo voelde dat hij bijna klaarkwam, stopte ik met pijpen, en trok de dildo eruit. "Zo, da's echt geweldig man, zo'n ding in je reet!" zei Paul, "nu jij!" Hij zei dat ik ook moest gaan liggen, zoals hij eerst had moeten doen, dus deed ik dat. Hij durfde het echter niet aan om mij te rimmen. De dildo was ook niet schoon, dus zei ik dat hij op de wasmachine in de badkamer huidcrème kon vinden, "gebruik dat maar!" Hij smeerde mijn aars met een dikke klodder crème in, en stak zijn vinger zachtjes in mijn kontje. Dit gaat echt heerlijk worden, dacht ik bij mezelf. Toen stak hij de dildo erin, die er in één keer in gleed. Ook ik rolde nu om op mijn rug en liet me pijpen. Intussen zat Paul te spelen met mijn de dildo. Heerlijk langzaam ging hij op en neer en raakte mijn prostaat aan. De kleine oprekking en het 'volle' gevoel, ondanks de beperkte grootte van de dildo, deden me al heel snel klaar komen. Ik zei echter niks, en spoot zo in Paul's mond.
Hij schrok eerst, maar wilde toch proeven. Dus liet hij me helemaal uitspuiten en zoog vervolgens de rest uit mijn prostaat en piesbuis. Dit was zo heerlijk. Het leek of ik vanuit mijn prostaat werd leeggezogen, zo intens. Hij hief zich op, zei met een lach en een mond vol zaad "Smeuiig!" en slikte lachend alles in één keer door. "...maar best lekker!" Hij trok nu de dildo uit mijn aars, en gaf hem weer aan mij. "Heb je niks dikkers?" vroeg hij me toen. Ik moest lachen. "Even wachten hoor," zei ik. Ik stapte uit bed en ging naar de badkamer. Daar zocht ik even in het kastje, en vond al snel wat ik zocht. Een mini-scheerschuim-spuitbusje. Deze heb ik ook wel eens gebruikt. Hij is erg glad ook, en toch wat dikker dan de dildo. Ik kroop weer in bed, en smeerde de dildo weer opnieuw in met crème. Ik moest zijn kontje eerst opnieuw losjes maken voor het bredere werk erin paste. En zo lag hij op zijn rug heerlijk te genieten van mijn dildo-handwerk. Na een tijdje dacht ik dat het zo wel goed genoeg was en trok de dildo eruit. Ik smeerde zijn aars opnieuw in met crème, net als de spuitbus. De top zette ik tegen zijn aars, en begon langzaam maar hard te duwen. Het lukte eerst niet. Ik zei hem echt goed te ontspannen, en daarna lukte het opeens. Zachtjes duwde ik het busje tot driekwart naar binnen. Ik hoorde hem kreunen van de pijn en het heerlijke gevoel tegelijk. "Wil je me neuken?" vroeg ik hem daarop. -"Ja!" antwoordde hij, en ik zei hem dat we in 69 moesten gaan liggen. Ik zijn pik weer op volle sterkte krijgend, hij de dildo in mijn aars weer bewerkend, zodat ik los genoeg zou zijn. De spuitbus zat nog steeds diep in zijn kont en daar begon ik ook mee te spelen. "Ok, het gaat wel lukken zo.
Ik ging op mijn buik liggen, mijn kont wat opgeheven en mijn billen uit elkaar trekkend. Hij trok de dildo eruit, en zette zijn eikel tegen mijn opening. Hij duwde steeds harder en langzaam gleed zijn penis naar binnen. Dit was echt een superlekker gevoel. Zo'n zacht, groot gevoel, die je aarsje oprekt. Ik lag dan ook echt te genieten. Langzaam begon hij me te neuken. Steeds dieper en sneller en harder penetreerde hij me. Intussen werd mijn pik ook weer stijf, maar bleef beide handen gebruiken om mijn billen uit elkaar te trekken. Al binnen zo'n twee minuten zei hij dat hij ging komen. "Kom maar diep in me!" riep ik hem toe, want ik wilde dat wel eens voelen. Hij voerde de kracht en tempo nog harder op en ik voelde plotseling de eerste straal warmte heel diep vanbinnen mijn darmen raken. Ook de andere stralen volgden, wat me heel erg opwond. Diep in mij werd ik door de heerlijke vloeistof gestimuleerd. Hij liet zich al snel op mijn rug zakken door de vermoeienis. Nog steeds met zijn intussen halfslappe lul in me, genoot ik ook zelf na. Ik rolde me echter onder hem vandaan, toen ik me bedacht dat hij nog steeds die spuitbus in zich had zitten. Ik spreidde zijn benen en trok langzaam aan de bus die maar moeizaam naar buiten kwam. Hij zuchtte heel erg hard, ik wist hoe lekker dit gevoel was. Toen hij eruit was, bleef zijn aars opgerekt open staan. Dit was een heel geil gezicht. "Moet je eens voelen hey, je aars blijft open staan!" zei ik hem. Hij ging met zijn wijsvinger zijn aars betasten. -"Cool! Ik wist niet dat ik zoveel plezier met mijn kont kon beleven!" zei Paul. Ik lachtte, en kwam naast hem liggen onder de dekens. Paul kroop tegen me aan en ging met zijn hoofd op mijn arm liggen.
Heerlijk knuffelen was dit. Al snel viel ik in slaap. De volgende dag, vandaag dus, werd ik wakker, net als Paul die nog steeds naast me lag. Ik keek hem aan in zijn ogen, en voelde me zo blij, ondanks de kater die ik had. Ik ben echt verliefd op hem, dacht ik bij mezelf. Hij stond op, en liep naar de badkamer. Intussen keek ik naar zijn naakte lichaam en aanschouwde zijn heerlijke kont. Even later stond hij gedoucht en aangekleed weer in de kamer en zei dat hij ging vertrekken. Ik volgde hem naar de voordeur en deed hem uitgeleide. Toen de deur zich sloot draaide ik me en kon het niet nalaten. "Yaaaaaaaaaaaay!!!" riep ik uit. Ik was ontzettend blij. Ik hoop zoiets met Paul snel weer te ondernemen. Het zal me in ieder geval nog vaak als fantasiestofstof voor het masturberen dienen. Paul is een toffe vriend, met wie ik kan lachen en praten. Paul is een goede vriend, met wie ik mijn beste momenten heb gedeeld. Paul is een supervriend, met wie ik kan klaarkomen en knuffelen. Paul, is mijn beste vriend. Ik schrijf dit alles op als een soort dagboek aan mezelf, die anderen ook mogen lezen. Heb je opmerkingen of iets dergelijks, dan kun je dat in beoordelingen zetten of me even mailen. Je hoort van me als er meer is gebeurd.
Aantal keer gelezen:
1186
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)