Spannendverhaaltje.nl

Mijn seksuele interesse werd gewekt

-
21-10-2010
Dit waargebeurde verhaal is mij overkomen na 22 jaar onafgebroken huwelijkse trouw aan mijn lieve maar best ook wel saaie man Henk 45. Samen hebben wij een mooie zoon gekregen, Henk-Jan die nu 21 jaar is, studeert en nog bij ons woon. Als gezin doen wij veel vrijwilligerswerk bij de vereniging en voor de kerk in ons mooie Brabantse dorp. Mijn man bespeel al vele jaren het orgel met veel plezier in de kerk en wordt erg gewaardeerd bij onze mede dorpsbewoners. Henk en ik zijn streng opgevoed door onze ouders, wij hebben elkaar volledig blanco voor het eerst 25 jaar geleden ontmoet, het klikte en na wat gescharrel in onze verkeringstijd van drie jaar zijn wij getrouwd. Keurig netjes zoals het ons altijd is voor gehouden ontmaagde Henk mij in onze huwelijksnacht, ik Mia was toen 20 jaar. Een jaar later werd niet geheel gepland onze zoon Henk-Jan geboren. Met veel toewijding en in goede harmonie wonen wij nu na 22 jaar nog steeds in ons zelfde huis en het zelfde dorp. Het leven is hier een stuk rustiger als in de grote stad (voor ons is dat Tilburg) wij leven hier prettig met onze familie en vrienden.

In de maand december 2007 gebeurde er iets wat mijn leven totaal op zijn kop heeft gezet, vooral mijn seksuele gevoelens ontdekte ik door deze gebeurtenis, zoiets had ik van mezelf nooit voor mogelijk gehouden. De heer van Woensel is een zeer gewaardeerd lid van onze kerk en verbonden als cardioloog aan het ziekenhuis in Tilburg. Zijn vrouw is begin 2007 bij een auto ongeluk om het leven gekomen wat een grote schok bracht binnen onze gemeenschap. De heer van Woensel bleef alleen achter en storten zich volledig uit het sociale leven terug getrokken op zijn werk als cardioloog, alleen op de vaste zondagmorgen zagen wij hem nog in de kerk. Daar had ik in november na de dienst een praatje met hem gemaakt, ik had af en toe last van een versnelde hartslag wat zomaar terwijl ik in rust ben kon ontstaan. De heer van Woensel hoorde mij even aan en zei, haal morgen even een verwijsje bij je huisarts, dan zal ik je zo snel mogelijk er bij mij op het spreekuur tussen plaatsen zodat ik je even kan onderzoeken. De dag daarop belde ik met het ziekenhuis en kreeg zelf de heer van Woensel via zijn secretaresse aan de telefoon, de afspraak werd gemaakt voor woensdag aan het eind van de middag om 16. 45 uur.

Behalve voor wat vrouwelijke onderzoeken bij onze vaste vrouwelijke huisarts was ik nog nooit door een mannelijke dokter ergens op onderzocht, ik maakte mij best wel een beetje nerveus hierover om dit nu te moeten ondergaan. Precies op tijd was ik aan de beurt bij de heer van Woensel, na een voorgesprek aan zijn bureau moest ik mijn boven lichaam gaan ontbloten en op de onderzoekstafel gaan liggen. Ik vond het gênant toen ik de warme handen van de heer van Woensel over mijn borsten voelde en begon alleen hiervan al te trillen. Professioneel werd ik met een stethoscoop onderzocht waarna er een hartfilmpje werd gemaakt, je ben wat nerveus he Mia glimlachte de heer van Woensel, is nergens voor nodig hoor zei hij met zijn altijd vriendelijke zachte stem. Ik zie in deze eerste controle niets bijzonders, met jouw hartje is niks aan de hand stelde hij mij gelukkig gerust. Misschien zit je af en toe niet lekker in je vel of maak je, je ergens druk om zei hij. Ik denk eerder dat de oorzaak van jouw versnelde hartslag is gelegen in wat hyperventilatie was zijn voorlopige diagnose. Er viel op dat moment toch wel een last van mij af, voor het zelfde zou er iets mis met mijn hart kunnen zijn. Sport en loop je wel genoeg vroeg hij, nou sporten doe ik niet echt zei ik eerlijk. Ga je wel een naar fitnes of een sauna voor je ontspanning, nee een sauna heb ik nog nooit bezocht zei ik, dat is niets voor mij al die blote lichamen.

Daar ga ik zeker van hyperventileren zei ik, hij moest er van lachen, zo preuts ben je toch niet vroeg hij nu vrij direct, ja best wel antwoorden ik. Al die tijd lag ik daar met mijn borsten nog bloot, mijn tepels waren opgestijfd van de kou en spanning die ik nog steeds voelde. Na deze bovenvermelde conversatie haalde de dokter de plakkers van de elektrode van mij boven lichaam af en raakte daarbij tweemaal zowel mijn rechter als linker stijve tepel aan. Ik wenden beschaamd mijn hoofd zijwaarts af waardoor ik tegen het kruis van de heer van Woensel keek, ik schrok toen ik zag dat hij duidelijk opwinding vertoonden in zijn pantalon. Een warme gloed trok door mijn lichaam, ik voelde mijn wangen kleuren, het zweet brak mij uit. Na de laatste plakker van mijn lichaam te hebben verwijderd zei de dokter plotseling, Mia misschien ben je ook al een beetje bezig om in de overgang te raken, ik zie een reactie bij je opkomen die hierbij wel een beetje past, je heb het nu spontaan warm gekregen zie ik. Alhoewel ik dat ook wel wat vroeg acht, je ben nu 42 jaar toch? Ja dokter dat klopt zei ik wederom geschrokken van zijn woorden, ik kon moeilijk zeggen dat dit mogelijk ineens bij mij opkwam omdat ik zag dat hij opgewonden scheen te raken van mij als vrouw. Ik ben de laatste jaren best wel dieper gaan nadenken over mijn huwelijk, mijn man is nooit een heftige, passievolle super minnaar geweest. Ik heb altijd wel meer behoefte gehad aan intimiteit dan Henk, maar ik heb feitelijk nooit vrij kunnen praten met mijn man over mijn seksuele gevoelens. Een seksfilm is bij ons nog nooit in huis gekomen, of überhaupt praten over seks gebeurde niet tussen ons.

Zeker de laatste jaren mede door het internet ben ik mezelf er wel meer in gaan verdiepen, in onderwerpen die met seks te maken hebben. Ik weet nog heel goed toen ik een paar jaar geleden hierover diverse sites stiekem bekeek op de computer bij ons thuis, ik mij de verhalen die ik las en de seksfoto, s die ik zag, bij ons als man en vrouw niet kon voorstellen. Het heeft mij zeker bewust gemaakt, dat de seks die ik samen met mijn man heb, zeker niet heftig of spannend is. Een enkele keer in ons huwelijk is het voorgekomen dat wij elkaar met de mond probeerde te bevredigen, maar dit lukte nooit, ik vraag mezelf echt af of ik ooit wel een orgasme heb gehad zoals ik hierover las en die door zowel mannen als vrouwen worden beschreven. De opwinding waar ik nu mee werd geconfronteerd in de pantalon van de dokter deed mij natuurlijk wel beseffen dat de heer van Woensel zich op de een of andere manier aangetrokken tot mij voelde. In het gevoel wat hierdoor in mijn eigen lichaam opkwam wist ik dat dit niet bewust geplant bij mij ook aan de order was naar deze man toe, hier schrok ik wel van, van mezelf dat dit gebeurde. Gelukkig mocht ik mij hierna weer gaan aankleden en kon ik even tot mezelf komen in het kleedkamertje. Ik moet eerlijk zeggen dat dit niet echt lukte, ik voelde mij licht in mijn hoofd en zag weer de grote bobbel in de broek van de dokter voor mij. Nog steeds met gekleurde wangen en een gevoel van opwinding keerde ik terug aan het bureau van de dokter, die rustig achter zijn computer het e. a zat in te type.

Mia sprak hij weer met zijn rustig zachte warme stem, ik denk niet dat er iets verontrusten, s medisch gezien met je aan de hand is. Ik denk op dit moment meer aan wat geestelijke onrust die je mogelijk ergens over heeft, dan dat er lichamelijk iets met je mis is, met je hart is in ieder geval niets aan de hand stelde hij mij toch gerust. En voorzover ik je fysiek nu heb bekeken zie je er goed uit als vrouw en verkeer je in blakende gezondheid. Maar toch dokter zei ik, waar komen dan die hartkloppingen vandaan? Zeg maar Bernard zei hij, wij kennen elkaar via de kerk en ons dorp al vele jaren dus niet zo formeel graag. Ik heb het je zo even al vermeld Mia, er kan een beetje onrust, onvrede in je privé leven spelen waardoor je niet lekker in je vel zit. Ik kreeg echt het gevoel dat Bernard tijd en aandacht voor mij had, op de een of andere manier voelde ik een vertouwen in hem, per slot van rekening is hij arts en werk vanuit een bepaald beroepsgeheim. Het enigste wat ik mezelf kan bedenken is dat ons huwelijk naar mijn mening steeds saaie en oppervlakkige is geworden zei ik, en daar heb ik best wel moeite mee de laatste tijd, Bernard keek mij fronsend aan, op welk vlak vind je dat dan? Ik moest mij schrap zette om dit te beantwoorden, op seksueel gebied is er niet veel meer tussen mij en Henk zei ik eerlijk, en daar krijg ik steeds meer moeite mee voor mezelf.

Speelt er impotentie van de zijde van Henk, s kant vroeg hij, nee niet echt geloof ik, maar Henk is nooit echt een man geweest die zijn aandacht sterk gericht heeft op seks in ons huwelijk. Op het orgel in de kerk kan hij zich beter uitleven hoorde ik mezelf zeggen met het schaamrood nu helemaal op mijn wangen. Bernard glimlachte, dat kom wel meer voor zei hij, maar ik zou het wel weten zei hij wat speels en dubbel in zijn bewoording. Ineens stond hij op en kwam naast mij stoel staan, legde zijn hand op mijn schouders en keek mij in mijn ogen aan, ik denk dat je een goede minnaar nodig heb Mia, de opwinding in zijn broek kon ik nu helemaal goed zien, Bernard had een erectie in zijn pantalon. Vaderlijk begon hij door mijn haren te strelen, ik meen wat ik zeg Mia over een minnaar, ik denk dat je in deze fase van je leven tegen je eigen gevoelens aanloop, hetgeen je onrust geeft en mogelijk zelfs frustreert. Dit kan een oorzaak zijn dat je hartspieren hierop reageren en kloppingen veroorzaken. Het is een prognose van een medicus, dus wie ben ik omdat tegen te spreken, Bernard kon hiermee wel eens de juiste diagnose stellen. Ik durfde niet te reageren en vond het aangenaam zijn strelende handen door mij lange haren te voelen, toen hij mij dan ook bijna letterlijk van de stoel op tilde en mij begon te kussen, kon ik geen weerstand meer bieden. Ik beantwoorden zijn zoen, drukte bijna verlangend mijn lichaam tegen Bernard aan. Dit is niet echt de juiste plaats om elkaar wat beter te leren kennen en privé te praten Mia, ik stel je voor indien je daar de mogelijkheid toe heb, om privé bij mijn thuis nog wat verder met elkaar te praten.

Tien minuten later reed ik met Bernard mee naar huis, hij woonde in een villa aan de rand van ons dorp, op 5 minuten van mijn huis vandaan. Moet je Henk niet even laten weten dat je wat later thuis ben, informeerde hij, nee hoor Henk en Henk-Jan zijn vanavond met wat klusjes in de kerk bezig zei ik, die hebben al gegeten en zijn pas vanavond laat thuis. Ik voelde mij wel heel erg nerveus, toch best wel onzeker wat Bernard van mij verlangde als wij straks samen alleen in zijn huis waren. Eenmaal binnen in de mooie sfeervol ingerichte villa bood hij mij een wijntje aan, goed voor de bloedsomloop de ontspanning lachte Bernard. Hij kwam naast mij zitten op de grote leren bank, even later zaten wij weer te zoenen. Ik kon het zelf bijna allemaal niet geloven dat ik mij in de armen van een andere man had geworpen, een mooie aantrekkelijke slanke man met zijn volle grijze haren, wel een oudere man van voor in de vijftig, maar zeer bedreven in zijn directe aanpak. Achteraf weet in zeker dat het Bernard zijn charisma en charme is geweest dat ik mij volledig aan hem over gaf. Bernard knoopte mijn blouse op, streelde over mijn bh mijn harde tepels wat mij een kriebel in mijn buik bezorgde. Je bent een mooie vrouw Mia, ik verlang naar je zei hij terwijl ik van mijn bh werd ontdaan, hij knuffelde mij heerlijk, likte aan mijn oorlelletje wat mij verder deed smelten voor hem. Bernard zoog op mijn tepels en begon de binnenkant van mij dijen over mijn panty te strelen. Heb je zin in een lekker ontspannend warm bubbelbad Mia vroeg hij nadat hij het zuigen op mijn tepels onderbrak, o ja dat vind ik wel fijn zei ik.

Hij nam mij bij mijn hand en leiden mij naar zijn zeer luxe ruime badkamer waarin een groot bubbelbad stond, in de tussentijd dat het bad vol aan het lopen was, kleden Bernard mij verder uit. Alles gebeurde relax maar ik stond te trillen op mijn benen, hij overladen mijn naakte lichaam met kusjes en streelde mij hierbij heerlijk over mijn rug. Een glimlach verscheen over zijn mooie rijpe mannelijke gelaat, je ben weelderig behaard zei hij, waarbij zijn blik over mijn schaamharen ging. Nog voor ik iets kon zeggen vroeg Bernard of ik mijn kutje wel eens scheerde, nee dat heb ik nog nooit gedaan bekende ik. Dat hij zo direct was in zijn bewoording vond ik best apart om dit uit een man zijn mond te horen, mijn man noemde mijn kutje meestal poesje, en wilde zeker niet dat ik mijn schaamharen afschoor. Het bad is zo vol genoeg zei Bernard, neem maar plaats Mia dan kleed ik mij ook even uit. Ik stapte het heerlijk warm aanvoelende water in, hij drukte op een knopje waardoor het bad begon te bubbelen en de heerlijke badolie begon te geuren. Ik keek gespannen naar Bernard die alleen zijn slip nog uit moest doen, waarin ik al die tijd verscholen een grote bobbel in had gezien, ik voelde een warme schok door mij heen gaan toen hij zijn slip uitdeed en ik zijn enorme volledig kaal geschoren mannelijkheid te zien kreeg. Bernard ging nog even de badkamer uit om onze glazen wijn uit de woonkamer te pakken, toen hij die op de badrand zette en in het bad stapte zwaaide zijn voor mijn wel zeer grote kale mannelijke geslacht vervaarlijk dicht langs mij gezicht. Na nog even rustig op mij in te hebben gesproken volgde er voor mij een seksuele openbaring die mijn leven totaal ging beïnvloeden, Hierover meer in deel twee.
Aantal keer gelezen:
557
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)