Spannendverhaaltje.nl

Mijn loge Sean

-
21-08-2010
Sean was een vriend van een vriend van een vriend. Zo iemand die je wel eens ontmoet hebt en waar je daarna een kort praatje mee maakt, als je hem toevallig tegenkomt. Even babbelen over het weer en het werk, terwijl je allebei druk aanstalten maakt om verder te lopen. Ik was zijn naam eigenlijk vergeten, toen hij weer eens door iemand was meegenomen om de stad in te gaan. Hij was een blonde jongen van een jaar of 28 en knap om te zien. Ik lette daar verder niet op, want ik val op meisjes. Tenminste, dat dacht ik tot die avond... Tot laat in de nacht feestten we door en toen ook de laatste tent dichtging merkte ik dat al mijn vrienden weg waren. Nu gebeurt dat wel vaker en ik maakte me er niet zo druk om. Ik haalde mijn jas en wilde naar huisgaan, toen ik Sean tegenkwam bij de deur. Hij stond te telefoneren en ik wachtte even. In het schemerende licht van de vroege ochtend zag hij er mooi uit. 'Nou, bedankt voor je gastvrijheid, Roeland.
Ik spreek je nog wel.' snauwde hij nijdig in zijn telefoon. Ik vroeg wat er aan de hand was. Roeland bleek degene te zijn die hem had meegenomen en waar hij zou logeren. Maar Roeland was spoorloos verdwenen en had zijn telefoon uitstaan. Ik twijfelde. Het lag voor de hand dat ik Sean zou uitnodigen om bij mij te slapen, maar eigenlijk kende ik hem niet. En bovendien heb ik geen logeerbed, zelfs geen bank. Hij zou bij mij in bed moeten. Sean zag mijn tweestrijd en hij loste de situatie beleefd op. 'Nou, dan wacht ik toch op het station op de eerste trein', zei hij strijdvaardig. Dat gaf de doorslag. Ik kon die jongen moeilijk een paar uur op het station laten rondzwerven. Bovendien: als ik zelf ooit in zijn positie zou belanden, zou ik het ook fijn vinden als iemand me hielp. Dus trok ik niet veel later de dekens over ons heen en wenste Sean, die naast me in bed lag, welterusten. Ik draaide me om en viel in slaap. Dat was tenminste de bedoeling. Maar ik kon op de n of andere manier niet slapen. Het was of de warmte van zijn lichaam door de lakens heenbrandde. Ik voelde zijn gespierde lijf rustig bewegen op het ritme van zijn ademhaling. Waarschijnlijk sliep hij al. Ondertussen lag ik met mijn ogen wijd open en ik vroeg me af wat er in hemelsnaam aan de hand was.
Ik viel op meisjes, niet op jongens. Naast mij lag geen meisje, maar een jongen, en toch merkte ik tot mijn schrik dat mijn pik langzaam begon te groeien. Wat was er met me aan de hand? Ik weet niet hoe lang ik daar heb gelegen, verward, vol vragen en met een stijve lul. Af en toe raakte Sean me aan in zijn slaap en leek het alsof iemand me met een gloeiende pook prikte. Elke keer trok een rillling door mijn lichaam. Ik durfde mijn pik niet eens aan te raken, laat staan af te trekken. Toen, plotseling, voelde ik iets. Eerst dacht ik nog dat het weer een aanraking in zijn slaap was, maar al snel wist ik beter. De zachte strelende vingers gleden niet per ongeluk over mijn buik. Verstijfd lag ik in bed. Mijn hart klopte in mijn keel. Heel langzaam gleden de vingers over mijn buik naar beneden, naar mijn keiharde pik. Toen hij mijn erctie voelde, lachte Sean zacht en boog zich over me heen. 'Als ik het niet dacht' fluisterde hij en kuste me zacht op mijn mond. Zijn vingers vonden hun weg in mijn onderbroek en streelden mijn pik. Nog altijd lag ik doodstil. Ik voelde zijn warme, gespierde lichaam tegen me aanschuiven. Een grote lul drukte hard in mijn zij. Langzaam begon hij me af te trekken, terwijl hij in mijn nek kuste. Onwillekeurig schokte ik met mijn heupen, toen hij mijn voorhuid sneller op en neer begon te trekken.
Hij kuste me op mijn mond ne eindelijk durfde ik me te bewegen. Ik sloeg een arm om zijn brede schouders en ik tongde hem wild. 'Ik ga je neuken, Olivier', lacht hij. 'Vanavond ga ik je neuken'. Woest tongden we verder en hij trok mijn slipje uit. Hij reed met zijn grote pik tegen me aan. Toen stond hij ineens op en liep met een knipoog naar de badkamer. Ik bleef liggen. Ik wist niet wat er met me aan de hand was. Maar ik wilde meer! Al snel kwam hij weer terug, terwijl hij met een handdoek tussen zijn billen veegde. 'Ik heb mijn spleet gewassen voor je' zei hij 'maar volgens mij kan het nog schoner. Kun jij daar iets aan doen?' Hij ging op zijn knien op bed zitten en boog voorover. Ik slikte. Ik keek recht tegen zijn billen aan en vooral tegen de spleet daartussen. Ik zag zijn bruine gaatje glimmen. Voorzichtig boog ik voorover, tot mijn neus tussen zijn billen stak. En tot mijn eigen schrik en verbazing stak ik mijn tong uit en likte zijn spleet. Sean kreunde diep. 'Ja' kreunde hij 'lik me, lik mijn reet steek je tong in mijn anus. Straks ga ik je neuken Olivier. Als je dat maar weet' De geur van zijn kont maakte me zo geil als ik nog nooit geweest was.
Kwijlend likte ik zijn reet. Ik duwde mijn tong in zijn bruine hol, zo diep als ik maar kon. Hij hijgde en kreunde steeds luider en ik merkte dat hij zich zat af te trekken. Plotseling kwam hij zwaar ademend overeind en duwde me achterover op mijn rug op het bed. Met n hand pakte hij mijn enkels en duwde ze in mijn gezicht. Toen kwam hij achter me zitten en ik kon nog net een glimp opvangen van zijn grote pik, voordat hij boven me hing, mijn benen tegen zijn schouders en me een lange tongzoen gaf. 'Nu ga ik je neuken, geile kleine Olivier' Meteen voelde ik zijn stijve lul langzaam bij me naar binnen dringen. Ik kreunde en mijn hele lichaam trilde. Het deed een beetje pijn, maar het voelde tegelijk lekkerder dan alles wat ik eerder had gevoeld. 'Neuk me Sean' hijgde ik 'neuk me' En dat deed hij. Voorzichtig begon hij zijn dikke lul in me heen en weer te schuiven. Bij elke stoot voelde ik zijn harde vlees mijn lichaam binnendringen en zich een weg banen tot diep in mijn reet.
Ik weet nauwelijks meer wat ik allemaal deed en zei, zo geil was ik. Ik greep zijn gespierde billen en ik trok mijn kont samen. Zo iets lekkers had ik nog nooit gevoeld. Hij neukte me lang. Zijn dikke lul leek bij elke stoot groter te worden. Na een tijdje begon ik mijn eigen, keiharde pik af te trekken. Binnen tien seconden spoot ik mezelf onder, terwijl mijn lichaam nog steeds schokte onder zijn stoten. Uiteindelijk kwam ook hij hijgend klaar en spoot zijn warme sperma bij me naar binnen. Ik trok zijn zwetende lichaam lekker dicht tegen me aan en we zoenden weer lang met elkaar. Later hebben we elkaar nog gepijpt en zoog ik aan de lul die in mijn eigen kont had gezeten.
Aantal keer gelezen:
1054
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)