Spannendverhaaltje.nl

Mijn Roosje

-
16-08-2010
Ik ontmoette mijn Roosje via een chat programma, de vonk sloeg gelijk over en we wisselde MSN adressen uit. Nadat we 2 maanden lang alleen over de chat en telefonisch communiceerde besloten we om elkaar maar eens te ontmoetten. Ik zocht een datum uit waarop een feest in Rotterdam werd gehouden, dit was een hindoestaanse feest. Omdat ze me had verteld dat ze van dansen hield, dacht ik dat dit de uitgelezen kans was om haar goed te bekijken en te voelen. Ik had haar alleen op fotoís gezien dus wist hoe haar gezicht eruitzag. Ik had toen nog geen idee dat dmv de lengte en gewicht het postuur kon bepalen, maar dat maakte me niks uit we waren al verliefd op elkaar. Na de eerste ontmoeting spraken we af dat we op 2de kerstdag weer naar een feestje zouden gaan, maar er bleek geen tent open te zijn.
Ik stelde voor om naar mijn huis toe te gaan, ik woonde niet ver van Amsterdam dus we waren er al snel. Ik voelde me steeds geiler worden naarmate ik haar langer zag. We zaten op de bank lekker te praten over alles en nog wat, ik had mijn arm al over haar schouders heen gelegd en streelde haar over haar naakte schouder. Zij was aan het praten en ik werd ongeduldig, ik wilde haar naakte lichaam tegen de mijne aandrukken. Ze heeft aardig grote borsten en die werden omhoog gedrukt door haar BH. Ik hield het niet meer en drukte mijn handpalm in haar achterhoofd en ging gelijk met mond naar haar mond, en drukte haar lippen op de mijne. Dat voelde zo goed ik wilde meer, ik begon over haar borsten te strelen en ging met mijn hand haar BH in. Ohww wat waren de borsten zacht en groot. Mijn lul was keihard en ik hield het niet meer, ik legde haar hand op mijn lul en zei, wrijf er maar lekker overheen. Dit maakte me nog geiler want ze deed het, vervolgens zei ik op een wat strengere toon, haal mijn pik uit mijn broek.
En weer deed ze wat ik vroeg, toen wist ik het ik kan haar domineren. Ik ging met mijn hand over haar kut en drukte de zijkant van mijn vingers in haar kutje. Ze had een broek aan en wilde dat ze die uit deed, ik dacht bijmezelf, zal ik het doen of zal ik bevelen de gedachte dat ik haar domineerde won. Ik zei op een ruw toon, doe je broek uit! Ik wil je kutje zien. En weer deed ze wat ik zei. Mijn huisgenoot kon elk moment thuiskomen, dus nam ik haar mee naar boven. Toen we boven waren kon ik eindelijk haar naakte lichaam zien in het licht, ik schrok een beetje ze was mollig en hier en daar hingen er wat. Maar ik was zo geil het kon me niks schelen, ik ontdeed haar van de rest van haar kledingstukken en deed mijn kleren daarna uit. Pijp me zei beveelde ik en ze ging door haar knieŽn, ze schrok een beetje van de grootte maar ze begon mijn pik toch te likken. Roosje bleef likken en nam mij pik af en toe in haar mond maar niet diep genoeg. Ik zei tegen haar, als ik zeg pijpen dan moet je dat ook doen!
En ze opende haar mond en ik voelde haar lippen over mijn geile pik heen gaan, ik drukte haar hoofd steeds verder zodat ze mij pik wel die in haar geile mond moest nemen. Ik riep naar haar toe, lekker hŤ zo grote bruine pik in je mond. Je bent mijn sletje. Ik stopte haar omdat ze me bijna klaarpijpte, en ik wilde in haar kutje spuiten. Ik liet haar liggen op mijn bed en zakte met mijn hoofd naar het zuiden, onderweg ging ik met mijn tong over haar lichaam. Ze kreunde van genot en zei jajaja lik mijn hete kutje. Ik likte aan haar klitje en haar kut haar kontgaatje, wat smaakte haar kutje goed heerlijk die smaak en geur van een geil kutje ik likte als haar sap naar binnen, ik kon wel uren doorgaan. Maar ik wilde haar neuk, ik deed een condoom om en zette mijn pik voor haar geile kutje. Ik ga je neuken zei mij en stootte mijn harde pik naar binnen, ze schrok en hield haar adem even in. Nadat ze gewend was aan de grootte begon ze mee te kreunen Ze riep! stouterd, je bent stout je neukt me zo lekker.
Ik werd zo geil van haar gekreun dat ik haar keiharde wilde neuken, ik wilde haar horen schreeuwen van genot. Ik zei tegen haar om op haar handen en knieŽn te gaan zitten, Ik ga dat kutje van je keihard nemen! Ben er klaar voor!? Ik ramde mijn pik in 1 keer naar binnen, ze plaatste haar handen tegen de muur omdat ik zo tekeerging. Ik stootte mijn pik keer na keer in haar natte kutje, ik kneep haar in haar grote tepels en gaf haar af en toe een pets op haar witte billen. Heerlijk om mijn bruine paal in een blank kutje heen en weer te zien gaan. Ze brulde het uit van genot, doe wat je wilt met me! riep ze. Maar dat moest ik voor later bewaren. Ik kwam met luid gekreun klaar en stortte in. Woaaaw wat was dat lekker ik keek op de klok en schrok, we waren al drie uur bezig en ik wilde nog minstens 2 keer klaarkomen.
Aantal keer gelezen:
652
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)