Spannendverhaaltje.nl

Mijn superknappe bazin en ik

-
16-08-2010
Afgelopen zomer heb ik gesolliciteerd in een friture voor een vakantiebaantje. De friture lag in een rustig dorpje in Limburg. De eigenaresse had de friture net overgenomen en had dus geen flauwe benul van het reilen en zeilen van zo'n ding. Ik had al eens eerder in een friettent gewerkt en daar was ze wel blij mee. Ze nam mij aan en een paar dagen later kon ik er beginnen. De eerste paar dagen werkte ik samen met de bazin omdat ze zelf nog op zoek was naar meer personeel. Mijn bazin, Ellen, was een vrouw van 48 jaar, maar zag er voor haar leeftijd geweldig uit. Ze had een ietwat gebruinde huidskleur van de zonnebank, ze had lang zwart haar en haar figuurtje was perfect. Lekker strak kontje mooie benen, smal en heerlijke grote borsten.
Ik zelf was 18 jaar en nog maagd. We konden het die eerste paar dagen uitstekend met elkaar vinden en ook de friture draaide goed. Naast de friture lag ook een restaurant en ze besloot het restaurant ook over te nemen omdat ze haar hele leven al restaurants runde. Na een week opende het restaurant haar deuren en liet het meeste werk in de friture aan mij over. Ondertussen was er al een nieuw personeelslid bijgekomen waar ik voortaan mee samenwerkte. De openingsdag van het restaurant was het heel druk. Het personeel wat daar al werkte bleef onder Ellen werken, dus dat ging wel goed. Na sluitingstijd van de keuken stroomde de aanwezige bar ook aardig vol. Ellen stond zelf achter de tap en glunderde door de geweldige openingsdag. Rond 23.00 uur was ook ik klaar in de frituur en ging wat aan de bar drinken. Ik raakte wat aan de praat met de aanwezige klanten en ondertussen was het al 2 uur 's nachts geworden en zat er niemand meer aan de bar behalve ik aan Ellen. Beide hadden we al aardig wat op en begonnen te kletsen over vanalles en nog wat. Uiteraard ook over de liefde en ik bekende dat ik nog niet zover was gegaan met een meisje.
Ze zei dat komt vanzellef wel. Zelf was ze inmiddels een jaar gescheiden van haar man en ze bekende dat ze de sex miste. Ze zei alleen al het kussen mis ik enorm. Ik bekende dat kussen inderdaad iets intiems was. Ik raakte aardig opgewonden hoe zij tegen me praatte, want ze had ook nog eens een bloesje aan met een wijd dcolett waar je een deel van haar borsten in zag. Het was opeens half vier en ze zei ik ga naar bed, als je wilt mag je ook hier blijven slapen anders moet je nog helemaal naar huis fietsen zo laat. Daar had ik wel oren naar en besloot bij haar te overnachtten. Ze had namelijk boven het restaurant een woning, waar echter alleen een 2-persoonsbed stond. "je moet wel bij mij in bed" zei ze en ik zei dat ik dat niet erg vond. "jaja dat zal wel" zei ze met een ondeugende blik in haar ogen. Ik kroop in haar bed en zei was zich nog aan het omkleden. Ik zag hoe ze haar broek en bloes uitdeed en toen stond ze in haar string en bh naast het bed. Ik zei zonder na te denken "dat ziet er nog goed uit voor je leeftijd" ze was blij verrast toen ze dat hoorde en kroop naast me in bed. "je bent een schat" zei ze en gaf me een kus op de mond.
Ze hield haar mond echter wat lang op mijn mond en dat gaf me het lef m'n tong bij haar naar binnen te duwen. Ze deed tot m'n grote verrassing ook nog mee en ik begon haar overal te strelen en zij mij ook. Ik kuste haar nu in haar nek en deed langzaam haar bh los. Haar prachtige borsten kwamen te voorschijn en ik kuste haar tepels n voor n. Ze deed mij boxer naar beneden en streelde mijn dijbeen en ging langzaam omhoog en kneedde mijn ballen. "ohh je voelt zo lekker" zei ik tegen haar en deed haar stringetje uit. Ze begon nu aan mijn pik te trekken en was werkelijk zo geil als een beer en zij ook. Ik ging voor haar liggen en deed haar benen uit elkaar en zag een heerlijk poesje met alleen in het midden een streep. Ik begon haar langzaam te likken en ze kreunde en steunde dat het een lieve lust was. Ik was gewoon een vrouw van 48 aan het likken! gierde er door mijn gedachten.
Na haar zo een paar minuten gebeft te hebben kwam ze tussen mijn benen liggen en trok aan mijn harde pik. Plots begon ze rondjes rond mijn eikel te draaien met haar tong. Geweldig hoe ze dat deed, met zoveel ervaring. Toen nam ze hem in 1 keer diep in haar mond en begon me een lekkere pijpbeurt te geven. Ik was zo heet en opgewonden dat ik na een minuut al bijna kwam. Ze merkte dit en stopte onmiddellijk. Ze ging wijdbeens op het bed liggen en zij "kruip bovenop mij". Ik deed wat er van me verlangt werd en ze pakte m'n pik en plaatste hem in haar zeiknatte gleuf. Ze zei "je moet me nu heel hard gaan neuken zodat dit de beste ontmaagding ooit wordt voor jou". Ik deed mijn best en vond het het zaligste gevoel wat er was. Ik had er al zoveel over gefantaseerd en nu deed ik het echt! Na haar zo een paar minuten geneukt te hebben zei ze "stop even" ik haalde m'n leuter uit haar grotje en ze ging op haar knien zitten. Ze zei "duw hem er achterlangs in" ik wist wat ze ermee bedoelde en ramde mn paal er in eens in.
Ze gilde eventjes van genot en ook ik begon haar als een wilde te naaien het leek me lekker om nu haar grote borsten vast te pakken dus deed ik dat en kneep in haar tepels. Ze begon zwaar te hijgen en zei stop hem in mn anus ik wist van verhalen dat dat wat moeilijk ging en smeerde met mn voorvocht haar sterretje in. ik drukte mijn eikel tegen haar aarsje en duwde langzaam door. Ze gilde een paar keer en toen hij er helemaal in zat begon ik langzaam toe te stoten. Dit vond ik nog lekkerder dan gewoon neuken omdat het ze nauw zat allemaal. Ik wist dat ik dit niet lang volhield en na een paar minuutjes werd het zwart voor mijn ogen. Ik stootte er hem nog 2 keer in en toen begon ik te spuiten als een wilde, ook voor haar werd het allemaal teveel en kwam gillend en schokkend klaar. ik spoot wel 4 dikke stralen in haar aars zo hard kwam ik klaar. Ik haalde mn nog steeds harde lul uit haar en ze zei je was geweldig ik glunderde van trots en ze begon me te tongzoenen. Ze voelde dat mn pik nog hard was en vroeg wil je nog eens? Dat deed ik maar al te graag en ze zei dat ik op mn rug moest gaan liggen.
Zo geschiedde en zij liet haar natte schelpje over mn penis zakken. Nu kon ze zelf het tempo bepalen en begon zachtjes me te berijden. Ik pakte haar borsten vast en duwde mn lul diep in haar kut. Na een poosje ging ze steeds sneller op en neer en begon ze zwaar te kreunen, ook ik vond het weer geweldig en stond weer op het punt te komen. Opeens kwam zij weer klaar maar ik nog niet. Ze stapte van me af en begon me heerlijk te pijpen. Dit hoefde ze niet lang te doen want in een paar seconden spoot ik haar hele mond vol en ze slikte alles door. Ze begon me weer te tongen en ze zei dat ze het heerlijk vond. Ik beaamde dat en we vielen in elkaars armen in slaap. S morgens wekte ze me en had ze een heerlijk ontbijt klaar gemaakt. We hebben toen samen ontbeten en daarna zijn we gaan douchen waar we elkaar lekker inzeepten. Onder de douche heeft ze me nog een pijpbeurt gegeven en ik haar klaar gevingerd.
Ik heb er nog de hele zomer gewerkt maar het is niet meer zover gekomen als die nacht, maar de herrineringen zijn zoet en zal ik mn hele leven bij me houden, want dit was inderdaad de beste ontmaagding die je je maar kunt voorstellen!
Aantal keer gelezen:
581
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)