Spannendverhaaltje.nl

Mijn verjaardag

-
16-08-2010
Ik was jarig, vierde mijn 18 verjaardag voor het eerste met alleen mijn vrienden. We besloten om een film te huren om het begin van de avond mee door te brengen. De film die mijn vrienden gehuurd hadden vond ik al snel niet meer leuk. Ik was niet de enigste. Een meisje vond de film ook niet leuk. We besloten om samen op mijn kamer naar een andere film te gaan kijken. De tv op mijn kamer staat aan het uiteinde van mijn bed. We gingen dus beiden op bed zitten. Zij kroop steeds dichter tegen mij aan. Ze was niet echt knap, maar ze had wel mooie ronde borsten, die in een strak shirtje mooi uitstaken. Na een paar biertjes begon ik steeds geiler van die mooie borsten te worden.
Ik had geen oog meer voor de film, alleen maar voor haar. Zij lette ook steeds minder op de film. Opeens ging haar hand naar mijn buik toe en aaide ze over mijn buikspieren. Mijn hand ging door haar haren heen en ik voelde even aan haar oren, waarna ik haar lekker tongzoende. Al gauw lag ik boven op haar en we bleven maar lekker doorzoenen. Langzaam ging ik met mijn hand onder haar strakke shirt. Nog langzamer deed ik het shirt omhoog. Nadat ik haar shirt had uitgedaan begon ik haar borsten te strelen en bleef ik haar zoenen.
Ik maakte haar bh los en haar grote tieten kwamen tevoorschijn. Ik begon haar nu in haar nek te zoenen en kneedde in haar lekkere tieten. Mijn andere hand maakte de knoopjes van haar broek los. De broek zat heel strak om haar lichaam heen en het koste me enig moeite om met mijn ene hand haar broek een stukje naar beneden te doen laten zakken. Nu was ik met mijn mond tot haar tieten gezakt, waar ik met mijn tong rondjes om haar tepel begon te draaien en langzaam voelde ik haar tepels harder worden. De tepels waren nu aan de beurt, ik begon erop te zuigen en ze werden keihard. Met twee handen lukte het met om haar broek uit te krijgen en zag ik dat haar slipje al nat was geworden.
Ik trok het slipje naar beneden en likte haar kutje schoon. Daarna begon ik haar te beffen. Beet zachtjes op haar klitje. Ik ging steeds sneller met mijn tong en ze kwam klaar. Het kutsap spoot in mijn gezicht en ik begon haar kutje weer schoon te likken, terwijl zij aan het nagenieten lag. Nu ging ik weer naar boven toe en begon weer aan haar zalige tieten te likken en te zuigen. Met mijn hand begon ik haar te vingeren. Zij legde een hand achter mijn hoofd en aaide door mijn haren. Ik ging steeds sneller over haar klitje heen en haar hand steeds strakker om mijn hoofd. Toen kneep ze haar handen fijn en kwam voor de tweede keer klaar. Ik keek naar haar gezicht en ze lag met haar ogen dicht nog te genieten.
Toen draaide ze zichzelf op mij en begon me hevig te zoenen. Mijn T-shirt en mijn broek waren snel uit, waarna ze mijn jonge heer in haar mond nam en er op begon te zuigen. Ze deed het zo lekker dat ik in no-time klaar kwam in haar mond. Mijn sperma spoot met alle kracht in haar mond en ze kon niet alles zo snel doorslikken. Nadat ze alles had doorgeslikt haalde ze een condoom tevoorschijn en deed het bij mij om. Ze ging boven op mijn zitten en begon langzaam heen en weer te bewegen. Ik zag haar lekkere tieten alle kanten op bewegen en naarmate ze sneller ging hoe geiler ik van haar tieten werd. We kwamen tegelijkertijd klaar.
Ik kreunend, zij gillend. Gelukkig hoorden mijn vrienden het boven niet. Hierna legde ik haar neer en kwam nog een keer in haar. Ik ging steeds sneller, en ik kwam al snel nog eens klaar. Zij kwam nu niet klaar, maar daar zorgde ik wel voor. Ik begon haar nog een keer te beffen, maar nu met een vinger erbij. Ze kwam voor de laatste keer klaar en ik slikte haar kutsap nog eens door. Sindsdien hebben we een seksrelatie, maar de eerste keer zal ik nooit vergeten.
Aantal keer gelezen:
529
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)