Spannendverhaaltje.nl

Mijn eerste SM ervaring met een meester!

-
16-08-2010
Ik was al enige jaren geboeid door sm en zo ook via internet op zoek naar contacten. Aangezien het heel moeilijk is een meesteres te vinden was ik op een gay contactsite terechtgekomen. Ik werd zo geil van deze verhalen dat ik maar een advertentie heb geplaatst en ja hoor binnen 2 dagen had ik de eerste mails al binnen. Aangezien ik geen homo ben en niet wil pijpen of geslachtsgemeenschap viel ik voor de meesten af totdat er een meester op mijn email en icq reageerde. Mijn hart bonkte in mijn keel toen we het over sm enz hadden. Ik vertelde hem wat ik wel wilde en wat absoluut NIET en zei em dat ie met een voorstel moest komen. Hij kwam daarmee en we spraken al snel af. Ik ontving 1 dag van te voren een email waarin stond wat ik moest doen geschoren,gewassen en op tijd. Ik kwam 45 minuten te laat maar had ondertussen gebeld dat ik het niet kon vinden.
Ik belde aan en de adrenaline voelde ik door mijn hele lichaam ik wou nog teruggaan maar ja dat ging niet meer. Ik maakte kennis met de meester en hij gaf me een te kleine broek en een te klein t shirt. Ik moest naar de douche toe om me daar om te kleden en als ik klaar was moet ik maar blaffen en op mijn knieen wachten tot de meester kwam. Daar zat ik dan ik dacht bij mezelf dat ik echt gestoord was maar ja ik werd zo geil van die verhalen en heb het zo vaak overwogen dus heb de knoop doorgehakt en daar stond ik dan te blaffen. De meester kwam en beveelde me te knielen dat deed ik meteen en voelde me aardig voor lul staan maar dat was dan ook waar ik altijd zo geil van der de vernedering. Ik kreeg een riem om mijn nek met van die punten die in je nek haken als eraan getrokken word en al gauw kroop ik achter de meester aan.
Hij vroeg of ik dorst had en ik zei meteen ja en daar stond een bakje met water op de grond waaruit ik mocht drinken wat ik ook deed. Toen moest ik voor hem gaan zitten op mijn knieen en ik moest opzitten,doodliggen,omdraaien enz. Ook moest ik achter een bal aanrennen wat we vele malen herhaalden omdat ik het verkeerd deed. Toen moest ik met mijn billen naar hem toe gaan zitten en hij begon me te strelen en overal te voelen. Mijn stijve knapte bijna uit die broek totdat ik een ruk aan mijn nek voelde en achter de meester aan moest kruipen de trap op er werd daarbij flink aan de riem getrokken. Eenmaal boven moest ik gaan staan waar de meester mij vastmaakte aan de muur met mijn armen gespreid. Hij haalde een roltafeltje tevoorschijn waar een kleedje over lag en zei jij wilde dus alle vormen van sm meemaken.
Ik zei netjes ja meester en hij zei goed en gaf me een pingpong balletje als ik die zou laten vallen was het spel over ik knikte dat ik het begreep en hij begon mijn broek open te makenen BAM daar stond mijn trots rechtovereind de meester was boos en vroeg me hoe ik het in mijn hoofd haalde met een stijve voor hem te staan en ik haalde heel nonchalant mijn schouders op. Hij sloeg ertegenaan en trok me broek helemaal uit en scheurde het t shirt van mijn lijf. Deze gebruikte hij als een blinddoek daar stond ik dan helemaal naakt en ik hoorde de meester grinniken. Ik werd gestreeld over mijn ballen,me lul,billen tepels waarin opeens geknepen werd. Ik voelde opeens mijn bil branden en hoorde de zweep op elke bil 10 klappen mijn rug, tepels, dijbenen en me ballen kregen zachte tikjes. Dat ging zo door met verschillende zwepen (dat waren er nogal wat).
Toen maakte hij me los en moest ik op mijn buik op een klein tafeltje moest gaan liggen mijn armen werden weer vastgemaakt en mijn nek stond onder druk met die punten erin omdat ik met me hoofd vastzat aan de muur. ik voelde dat er iets met mijn kontgaatje gedaan werd dat bleek glijmiddel te zijn en opeens werd mijn lul ver naar achteren getrokken wat peinlijk maar ook lekker was. Toen voelde ik iest in mijn kontgaatje glijden wat pijn deed daarna viel het wel mee maar ik voelde de druk wel het bleek dus een buttplug te zijn. Opeens voelde ik de pijn weer in mijn billen en er werd vrolijk op los geramd weer met verschillende zwepen elke zweep kreeg ik 25 klappen mee. de buttplug werd eruit gehaald en ik voelde er een vinger in mijn kontgaatje en al gauw een tweede.
Ik aarzelde even om het balletje te laten vallen maar wou geen mietje zijn dus bleef op mijn tanden bijten de meester ad ook al in de gaten dat ik dit niet echt alks prettig ervaarde dus begon met zijn andere hand aan mijn lul te trekken. Toen stopte hij en ik voelde weer wat branden op mijn billen het droop naar beneden en was dus kaarsvet ik voelde het over mijn billen naar beneden lopen en steeds werd er meer bijgegooid. Opeens voelde ik het over mijn kontgaatje lopen wat ik eerst niet zo fijn vond maar later wel lekker ging vinden. Toen stopte de meester en maakte me los ik dacht dat we klaar waren maar nee hoor ik moest op mijn rug op de tafel gaan liggen en me handen en nek werder weer vastgemaakt. Het was heel moelijk mijn hoofd omhoog te houden mijn nekspieren trilden alsof het elastieken waren maar toch bleef ik volhouden.
Ik voelde overal de zweep nerkomen mijn tepels ballen dijbenen buik maar toch vond ik het wel lekker de gedachte erbij. ik voelde iets op mijn tepel wat een klemmetje was al gauw voelde ik op mijn andere tepel ook een klem. Mijn balzak en me lul werden ook volgeplant wat later wel lekker ging aanvoelenmijn benen werder verder uit elkaar getrokken en ik voelde weer iets tegen mijn kontgaatje aanduwen het was die buttplug weer en hij verdween er weer helemaal in. Toen ging de meester alle klemmen erafhalen en voelde ik weer kaarsvet eerst over mijn tepels buik en toen over mijn eikel DAT deed pijn maar ook best wel weer lekker en 1 arm werd losgemaakt en mijn blinddoek af en de meester begon mij te trekken en ik moest aan zijn lul trekken. Ik had nog nooit andermans lul aangeraakt maar deed het toch alleen trok niet goed genoeg want ik keek em recht in zijn ogen en concentreerde me te veel op mezelf en kwam al snel klaar hij nam het van me over en deed zichzelf en spoot over mijn buik en borst heen.
Hij maakte me los en haalde de plug eruit en gaf me een handdoek en ik mocht gaan douchen. We hebben daarna nog zitten napraten over computers e.d. en helemaal niks over ons spel want daarover hadden we het op icq wel en al gauw kwam hij met een nieuw voorstel ik zou graag willen alleen de afstand is best wel groot en mijn tijd is beperkt helaas. Maar misschien kom ik ooit een meesteres tegen want die ervaring wil ik nog een x meemaken zo een echte bitch die ik als ik achter de bar sta flink zou pesten en zij me na afloop eens flink een les leert mmmmmmmmmmm.
Aantal keer gelezen:
687
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)