Spannendverhaaltje.nl

Mijn meisje

-
21-08-2010
Het was een best wel koude novemberdag en mijn moeder had weer eens heerlijk gekookt. We hadden hutspot, heerlijke aardappelen gemengd met verse worteltjes en een uitje. Zoals altijd bleef mijn beste vriendin (Linda, 22) weer bij mij slapen (ze kan namelijk nog geen kamer vinden en logeert zolang bij ons thuis).
Na het eten ga ik altijd even lekker douchen voordat ik mijn boeken induik en naar bed toe ga. Linda ging intussen al de boeken alvast klaarleggen en maakte een start met het huiswerk. Ik zette de douche aan en kleedde mij uit. Mijn Spijkerbroek wiegde ik van mijn heupen omlaag, ik trok mijn truitje over mijn hoofd, waardoor mijn mooie bruine krullen een beetje voor mijn gezicht kwamen te hangen. Ik maakte mijn bh los, waardoor mijn mooie cup 70c tevoorschijn kwam. Ik keek er goedkeurend na. Na de controle trok ik mijn slip omlaag en had ik zicht op een paar hele mooie gladde lipjes, die met zorg glad waren geschoren. Ik deed het gordijn van de douche opzij, en de stoom omarmde mij. Ik pakte mijn shampoo en begon mijn haren te wassen. Ik spoelde ze onder de douchekop uit, en het sop gleed via mijn haren, over mijn borsten, langs mijn buik en heupen via mijn benen de douchebak in. Daarna begon ik met de rest in te soppen. Ik pakte de spons, deed er wat douchegel op maakt hem een beetje nat, zodat de spons er lekker soppig uitzag. Ik gleed langs mijn schouders, over mijn arm omlaag, en aan de onderkant van mijn arm weer terug tot onder mijn oksels. Bij de andere hand deed ik hetzelfde. Vervolgens gleed ik met de spons over mijn borsten heen en draaide een paar rondjes om mijn tepels heen. Toen gleed ik over mijn buik met de spons en spoelde alles af. Het sop gleed van mijn lichaam af de douchebak in. Ik droogde mij weer af, rook een keer onder mijn oksels, het rook weer heel fris en fruitig.
Toen ik boven aankwam zat Linda al in haar boeken gedoken. Ze keek op toen ik binnenkwam en dook weer terug in haar boeken. “Is het moeilijk?”vroeg ik, “nee hoor, valt wel mee, maar ik heb echt geen zin om door te leren”, “ja dat heb ik ook wel eens” antwoord ik. “Maar ik moet wel echt iets voor school doen, anders krijg ik het nog lastig dit jaar”. Tijdens het leren waren we al met elkaar aan het stoeien. Zo liet ik een keer mijn potlood vallen en kneep ze in mijn billetjes, waarop ik vervolgens reageerde met een lik langs haar been bij het terug omhoog komen. Na een paar uur leren verder (het was intussen alweer 23:00 uur) gingen we naar bed. We sliepen nu al een paar maanden samen, dus we wisten ook goed dat we niet vies van elkaar waren. Linda ging tegen mij aan liggen zoals altijd, en gaf me een heerlijke nachtzoen. Natuurlijk beantwoorde ik die, door met haar tong te gaan stoeien. Ze beëindigde de zoen door haar lippen rustig te sluiten, waardoor mijn tong nog tussen haar lippen hing. Ze zoog er even aan en liet hem uit haar mond glippen. Ze ging met haar hoofd op mijn borst liggen en ze probeerde te gaan slapen.
Niet veel later fluisterde ze of ik nog wakker was. Ja ik was nog wel wakker, we lagen amper een halve minuut in bed. Ze fluisterde dat ze wel weer eens een heerlijke nacht met mij wilde beleven. Ik probeerde haar een beetje uit de tent te lokken door te zeggen dat ik eigenlijk veel te moe was. Misschien had ik dat beter niet kunnen zeggen. “Jij hoeft niets te doen, ik zal jou wel heerlijk verwennen, maar als je te hard tegenspartelt dan moet ik je vastbinden anders kun je mij nog pijn gaan doen” zei ze op een botergeile manier. Ja ik had zeker wel zin, vooral als zij mij ging verwennen waardoor ik gewoon lekker op mijn rug kon gaan genieten. Ze richtte zich op gaf een zoen in mijn nek, waarna ze met haar tong een lik naar boven gaf tot net aan mijn oorlelletje. Ze nam mijn oorlelletje in haar mond, en zoog er heel rustig aan, gevolgd door een lik met het puntje van haar tong. Ze kuste haar weg via mijn nek, naar mijn wang en zo kwam ze bij mijn lippen uit. Ik voelde haar adem tegen mijn lippen aan, maar haar lippen voelde ik niet. Ik opende mijn ogen, en ze keek me verleidelijk aan. “Ben je klaar voor de nacht van je leven?” vroeg ze. “Doe je best” antwoordde ik, waarna ze haar lippen op die van mij legde. Ze bracht mijn lippen uit elkaar waardoor onze tongen elkaar omhelsden. Haar handen gleden intussen via mijn armen omlaag, naar mijn vingers, over mijn buik en via mijn zij terug omhoog tot onder mijn oksels. Van daar gleed ze geleidelijk verder tot over de bovenkant van mijn borsten en ze gleed met haar hand mooi tussen mijn borsten in omlaag. Ze beëindigde de zoen heerlijk en gaf mij een klein likje over het puntje van mijn neus. Ze ging al zoenend via mijn kin, naar mijn hals, en zo kwam ze uiteindelijk bij mijn tepel uit. Ze begin er rustig rondjes omheen te draaien met haar tong. Haar andere hand begon mijn andere borst te masseren. Ze merkte het natuurlijk al snel dat mijn tepels hard werden, en begon er overheen te likken. De andere tepel nam ze tussen haar duim en wijsvinger en draaide er heel voorzichtig mee. Uiteindelijk schoot mijn tepel uit haar mond en ging ze al zoenend naar beneden. Haar hand gleed langs mijn zij naar mijn heup toe. Haar mond ging al zoenend naar mijn navel, draaide er een paar rondjes omheen met haar tong, waarna ze vervolgens weer verder naar beneden zonk. Uiteindelijk kwam ze al zoenend bij de rand van mijn slip aan. Ze stopte meteen. Ik keek haar vragend aan of ze door zou gaan. Ze keer terug “Kun je er nog even tegen of moet ik je vastbinden?” vroeg ze. “Nee het lukt wel” fluisterde ik terug. Eerlijk gezegd, als ze nog langer zo door zou gaan zou ik het echt niet meer trekken en haar hoofd het liefste op mijn lipjes duwen zodat ze eindelijk bij de jackpot aan zou komen. Maar ik probeerde mij uit alle macht te verzetten.
Ze ging weer verder waar ze gebleven was. Allen ging ze helaas niet naar de jackpot, wat ik gehoopt had, maar ze begon helemaal onderaan bij mijn voeten. Ze likte de onderkant en ging al zoenend weer terug naar boven. Haar handen gingen haar mond voorop en wreven heel sensueel over mijn been heen. Haar handen raakten de onderrand van mijn slip al, en het duurde niet lang voor haar tong daar ook aangekomen was. Ze moet het nat plekje op mijn slip hebben gezien, ze lachte namelijk een beetje. Ze deed mijn slipje aan de kant en blies een koude lucht tegen mijn lipjes aan. Ik begon licht te trillen en er ontsnapte een klein gilletje uit mijn mond. Ze trok mijn slip met een hele sensuele beweging uit. Ik moest echt goed mijn best doen om mijn lichaam in bedwang te houden, en niet dat ik ging kronkelen als een wilde losgeslagen gek. Ze gleed met haar handen via de binnenkant van mijn dij naar mijn lipjes toe, ze gleed met 1 vingertopje er precies langs af. Haar andere hand legde ze op mijn buik, zodat ik niet veel kanten meer op kon kronkelen. Uiteindelijk kwam de opluchting (dacht ik), ze haalde haar tong 1 keer heel erg langzaam door mijn lipjes heen, echt met het puntje van haar tong. En toen ze er uit was drukte ze een zoen op mijn klit waardoor ik meteen heerlijk klaarkwam. Dat was pas echt een opluchting.
“ik ben nog niet klaar hoor” zei ze geil. En ze zette haar mond weer terug om mijn klit en ging speels met haar tong langs en over mijn klit heen. Ik probeerde mij weer te ontspannen maar het ging heel moeilijk omdat het gewoon o zo lekker was. Ik begon te kronkelen met mijn lichaam, maar Linda ging gewoon soepel mee alsof ze nooit anders gewent was. Ze zette 1 vinger tussen mijn lipjes in en duwde hem heel langzaamaan naar binnen. Ze begon haar vinger in mij rond te draaien, en ik kon het allemaal heel goed voelen (ben heel gevoelig). Toen zette ze er een 2e vinger bij en bracht ze ze samen heel rustig naar binnen. Zo rustig deed ze het, dat ik dacht dat er geen einde aan zou komen. Toen ze er eenmaal helemaal inzaten, krulde ze haar vingers op, ze krulde ze net zo ver op dat ze precies naar mijn buik wezen. Dit gaf zo’n apart gevoel dat er weer een gilletje uit mijn mond schoot. Ik was al echt aan het kreunen geslagen van genot. Ze trok haar vingers er heel langzaam uit, en dit gaf echt een vreemd maar heerlijk gevoel, dat ik bijna meteen klaarkwam, ze bracht haar vingers weer in me. En mijn kriebels in mijn buik werden erger. Ik begon te krullen, maar gelukkig hield Linda mij goed in bedwang. Haar vingers krulden zich weer in mij op. Ik voelde een warm gevoel vanuit mijn buik naar onderen stromen. Toen haar vingers uit mij gleden, deed ik iets wat ik nog nooit had gedaan. Ik spoot haar hele gezicht onder met mijn geil. Ze hield haar mond open, en ik zag dat ze alles gulzig naar binnen slurpte. Ze slikte alles door, ga een zoen op mijn klit en lipjes, en kroop terug omhoog tegen mij aan. “En… hoe vond je het?” vroeg ze mij. “nou…” ik kreeg de kans niet om uit te spreken, ze had haar lippen al op die van mij gelegd en we waren al weer heerlijk aan het zoenen.
Aantal keer gelezen:
362
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)