Spannendverhaaltje.nl

Mijn nieuwe buurmeisje-slavin

-
21-08-2010
Na een tijd zoeken heb eindelijk een eigen appartementje weten te krijgen. Ik ben een jongen van 21 die als magazijnmedewerker mijn geld verdien en wilde op mezelf gaan wonen. Ik woon in een bovenhuis en onder mij woont een gezin. In dit gezin woont ook mijn tegenwoordige slavin. Nadat ik verhuist was en alles ingericht was kreeg ik een uitnodiging van de onderburen om een keer kennis te maken met elkaar. Zogezegd zo gedaan en op een avond belde ik beneden aan en een vrouw van ongeveer 40 deed open. Op het eerst oog een best mooie vrouw met lange blonde haren en een stel tieten (DD) waar je meteen geil van werd. Ze stelde zich voor als Anne en vroeg of ik binnen wilde komen. Ze vroeg of ik wat wilde drinken en kreeg een biertje van haar. We raakten al snel in gesprek over van alles en nog wat totdat haar dochter van net 18 binnenkwam. Ze stelde zich als Kim voor en zag er net als haar moeder echt geil uit. Ondanks haar leeftijd had ook zei een lekker stel tieten (zeker een grote C) en mooi halflang blond haar. Ikzelf ben van Aziatische afkomst maar geil altijd wel op mooie blonde vrouwen. We raakte al snel weer in gesprek met zín drieŽn over van alles en nog wat en ik kreeg te weten dat Anne ongeveer 10 jaar geleden gescheiden was van haar man omdat bleek dat ze op vrouwen viel. Er zat dus een geile lesbische vrouw voor mij en mijn pik begon al aardig stijf te worden. Ze had sinds anderhalf jaar een nieuwe vriendin die binnen kort bij hun zal intrekken. Je zal haar wel een keertje zien zei Anne tegen mij. Ik zag dat Kim naar mijn bobbel in mijn broek zat te kijken en toen ik haar aankeek vroeg ze snel of ik nog een biertje wilde hebben.
Ze stond op en ik zag dat ze een mooie strakke witte paardrijbroek aanhad waar haar mooie kont goed in uitkwam. Toen ze weer terug kwam met mijn biertje kon ik recht in haar korte shirtje kijken naar haar heerlijke tieten. Het leek wel of ze wist dat ik er naar keek want ze bleef expres iets langer staan zodat ik haar borsten goed kon bewonderen. Het werd al later op de avond en ik besloot om maar eens naar bed te gaan, ik wisselde nog wel emailadressen uit met Kim en ging naar huis toe. Thuis aangekomen trok ik me eens lekker af op de gedachte sex te hebben met die 2 van beneden. De volgende dag na het werk keek ik op mijn computer of kim me al op msn had toegevoegd. Ik zag dat ze online was en sprak haar aan, ze reageerde meteen heel enthousiast en ze sprak over de computer ook wat meer dan gister toen ik bij haar op visite was. We spraken over van alles en nog wat tot op een gegeven moment het gesprek over seks ging. Ik vroeg haar of ze een vriendje had en ze bleek nog vrij te zijn, er waren wel wat jongens op haar school die haar leuk vonden maar ze had er nooit echt aandacht aan gegeven. Ik vroeg haar of ze wel een seks had gehad en ze bleek nog maagd te zijn, wat ik overigens niet begreep als je weet hoe lekker zij er uitziet. Het gesprek ging verder en ze vroeg of ik me wel eens aftrok, ik vertelde haar dat ik dat wel eens deed.
Kim vertelde mij dat zij zichzelf regelmatig vingerde en dat ze ook wel eens een dildo en een vibrator van haar moeder had geleend. Natuurlijk weet Anne er niks van en ze vroeg mij om dit ook zo te laten. Kim vertelde me ook dat ze sinds kort aan de pil was voor het geval dat ze een keer echt seks zou hebben. Toen deed ze haar webcam aan en vroeg of ik er ook een had. Ik had er wel eentje maar nog niet aangesloten sinds ik verhuisd ben. Ik zag haar zitten in een leuk strak topje waar haar heerlijke borsten goed in uit kwamen. Kim wist niet dat ik op dat moment met een stijve lul in mijn handen zat en me lekker aftrok. Ze werd door haar moeder geroepen dat ze gingen eten en vroeg of ik vanavond weer op msn was. Ik vertelde haar dat ik mijn computer aan zou laten staan en ging zelf ook wat eten. Kim vergat echter haar webcam uit te doen en op een gegeven moment zag ik dat ze haar kamer weer in kwam. Ze liep echter niet naar haar computer toe maar liep naar haar bed tegenover de computer en begon opeens haar shirtje uit te doen en ik zag haar dat ze een mooie bh aanhad. Ik stelde op mijn computer in dat ik het filmpje kon opslaan en genoot van deze heerlijke strippartij. Ze trok ook haar broek uit en zag dat ze een mooie string droeg. Ik hoopte dat ze verder zou gaan en dat deed ze! Ze trok haar bh uit en ik zag me een stel lekkere tieten, ik trok me spontaan weer af en kwam heerlijk klaar. Ook trok ze haar slipje uit en ik zag dat ze een mooi strak geschoren kutje had met maar een heel klein streepje schaamhaar. Ik filmde dit nogsteeds allemaal om later eens rustig terug te kunnen kijken. Ik dacht dat ze zich ging douchen maar niets was minder waar want ze begon zichzelf te vingeren.
Ik had eerste rang toezicht en genoot van het heerlijks dat zich onder mijn huis afspeelde. Op een gegeven moment pakte ze een dildo uit haar nachtkastje die zeker van haar moeder was. Het wond me erg op met de gedachte dat haar moeder die zeker ook wel vaker had gebruikt. Ze stopte hem lekker in haar inmiddels nat geworden kutje en ik kreeg een mooi showtje te zien. Nadat ze was klaargekomen verdween ze naar de badkamer en ik zorgde ervoor dat het filmpje goed opgeslagen werd. Na een tijdje schakelde zij haar computer uit maar had niks in de gaten. Een paar dagen later kwam ik Anne en Kim tegen op straat en Kim vroeg en ik nodigde ze allebei síavonds bij mij uit om wat te komen drinken. Anne vertelde dat ze naar haar vriendin toe zou gaan, maar Kim vertelde dat ze wel langs wilde komen. Zogezegd zo gedaan, Kim kwam na het eten langs. Toen ik de deur open deed zag ik dat ze er weer erg geil uitzag en liet haar binnen. Ik vroeg of ze wat wilde drinken en ze nam een wijntje. Ze vertelde dat ze het fijn vond dat ze zo goed met mij kon praten over dingen waar ze het met haar moeder niet zoveel over had. Het gesprek ging op een gegeven moment weer over seks en dat geilde mij natuurlijk meteen op. Ze vroeg of ze even op mijn computer haar mail mocht checken en natuurlijk vond ik dat goed. Ik ging even na de keuken toe om de afwas op te ruimen en toen ik terug kwam zat ze naar mijn porno collectie te kijken. Ze vroeg waarom ik zoveel sm fotoís en filmpjes op mijn computer had staan. Ik ging naast haar zitten en vertelde haar dat ik ook een geil filmpje van haar had dat ze aan het masturberen was.
Ze schrok heel erg toen ik haar dit vertelde en vroeg of ze het eens mocht zien. Ik liet haar het filmpje zien en kreeg spontaan een stijve lul. Ze smeekt me om niks aan haar moeder te vertellen en barste in tranen uit. Ik pakte een stuk touw en bond haar handen op haar rug. Ze vroeg geschrokken wat dit te betekenen had en ik vertelde haar dat ze vanaf nu mijn slavinnetje zou worden. Ze moest alles doen wat ik haar vertelde en ze mocht nooit iets weigeren anders zou ik het filmpje aan iedereen doorsturen en op internet zetten. Ik vertelde Kim ook dat ze me voortaan meester moest noemen als we met zín tweeŽn alleen waren. Ik bond ook haar benen aan de stoel vast en ging achter haar staan. Ze kon niks anders dan maar mee te werken en beloofde alles te doen wat ik haar opdroeg. Ik vroeg haar wanneer haar moeder weer terug kwam en ze vertelde dat Anne dit weekend bij haar vriendin zou blijven. Ik had nu mooi vrij spel en vertelde dat Kim dit weekend bij mij kon blijven zodat ik kon doen met haar wat ik maar wilde. Ik ging met me handen naar haar heerlijke borsten toe en begon ze zachtjes te kneden. Ze liet het gewillig toe en begon zelfs een beetje te kreunen, vindt je dit lekker slet vroeg ik haar en ze zei van wel. Ik maakte haar benen weer los en droeg haar op om midden in de kamer te gaan staan. Ze deed dit meteen en ik ging verder met het keuren van mijn nieuwe slavinnetje. Ik streelde haar lekkere kont en haar borsten. Haar handen maakte ik weer los en vertelde haar dat ze haar shirtje uit moest doen. Een beetje onwennig deed ze haar shirtje uit en ging weer rechtop staan. Ook je bh zodat ik je geile tieten eens echt kan bewonderen. Ondanks haar leeftijd had ze toch al een ruime c cup en haar tieten stonden recht vooruit. Ik streelde haar tieten en nam ze een voor een in mijn mond, ik likte haar tieten uitgebreid tot begon te kreunen. Ik stopte meteen en droeg haar op om haar broek ook uit te trekken.
Zo stond ze bijna naakt met allen nog een string aan midden in de kamer. Ik droeg haar op een biertje voor mij te pakken, ik had inmiddels een stijve lul van hier tot Tokio. Ik vroeg haar of ze wel een iemand gepijpt had, maar dat had ze nog nooit gedaan. Trek mijn broek maar een uit en haal mijn lul tevoorschijn. Onwennig begon ze aan mijn broek te sjorren en haalde mijn stijve lul tevoorschijn. Ooit een stijve lul gezien vroeg ik en ook die had ze nog nooit gezien. Ik kleedde mij verder uit en droeg haar op om voor mij te gaan knielen. Pak mijn lul en stop hem in haar mond, ze deed wat ik haar opdroeg. Nou lik en zuig er maar eens lekker aan zoals je met en lolly ook doet. Zo begon ze me lekker te pijpen en na een tijdje kwam ik in haar mond klaar. Kim had dit nog echter nooit meegemaakt en trok zich terug zodat het sperma over haar gezicht en in haar haren terecht kwam. Ze vroeg of ze zich schoon mocht maken maar ik vertelde haar dat mijn sperma mooi op haar gezicht stond en ze dit dus voorlopig moest laten zitten. Nou trek nou je stringetje ook maar uit zodat ik alles kan zien. Daar stond ze dan het meisje van hieronder naakt in mij kamer met het sperma nog op haar gezicht. Ik liep naar haar toe en betaste haar heerlijk strakke kutje. Ik ging met een vinger naar binnen en voelde dat ze heerlijk strak was.
Ga eens een scheermesje pakken uit de badkamer beveelde ik haar en meteen verdween ze de badkamer in. Nadat ze terug was begon ik het laatste beetje schaamhaar weg te scheren zodat ze een lekker strak babykutje had. Nou vinger jezelf maar wel zodat ik alles kan zien en niet klaarkomen hoor. Langzaam begon ze zichzelf te vingeren tot ze op een gegeven moment klaar kwam. Had ik gezegd dat je klaar mag komen! Buk eens voorover en spreid je kutje. Ik gaf haar een paar flinke klappen op haar billen totdat ze rood werden. Zo dat is je straf omdat je niet geluisterd hebt. Nou pijp mijn lul eens weer lekker stijf zodat ik je kutje kan ontmaagden. Ze schrok toen ik dat zei maar nam mijn lul toch in haar mond totdat deze weer volledig stijf was. Ik haalde mijn lul uit haar mond en beval Kim om voorover gebukt te gaan staan. Ik drukte met mijn stijve lul tegen haar kutje aan en drukte hem er langzaam in. Ik begon haar langzaam te neuken van achter en voerde mijn tempo op. Het nadeel was dat Kim zo strak was in haar kutje dat ik binnen korte tijd al klaarkwam. Ik spoot mijn sperma in haar strakke kutje en voelde dat er wat naar buiten droop. Zo slet dat was lekker dat moeten we vaker doen! Ik wist dat Kim nog niet klaar was gekomen maar beveelde haar om mijn lul schoon te likken. Het was al laat op de avond en ik besloot dat het maar eens tijd werd om te gaan slapen. Ik vertelde Kim dat ze vannacht bij mij zou slapen. Kim vroeg of ze thuis wat spullen mocht ophalen en ik gaf haar toestemming maar ze moest wel de dildoís van haar moeder meenemen.
Kim moest naakt naast me in bed komen liggen zodat ik nog wat met haar lekkere lijf kon spelen. Ik beval haar om met de een dildo te gaan spelen en zo vielen we in slaap. Toen ik de volgende morgen wakker werd lag die geile slet naast me met de dildo nog in haar kutje. Ik maakte Kim wakker en beval haar om de dildo uit haar kut te halen en in haar kontje te doen. Geschrokken vroeg ze waarom ze dat moest doen, ik vertelde haar dat ik vanochtend haar kontje ging ontmaagden. Maar eerst moest ze wennen om iets in haar kont te hebben en daar was de dildo mooi voor. Kim nam de dildo uit haar kutje en duwde hem voorzichtig tegen haar poepgaatje aan. Langzaam begon ze haar kontje te neuken met de dildo. Ik lag naast kim op bed aan mijn lul te trekken en beval kim om mij te pijpen met de dildo in haar kontje. Na een tijdje vond ik het tijd om haar kontje echt te gaan ontmaagden en ging achter haar staan. Ik nam de dildo uit haar kontje en zette mijn lul tegen haar poepgaatje aan en drukte hem naar binnen. Mijn god wat was dat lekker zeg en al gouw begon ik haar te neuken waarbij ik vrij snel al klaar kwam en mijn zaad in haar darmen spoot. Die dag heb in Kim nog een paar keer geneukt in haar kutje en kontje. Vanaf die dag is Kim mijn sletje die ik regelmatig neuk wanneer ik daar zin in heb. Ongeveer twee weken later was Anne naar haar vriendin toe en had ik Kim bevolen om het weekend met mij door te brengen. Ik had bedacht om wat spullen te gaan kopen met Kim in Amsterdam. Kim had een kort rokje aan waar je haar stringetje af en toe onder uit zag komen en een strak topje met een diepe inkijk waarin je goed zicht had op haar tieten. Wordt vervolgd.
Aantal keer gelezen:
827
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)