Spannendverhaaltje.nl

Mijn lerares

-
16-08-2010
Tussen al de leraren die ik heb, zit er maar n lekkere bij, mijn lerares Frans. Het is een vrouw van net over de 40 met een dikke kont en lekkere grote hangtieten. Sommige leerlingen (zoals ik) geilen op haar, en dat weet ze volgens mij want ze draagt altijd supergeile kleding en ze gaat altijd heel geil staan als je met haar praat.
Zo ook een paar weken geleden, ze had een kort rokje aan en een geil truitje waardoor je haar harde tepels kon zien. We kregen een Frans Proefwerk terug en ik had een onvoldoende. Ze zei dat ze na de les even met me wilde praten. Toen de les was afgelopen en iedereen naar huis ging liep ik naar haar bureau toe. Ze pakte een stoel voor me en ik ging naast haar zitten. Ik keek naar haar borsten en ik kreeg een harde. We praatten een tijdje over de onvoldoende en kwamen toen tot de conclusie dat ik ergens door werd afgeleid.
We probeerden erachter te komen wat het was en toen jeukte ze even aan haar tepels die toen hard werden. Ik bleef er maar naar kijken, en toen wist ze wat het was. Ze vroeg of ik vond dat ze mooie borsten had en ik zei dat dat zo was. Toen liep ze naar de deur en deed deze op slot. Ze kwam weer naast me zitten en ik mocht over haar truitje voelen op de plaats van haar tepels. Ik masseerde heel haar borsten en zij deed mijn broek omlaag. Ze deed haar hand om mijn penis en begon me af te trekken. Ik had haar trui uitgedaan en ik wreef nu over haar kante bh. Ze liet mijn penis los en maakte haar bh los en ik begon haar tepels te likken en ze begon me te pijpen. Ze ging met haar tong over mijn eikel en ik kon het niet meer houden.
Dat voelde zij ook en haalde mijn paal uit haar mond en ze rukte me naar een hoogtepunt. Ik spoot in haar gezicht. En ze likte het van haar vingers af. Terwijl ik haar tepels likte deed ze haar broek omlaag en begon te vingeren, ik zag het en hielp haar mee. Toen ging ik onder haar bureau zitten met mijn hoofd tussen haar benen en ik begon eerst haar dijen te likken en langzaam naar haar kut toe. Bij haar kut aangekomen likte ik eerst haar lipjes en toen ging ik met mijn tong naar binnen om haar kut vocht op te likken van haar klit. Toen ik daar lekker mee bezig was kwam ze schokkend klaar. Ik stond op en ze wilde mijn penis pakken om weer stijf te maken, maar toen hoorden we stemmen op de gang en we kleedden ons weer aan.
Een leraar kwam binnen om iets op te halen en we deden net of we nog steeds bezig waren met het proefwerk. Toen de leraar weg was begon ik haar te zoenen maar ze wilde me in haar voelen dus ik deed mijn broek weer omlaag. Maar ze wilde het niet op school doen, dus stelde ze voor om naar haar huis te gaan. Ze woonde een half uurtje van school dus was ze met de auto. Ze ging achter het stuur zitten en ik ernaast, ik ben nog maar 15 dus mag ik niet rijden. Toen we onderweg waren pakte ik een borst en begon heerlijk te kneden hierdoor werd ze zo geil dat ze wel eens de verkeerde pook pakte om te schakelen en dan pakte ze mijn pik en begon lekker te kneden.
Bij haar thuis aangekomen zagen we dat de huishoudster bezig was met de badkamer schoonmaken, ze was een vrouw van 45 met een nog lekkerdere kont. Mijn lerares zette de kraan van haar bubbelbad open en begon zich uit te kleden. De huishoudster hielp haar en ze gingen in bad zitten. In bad begonnen ze lekker met elkaar te spelen. Ik ging op het randje van het bad zitten en begon me te af trekken bij dit geile schouwspel. De twee geile vrouwen zagen dit en trokken me het bad in, ze begonnen allebei aan mijn penis te voelen en te likken, ik werd zo geil dat ik mijn lerares naar achteren duwde en haar benen spreidde en ik ging met mijn keiharde lul bij haar naar binnen. Ik begon te stoten en de huishoudster ging met haar kut boven mijn lerares haar mond hangen en werd zo heerlijk gebeft.
En ze ging met haar volle borsten boven mij mond hangen zodat we met zijn drien in een soort driehoek zaten. Mijn lerares kwam als eerste klaar en ze begon met volle overgave haar huishoudster verwennen. Die werd vervolgens zo geil dat ze haar tong in mijn mond stopte en erin begon te kwijlen ik werd zo ontzettend geil dat ik de beide rijpe lichamen onderspoot met mijn zaad. De twee rijpe vrouwen wilden nog wat zaad in hun mond dus zogen ze beiden mijn ballen leeg. We hebben nog heerlijk een tijdje in het bubbelbad gelegen en lekker aan elkaar gevoeld, maar ik moest ook weer naar huis. Mijn lerares nam weer plaats achter het stuur maar deze keer zat ik achter in de auto met de huishoudster, daar heb ik haar kut nog een goede beurt gegeven. En sinds die tijd is donderdag middag mijn vaste middag met mijn lerares en haar huishoudster.
Aantal keer gelezen:
689
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)