Spannendverhaaltje.nl

Mijn verwen weekend

-
21-10-2010
Ik woonde met mijn man Henk en twee kinderen in een rustige nieuwbouwwijk. Ik had een parttime baan bij de gemeente en hij werkte als manager bij een handelsbedrijf. Als ik niet werkte en klaar was met mijn klusjes las ik op de bank mijn favoriete damesblad.

Vroeger was dat een braaf blad maar nu stond daar af en toe een stukje in over ondeugende speeltjes en vreemdgaan en zo. Ik las die stukjes altijd wel, maar stelde me zo voor dat ze eerder geschreven waren voor de verkoopcijfers dan dat ze echt waarheidsgehalte hadden.

Toen ik eens bij een puzzel een slagzin had opgegeven kreeg ik na een tijdje bericht dat ik was geselecteerd voor een verwenweek in een hotel op Ameland. Met modderpakkingen en een dieet en een sauna en fitnessprogramma. Helemaal compleet. Ik was heel blij, eindelijk tijd voor mezelf!

Bepakt en bezakt kuste ik Henk en de kinderen en stapte in mijn autootje. Na een lange rit en een boottocht kwam ik uitgeput aan in het hotel. Er stond een straffe bries buiten. Ik checkte in, kreeg te horen waar ik moest zijn de volgende dag en bewonderde mijn kamer.

Die avond kleedde ik me aan in mijn gemakkelijke grijze joggingpak en ging met een boek in de bar zitten lezen, vlakbij het haardvuur. Ik bestelde en groot glas thee en bestudeerde de gasten. Na een tijdje raakte ik in gesprek met Frank, een leuke jonge barman van 24 met blauwe ogen en een guitige lach. Hij werkte daar om geld te sparen voor zijn studie in Amerika van het volgend jaar. We dronken wijn en grinnikten om de gekke types die logeerden in het hotel. Ik voelde me met mijn 36 jaar wel oud, maar zo behandelde hij me gelukkig niet en dat vleide me.

Nadat de laatste gasten weg waren nam ik mijn boek en liep ik door de gang terug. Ik voelde aan mijn broekzak, maar ik miste mijn sleutel. Ik dacht dat hij nog op de bar moest liggen, maar toen ik terugging was de deur al dicht. Ik klopte op de deur. In de verte zag ik Frank. Hij liep de deur uit aan de achterzijde van de bar.

Ik holde door de gang naar de andere uitgang en zag Frank nog net naar binnen gaan in een kamer. Met bonzend hart van de sprint klopte ik op de deur. Frank was verbaasd. En toen lachte hij. Kom binnen! Ik bloosde enorm en haperend vertelde ik van mijn sleutel. We gingen samen zoeken en toen we hem vonden op de hoek van de bar, vroeg Frank of ik van goede whisky hield.

Ik knikte en ging akkoord met een afzakkertje op zijn kamer. Elegant was het niet, twaalf jaar oude whisky uit plastic, maar het was wel heerlijk. Mijn oogleden begonnen te zakken en ik begon met dubbele tong te praten. Ik kreeg nog een glas en toen ik die ophad moest ik plassen. Ik waggelde naar de douche en zakte met een dronken grijns op de wc. Mijn vingers spreidden mijn lipjes en de warme urine stroomde omlaag. Mijn vingers wreven onwillekeurig over mijn klitje. Ik werd een beetje geil.

Ik werd door de drank overmoedig en toen ik terugkwam zoende ik Frank zomaar op de mond. Ik zakte lachend op het bed. Frank boog voorover beantwoorde de kus en we tongzoenden met onze door whisky verdoofde tongen. Frank nam het plastic bekertje uit mijn handen en zette het weg. Hij duwde me op het bed achterover en wreef met zijn handen over mijn borsten en mijn dijen.

We zoenden en knuffelden. Mijn hand voelde aan de dikke stang die hij in zijn broek verstopte en Franks hand gleed achter het elastiek van mijn joggingbroek. Zijn vingers gleden door mijn schaamhaar naar mijn kruisje en openden mijn schaamlipjes. Zijn middelvinger oefende draaiend druk uit op mijn klitje en mijn heupen kwamen omhoog. Ik voelde me ranzig geil worden ineens. Ik knoopte zijn broek open, schoof mijn hand in zijn slip en voelde aan zijn warme grote en harde pik. Toen ik hem vastpakte schrok ik van de omvang. Hij had een knots. Ik kon mijn duim en wijsvinger er niet eens omheen sluiten. Mijn hart bonsde en mijn kutje voelde ineens zo nat.

Frank ontblootte zijn mooie gebruinde borstkas en ik trok mijn joggingpak uit. Ik bevrijdde mijn borsten uit mijn grote maat BH en al vrijend ontdeden we elkaar van de laatste kledingstukken. Frank kuste mijn tepels en ze werden hard en gevoelig. Alles in me hunkerde naar seks. Ik bewoog mijn bekken aaneengesloten op en neer van pure geilheid.

Frank likte mijn borsten nu vol overgave en ik streelde zijn haar. Zijn hoofd schoof omlaag en hij likte mijn liezen en mijn lipjes. Langzaam naderde zijn tong mijn kutje. Het was zalig zijn tong over mijn schaamlippen en mijn kutgaatje omhoog te voelen likken. Ik duwde mijn borsten tegen elkaar en kneep in mijn tepels.

Franks tong maakte me helemaal gek. Over mijn buik heen zag ik zijn guitige koppie achter mijn schaamhaar genieten van mijn kutje alsof het een rijpe perzik was. Ik werd drijfnat, de sappen maakten mijn billen en zijn wangen glimmend nat. Zijn tong flitste langs mijn klitje en mijn binnenste lippen. Ik voelde een vinger draaien in mijn gaatje en zijn tong breed lebberend het sap uit mijn kut scheppen. Hij maakte me zo geil. En op dat hoogtepunt van hunkering, kroop hij omhoog.

Ik voelde met mijn hand naar zijn pik. Ik wilde hem zo graag. Zijn paal voelde tot het uiterste hard gezwollen en warm. Ik duwde hem omlaag tot hij voor mijn kutje stond. Onze gezichten waren vlakbij elkaar. "Kom in me", fluisterde ik met trillende stem. Met een heupbeweging nam Frank bezit van mijn getrouwde kutje en mijn hele lichaam reageerde erop. Wat was hij lekker!

Frank dreef zijn paal diep in me. Ik vergat bijna te ademen. Mijn mond hing half open van geilheid. Ik spreidde mijn benen wijder, keek omlaag en zag zijn paal in en uit mijn kutje glijden. Een zalig geil gezicht. Zo'n mooi sterk lichaam boven me en zo'n heerlijke paal van een vreemde man die in en uit mijn kutje schoof. Ik begreep niet waarom ik altijd zo braaf was geweest.

Mijn kut was zo nat dat het neuken smekkende geluidjes maakte en dat melkachtig kutvocht lekte langs mijn bilnaad. Frank legde mijn knieŽn over zijn schouders en paalde me zo lekker diep en hard van boven in mijn tintelende natte kutopening dat ik hem binnen in mijn buik voelde dreunen tegen mijn baarmoedermond. Ik moedigde hem enthousiast aan met mijn kreunen. "Oh Jongen! Ja, Neuk me! Neuk me!"

Frank grijnsde en vroeg me hoe ik me voelde. Terwijl hij doorneukte keek ik hem aan en ik fluisterde hijgend: "Ik ben jouw slet!" Het was heerlijk om me een slet te voelen. Dit was zo geil. Ik voelde in mijn buik een orgasme komen. Met rollende ogen begon ik te komen, Het leek wel niet op te houden. Frank paalde maar door. Ik verloor bijna het bewustzijn door ademgebrek. Toen ik een beetje bijkwam, trok Frank zich terug en wreef met zijn eikel tegen mijn schaambeen. Ik stak mijn hand naar beneden en voelde aan zijn machtige staaf, mooi dik en vol aderen. Ik voelde het bloed stuwen.

Ik trok zacht aan zijn stramme apparaat. Frank kwam op mijn buik zitten en ik bewonderde zijn erecte paal. Met mijn nagels streelde ik onder zijn zak terwijl mijn andere hand hem stevig masseerde en alle ribbels voelde onder de zachte huid. Frank duwde zijn glibberige stang tussen mijn borsten, die door hun gewicht opzij hingen. Ik had sinds de kinderen van een stevige C een iets lossere maar wel grotere cup D gekregen. Ik vouwde mijn borsten om zijn pik en keek hem glunderend aan.

Frank neukte mijn borsten, wat me waanzinnig opwond. Zijn eikel kwam telkens omhoog tussen mijn borsten en ik voelde zijn ballen tegen mijn huid bungelen. Man wat had deze jongen een lekkere pik. Ik wilde alles met hem doen wat verboden was. Ik ging nu toch al vreemd. En niemand zou het weten. "Frank je kunt alles met me doen," zei ik met kloppend hart. Frank grijnsde. Hij klom van me af en draaide me op handen en knieŽn. Ik stak mijn kont naar achteren en keek afwachtend achterom.

Hij spuugde een klein beetje op zijn vingers en smeerde het op de top van zijn paarse eikel, die hij richtte op mijn kontgaatje. Mijn anus was van het neuksap al glibberig geworden. Het smeersel deed zijn werk en duwde mijn maagdelijke poepertje open. Hij drong het topje binnen. Mijn wijs- en middelvinger wreven onderlangs over mijn klitje. Stootsgewijs drong hij dieper, af en toe wat speeksel smerend met zijn vingers. Ik voelde mijn aarsje oprekken en langzaam drong hij dieper.

Pas toen de rand van zijn eikel mijn kringspier passeerde ging het soepeler. Ineens schoof hij diep in me. Ik voelde een enorme blos op mijn wangen. Zelfs Henk was nog nooit in mijn kontje geweest. Wel had ik er altijd naar verlangd, gek genoeg vooral toen ik zwanger was en Henk niet met me wilde neuken.

Frank schoof tot aan de stam in mijn kont en ik voelde me compleet opgevuld. Hij begon langzaam aan een trage haal. Een haal die steeds sneller ging, naarmate mijn gaatje er beter mee om kon gaan. Ik voelde het geil uit mijn kutje lekken op mijn vingers. Hij pompte mijn kontje alsof het mijn kutje was, hard en diep en snel. Ik vingerde me sneller.

Hij versnelde en ik voelde mijn tweede orgasme naderen. Terwijl ik luid begon te kermen en krampen en werd overspoeld met genotsgolven, voelde ik zijn handen steeds harder klauwen in het vlees van mijn mollige billen. Hij trok zijn pik uit mijn wijdopen geneukte kontgaatje en legde hem op mijn stuitje. Onder oergekreun begonnen dikke witte stralen sperma over mijn rug te spuiten,helemaal tot tegen mijn haar.

Frank tongzoende me en kneedde mijn besmeurde billen. Ik was nog altijd botergeil en hij was nog keihard. We waren nog lang niet klaar. Ik stond op en ging naar de badkamer om me te verschonen. Ik stapte in de badkuip, trok het gordijn dicht en onder de douche spoelde ik me met de douchekop schoon.

Frank kwam bij me in bad. We keken elkaar ondeugend aan. Ik voelde aan zijn harde pik en spoelde hem schoon. Ik plaatste de douchkop in de houder en we knuffelden onder de straal, zijn pik priemde in mijn buik. Ik zakte door mijn knieŽn en nam zijn stam in mijn hand. Ik hapte om zijn heerlijke grote eikel en schoof hem in mijn mond heen en weer. Ik pijpte hem met lange halen en kneedde zijn ballen. Ik proefde de tintelend bittere smaak van zijn zaad.

Frank tilde me aan mijn hoofd op en vroeg me me om te draaien. Ik bukte voorover en voelde zijn dikke lul tegen mijn kutje. Hij drong ruw in me binnen. Met zijn handen aan mijn heupen trok hij zich op me en hij ramde zo hard naar voren dat het water dat uit de douche tussen ons in viel omhoogspatte.

Ik hield me maar met moeite staande en voelde mijn knieŽn week worden onder het gedreun. Ik begon sneller te hijgen en reed naar achteren op hem in. Met mijn tong half uit mijn mond van geilheid keek ik achter me. Frank duwde een duim in mijn kontje en trok me zo aan mijn stuitje op zijn lat. Met ferme stoten neukte hij me weer naar een golvend orgasme. Ook deze keer leek het niet op te houden zolang hij nog neukte.

Hij trok zich terug uit mijn nakrampende kutje en ik ging op de rand van het bad zitten. Ik nam zijn pik in mijn hand en trok zijn pik in mijn mond af terwijl ik mijn mond wijdopen sperde. Vervolgens pijpte hem een tiental halen diep naar binnen en trok hem dan weer af. Terwijl ik stevig trok, golfden ineens dikke slierten wit sperma uit het puntje van zijn eikel en landden op mijn tong en op mijn gezicht. Alsof er een champagnefles ontkurkt werd. Ik werd er helemaal vrolijk van.

We spoelden ons af en we kropen uitgeput in bed. In de ochtend werd ik als eerste wakker van het ochtendlicht. Ik bewonderde Franks half ontblote lichaam en voelde de lustgevoelens van gisteren al weer over me komen. Ik kroop onder de dekens en begon Frank wakker te pijpen. Hij werd al snel grijnzend wakker. Van een halfslappe lul groeide hij helemaal stijf in mijn mondje. Ik glunderde naar hem en kroop op hem. Langzaam leidde ik hem mijn kutje weer binnen. Schuivend en draaiend met mijn heupen wrikte ik me op hem heen en weer. Frank likte aan mijn borsten en masseerde ze.

Ik wrikte van voor naar achteren op zijn paal. Ik kwam omhoog, ging achterstevoren op mijn hurken zitten en liet me over hem heen schuiven, alsof ik hem pijpte met mijn kutje. Frank duim masseerde mijn poepertje. Ik voelde dat ik erg nat werd en voelde dat ik dichtbij een orgasme kwam. Frank draaide me op mijn rug en neukte me hard en snel. Ik begon weer te rollen met mijn ogen en schokte met elke stuip van mijn minutendurend orgasme. Het was zo zalig dat een straaltje kutvocht tussen zijn dikke pik en mijn kutwand uitspoot tegen zijn ballen. Met natte smakkende en schetende geluidjes neukte Frank me heerlijk door terwijl ik maar bleef komen. Uiteindelijk spoot Frank mijn gloeiende gezwollen kut vol met zijn zaad.

Na het uithijgen veegde ik me in de wc af en zei dat ik echt moest gaan. Ik kleedde me zonder te douchen weer aan. Met een lange tongzoen namen we afscheid bij de deur. Met knikkende knieŽn en een slipje waarvan het kruisje voelde alsof het baadde in het sperma wandelde ik langs de vroeg in joggingpakken gehulde gasten naar mijn appartement. Met mijn sleutel ditmaal. Ik bleef de hele ochtend in bed om uit te rusten. īs Middags genoot ik van een massage en een sauna. 's Avonds kreeg ik een masker en een thalassopakking. De dag erop ging ik als herboren weer vroeg naar huis, waar ik natuurlijk eerst grondig de was deed met extra poeder. Ik voelde me heerlijk verwend. Dit is wat een huismoeder verdient!
Aantal keer gelezen:
531
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)