Spannendverhaaltje.nl

Mijn geilste fantasie kwam uit

-
16-08-2010
Het was vlak voor de vakantie. Nog een paar dagen en dan voor een 2 weken van die klotuh leraren verlost! Een meisje op school liet al weken merken dat ze me erg leuk vond. Ze was blond, had een prachtig gezegd, hele mooi ogen en heerlijke borsten. Ze heette Diana en had echter wel een vriend. Ik had wel door dat ze een spelletje met me probeerde te spelen. Ik ging langzamerhand mee in haar spelletje en nam me voor niet verliefd te worden op deze geweldige, geile meid. Ik wilde op zich wel verliefd op haar worden, maar dan moest zij toch echt het initiatief nemen.
Inmiddels was het vakantie geworden en ik miste haar aanwezigheid toch wel een beetje. Stilletjes lag ik op bed over haar te fantaseren, toen ik me voornam om naar de kapper te gaan. Ik liep door de lichte sneeuwbui naar de kapper toe, waardoor ik ook verbaasd was haar tegen te komen in de stad. Ze zag er geweldig uit en ze sprak me meteen aan en vroeg wat ik ging doen. We praatten wat en ik vertelde haar dat ik eerst naar de kapper wilde en dan schoenen gaan kopen. Wat toevallig nou, zij wilde ook net naar de kapper toe. Dus we gingen samen.
De hele tijd zat ze naar me te knipogen bij de kapper. Na de kapper wilde ik schoenen gaan kopen, maar nog eerst even naar huis om me te douchen. Zij wilde graag mee schoenen kopen en dus nam ik haar mee naar huis. Terwijl zij op mijn kamer bleef, ging ik even douchen. Ik kleedde mijn langzaam uit en ik kreeg al een stijve bij de gedachte aan haar. Ik liet de deur van de douche expres op een kiertje, ik had immers de fantasie dat ze erbij zou komen staan. Niets was minder waar. Na 20 minuten douchen was ze nog steeds niet gekomen, en dit vond ik toch wel een beetje jammer. Ik wist echter nog niet wat ik op mijn kamer aan zou treffen!
Ik droogde me af, deed een boxershort aan, en liep naar mijn kamer om mij in haar gezelschap verder aan te kleden. Ik deed de deur van mijn kamer langzaam open. Ik zag allemaal kledingstukken over de hele kamer verspreid liggen. Diana lag met wijd gespreide benen op bed! Haar natte poesje lonkte mij al van ver en de bobbel van mijn 25 cm lang paal was in mijn broek te zien groeien. Meteen ging naar haar bed toe, en gaf haar een tongzoen. We gingen snel met onze tongen langs elkaar en ik werd echt supergeil. Toen begon ik haar zachtjes in haar nek te zoenen en toen ging ik naar haar prachtige borsten. Ze waren groot en stevig en ze had hele lekker strakke tepels. Zachtjes begon ik ze te kneden en ik zoog aan haar harde tepels.
Ze kreunde zacht en riep mijn naam: O Niels….Ik bracht haar borsten bij elkaar en begon stevig aan haar tepels te zuigen. Heerlijk vond ze dit. Toen zakte ik nog verder naar beneden. Ik ging eerst een paar met mijn natte tong langs haar ook natte poesje en maakte een vluchtige beweging. Ze schokte bij iedereen keer dat ik haar aanraakte. Toen ging ik met mijn vingers haar natte poesje in, totdat mijn vingers onder het geil zaten. Hiermee maakte ik haar clitje helemaal nat. Heerlijk vond ze dit. Ik ging langzaam met mijn vingers over haar clitje heen. Steeds ietsje sneller. Ze kreunde zachtjes. Toen gaf ik zachte likjes over haar clitoris heen op speelse wijze. Ze kon het niet langer volhouden en wilde dat ik haar befte.
Ik ging steeds sneller met een soepele tongbeweging over haar clitje heen en tegelijkertijd met mijn vingers haar kutje in. Ik had na een minuutje zoeken haar G-Spot te pakken en ze vertelde me dat ze het heerlijk vond! Ik ging steeds harder met mijn vingers langs haar G-Spot en ging met mijn lip over haar clitoris heen en aan de onderkant had ik mijn tong. Toen begon ik tegelijkertijd haar te sabbelen, te likken, te zuigen en haar G-Spot te bevorderen. Na 2 minuten kwam ze met een ejaculatie klaar en riep hard mijn naam. Ze genoot. Toen pakte ik mijn stijve pik en schoof die langzaam in haar natte soppige doosje.
Ik pakte haar onderlijf op en begon haar stevig in haar strakke doosje te neuken. Mijn lange lul beukte helemaal door in haar kutje. Ze kreunde bij iedere stoot en voelde dat ik haar helemaal opvulde. Opnieuw kwam ze klaar. Ik was echter nog steeds niet klaar gekomen en begon haar daarom eens flink van achteren te pakken. Ik neukte haar eerst hard van achteren en toen stevig in haar zachte roze-bruine aars. Zalig vond ze het. Ik kwam met 3 stevige stoten klaar in haar lekkere aars. Alles droop eruit! Toen was ik aan een behandeling toe. Ze pakte mijn stijve en natte lul met haar sterke hand vast.
Ze begon met te trekken terwijl we elkaar in de ogen keken. Toen likte ze het sperma van het neuken af met haar natte tong, en ging ze met haar lippen en tong snel langs mijn eikel. Ze nam mijn hele lul in haar mond en ging er stevig met haar sappige tong en lippen overeen. Steeds sneller tot ik hard in haar mondje klaar kwam. Ze slikte alles door!! Toen begon ik haar nog eens stevig te beffen zoals toen ze de eerste keer klaarkwam. Ze kwam toen nog 2 keer. Zalig. Het hele bed was nat en we besloten samen onder de douche gaan. Daar pijpte ze me nog eens stevig en we spraken af het morgen nog eens te doen.
Aantal keer gelezen:
536
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)