Spannendverhaaltje.nl

Mijn eerste werkdag na de vakantie

-
14-04-2012
Dit verhaal is geschreven door Peter Bakker Mijn eerste werkdag na de vakantie
Mijn naam is Peter, een getrouwde man van 54 jaartjes jong en in het dagelijks leven geef ik leiding aan een 16 tal dames op de administratie van onze organisatie, een aantal van deze dames werkt part time. Na een wel verdiende vakantie ben ik afgelopen maandag weer begonnen met werken. Normaal gesproken werk ik in een eigen kantoor maar omdat de bezetting minimaal is omdat het eigenlijk nog vakantie is maar we er voor hebben gekozen om permanent bezetting te hebben, hadden we afgesproken dat ik samen met mijn collega’s N en M op mijn eerste werkdag bij hun op de afdeling zou gaan werken omdat het anders overal zo stil was. Mijn eerste telefoontje op maandagochtend betrof de ziekmelding van M. waardoor ik dus alleen op de afdeling zat met N. Gezien de rust die er nog heerste was dit geen probleem omdat de meeste klanten waarschijnlijk nog in de veronderstelling waren dat we nog met vakantie zouden zijn.
N is een mooie jonge vrouw van 34 jaar, 20 jaar jonger dus dan mij. Moeder van 2 dochters en getrouwd met A. N heeft een prachtig figuur, een beetje aan de volle kant maar dat kan ze hebben. Ze beschikt over een paar zeer grote borsten die altijd dusdanig aanwezig zijn dat ik het nooit kan laten om er stiekem naar te gluren. We konden het altijd al goed met elkaar vinden maar nu wil ik toch mijn ervaring van de eerste werkdag graag met jullie delen.
Na de ziekmelding van M hielden we ons beide eerst druk bezig met het schonen van de mail die zich de afgelopen weken had opgehoopt. We hadden natuurlijk eerst wat zitten kletsen over de vakantie. We zaten daarbij tegenover elkaar aan onze bureaus. N had weer eens een heerlijk t-shirtje aan met een behoorlijk decolleté die haar borsten prachtig lieten uitkomen. Om haar hals had ze een sjaaltje die zo af en toe haar borsten voor mijn ogen verborg maar de meeste tijd keek ik toch tegen die grote gleuf aan die er tussen haar borsten zichtbaar was. Ik kon mijn ogen er bijna niet vanaf houden maar als haar leidinggevende kon ik me natuurlijk ook niet veroorloven om maar continu van dit prachtig uitzicht te genieten. Bovendien kon ik me al totaal niet voorstellen dat een getrouwde vrouw die dus 20 jaar jonger was ook maar enige interesse voor mij zou hebben. Verder droeg ze een paar schoenen met een kleine hak en een simpel stoffen rokje wat haar overigens prima stond.
Na het uitwisselen van de vakantie verhalen gingen we dus maar aan het werk. Zo af en toe bleef ik een blik werpen op al dat moois zo voor me maar verder gebeurde er weinig. Nadat we al een paar uurtjes aan het werk waren ging plotseling haar mobiel. Normaal gesproken is het bij ons niet de gewoonte dat er prive gesprekken worden gevoerd op kantoor maar nu N zag dat het haar dochter was die belde vroeg ze mij of ik er bezwaar tegen had dat ze de telefoon op zou nemen. Natuurlijk gaf ik aan dat ze dit rustig kon doen. Vervolgens gaat N dus, in mijn aanwezigheid, in gesprek met haar dochter en het blijkt eigenlijk dat deze haar belt zonder goed reden maar even om N haar stem te horen omdat ze alleen thuis was. N reageerde nogal fel naar haar dochter en gaf duidelijk aan dat ze er niet van gediend was dat ze voor de flauwekul op haar werk werd gestoord. Nadat ze had opgehangen verontschuldigde ze zich naar mij waarbij ik als grapje de opmerking maakte dat het goed was maar dat ik haar wel een dominante tante vond.
N keek me heel verbaasd aan en vroeg me “kom ik zo op je over dan”?
“Je wekt zo wel de indruk” kaatste ik terug. N kijkt me verbaasd aan en zegt “ik ben helemaal niet dominant, juist het tegenovergestelde. Vraag het maar eens aan A, ik ben eerder onderdanig dan dominant”.
Ik reageer hier vervolgens op met de opmerking dat ik hier nooit iets van heb gemerkt en dat ze toch altijd wel haar woordje klaar heeft. Hierop krijg ik het antwoord dat dit tegen de collega’s ook zeker zo is maar dat ik haar, als leidinggevende, zeker opdrachten mag geven die ze zondermeer zal uitvoeren en dat ik dit bij haar te weinig doe of heb gedaan.
Op dit moment gaat de telefoon en staat N gedurende een minuut of tien een klant te woord. Dit geeft mij mooi de gelegenheid om even na te denken over hetgeen ze net heeft gezegd.
N legt de telefoon neer, op dat moment zeg ik tegen haar “als het klopt wat je net aangaf dan wil ik graag dat je nu even koffie voor me gaat halen”.
N kijkt me aan en zegt “zoals gewoonlijk een zwarte koffie meester?” Deze laatste toevoeging slaat eigenlijk bij me in als een bom maar ik reageer direct hierop met “ja, jonge dame, maar wel een beetje snel graag”.
Ze kijkt me aan, glimlacht een beetje en gaat vervolgens koffie halen.
Als ze terugkomt is het sjaaltje om haar hals verdwenen en heeft ze maar 1 bekertje koffie meegenomen. Ze zet dit voor mij neer een zegt “alstublieft meester”.
Ik bedank haar en vraag waarom ze geen koffie voor zichzelf heeft meegebracht . Hierop was haar antwoord ze “U vroeg alleen om koffie voor uzelf meester en U had niet gezegd dat ik ook koffie voor mezelf mee moest nemen”.
“Heb je gen trek in koffie dan?” vroeg ik.
“Jawel meester maar ik voerde alleen Uw opdracht uit”.
“Mooi dankjewel, ik zie dat je ondertussen je sjaal ook hebt afgedaan, waarom, heb je het warm?” “Ja meester het is best wel warm maar ik heb ook gemerkt dat hij steeds voor mijn borsten hing en dat U daardoor een minder goed uitzicht hebt op mijn borsten, ik heb U wel zien kijken en dacht dat ik het zo makkelijker voor U zou maken”.
Ik voelde me een beetje beschaamd maar ook voelde ik een heerlijke spanning tussen ons ontstaan.
“Dat heb je goed gedaan meisje” zei ik “maar ik wil eigenlijk wel wat meer van je zien”.
“Meester uw wens is mijn bevel” was haar reactie.
Ik keek naar haar en gaf haar de opdracht om in een stukje kantoor te gaan staan waar niemand die toevallig langs zou lopen haar kon zien. Ons kantoor ligt op de tweede verdieping en heeft eigenlijk alleen maar ramen aan de buitenkant, vanaf die kant werden we dus niet gezien maar vanuit de gangkant zit er een raam naast de deur waardoor iemand die op de gang loopt toch wel bij ons naar binnen kan kijken. Toen ze uitzicht van de ramen was vroeg ik haar om rechtop te gaan staan met haar handen in haar nek en langzaam rond te draaien zodat ik haar eens goed kon bekijken. Tergend langzaam draaide ze rond en ik bekeek haar bewonderend vanaf mijn bureau. De telefoon brak het spel abrupt af, ik gaf haar de opdracht om de telefoon op te nemen, daarna was ze enkele minuten in gesprek. Toen ze de telefoon had neergelegd vroeg ik haar om naar het toilet te gaan om haar BH af te doen en haar slip uit te trekken die ze vervolgens aan mij moest geven als ze terug kwam. N vertrok zonder morren naar het toilet en overhandigde mij bij haar terugkomst haar BH en een mooie string die prima paste bij de BH die ze voor me op mijn bureau deponeerde. Op dat moment had ik een telefoontje en gebaarde ik naar haar dat ze op haar plek moest gaan zitten en aan het werk moest gaan. Mijn gesprek duurde bijna een kwartier en ik kon de desbetreffende klant eigenlijk niet snel genoeg te woord staan, mijn gedachten dwaalden continu af. Ik keek tijdens dit gesprek regelmatig naar N die druk bezig was met papieren op haar bureau. Ze zat behoorlijk ver voorovergebogen en ik zag een paar prachtige grote tieten hangen in haar t-shirt. Ik speelde een beetje met haar BH en slip waarbij ik kon constateren dat er in haar slip al een behoorlijk natte plek zat. Ik rook ook aan deze kledingsstukken en de geur was zeker aangenaam.
N ging wat stukken opruimen in de kast en vlak voor mijn ogen liet ze de papieren op de grond vallen. Toen ze de papieren op ging rapen zat ze eerst maar haar voorkant naar me toe waardoor ik haar borsten volledig zag hangen in haar t-shirt, vervolgens draaide N zich om en bukte voorover om de rest van de papieren op te ruimen. Haar rokje stond strak om haar billen gespannen en ik kreeg het steeds warmer tijdens mijn gesprek. Dit alles liet me zeker niet onberoerd en ik zat dan ook al met een behoorlijk stijve lul in mijn broek. In de tussentijd bleef die klant maar tegen me praten en uiteindelijk kon ik de telefoon neerleggen.
Tegen N zei ik direct “ga daar weer in dezelfde houding staan als daarnet”.
Ze stond op zonder iets te zeggen, liep naar de plaats die ik had aangegeven en vouwde haar handen weer in haar nek. Met mijn vinger gaf ik aan dat ze weer rond moest draaien. Ik keek met heel veel plezier naar haar. Toen ze rond gedraaid was zei ik tegen haar “nu wil ik dat je dat t-shirtje van je omhoog doet en mij die geile tieten eens helemaal laat zien”
Langzaam pakte ze de rand van haar t-shirt en trok deze omhoog waardoor ik zicht kreeg op een paar grote, volle borsten. Ze waren groot en hingen door het gewicht behoorlijk naar beneden maar voor een vrouw die al 2 kinderen had gebaard zagen ze er heerlijk uit. Ik gaf weer aan dat ze maar even rond moest draaien zodat ik die grote tieten van alle kanten kon bekijken. Toen ze geheel rondgedraaid was bleef ze staan, nog steeds haar shirt omhoog houden en die prachtige borsten fier vooruit stekend. Ik liet haar zo een paar minuten staan, zei niets en keek alleen maar. N bleef al die rustig staan en keek naar de grond. Haar buik was eveneens zichtbaar, een beetje aan de mollige kant maar zeker lekker en geil. Plotseling stond ik op en liep naar haar toe. Ik stond voor haar en zag dat haar tepels al een beetje hard vooruit staken. Ik pakte haar rechter tepel tussen mijn vingers, masseerde de tepel even en tilde, aan haar tepel, voorzichtig haar borst op. Ze reageerde totaal niet, keek nog steeds naar de grond en gaf geen kik, zelfs niet toen ik haar borst wel erg ver optilde en behoorlijk stevig aan haar tepel trok. Ik herhaalde dit met haar linker borst en nog steeds geen reactie. Nu pakte ik haar rechter borst weer vast en begon hier lekker in te knijpen en te kneden, eerst met 1 hand maar omdat haar borst zo groot was daarna met 2 handen. Het voelde heerlijk zacht aan. Vervolgens ging mijn andere hand naar haar linker borst om beide borsten gelijktijdig te kneden. Even later liet ik haar omdraaien zodat ze met haar rug naar me toe stond en ik van achteren met haar borsten kon spelen. Ik kneedde ze flink en kneep zo af en toe gemeen in haar borst of in haar tepels. Zo af en toe kreunde ze een beetje, of dit van de pijn of van genot was wist ik niet precies maar schat in dat het beide was.
Ik ging weer voor haar staan en gaf en tik tegen haar borst waardoor deze begon te schommelen. Dit was een mooi en opwindend gezicht dus ik herhaalde dit een aantal keren bij beide borsten terwijl ik steeds iets harder sloeg. Aan haar gezicht en gekreun kon ik wel afleiden dat ze lekker stond te genieten.
Bij elke klap vlogen haar borsten flink hen en weer en zo af en toe sloeg ik onder haar borst en sloeg deze omhoog.
Een hele tijd dat we zo bezig waren had ik geen woord gezegd, zo af en toe een diepe zucht of een kreun maar voor de rest had ze geen kik gegeven. Plotseling sprak ik weer en gaf haar de opdracht om haar t-shirt te laten zakken en haar rokje omhoog te trekken. Ze liet haar t-shirt los waardoor deze gedeeltelijk over haar borsten viel maar toch ook een mooi stuk van haar rechter borst en haar buik vrij liet. Geil om te zien en mijn broek stond dan ook strak gespannen. Ik geloof niet dat ik ooit eerder in mijn leven zo opgewonden ben geweest .
N trok haar rok omhoog maar het ging met niet hoog genoeg dus ik trok hem zelf nog iets hoger, deed een paar stappen terug en liet haar weer rond draaien. Wat een heerlijk lijf had die meid, prachtige benen, een heerlijke, volle kont en een geschoren kutje draaiden aan mijn ogen voorbij. Toen ze klaar was met haar rondje liep ik weer naar haar toe.
“handen weer in je nek” commandeerde ik. Direct volgde ze mijn opdracht op.
“en nu je benen spreiden” gaf ik aan waarop ze direct haar voeten een stukje uit elkaar plaatste. Met mijn voet schoof ik haar rechter been nog een stukje verder naar buiten.
“Je hebt een geil lijf meisje” zei ik tegen haar. Voor het eerst sprak N nu weer, ze zei “dank U meester, mijn lichaam is helemaal voor U, U kunt er mee doen wat u wilt”.
Ik wist niet hoe ik in deze geile roes was beland en waar ik het aan te danken had maar voor mij was er geen sprake meer van om te stoppen. Ik liep om haar heen en aaide over haar heerlijke billen, kneep in iedere bil en gaf haar een aantal tikken op haar billen. Plotseling ging mijn hand van achteren tussen haar benen door en pakte ik haar vol bij haar kut. Ik voelde alleen maar nattigheid, het geil liep gewoon in staaltjes uit haar kut, zelfs haar dijen waren vochtig. Op het moment dat ik haar kut aanraakte ontsnapte er een diepe zucht aan haar lippen en ging er een rilling door haar gehele lijf. Ik kneep enkele keren met mijn volle hand in haar schaamlippen en trok er aan, daarna liet ik één vinger langzaam haar grotje binnen gaan waardoor ik weer een kreun aan haar ontlokte. Na mijn vinger een paar keer in en uit haar kut te hebben bewogen stopte ik er nog eens 2 vingers bij en begon ik haar langzaam te vingeren. Nu begon ze toch wel zwaar te ademen en zo af en toe zelfs een beetje te hijgen. Ik vroeg haar “lekker meisje? Je waagt het toch niet om klaar te komen zonder mijn toestemming he?” “Nee meester, maar het is wel heel erg lekker”.
Direct trok ik mijn vingers uit haar kut en zei “Je denkt toch niet dat we hier voor jou genot staan slet?” “Ik bepaal wat jij ondergaat en dat is wat IK lekker vind, als het voor jou ook lekker is dan is dat mooi meegenomen voor je maar als je klaar komt zonder mijn toestemming dan zal ik je dus flink moeten straffen, BEGREPEN?”
“Ja meester, het spijt me meester” was haar reactie. Mijn vingers dropen nog van haar vocht en ik stopte daarom mijn vingers maar in haar mond en gaf haar de opdracht om mijn vingers schoon te likken wat ze maar al te graag deed.
“Zo te zien smakt het goed” “Heb je al vaker je eigen geil gegeten” Vroeg ik. Hierop knikte ze met mijn vingers nog in haar mond terwijl haar tong alle moeite deed om ze schoon te likken. Ik trok mijn vingers uit haar mond, “vertel me eens waar en wanneer je dit eerder hebt gedaan”.
“Soms masturbeer ik als mijn man niet thuis en dan lik ik vaak mijn vingers af als ik klaar kom” zei ze “Ook speel ik vaak met mijn man SM spelletjes en moet ik van hem ook wel eens mijn eigen sappen proeven”.

Aan de hele gang van zaken had ik zelf ook al opgemaakt dat ze vandaag niet voor het eerst het slavinnetje speelde, daarvoor verliep alles te soepel en wist ze steeds prima hoe te antwoorden en hoe ze zich moest houden.
“Zo, dus thuis ben je ook een slavin” vroeg ik.
“Ik zei toch al meester dat ik erg onderdanig ben? Thuis ben ik soms ook meesteres omdat ik geniet van SM spelletjes en mijn man van nature eigenlijk ook onderdanig is en ook gedomineerd wil worden”.
RRrring RRrring….. Balen, weer een telefoontje. Ik gaf N de opdracht om haar kleren te fatsoeneren en achter haar bureau plaats te nemen en het telefoontje te beantwoorden. Ik hoorde direct dat het één van onze vaste klanten was en dat het gesprek wel eens wat langer kon gaan duren. Wat nu? Haar (en mijzelf) af laten koelen? Of.. gewoon doorgaan?
Ik koos voor het laatste. Terwijl N ik gesprek was met onze klant keek ik even of er beweging was op de gang en nam vervolgens plaats achter N. Ik trok haar bovenlichaam naar achteren zodat ze strak tegen de rugleuning van haar stoel zat. Ik fluisterde dat ze gewoon door moest gaan met het gesprek maar dat ik ook gewoon door zou gaan maar dat het absoluut verboden was dat de klant ook maar iets zou merken. Mijn handen grepen weer naar haar borsten en begonnen deze weer lekker te kneden door haar shirt heen, ik kneep in haar tepels en trok ze weer lekker ver uit maar dit had te weinig effect omdat de bewegingsvrijheid van haar borsten werd beperkt door haar shirt. Na nog een blik op de gang te hebben geworpen besloot ik dus maar om haar t-shirt omhoog te trekken zodat haar borsten weer vrij waren en ik weer mijn gang kon gaan. N was in de tussentijd nog steeds in gesprek met onze klant en bleef hem keurig te woord staan terwijl ik haar borsten “mishandelde”.
Ik kneedde ze, trok aan haar tepels en tilde die groten memmen op aan haar tepels. N kreeg het toch wel wat moeilijker om zich op het gesprek te concentreren dus ik besloot dat ik het haar ook weer niet al te moeilijk moest maken. Mijn oog was gevallen op de post elastieken die in een bakje op haar bureau stonden. Ik pakte er 1, rekte deze uit en trok hem over haar rechter borst om hem daar vervolgens te laten zitten. Hierna ging er eentje om haar linker tiet, dan weer rechts, links enz. Uiteindelijk had ze aan het einde van haar gesprek om iedere borst 8 post elastieken. Haar tieten werden blauw en voelen spijkerhard aan, haar tepelhoven bolden ver naar voren en haar tepels stonden bijna een halve centimeter naar voren, Toen ik haar tepels aanraakte begreep ik dat deze nu super gevoelig waren.
Ze had de telefoon inmiddels neer gelegd, ik kon het niet laten om haar hoofd achterover te trekken en haar mond te zoeken, eerst een klein kusje die direct door N werd beantwoord, vervolgens duwde ik mijn tong in haar mond en zaten we een poosje heerlijk te tongen. Mijn hand verdween inmiddels weer tussen haar benen, twee vingers gleden haar kutje binnen en met de duim streelde ik haar klit die ook behoorlijk uitstak. Het duurde eigenlijk maar een minuutje of 2, 3 tot ze me vroeg of ze alstublieft klaar mocht komen. Ik kuste haar nog een keer, duwde mijn tong zover mogelijk haar mond in zodat ze bijna stikte. Ik vroeg haar of ze zo graag klaar wilde komen terwijl ik merkte dat ze haar lichaam bijna niet meer onder controle had.
“Ja meester, ,ag ik alstublief nu klaar komen, alstublieft, alstublieft… “ ik antwoorden hierop dat ik tot 10 zou gaan tellen en dat op de tiende tel mocht komen.
In de tussentijd bewerkte ik haar kut nog amper omdat ik bang was dat ze dan de tien niet meer zou halen. Op het moment dat ik bij het tellen bij 10 was aangekomen had ik dit nog niet eens geheel uitgesproken toen ze klaar kwam. Veel ervaring met andere vrouwen dan mijn eigen vrouw heb ik niet maar ik heb nog nooit iemand zou zien en voelen klaar komen, haar lichaam schokte en verkrampte, haar benen trilden en knepen mijn vingers er bijna af. Ik deed niets, hield mijn vingers alleen maar in haar kut en liet haar uitrazen. Geweldig dat iemand zo’n orgasme kan hebben, ik stond vreselijk te genieten en voelde het voorvocht ook gewoon uit mijn lul lopen. Het duurde zeker enige minuten voordat ze weer een beetje bij haar positieven kwam.
Zelf was ik vreselijk geil geworden en na een bik op de gang te hebben geworden opende ik mijn broek, haalde mijn super stijve lul eruit. Ik smeerde mijn voorvocht in haar gezicht, over haar wangen, voorhoofd kin, neus en lippen. N zag er vreselijk hoerig uit zo, haar tieten afgebonden met de elastieken, ze lag half onderuit te hangen in de stoel, haar gezicht glinsterde van mijn voorvocht. Ze wilde mijn lul in haar mond nemen maar ik zei:”Niet doen, je hebt het nog niet verdiend om mijn lul te mogen zuigen zuigen”, ik sloeg haar een paar keer met mijn lul tegen haar gezicht terwijl ik mezelf daarbij aftrok. Ze keek me met een vreselijk geile blik aan waardoor ik mijn orgasme op voelde komen. Ik ging rechtop staan met mijn pik in mijn hand, kneep in haar afgebonden tiet en zei tegen N: “Bek open, ik ga je mond volspuiten”, ze opende haar mond zover mogelijk en ik kwam klaar als nooit tevoren in mijn leven. Golf naar golf bleef mijn sperma komen, de eerste scheuten kwamen in haar mond en die slikte ze gelijk gewillig door maar ik kon niet voorkomen dat er ook een aantal klodders op haar gezicht kwamen. Toen ik uiteindelijk leeg gespoten was duwde ik mijn pik in haar mond en gaf haar de opdracht om hem schoon te zuigen. Zo af en toe haalde ik hem weer uit haar mond om de sperma die op haar gezicht lag in haar mond te wrijven. Na enige tijd vond ik het genoeg, ik haalde mijn lul uit haar mond, boog voorover en gaf haar een diepe tongzoen waarbij ik voor het eerst in mijn leven mijn eigen zaad kon proeven.
Hierna fatsoeneerde ik mijn kleding, haalde de elastieken van haar borsten die ik vervolgens nog een poosje stond te masseren om de doorbloeding weer een beetje op gang te brengen. Hierna trok haar shirt naar beneden en gaf haar de opdracht om naar het toilet te gaan om zich een beetje op te frissen en om op de terug weg koffie mee te nemen voor ons beide. Toen ze opstond trok ze haar rokje omlaag en zag ik dat haar benen helemaal nat waren van haar geil. Ze wilde weg gaan lopen maar ik zei “Wacht”, ik liep naar haar toe, veegde het geil van haar linker been, mijn hand ging omhoog tot aan haar kut. Ik hier was het nog flink nat. Toen ik mijn hand terugtrok was deze flink nat en lag er zelf een plasje van haar geil op de palm van mijn hand. Voor haar ogen bracht ik mijn hand naar mijn mond en likte haar geil op. Haar ogen glinsterden toen ze dit zag.
“Je smaakt heerlijk sletje van me, hier heb ik nog niet genoeg van. Ga je nu maar een beetje opknappen, haal de koffie en vergeet niet om op de terugweg je sjaaltje weer mee te nemen want ik ben voor vandaag nog niet klaar met je”.
“Ja meester, dank U meester” was haar antwoord toen ze heupwiegend wegliep.
Hoop dat jullie net zoveel van dit avontuur hebben genoten als N en ik, bij voldoende leuke reacties op peter_bakker55 AT hotmail.com wil ik jullie het vervolg ook wel laten weten. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar peter_bakker55@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
478
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)