Spannendverhaaltje.nl

Mijn muurbloemje

-
16-08-2010
Mijn vrouw heet Janne (kortweg voor Janneke). Ik ken haar al sinds mijn 16e levensjaar. Ze is bijna vier jaar ouder dan mij en is nu 42. Ze is echt een kind van stijve katholieke ouders en toen we elkaar leerden kennen wist ze niets van sex. Onze eerste jaren samen waren dan ook de verkenningsjaren. In die jaren keek ik natuurlijk veelvuldig naar andere vrouwen en had daar ook mijn dromen over. Janne was echter absoluut tegen dit soort zaken en we hadden dan ook vaak ruzie over mijn bijna vreemdgaan zoals ze het noemde. Op haar 25ste echter beging ze zelf de "foute" daad met een collega van haar werk. Niet een keer maar meteen 5 keer. Ze vertelde me niets erover. Daarna volgde nog een andere collega. Ook die mocht meerdere keren van haar lekkere lijf genieten. Dit alles had een gedragsverandering van haar tot gevolg en al pratende met elkaar kwam alles eruit en wist ik ook meteen alles.
Ik werd niet boos maar ontzettend geil. Ik heb haar daarna vaker geneukt met in gedachten dat ze net een andere vent had gehad. Op dat moment was dat echter nog niet zo. Een paar maanden later deed zich echter iets voor wat ons leven een beetje in de war zou gooien. Weer was een collega niet opgewassen tegen haar leuke lach en haar lekkere lijf. Ze kwam me nota bene vragen of ik het goed vond dat ze eens een keer met hem uitging en misschien kwam er wel meer van. Ik vond het goed en zo gebeurde het. En inderdaad ze kreeg een sexuele relatie met de collega. Ze vertelde me de details en ze ging vaker met hem uit en vaker met hem naar bed. Op een gegeven ogenblik wilde ik echter meer weten dan alleen details, ik wilde zien hoe die pik van die vent in en uit haar schoof. Ik beraamde een plannetje. Op de veranda bij onze slaapkamer (ja ze deden het in ons bed) liet ik zogenaamd mijn schuilnet voor de vogelfotografie drogen.
Ik kon onder dit schuilnet kruipen en zowel de slaapkamer inzien als een gedeelte van de woonkamer. Een uur voordat ze met Jaap (de collega) thuiskwam om te luchen en te neuken zat ik onder het doek. Ze kwamen binnen en meteen begon Jaap mijn vrouw te betasten en licht te zoenen op haar mond. Ze vond het lekker. Ze maakte een pot koffie en ze gingen een boterham eten. Af en toe werd wat gefriemeld en gekust. Daarna ruimde mijn vrouw de tafel af. Bij terugkomst in de kamer ging ze bij Jaap op schoot zitten met haar benen wijd. Ik zag nu dat ze alleen nog haar onderbroek en een t-shirt aanhad maar geen beha. Jaap betaste met zijn grote handen direkt haar lekkere tieten en de tongzoenen gingen gepaard met veel gekreun. Ze zaten zeker tien minuten te stoeien op de bank voordat Janne met knalrode lippen en gigantisch stijve tepels opstond, het t-shirt uittrok en haar slipje. Daar stond ze dan met een dikke venusheuvel splinternaakt voor een voor mij vreemde vent. Jaap pakte haar bij haar billen en begroef zijn hoofd in haar kruis.
Daarna stond ook hij op en liepen ze naar de slaapkamer. Daar aangekomen knielde Janne vor hem en deed snel zijn broek uit. Zijn volledig stijve pik stond strak vooruit met onblote eikel. Ze bedacht zich geen seconde en nam de stevige paal meteen in haar mond. Jaap kreunde hevig. Zijn pik werd na enkele minuten losgelaten en zag er glimmend en krachtig uit. Het kwijl droop van de lippen van Janne en terwijl haar tong snel over haar lippen dwaalde ging ze half zitten half liggen op bed en opende ze brutaal haar benen. Ik kon net niet in haar kut kijken maar Jaap had een ruim zicht. Hij ging op zijn knieŽn naar haar toe en zijn grote pik stond te schokken voor de heerlijke kut van mijn vrouw. Langzaam bracht hij die lekkere (ja ik vond het een lekkere eikel) naar binnen en Janne gooide haar hoofd achterover. Jaap begon lekker fel en gecontroleerd te neuken en na een paar minuten ging Janne vanuit de halfzittende positie languit op haar rug liggen. Jaap ging stug door en bestede tussendoor ook ruim aandacht aan de cup-c van Janne en aan haar klit.
Af en toe haalde hij zijn pik uit haar en gleed dan speels door haar schaamlippen om hem daarna weer met veel macht naar binnen te rammen in het kreundende en gewillige lijf van mijn vrouw. Ze wisselden eenmaal van standje zodat ze bovenop kwam. Ik kon nu goed zien hoe de pik naar binnen werd gebracht en ik werd steengeil van die aanblik. Na ongeveer 20 minuten neukwerk en enkele klaarkomers van Janne werd het gezicht van Jaap roder en spoot hij haar vol met een ongelooflijke hoeveelheid zaad. Zijn grote lijf viel bovenop haar en eventjes daarna trok hij zijn half stijve pik uit haar. Het sperma spoot eruit en Janne (met hand voor haar kut om het sperma binnen te houden) likte zijn pik schoon en kuste hem nogmaals innig. Ze bleven nog gedurende een uur op bed liggen en deden het geheel nog eens dunnetjes over.
Ik had eindelijk gezien hoe mijn vrouw werd geneukt door een ander en ik was geiler dan ooit. Ik heb het haar verteld en ik heb ook vaker op die manier gekeken (terwijl ze het wist). Een ongelooflijk geile ervaring vooral als ik zag dat Janne me een handkus toewierp als Jaap haar aan het neuken was. Een aanrader voor ieder stel.
Aantal keer gelezen:
568
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)