Spannendverhaaltje.nl

Mijn Masseusse

-
21-10-2010
Ik ga al jaren naar een masseuse elke woensdag. Het gaat hartstikke goed met elkaar ik 38 en zij 53. Ik groot sterk,breed met een buikje van het goede leven zij niet te groot vrij fors met een paar enorme tieten. Ze kijkt elke keer weer uit naar ons uurtje maar dat weet alleen ik want we zijn beiden getrouwt met kinderen. Maar toch elke keer weer een gezonde spanning,praatje sex over vroeger en zij begon over nu dat ze toch wel een keertje vreemd wilde gaan maar als der vent er achter kwam was het over en dat wilde ze absoluut niet want het was alleen weer effies sex met een ander en dan weer snel terug naar huis,het was een prikkel die af en toe opstak.

Er gaat weer een tijd eroverheen toen ze een vraagje niks over sex had,toen ik zei dat het beter was dat ze mij masseerde dan ik haar moest ze blozen. Ze zei je krijgt toch geen stijve van een oud wijf? Nou het is beter dat we de rollen niet omdraaien want ik zou me niet kunnen beheersen. Ze begon te blozen en we begonnen te glimlachen. De volgende week toen ik kwam kleedde ze zich uit met de opmerking ik wil nou eens verwent worden door je want door al die verhalen ben ik bloedgeil geworden van je ik hou het niet meer uit.

Een tel was ik een beetje verbaasd maar ik kon nou toch niet meer terug,ze zag ondanks der leeftijd er wel erg lekker uit. Ik begon me langzaam uit te kleden toen ik naar der toeliep en er zachtjes begon te kussen. Nou,er was geen houden meer aan ze zei dit wil ik zo lang kom hier we hebben maar een uur want dan komt de famillie weer thuis. Ze haalde gelijk m'n stijve lul eruit en begon er wild aan te zuigen,rustig schatje rustig laat me even lekker naar je kijken en mezelf even uitkleden. Ze was bloedgeil of ze in jaren niet genaaid was wat overigens niet het geval was. Ik zei al dat ze mollig was en alles begon een beetje te hangen,een lekkere dikke kut lekker behaard en een paar enorme tieten met een paar spenen waar je je bontjas aan kon ophangen! Jezus wijf ik word bloedgeil van je kom hier,zo stak ik een vinger in der kut toen ik haar naar me toe trok wat ze beantwoorde met een zucht en kreun. Neem me Ron doe maar met me wat je wilt! Wat vind je lekker schatje vroeg ik,gelikt worden was haar antwoord lekker gelikt worden schatje ik ben zo nat...

Toen ze ging liggen op der eigen tafel waar ik al jaren op lag en der benen opende voor me zei ik zachtjes,wat ben je lekker geil lekkere geile teef van me ik ga zorgen dat die kut van je nog nooit zo nat is geweest..

Ik gaf er eerst een paar kusjes op en begon er lekkere aan te ruiken god wat rook ze lekker naar de sex! Ik opende der lippen en zachtjes met m'n tong begon ik rondjes te draaien rond der klit en stak na een tijdje twee vingers naar binnen om der G-spot te masseren..

Wat ze allemaal begon te zeggen verbaasde me eigenlijk voor zo'n burgertrutje,waar je in kan vergissen de slet begon te vloeken en tieren van geiligheid, Jezus wat was dat kreng geil.

Toen ze begon te komen wilde ik stoppen maar ze was al veel te ver heen dus ik maakte haar heerlijk klaar. Godver Ron ik hou het niet meer wat is dit lekker m'n kut staat in brand! De sappen stroomde eruit met golven ik kreeg bijna geen lucht meer want ze sloeg der benen om me heen,vreet hem op nu neem me wat ze al niet zei,der ogen begonnen te draaien en ik dacht die is helemaal weg fantastisch!!!!

Toen ze uitgeraast was hield ik er goed vast zodat ze niet van tafel zou vallen en begon er zachtjes te strelen toen haar orgasme zachtjes weggleed uit haar lijf. Schatje wat was dit geweldig!

Haar kut,benen,buik tafel alles was zeiknat van der het was echt heftig, dat ik nog zo kan komen op m'n 53ste was haar opmerking. Maar nu heb ik zin in een dikke lul en nam mijn pik in der mond,toen ik zei dat het niet lang ging duren omdat ik toch wel op koken stond vroeg ze wil je me dan neuken want ik wil je sperma in m'n kut hebben van je.

Ze opende weer haar benen en ik stak m'n pik in der kut die al helemaal open stond van geiligheid,ik zei schatje wat ben je geil je kut staat helemaal open en loopt uit met geil.

Neuk me Ron neuk me was alles wat ze kon zeggen en ze begon weer met der ogen te draaien,dat kreng ligt wwer te komen dacht ik en begon nu m'n pik keihard in der te beuken.

Terwijl ik er lag te neuken pakte ik haar tepels en begon er lekker aan te trekken maar dat had ik niet of wel moeten doen want ze begon te komen als een trein. Ik hou het niet meer Ron spuit m'n trut vol nu en terwijl ze dat zei riep ik dat het kwam en beiden kwamen we als een kanon man wat was dat wijf lekker om te neuken. M'n pik begon te spuiten voor een eeuwigheid leek wel en zei lag al te spartelen als een wild dier,wat was dit een lekker gevoel zeg!

Later toen we ons weer aankleden hebben we nog even lekker gezoend en elkaar eens lekker gestreeld. Hoe nu verder? Was haar opmerking,ik zei dat als ze lekker zin heeft hoeft ze zich alleen maar uit te kleden want ik heb altijd wel zin om eens lekker te geilen met haar. En tot nu toe gebeurt dat met regelmaat,we zijn stapelgek op elkaar zonder verplichtingen en dat bevalt ons zeer goed want de liefde voor onze partners is er allen maar sterker op geworden want m'n vrouw en kinderen laat ik voor al het geld in de wereld niet gaan en zij haar man ook niet maar we zijn allebei sexueel gek op elkaar ondanks het leeftijverschil. Ik heb al best wat vrouwen in bed gehad maar zij is wat mij betreft een toppunt..

Met m'n eigen vrouw gaat het ook super in bed ik heb weer een paar andere dingen geleerd of opgedaan wat ze heerlijk vind en steeds meer wilt dus misschien is het wel niet verkeerd om eens buiten de band te springen...

Het is woensdagmiddag dus ik ga maar weer eens.....
Aantal keer gelezen:
631
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)