Spannendverhaaltje.nl

Mijn kans gegrepen

-
21-10-2010
Eindelijk kreeg ik de kans om de vriendin van mijn vrouw te neuken en die heb ik gegrepen en haar er bij. Ik geilde al een paar jaar op haar, dat komt omdat zij het tegenover gestelde is van mijn vrouw wat lichaamsbouw betreft. Mijn vrouw is dunnetjes, heeft kleine tietjes en een smal kontje terwijl Diny, haar vriendin lekker rond is. Heerlijk dikke borsten flinke billen en kont en daar geil ik op, ik geil op een Rubens vrouw en dat is zij.

Wij stonden samen op een camping, Diny met Henk en ik met Nel en wij hadden veel plezier. Op een morgen zei Nel, ik wil eigenlijk in een grote plaats boodschappen halen, daar zal meer keus zijn dan hier in het dorp. Henk stelde voor dat hij met mijn vrouw naar de stad boodschappen zouden halen, ik heb daar zo de pest aan, dan blijven Diny en ik hier. Dat vonden ze best dus een lijstje werd er gemaakt door Diny en gaf die aan Henk. Wij haasten ons niet hoor, zei henk en ik denk dat wij straks nog even op een terrasjes gaan zitten genieten van onze vrijheid h Nel, dat doen wij jullie moeten jullie ook maar vermaken, zei ze en daar gingen ze.
Ik zat heerlijk in de zon en keek regelmatig naar Diny die op een gegeven ogenblik naar buiten kwam met haar b. h die zij ophing aan de droogmolen. Stom, zei ze ik heb maar n witte mee genomen en ik kan geen zwarte onder dit blouseje aan doen . dan maar even zonder niemand die het ziet ja jij maar dat geeft niet Arie. Ik keek naar haar tieten en kon haar donkere tepels ook goed zien en mijn lul werd al hard en helemaal toen zij wat bukte om een blad op te pakken die op de grond was gewaaid en ik haar borsten zag hangen. Ineens keek zij op en vroeg en Arie goed kunnen zien dat ze vrij hingen en ik kreeg zowaar een kleur. Je hoeft niet te kleuren hoor, zei ze lachend ze hangen er heerlijk vrij en blij bij of niet.

Ik moet je wat bekennen, zei ik, ik geil op jou Diny, op je heerlijk grote borsten en rondingen. Ja ze zijn wel wat groter dan die van jou Nel, zei ze en bij mij stoot je niet snel aan mijn botten en nu heb je mijn tieten nog niet eens helemaal vrij zien hangen, want dat doen ze. Zij was gaan zitten en ik stond op en ging achter haar staan, trek je blouse eens wat verder naar voren, vroeg ik en zij deed dat en ik zag haar grote tepels nu ook. Ik heb wel vaak foto's gezien van dikke borsten maar die hadden vaak kleine tepels, zei ik, maar die van jou zijn lekker dik. Wanneer je even wilt voelen dan doe je het maar, zei ze, men je het, vroeg ik, ja man pak ze maar lekker even wij zitten hier toch beschut. Dat liet ik mij geen tweede keer zeggen en pakte haar borsten vast en voelde de harde knoppen en voelde ook dat ze dikker werden. Je wilt ze zeker wel helemaal bloot zien h . zei ze, ik wel bekende ik, kom dan maar mee die twee blijven toch een poos weg en wij ging naar hun caravan. Ik trok haar tegen mij aan en wij tongen er flink op los en haar hand kwam tussen ons in en kneep in mijn harde lul. Ik wil straks ook wat zien, zei ze en ik denk voelen ook Arie en zij maakte haar blouse los en deed die uit, daar zijn mijn memmen dan, zei ze , zo noemt Henk mijn tieten en het zijn memmen h. Wat mooi en wat geil, zei ik en pakte ze vast, heerlijk zo vol en dan die tepels, ja dat zij echte spenen h, ze Diny weer en ze worden nog groter wanneer jij er even aan zuigt.

Ik deed dat graag en ik voelde ze groter en dikker worden en nu moet je eens tussen mijn benen voelen, zei ze ga eens langs het kruisje heen met je vingers, dat deed ik ook graag en voelde haar volle natte kutlippen, voel hoe nat ik ben , ik ben geil Arie en ik wil door jouw harde paal genomen worden.

Haar rokje zag zo bij haar blouseje en mijn broek slip en shirt ook. Ik heb niet alleen wat dik zei ze, maar jij ook en nam mijn lul even in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen. Na een poosje ging zij op het bed liggen die nog open lag, kijk dit is nog nat van de beurt die van morgen heb gekregen, wij neuken altijd 's morgens ook nog even, ik zag de natte plek.

Zij trok haar benen op en ik zag haar volle kutlippen open gaan, o wat een geil kutje heb je, ja h Henk spreekt altijd over mijn zaadkut en ik moet veel zaad hebben dus rammen man en spuiten, spuit mijn zaadkut flink vol en dat gebeurde. Ik ramde heerlijk in haar vette scheur, want dat heeft zij en dat zij geil was , wat duidelijk want zij kwam al snel klaar. En nu rammen Arie neuk mij vast aan het matras, rammen man ik moet hard genomen worden en dat deed ik en ik spoot mijn straal diep haar kut binnen. O wat geil an wat kun jij neuken zalig en zo genoten wij alle twee van de kans die wij kregen. Ik zal vaker mijn BH uitlaten, beloofde zij, ik weet dat Henk dat ook geil vindt en mijn slipje zal ook vaak uit blijven dan kun jij vaker naar mijn memmen en kut kijken. En wij sturen die twee vaker naar de stad om boodschappen te doen wij hebben dan wel wat anders te doen en daar had ik geen enkel bezwaar tegen.
Aantal keer gelezen:
561
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)