Spannendverhaaltje.nl

Mijn geile avontuur met de tuinman

-
16-08-2010
Het is een zwoele zomerdag en ik lig in de besloten achtertuin van mijn ouders op een ligbed te lezen. Mijn ouders zijn op vakantie en ik pas op hun huis, iets wat ik maar al te graag doe, weer eens wat anders dan mijn flat in het centrum van de stad. Het is erg warm en ik lig in mijn bikini, met mijn net gekochte nieuwe boek. Ik wist dat ik vier weken alleen zou zijn in dit huis en had een stapel boeken gekocht, waaronder een paar nieuwe erotische romans. Ik was net in een van de erotische romans begonnen en ik kan je vertellen dat ik het er warm van kreeg, daar werden nog eens spetterende scènes in beschreven, heerlijk zeg, ik kreeg er zin van! Ik voelde mijn kutje al gloeien en de eerste nattigheid voelde ik al in mijn bikinibroekje. Ik wist dat ik alleen was en en ik kon me niet langer beheersen.
Ik gleed met een vinger in mijn broekje , maar mijn bewegingen werden belemmerd door mijn bikini en ik trok mijn broekje uit. Ik ging weer liggen met mijn benen ieder aan een kant van het ligbed, zo kon ik er lekker bij, ik gleed met twee vingers van mijn ene hand in mijn kutje en met de vingers van mijn andere hand ging ik langzaam maar stevig over mijn klitje heen, mijn vingers sopten in en uit mijn kutje en ik lag al gauw te kronkelen van genot. Ik probeerde mijn vingers zo diep mogelijk in mijn kutje te steken, hield ze een beetje gekromd om bij mijn lekkere plekje te komen, en ondertussen gleden mijn andere vingers vaardig over mijn klitje, oh, wat was dit lekker zeg. Ik voelde een orgasme al opkomen in de diepte van mijn lijf, nog even lekker doorgaan zo.
Plots gleed er een schaduw over me heen en hoorde ik een mannenstem zeggen, “zo, jij geniet er wel van zeg!”Nee zeg, daar stond de tuinman van mijn ouders, Rick, met ontbloot bovenlijf en de zweetdruppels op zijn voorhoofd. “Ik sta hier nu al even naar je te kijken, maar volgens mij kan ik jou nog veel lekkerder verwennen, zal ik even?”vroeg hij met een vette knipoog. Ik schrok , maar heel even, ik kende Rick namelijk al langer als de tuinman van mijn ouders, en vind hem een lekkere vent. Er ging dan ook een siddering door me heen toen hij knielde aan het einde van mijn ligbed. Hij trok mijn benen aan de enkels naar hem toe , spreidde mijn benen zo mogelijk nog verder en stak zijn hoofd tussen mijn benen. Hij duwde zijn tong recht op mijn clitoris en ik kreunde steeds harder, genietend van deze doortastende beweging.
Terwijl hij me heerlijk likt, steekt hij meerdere vingers in mijn kutje en ik lig te kronkelen op het ligbed. Hij blaast tegen mijn klit en direct neemt hij mijn klit in zijn mond en zuigt er hard aan. Terwijl hij dit doet beweegt hij zijn vingers diep in en uit mijn kutje en zo kom ik kronkelend klaar,met zijn vingers die nog steeds ritmisch in en uit mijn soppende kutje gaan. Ik lig nog na te rillen van dit heerlijke orgasme, en dan staat Rick op en knoopt zijn broek los, hij haalt zijn heerlijk uitziende pik uit zijn onderbroek en vraagt of ik meer wil. “Alsjeblieft, neem me zoals je wilt, hard, lang en lekker, ik ben er klaar voor” zeg ik terwijl ik op de rand van het ligbed ga liggen. Rick trekt mijn bekken naar hem toe en schuift me langzaam over zijn pik heen en laat me mijn benen om zijn middel doen. Hij vult me helemaal met zijn heerlijke pik, die ik nog een beetje voel groeien terwijl hij diep in me zit. Hij begint zijn pik met lange halen in en uit mijn kutje te bewegen en voert het tempo steeds meer op.
Ik word langzaam gek van genot en kan het niet laten mezelf nog een beetje gekker te maken. Mijn vingers spelen met mijn clitoris en zo komen we met onze bewegingen in een gekmakend ritme. Rick pomt steeds harder in mijn kutje en ondertussen probeer ik met mijn andere hand zijn ballen te pakken, wat me lukt. Ik masseer en rol zijn ballen in mijn hand en op dat moment roept hij uit “Ik ga komen” Ik voel mijn orgasme ook naderen en wrijf nog harder over mijn klit, totdat we samen een hoogtepunt bereiken. Ik voel Rick zijn lul diep binnen in mijn kutje schokken en de golven trekken door me heen, sjonge, wat kan die man lekker neuken zeg! Terwijl we nog na liggen te hijgen zegt hij met een grote smile op zijn mond “Je blijft vier weken hè, wij zullen ons denk ik niet vervelen!” Ik kijk hem lachend aan en bedenk me wat een heerlijke vakantie dit zou kunnen worden!
Aantal keer gelezen:
896
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)