Spannendverhaaltje.nl

Mijn heerlijke Buuf

-
21-10-2010
Katje is al jaren mijn buurvrouw, vaak is zij alleen van maandag tot donderdag. Op deze dagen is er dan ook altijd een sensuele spanning tussen ons. Katje had steeds meer aandacht voor mij en de opmerkingen en toespelingen waren vaak niet van de lucht. Ook ik liet mij niet onbetuigd en van onschuldige opmerkingen kwam het tot openlijke uitnodigingen. Tot Katje op een dag zegt dan moet je je beloftes maar eens waarmaken.
De dagen ervoor hadden we op msn en hyves al veel toespelingen gemaakt en de hormoontjes gierden dan ook in het rond. Dit was sinds de scheiding van Katje steeds vaker gebeurd en ik verlangde er naar om haar wellust te beantwoorden. Katje vertelde tijdens de chatjes dat ze vaak met haar vingers speelde en dat ze echt verlangde naar mijn pik. Ook haar favoriete standjes en sexuele voorkeuren werden besproken.
Dit had ik nooit verwacht en ik dacht dit is mijn kans. Zo hebben we het dan ook in scene gezet. Om 21.00 uur komt Katje aanzetten, uitdagend gekleed en met een zeer geile blik in de ogen staat ze aan de deur. Kan jij me even helpen met de pc zegt ze met een veelzeggende blik en likt zwoel langs haar lippen. Tuurlijk zeg ik en loop met haar mee, direct achter de deur kust ze me vol op de mond en pakt me rigoreus tussen mijn benen.
Ik laat mijn handen onder haar shirtje gaan en pak haar heerlijke grote borsten vast. We stranden in de keuken en in mum van tijd ben ik mijn broek kwijt. Poedelnaakt keurt Katje mijn speelgoed en roept blij verrast deze is veel groter dan ze gewend is. Ook Katje is haar kleren snel kwijt en ik laat goedkeurend mijn blik over haar gaan. Een stel heerlijke borsten, een strak figuurtje en een heerlijk kaal kutje dat blinkt van genot. Ik zet haar op het aanrecht en kniel voor haar neer, langzaam lik ik haar heerlijke spleetje en verrukt slaakt zij geile kreetjes. Meer, meer, ga door oooooohhhhhh jaaaaahhhh. Je wet niet hoe lang ik hierop gewacht heb. Langzaam lik ik haar naar een eerste orgasme toe. Katje begint te trillen en te schokken, wat een heftig orgasme krijgt ze.

Ze springt van het aanrecht af en neemt met haar heerlijke lippen mijn pik in haar mond. Langzaam zuigt ze het zaad uit mijn ballen en al snel kom ik ook klaar. Mijn pik blijft hard en al snel bukt Katje voorover en zegt nu op z'n hondjes, ik was al opgewonden en haar mooie tatoe op de onderrug versterkt dit gevoel, langzaam schuif ik mijn keiharde paal langs achter ik haar kolkende spleetje. Katje is niet meer te houden en draait wild mat haar heupen en duwt haar kontje naar achter om nog meer pik binnen te krijgen. Mijn vingers zoeken haar klitje en zachtjes knijp ik er in. Dit was het laatste zetje wat ze nodig heeft en ik voel de eerste tekenen van een orgasme komen, mijn door haar kut glibberige vingers zet ik nu in haar anus en nu gilt ze het uit van genot. Ook ik hou het niet meer en spuit me voor de tweede keer leeg.
Katje is helemaal los en neemt mijn nu slappe pik weer in haar mond en likt hem schoon. Hierdoor begint het bloed weer te koken en langzaam word ik weer keihard. Ondertussen lik ik haar spleetje schoon en proef mijn sperma vermengd met Katjes kutsappen. Ondertussen bewerk ik haar kontje en Katje hijgt ja nu dat gaatje nog, ik maak het nog gladder met haar eigen sappen en lik langzaam verder, ik lig op de grond en Katje zakt langzaam op mijn pik. Ondertussen heb ik een komkomer van het aanrecht gepakt en stop die voorzichtig in haar zeiknatte kutje. Katje staat op en laat de komkommer eerst in haar kutje en dan in haar kontje verdwijnen. Nu kan ik niet meer wachten en druk haar bruut tegen het aanrecht, haar borsten hangen in de gootsteen en ik stop mijn pik langzaam in haar kontje.mmmm Wat lekker Katje stopt zelf de komkommer in haar hunkerende kutje, dit is het begin van een groot orgasme en al spelend met haar heerlijke borsten rijd ik mezelf naar mijn derde orgasme. Uitgeput kust Katje me vol op mijn mond en bedankt me voor deze heerlijke ervaring. Waarom hebben we hier zo lang mee gewacht vraagt ze me vertwijfeld. Ondertussen zijn Katje en ik al een paar maanden samen en de vonken springen er nog steeds vanaf.
Aantal keer gelezen:
432
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)