Spannendverhaaltje.nl

Mijn ex collega Carolien

-
16-08-2010
Maandagavond, alleen thuis, mijn vriendin op stap met haar vriendinnen. Beetje aan het vervelen. Even surfen op Facebook, een kijkje nemen wie er on line is. Mm leuk, mijn ex collega Carolien is on line. Een mooie blondine van 30 met een kindje van 1,5 en samenwonend met haar vaste vriend. Ikzelf ben sportieve man van 38, 1m80, kort donker haar in stekelkes, en leuk kontje. Even chatten. Op een bepaald ogenlik gaat het over lekkere wijn. Ik schrijf voor de grap: doe die fles alvast maar open, ik om helpen! OK zegt ze. Kom maar af! Haar vriend is gedurende heel de week niet thuis. Kan leuk bijpraten worden. Waarom ook niet. Ik zei dat ik eraan kwam en trok snel iets sportiefs aan. Gemakkelijke jeans, hippe T-shirt en toch maar een leuke strakke boxer aan getrokken waarvan de rand boven de rand van mijn jeans komt. Mm misschien mijn schaamhaar toch even bij trimmen dacht ik. Ik nam de tondeuse ter hand en schoor me super kort rond mijn piemel en balzak. Beetje parfum op en weg was ik met een lekkere frisse fles wijn.
Bij haar toegekomen deed ze de deur open. Mmm wat zag ze er mooi uit met haar blonde strakke haren, haar hip brilletje en mooi figuur. Niet super mager maar mooi vrouwelijk gevormd, diepe decoltť waar haar zwarte bh duidelijk te zien was. We plofte in de zetel en ze schok 2 glazen wijn in. We begonnen bij te praten en natuurlijk kwamen onze relaties ook ter spraken. Ben jij al eens vreemd geweest vroeg ze? Nee, zei ik, jij? Nee, zij ook niet? Zou je het doen? Weet niet maar ik ben me bewust dat de situatie zich wel eens zou kunnen voordoen en dan ben ik realistisch genoeg om te weten dat het zou kunnen gebeuren. Ik wil wel dingen doen die ik thuis met mijn partner niet kan doen floepte ik eruit. Om lekker te neuken hoef ik niet vreemd te gaan zei ik. Oo wat wil je dan wel doen vroeg ze bijzonder geÔnteresseerd. Haar ogen blonken. Eu, ik bloosde, wel eu. Vertel maar zei ze. Wel eu, ik zou wel eens een lekker onderdanig grietje ter beschikking willen zei ik. Mm antwoordde ze. Wat zou je er dan mee willen doen?
Wel eu, eerst een beetje sletterig outfitje laten aandoen om haar zo te keuren. Oo geef eens een voorbeeld van zoín outfitje? Wel eu bijvoorbeeld een sportief sletje: topje zonder bh, jogging broek die mooi over haar kontje valt en witte sportschoentjes met witte sokjes. Geen slipje eronder, haar in 2 staartjes en een brilletje zoals dat van jou. Mm zei ze, is inderdaad wel ondeugend. Ja he zei ik. We dronken van onze wijn en ze zei plots. Ďk Ga even naar toilet. OK. Plots stond ze daar terugÖ ooo jeee, ze had de beschreven outfit aan! Ik bloosde maar moest toegeven dat ze er lekker uit zag. Ik zei het haar ook. Ze lachte. En wat wil je dan met dat sletje doen vroeg ze uitdagend. Ooo dat wil je niet weten zei ik met een knipoog. Ooo jawel, vertel het, zei ze! Haar tepels priemden reeds door het topje. Super lekker zicht had ik. Ik voelde al wat reactie in mijn boxer. Wel als je het echt wil weten zei ik: ik wil je lijfje keuren. Draai je maar eens rond. Ik zat in de zetel en gaf mijn ogen onbeschaamd de kost terwijl ze zich liet uitkleden door mijn ogen. Laat me je kontje maar eens zien zei ik hees.
Ze draaide zich om en wiegde haar mooie ronde kontje, niet mager, zeker ook niet dik. Lekker vrouwlijk; mm zie ik ziet er lekker uit in die jogging. Zonder iets t zeggen liet ze haar jogging broek zakken tot onder haar kont. Oooo, wat lekker, mooi vol kontje. Wat ben je toch een lekkere MILF Carolien zei ik plagerig. Ze opende haar benen wat en ik zag kale lipjes tussen haar benen. Ze droeg dus geen slipje. Ze boog wat voorover zodat ik een prachtig zicht had op haar kale pruimpje. Zaaaalige kriebels gingen door mijn lichaam. Draai je om zei ik streng en laat me je kutje maar eens zien. Met haar jogging op haar knieŽn draaide ze traag om. Benen beetje open, zaaalig zicht op haar kale kutje. Is het na vroeg ik? Ja knikte ze beetje verlegen. Ga er maar eens door met je vinger en proef van jezelf sletje zei ik. Ze deed het zonder aarzelen. Ik genoot! Doe die jogging broek maar uit maar hou je topje en je witte sportschoentjes maar aan geil teefje, geveelde ik haar. Ze deed het zonder morren. Braaf sletje zei ik goedkeurend. Trek je topje omlaag zodat je borsten bloot zijn! Ze deed 1 borst uit haar topje.
Een mooie volle b cup met stijve tepel. Wat een geil zicht, mijn ex collega in haar blote kutje voor me met haar witte sportschoentjes aan, 1 borst uit haar topje, 2 staartjes en dat geile brilletje. Ik stond recht en kwam achter haar staan. Mooi lijfje zei ik haar, maar ik wil ook wel eens voelen of het zo lekker is als het eruit ziet. Ooo voel maar meester, kreunde ze. Ze lustte er duidelijk wel pap van ;-) Ik legde mijn handen op haar volle kont en streelde, masseerde, kneep en gaf haar een klets.. ooo riep ze, ben ik stout geweest? Natuurlijk ben je dat, overspelige MILF en ik gaf haar nog een klets! Ze genoot duidelijk van dit rolletje. Mijn handen gingen naar haar buik omhoog onder haar topje, naar de onderkant van haar tieten. Ik streelde haar borsten, steeds dichter naar haar tepels toe. Ze kreunden en duwde haar kontje tegen mijn kruis. Ik naam haar tepels tussen duim en wijsvinger en masseerde ze stevig, trok lichtjes, kneep. Ze kreunde het uit van genotÖ ooo ja meester, dank u meester! Terwijl ik met haar tepels bleef spelen vroeg ik haar geil: pijp je graag Carolien? Ooh ja heeel graag kreunde ze. Mooi zei ik, zet je dan maar eens op je knieŽn en laat eens zien wat je kan!
Onmiddellijk gleed ze op haar knieŽn voor me en begon over de bult in mijn broek te wrijven. Ze keek me geil aan. Ooo heerlijk! Ze opende mijn jeans en trok ze tot op mijn knieŽn, mijn bult tekende zich mooi af in mijn zwarte strakke boxer. Ze keek er geil naar en begon hem te strelen. Als snel bevrijde ze hem uit mín boxer, die ging ook op mín knieŽn. Mijn paal stond mooi recht voor haat gezichtje, glimmende dikke eikel, gespannen zakje en mín getrimde haartjes. Ze keek plagerig over de rand van haar brilletje en begon te likken. Ze streelde over mín paal, mín kontje en mín strakke zakje. Heerlijk! Ze naam mín paal bij de basis en trok me stevig maar traag af. Ik naam haar bij haar blonde haren en duwde haar mondje naar mín eikel toe. Haar mondje opende gewillig en ik dreef mín paal in haar lekker warme natte mond. Ze begon me traag te pijpen terwijl haar handje stevig mee trok op haar pijptempo. Oo wat kon ze geil zuigen terwijl ze zaadvragend naar boven keek. Pijp me klaar jij geile pijpslet kreunde ik! Waarop ze harder en dieper op en neer ging. Dit was beslist niet de eerste lul die ze afzoog! Ooo Caroline, wat heb jij een gulzig pijpbekje hijgde ik. Terwijl ze zo doorging voelde ik mijn zaad komen!
Hhhmmmmm een krachtige stoot, een eerste lading zaad in haar mondje. Ze slikte, nog een stoot, nog meer zaad, ze slikte maar er liep al wat uit haar mondhoek. Nog een stoot, nog meer zaad in haar bekjeÖ het druipt nu van haar kin naar beneden op haar borsten. Dit zaaaalige pijpsletje zoog me helemaal leeg en likte me schoon. Man man, wat was dat heeerlijk! Ik trok haar rechtbij haar haren en keek haar geil aan. En, vroeg ze, kan ik het? Ik beantwoorde haar vraag door mijn lippen op de hare te drukken en ze lekker te tongen. Ik proefde haar zaadbekje bij het zoenen, wat geil! Onze handen zaten overal aan elkaar en ik vroeg haar streng; ben je heel geil Carolien? Oooo jaaa zie ze! Wil je je hete kutje voor me vingeren? Jaaaa meeester kreunde ze. Zet je maar met je beetjes open op de zetel en speel met jezelf! Ze deed het. Haar schoentjes op de zetel, benen opgetrokken. Ik had een mooi zicht op haar slettenkutje. Ze begon onmiddellijk met haar klitje te spelen. Ik kwam tussen haar benen zitten zodat ik een mooi uitzicht had en streelde de binnenkant van haar billen. Ooo wat moet ze geil geweest zijn.
Haar poes was kletsnat. Ik zoende haar billen en keek haar strak in haar ogen. Steeds dichter kwam ik bij haar natte pruim. Ze rook zo geil dat ik het niet kon laten om van haar snoepje te proeven. Ik duwde haar handen opzij en ging met het puntje van mijn tong op zoek naar haar gezwollen klitje. Ik likte het heel z8 met het puntje van mín tong terwijl ik haar lipjes zacht streelde. Ze kreunde het uit. Ik speelde zachtjes met haar klitje, draaide rondjes terwijl mijn vingers naar haar kutingang gingen en haar daar masseerden zonder binnen te glijden. Ik keek haar aan en zag dat ze gek werd. Ik gleed met 1 vinger diep in haar natte spleet terwijl ik haar klitje met mijn tong bleef likken. Een vinger van mijn andere hand gleed naar haar kontgaatje waar ik haar ook begon te masseren. Een 2į vinger gleed in haar natte grotje naar binnen. Neuk mijn vingers gebood ik haar waarop ze onmiddellijk met haar heupen op en neer ging. Ze neuk mijn vingers diep terwijl ik haar klikje lekker likte en haar aarsje masseerde. Ik duwde een beetje tegen haar kontje en ze ontspande onmiddellijk. Mijn vingertopje gleed naar binnen.
Ze werd gek. Ik zoog nu lekker haar klitje en bleef haar vingeren terwijl ze die vingers neukte. Mijn gezicht kletsnat van haar sapjes. Ze werd helemaal gek en luidruchtig kreunend en schokkend kwam ze klaar op mijn natte gezicht. Nog meer kutsapjes liepen over haar billen en mijn gezicht; Oooo wat was ze geil! Ik kwam van tussen haar billen naast haar zitten en liet ze lekker na genieten. Ze sloot haar billen en ogen en genoot nog na. Ze schokte nog een paar maal na. Ik zoende haar nek en oorlelletje en streel de haar borsten. Onze lippen vonden elkaar opnieuw en we zoenden teder. Lekker he, zei ik, ooo jaaa, heerlijk, antwoordde ze. Wil je me neuken vroeg ze terwijl ze me strak aankeek. Ooo zou je dat willen vroeg ik? Jaaaa please, neuk dit sletje, gebruik me! Leg je dan maar gemakkelijk met je benen open dat ik je in je neukspleetje kan nemen! Ze ging opnieuw op de rand van de zetel liggen met haar benen opgetrokken, schoentjes op de zetel. Ik kwam tussen haar benen zitten, mijn knieŽn op de grond. Streelde mijn glimmende eikel door haat natte gleufje en zocht haar ingang.
Verwen je klitje zei ik streng. Haar handen gingen gewillig naar haar klitje terwijl ik naar binnen gleed in haar warme hete spleetje. Wat zat dat lekker! Ik nam haar heupen beet en begon traag te pompen terwijl ik in haar geile ogen, achter dat brilletje keek. Is het dit wat je nodig hebt geil teefje vroeg ik. Ooo harder antwoordde ze! Ik neukte haar sneller en dieper. Ooohh jaa. Neuk me! Ik genoot ervan mijn ex collega Carolien zo lekker stevig te mogen afrijden terwijl ze er zo van genoot. Haar tieten wiebelde lekker op en neer bij elke stoot in haar hete kutje. Doe me langs achter kreunde ze. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen en ik gebood haar haar kontje aan te bieden. Ze draaide snel om, haar knieŽn op de grond, haar bovenlichaam steunend op de zetel. Haar hand aan haar klitje. Ik ging achter haar zitten met een zaaaalig uitzicht op haar geile volle kont! Ik nam haar billen beet en trok haar bilspleet open en streelde mijn natte eikel ertussen. Duwde plagerig mijn eikel tegen haar kontgaatje, wat een hete kreun opleverde. Ik gleed verder en drong terug binnen in haar neukspleetje. Naam haar stevig bij haar kont en begon terug stevig te neuken. Oooh jaa, pak me! Neuk me riep ze!
Wil je het ook in je kontje vroeg ik kreunend. Jaaaa neem me in mijn slettenkontje! Dat liet ik me geen 2į keer zeggen en duwde mijn paal, nat van haar kutsapjes , tegen haar aarsje. Ze ontspande. Heb je een geoefend kontje vroeg ik. Uhu was het enige antwoord. OO jij geile slet kreunde ik en duwde mijn eikel voorzichtig voorbij haar sluitspier. Ze kreunde hard en ik gleed traag verder. Neuk me in mijn poep, kreunde ze. Ik ging op en neerÖ eerst traag, maarsteeds sneller en ze ging gretig met haar heupen mee op en neer op het neuktempo. Ik ga je kontje volspuiten kreunde ik. Jaaa spuit me vol, please smeekte ze. Luid kreunend stootte ik voor de 2į keer die avond mín hete zaad bij haar naar binnen, deze keer in haar strakke kontgaatje! Ooo heeerlijk orgasme! Ik kwam terug naast haar zitten en we zoenden elkaar opnieuw gulzig. Wat ben jij een lekker stout overspelige sletje fluisterde ik. Vin je dat erg vroeg ze. Helemaal niet Carolientje. Ik gaf haar mijn email adres naar_jaxx(at)hotmail.com en zei dat ze al haar geile fantasietjes naar me mocht mailen en dat we die dan wel eens zouden uittesten.
Aantal keer gelezen:
531
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)