Spannendverhaaltje.nl

Mijn nieuwe vriendin

-
16-08-2010
Ik had die dag lekker uitgeslapen en het was al tegen de middag toen ik in de keuken aan het aanrecht een broodje voor mezelf stond te smeren. In mijn boxershort en een t shirt met een stijve omdat ik altijd ís morgens met een stijve wakker word. Wat ben je aan het klaar maken, de lieve stem van Liselotte, een vriendin van mijn zus, klonk door de keuken. Eigenlijk wilde ik zeggen dat ik haar wel klaar wilde maken maar ik zei, een broodje voor mezelf. Ik ging wat meer tegen het aanrecht aanstaan om mijn stijve te verbergen maar toen Liselotte achter me kwam staan en een beetje tegen me aandrukte werd hij alleen maar stijver.
Nieuwsgierig als ze was keek ze over mijn schouder heen om te zien wat ik ging eten. Lekker ik krijg ook een beetje trek, kun je voor mij ook niet een broodje maken. Ik schuin naar achteren, dan moet je wel lief zijn. Ik ben altijd lief toch fluisterde ze in mijn oor en liever mag niet van mijn vriendje. Ik haalde mijn schouders op, graag of niet.Ik voelde haar handen in mijn zij en ze gaf een kusje op mijn wang. Okay dan ik wilde haar mijn broodje wel geven en draaide me om. Even was ik vergeten waarom ik tegen het aanrecht aan stond. De bobbel in mijn short was meer dan zichtbaar en was Liselotte al opgevallen.
Ik merkte hoe ze me bekeek en toen ging zitten eten aan de tafel. Ik ging even later naast haar zitten en schoof vlak naast haar. En smaakt mijn met liefde klaargemaakte broodje een beetje, ze knikte en keek even lief naar me. Hoe lief had je gedaan als je geen vriendje had, ik probeerde zo serieus mogelijk te blijven kijken maar alleen de gedachte eraan maakte mijn piemel weer stijf. Ze stopte de laatste hap in der mond en toen ze op stond wreef ze even over mijn bobbel en zei, dat zou jij wel willen weten en liep de keuken uit. Ik nam me voor om alles op alles te zetten zodat ze me zou laten zien en hopelijk voelen hoe lief ze kan doen. Ik liep de keuken uit en de gang in om naar mijn kamer te gaan, Liselotte kwam ik weer tegen toen ze de wc uitkwam.
Toen we tegenover elkaar stonden zei ik nog snel Hij hoeft het niet te weten en liep toen snel de trap op. Op mijn kamer zette ik eerst mijn pc aan en nadat ik mijn raam open had gezet ging ik nog effe op mijn bed liggen. Ik kon het niet laten om mijn piemel uit mijn broek te halen en er even mee te spelen. Oh dus jij doet het liever zelf, ik schrok want ik had Liselotte niet binnen horen komen. Ik voelde me best lullig met mijn lul in mijn hand, ik bedacht me net wat jij er mee zou doen zei ik om maar wat zekerder over te komen. Tja zei ze en bekeek nonchalant wat ik tussen mijn benen had. Vanuit de gang hoorde ik mijn zus Liselotte roepen en ik zag alle hoop vergaan. Ze draaide zich om en liep naar de deur, ga jij maar ik moet even je broer helpen.
Mijn zus klonk teleurgesteld toen ze zei dat het goed was maar des te opgeluchter was ik toen Liselotte weer naar me toe liep. Ik wist wie haar vriend was en had nooit begrepen wat ze in hem zag dus maakte ik misschien wel een klein kansje. De blik in haar ogen verraadde haar gedachte, ik stak mijn hand uit om te kijken of ze reageerde, ze pakte mijn hand meteen vast en liet zich moeiteloos op mijn bed trekken. Nou ja even voelen kan geen kwaad zei ze toen ik haar vingers om mijn piemel voelde klemmen. Ik pakte haar meteen lekker bij haar tieten vast en haar hand die heerlijk om mijn stijve zat begon me af te trekken. Eigenlijk kan dit dus niet wat moet ik mijn vriend nu vertellen. Ik hield mijn mond en probeerde mijn hand onder haar truitje te krijgen. Zou het niet makkelijker zijn als ik me uitkleed, ze keek met een verliefde blik naar me en ik voelde me smelten.
Voor mijn ogen trok ze haar kleren uit en liet mij haar prachtige lichaam zien steeds een beetje meer. Haar mooie ronde borsten met van die zalige tepels. Toen ze haar slip uitdeed zag ik een klein beetje schaamhaar precies zoals ik het graag zie. Snel trok ik mijn shirt en boxershort uit en Liselotte kwam weer naast me liggen. Ze deed 1 been over me heen zodat ik haar natte spleetje tegen mijn been aan voelde drukken. Ze begon weer een beetje aan mijn piemel te friemelen en ik kon nog steeds niet echt bevatten dat het echt gebeurde. Weet je begon Liselotte in mijn oor te fluisteren, mijn vriendje wil niet dat ik bepaalde dingen met mijn mond doe, dat is vies zegt hij. Ik vind niet zo veel vies hoor wat bedoel je precies doe is voor dan. Ze schoof naar het voeteind en met haar kontje wulps omhoog stopte ze mijn piemel in haar mondje en begon me echt wel lekker af te zuigen.
Wat kon die griet pijpen en ik wist meteen dit duurt niet lang dat hou ik niet vol. Ik wilde niet lullig doen en toen ik voelde dat ik ging komen zei ik het haar. Ze likte nog even aan mijn eikel en maakte het toen met haar hand af. Ze kneep lekker strak en de slierten sperma spoten naar buiten om op mijn bed neer te komen. Ze wreef met haar duim over mijn net klaargekomen eikel. Voor ik haar naar me toe kon trekken liet ze mijn lul weer in haar mond en sabbelde er even aan. Nu was het mijn beurt, ze lag op haar rug en haar benen waren wijd uit elkaar. Ze had een lief kutje, zoals ik al had gezegd niet te veel haar en kleine lipjes die als deurtjes de ingang bedekten. Voorzichtig deed ik de lipjes iets uitelkaar en kon nu in haar natte spleetje kijken. Eerst gaf ik een kusje voordat ik met mijn tong tussen het zachte rose likte.
Ik probeerde zoveel mogelijk om haar klitje nog even te sparen. Pas nadat ik twee in vingers in haar geduwd had vond mijn tong haar verstopte klitje. Mijn vingers maakten in haar overuren terwijl mijn tong het uit zijn schulp gekropen klitje naar hogere sferen bracht. Toen ik met getuitte lippen aan haar vragende knopje zoog riep ze kreunend en gelukkig voor mij mijn naam. Ze schokte en liet al haar geile vocht stromen. Ik likte het weg en voelde dat mijn piemel weer in de neukstand stond. Ze merkte het ook en draaide zich om. Wulps stak haar kontje weer omhoog. Ik ging erachter zitten op mijn knieen. Mijn handen pakten haar tieten en mijn vingers speelden met haar tepels. Met gemak duwde ik mijn pik in haar door mijn vingers opgewarmde kutje. Ze voelde lekker strak aan en op een rustig tempo begon ik haar te neuken. Met steeds meer kracht duwde ik mijn lul diep in haar. Met twee handen kneep ze in mijn kussen en hijgde dat ik door moest gaan.
Ik voelde aan mijn piemel dat ze natter en natter werd en het geile soppende geluid maakte me helemaal gek. Ik begon snel te neuken. Ze kreunde mee op de maat wanneer ik weer diep in haar kwam. Haar kutje verkrampte en knelde om mijn piemel heen. Ze stopte haar hoofd in het kussen om niet te gillen. Ik hield even stil en ze kwam weer tot zichzielf maar ik was alleen zelf nog niet klaar gekomen. Ben je wel eens in je kontje genomen vroeg ik. Nee nee dat wil ik niet hoor, ik doe wel wat anders. Ik moest weer gaan liggen en ze begon me weer heerlijk af te zuigen. Haar tong wist precies het goede plekje te vinden als ze mijn eikel likte. Ik zei haar weer dat ik bijna klaar kwam. Ze klemde haar lippen er stevig omheen en pijpte me klaar. Ze slikte het door en zoog de laatste druppel eruit.
Toen ze er zeker van was dat alles eruit was likte ze mijn hele piemel en zelfs mijn zak. Voldaan lagen we naast elkaar op mijn bed. Je zus komt zo thuis zei ze zachtjes. Ik vind het jammer dat het eenmalig is zei ik triest. Wie zegt dat zei Liselotte triomfantelijk. Je hebt toch een vriend. Ik een vriend nee hoor straks niet meer of toch wel oh ja jij natuurlijk. Ze gaf me toen een tongzoen voordat ze haar bijna ex het slechte nieuws ging vertellen.
Aantal keer gelezen:
215
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)