Spannendverhaaltje.nl

Mijn eigen vrouw

-
16-08-2010
Mijn vrouw, Anna en ik zijn al 20 jaar samen en ons sexleven is nog steeds geweldig, maar ik fantaseer nog wel eens over sex met anderen. Mijn vrouw ziet er overigens geweldig uit. Ze is knap en heeft enorme borsten, cup DD. Ik vind dit heerlijk en kan er niet van af blijven. We hebben ook samen wel eens gefantaseerd over sex met anderen. We kijken ook regelmatig pornofilms. Nu mijn ervaring: Ik zou die vrijdag met vrienden op stap gaan en pas zaterdagmiddag weer terugkomen. Anna ging die avond gaan stappen met onze buurvrouw Corina. Halverwege de avond voelde ik mij echter niet goed en besloot naar huis te gaan. Ik ging naar bed en verwachtte Anna pas laat thuis. Midden in de nacht werd ik wakker van geluiden in huis. Ik dacht dat Anna thuis kwam, maar ze kwam na een half uur nog niet naar boven en omdat ik nog steeds geluiden hoorde besloot ik polshoogte te gaan nemen en sloop enigzins gespannen naar beneden. Beneden aangekomen zag ik flauw licht in de huiskamer en de deur stond op een kier. Ik keek voorzichtig de kamer in en mijn adem stokte: Ik zag daar Anna en Corina met een man tussen hen in op de bank zitten. Op hetzelfde moment stonden ineens twee mannen op die ik aanvankelijk niet zag zitten en haalden hun lul uit hun broek. Ik zag dat Anna en Corina elkaar aankeken en glimlachten. De mannen kwamen voor mijn vrouw en onze buurvrouw staan en ze twijfelden gaan moment. Ze namen ieder een grote stijve lul in hun mond en begonnen de mannen heerlijk af te zuigen. Mijn vrouw kan geweldig pijpen, maar Corina doet er niet voor onder. Ik wilde naar binnen stappen, maar ik durfde niet. De man op de bank knoopte de bloese los van mijn vrouw en kneedde haar enorme borsten. Ik zag hoe Anna enorm geil werd en ze pijpte de man geweldig. Eigenlijk werd ik zelf ook ontzettend geil. Corina stond op en knielde op de grond tussen de benen van de man op de bank en trok zijn broek naar beneden en begon hem te pijpen. De andere man trok op zijn beurt Corina's broek uit en duwde zijn lul van achterlangs bij haar naar binnen. Het duurde niet lang en de man die gepijpt werd door mijn vrouw kwam klaar in haar mond. Anna vindt het onzettend lekker om sperma in haar mond te voelen ze slikt alles door.
Daarna zei ze tegen Corina dat ze de lul wilde berijden die zij aan het pijpen was. Anna ging op de man zitten en liet zijn lul soepel in haar kutje glijden. Corina dirigeerde de andere man ook op de bank te gaan zitten en zo zaten mijn vrouw en onze buurvrouw heerlijk te neuken op twee wildvreemde mannen. De andere man zat op een stoel aan zijn lul te trekken. Anna zag dit en riep naar hem: Hey man, waarom trekken als je je lekker kunt laten pijpen door mijn vriendin. Kom Corina, pijp hem even lekker. De man aarzelde geen moment en duwde zijn paal in de mond van Corina. Ik zag hoe Anna heerlijk klaar kwam en kort daarop wilde ook de man klaarkomen, maar Anna draaide zich snel van hem af en liet de man klaarkomen in haar mond en over haar gezicht. Vervolgens bereikte de man die Corina neukte ook zijn hoogtepunt, waarop mijn vrouw zijn lul uit haar kutje trok een ook deze man zijn sperma hongerig opzoog. Ze likte zijn lul helemaal schoon en slikte alles door. Opeens realiseerde ik mij dat ik mezelf stond af trekken. De mannen waren allen klaargekomen in het pijpgrage mondje van mijn eigen vrouw en in plaats van boos was ik supergeil. De mannen stonden op en spraken af om te vertrekken. Anna en Corina waren echter nog niet klaar en lieten de mannen links liggen en Anna begon nu Corina te beffen. Ondertussen hoorde ik de mannen vertrekken via de keukendeur. Toen had ik de moed om de kamer binnen te stappen. Corina zag mij als eerste en keek eerst geschrokken, maar zei toen: Hi Ron, eindelijk mag je me neuken, ik heb heus wel gezien hoe je naar me kijkt. Ik heb wel eens met Anna gefantaseerd over Corina. Onze buurvrouw is slank en heeft kleine strakke borsten, cup B en ziet er met haar heerlijke volle lippen ontzettend geil uit. Anna draaide zich om en zei: geil he, kom neuk je buurvrouw eens flink. Ik ging op de bank staan en duwde mijn lul in de mond van Corina, terwijl Anna haar kutje uitlikte. Corina bereikte haar orgasme en bleef wild aan mijn lul zuigen. Ongeveer tegelijkertijd kwamen we klaar. Ik spoot haar mondje vol, maar omdat ze schokkend klaar kwam liep alle sperma langs haar mondhoeken op haar heerlijke tieten. Ze bleef echter aan mijn lul likken, waardoor deze behoorlijk stijf bleef; ik was zo ontzettend geil. Uiteraard likte Anna mijn sperma van Corina's borsten. Ik ging op de bank liggen en mijn buurvrouw stuurde mijn lul in haar kutje. Anna duwde haar kutje op mijn mond en tegelijkertijd begonnen de vrouwen elkaar geil en heftig af te likken. Uiteindelijk kwam ik nog een keer klaar in het grotje van Corina.
Na dit orgasme zaten we gedrieen op de bank en wilde ik toch wel eens weten hoe of wat. Mijn vrouw vertelde dat ze die fantasieen van ons wel in praktijk wilde brengen. Ze blijkt al maanden sex te hebben met onze buren. Ook neemt ze regelmatig mannen mee naar huis als ik weer eens voor werk in het buitenland ben. Zo had ze eens twee negers op bezoek toen Corina ineens voor de deur stond en zo is het begonnen met de buren. Ze gaf toe dat ze het liefst 5x per dag een lading sperma opzuigt. We spraken af om nog eens een paar mannen uit te nodigen om die een lekker leeg te zuigen. Die nacht bleef mijn buurvrouw lekker slapen, uiteraard op de voorwaarde dat ik haar een heerlijk orgasme zou bezorgen, want die had ze nog niet gehad. De volgende ochtend werd ik heerlijk door twee fantastische vrouwen afgezogen. Corina vertrok en die vrije zaterdag heeft Anna mij drie keer klaargepijpt. Dit was het begin van een nieuwe relatie met eigen vrouw en ik zal jullie later nog eens vertellen wat we allemaal hebben meegemaakt. Willen jullie meer weten of meedoen met onze sexfantasieen stuur dan een mail naar do.you.have@live.nl
Aantal keer gelezen:
472
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)