Spannendverhaaltje.nl

Mijn geilste belevenis

-
16-08-2010
Ik was 18 jaar, woonde nog bij mijn ouders. Ik liet mijn hond uit en 2 overbuurmannen spraken me aan. Ik kon ze niet goed. De ene was Kees, en de andere was Rachid ze waren allebei rond de 45 jaar. Kees woonde er al voor ik er kwam wonen, en Rachid woonde er een jaar of 2. Ze zaten in de zomer altijd altijd op straat. en zeiden gedag. Maar verder kon ik ze niet. Kees sprak me aan, Hij vroeg of ik even meekwam hij had iets heel belangrijks voor me. Ik weigerde en zei dat ik geen tijd had. Ook rachid begon zich ermee te bemoeien. Om van ze af te komen liep ik maar even mee. We gingen naar het huis van Kees we gingen via de brandpoort naar de achtertuin en zo door de keuken naar binnen.
Mijn hond moest in de keuken blijven. Ik ging zitten op de bank en rachid ging naast me zitten. Ik kreeg wat te drinken en rachid begon me vragen te stellen.waar ik op school zat Of ik een vriendje had, of ik wel eens sex met hem had gehad hij ging maar door! Kees liep weg en kwam later met een grote evelop terug. Dit wil ik je laten zien en hij gaf de evelop. Ik deed hem open en zag tot mijn verbazing dat er foto's van mij inzaten en niet zomaar foto's, foto's van hoe ik met mezelf zat te spelen, foto's van mij vriend en ik toen hij mij neukte. Ik schaamde me dood. Dat heb je ervan als je e gordijnen open laat zei kees. Hij liep naar de tv en zette die aan en op het beeld zag ik hetzelfde als op de foto's aleen dan met comentaar van kees en rachid erbij. Ik schaamde me maar vond het ook opwindend.
Die foto's en videoband wil je zeker wel hebben vroeg kees, die moeten zeker niet bij je ouders,in de videotheek of op internet komen zeker zei kees. Nee antwoorde ik. Maar ik kan er veel geld mee verdienen zei kees. Dus als jij ze wil moet je ze maar terugverdienen. dus kleed je maar helemaal uit zei kees en hij liep weg. Rachid pakte mijn arm en trok me van de bank. Kom hier maar staan. Ik twijfelde. Rachid wreef over mijn borsten en zei het hoeft niet, we kunnen de foto's ook verkopen dus als je niet wilt ga je maar. Ik stond stokstijf, maar begon ook opgewonden te worden. Rachid pakte me hand en legde die bij mijn knopje van me blouse. Kies maar zei hij. Oke zei ik en ik begon me langzaam uit te kleden. eerst mijn blouse toen mijn broek, rachid streelde mij overal hij deed mijn bh uit.
Kees kwam de kamer in en zei streng;nu je slipje uit! Ik deed wat hij zei. ik moest me rondraaien en mijn borsten vastpakken en aan hun presenteren. Ze knepen ik mijn borsten en hard in mijn tepels. Ik werd er heel erg geil van! toen moest ik bukken met mijn benen wijd. Mijn lipjes werden uit elkaar getrokken en met een vinger werd mijn kutje gekeurt. Het is wel een goed sletje zei kees. Ik moest voor rachid gaan zitten en die haalde zijn pik uit zijn broek, zuigen slet! zei hij. Ik begin aan zijn pik te zuigen. hij pakt mijn borsten vast en begint er hard in te knijpen. Plotsling voel ik dat achter me mijn benen uit elkaar worden getrokken een kees steekt hard zijn lul in me en begint mij hard te neuken. Ik kreun het uit van genot. opeens stoptkees en vraagt of ik wel eens in mijn kontje ben geneukt. Nee zeg ik.
Dan moeten we daar eens wat aan doen he rachid zegt hij. Ze wisselen van Plaats. Ik moet nu aan natte de pik van Kees zuigen. rachid loopt achter me spugt op mijn kontgaatje hij wrijft over en in mijn kontgaatje. Het is best lekker en dan stop hij opeens zijn lul erin het doet even pijn maar hij gaat door. en ook dat is zalig. kees kruipt onder me en ik moet met mijn kutje op zijn lul zitten. zo nu ben je pas een echt sletje zegt hij. ze neuken en het is zo geil dat ik klaarkom, maar ze neuken net zo lang door tot ze klaarkomen, rachid eerst en daarna kees. Ik blijf liggen en kees staat op en loopt weg. Hij komt terug en zet de tv aan. Alles wat net is gebeurt is opgenomen. Zo nog meer reden om terug te komen zeg hij. Hier zijn je kleren en zaterdag ochtend kom je hier om 10 uur s'ochtends en je blijft tot zondag avond, Zeg maar tegen je ouders dat je bij een vriendin ga slapen Sletje. En hij duwt me keuken in, met een druipende kut en kont doe ik mijn kleren aan en ga naar huis.
Aantal keer gelezen:
187
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)