Spannendverhaaltje.nl

Mijn eerste poesje

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Ben meer verhalen van Ben Dinsdag morgen 6.30 uur, de verpleegster kwam binnen met mijn operatiehemd en zei, binnen een half uur komen ze u halen voor de operatie. Ik was zeer blij dat ze me als eerste van de afdeling pakte zo moest ik niet te lang wachten en kon ik me niet zenuwachtig maken op alles en nog wat. Volgens mijn vrouw was het iets na de middag als ze me terug brachten, ik weet het niet want mijn eerste dat ik me herinner is dat rond 18 uur de dokter de kamer binnen kwam om te zien hoe het ging en aan mijn vrouw te vertellen hoe de operatie was verlopen. Iets erna hoorde ik de stem van Sonja die met mijn vrouw aan de praat was over de operatie en erna vroeg aan mij of alles in orde was, ze vertelde me ook dat ik rond 23 uur op mijn zijde mocht draaien maar daar komen de verpleegster je wel mee helpen de eerste keer zei ze. Echt tot me door drong dit allemaal niet, wel was ik blij dat ik geen pijn meer voelde in het rechter been en ik mijn voet kon bewegen voor de rest kon alles me gestolen worden en sliep ik rustig verder.
Rond 20 uur voelde ik de handen van mijn vrouw over mijn voorhoofd strelen, ik moet er vandoor zei ze want de kids zijn aan het wachten voor het eten en het bezoek uur is toch voorbij ik bel je straks nog even. Ze gaf me een kus en vertrok, ik dommelde terug in en verschoot van het lawaai in de kamer als ze mijn kamer genoot terug brachten van de operatie zaal, ik hoorde het gordijn dicht schijven tussen onze bedden en voelde ineens een hand op mijn voorhoofd, gaat het vroeg een zachte stem die ik direct herkende als die van Sonja, ja, ja zei ik alleen ik heb dorst. Wacht, ik haal je wat water zei ze, wat erna voelde ik de koelte van fris water op mijn lippen, mijn dienst zit erop begon ze, ik wilde nog even komen kijken of alles in orde is met je voor ik naar huis ga morgen begin ik met de vroege dienst om 6 uur dan kom ik je verzorgen, ze drukte haar lippen op de mijn, het was zalig gisteren zei ze en weg was ze.
Ik had de ganse nacht door geslapen, had zelfs niet gevoeld dat de verpleegster regelmatig mijn baxter was komen vervangen, ik voelde een vertrouwde hand op mijn voorhoofd en een stem die vroeg, gaat het? Ik herkende Sonja haar stem en knikte half slapend van ja, ik kom je een andere baxter steken zei ze is de laatste want straks krijg je wat te eten, nu kom ik kijken naar je wonde of die niet meer bloed en straks kom ik je wassen. Ik draaide me op mijn zijde en voelde de koele handen van Sonja over mijn schouder glijden, mijn operatie hemd was niet dicht en ze streelde me zachtjes, haar hand kwam over mijn buik en streelde zacht mijn piemel, ik hoorde haar zachtjes lachen en zeggen, alles is in orde tot straks, ze gaf me een vluchtige kus op mijn wang en weg was. Rond 8 uur kwamen Sonja en een collega van haar de kamer binnen met het eten, we gaan u recht zetten dan kun je eten, ze maakte mijn boterhammen klaar en schonk koffie in, ze keek me steeds aan en knip oogde, haar collega was met mijn kamer genoor bezig, zonder een woord ging ze de kamer weer uit na me gevraagd te hebben of ik alles had wat ik nodig had. De koffie smaakte heerlijk en ik liet de boterhammen me smaken, de telefoon ging over, het was mijn vrouwke die voor ze werken ging nog vlug wou weten hoe het met me was, ik zei haar dat alles ok was en ik geen pijn meer had alleen waar de wond van de operatie was voelde ik wat knagen. Ik zat door de venster te kijken naar de opkomende zon als ik plots achter me het gordijn hoorde dicht schijven en Sonja met haar collega aan mijn bed verschenen met de woorden, we gaan u terug plat leggen en u wassen zeiden ze, waar vinden we u pyjama en gerief?
Ik vertelde hun dat alles klaar lag en ze het maar juist moesten oppakken want mijn vrouwke had alles de avond ervoor klaar gelegd. Sonja liet me zachtjes terug op mijn rug zakken daarbij nam ze me in haar armen en drukte mij tegen zich aan voor het eerst voelde ik haar zachte borsten die niet zo groot waren maar ook niet klein. Haar collega verscheen met mijn gerief en terwijl Sonja warm water ging halen om me te wassen kleden haar collega me uit, Sonja kwam aan de andere kant van het bed staan en ik zag dat ze elkaar aankeken, beide kregen een kop zo rood als een tomaat als ze gewaar werden dat ik hun aankeek. Vlug begon Sonja me te wassen, deed mijn gezicht en knip oogde, ik kon haar collega niet zien maar ik voelde die ook niet. Ik vermoede dat die stond te gluren naar mijn piemel, als Sonja haar verplaatste om het washandje te spoelen werd mijn vermoede bevestigd, ze was aan het staren naar mijn piemel, ik vroeg haar al lachend, alles ok, ze bloosde nog meer, knikte van ja, een woord kwam er niet uit en het was Sonja die haar terug op aarde bracht met de woorden, we hebben er nog veel te doen hoor deze voormiddag hoor. De dames deden verder, ik voelde beide hun handen zacht over mijn piemel strelen, n hand bleef gleed zelfs onder mijn ballen en kneep er zachtjes in, ik hoorde de collega van Sonja zuchten als ze alles aan het afdrogen was, ze keek Sonja aan en voor het eerst zag ik haar lachen. Als ik volledig gewassen was zei Sonja, ga jij hier naast maar beginnen ik kleed meneer aan. Ze kwam aan de andere kant van het bed staan en hielp me terug overeind. Ze lachte, keek even naar de gang en drukte haar lippen op die van mij, onze tongen speelde even met elkaar en zacht zei ze, ik verlang ernaar, zonder verder een woord nam ze mijn pyjama broek, zakte door haar knien, stak een voet door een pijp, keek nog eens vlug of alles veilig was en nam mijn slappe piemel in haar mond, gulzig zoog ze er even aan, liet hem terug los, keek me aan en lachte. Ze deed mijn broek aan en nam mijn shirt, kwam tussen mijn benen staan en trok de shirt over mijn kop, mijn hand streelde over haar billen, drukte haar tegen me aan en vlug kuste ik haar borst door haar werk schort. Ze trok mijn shirt verder door en duwde vlug haar tong in mijn mond, ik moet verder zei ze, ik liet haar los en dat was niets te vroeg want haar collega kwam aan het gordijn piepen met de woorden, kun je even helpen?
Sonja verdween, een paar keer in de voormiddag kwam ze nog naar me kijken en vragen of alles in orde was, als ze s middags mijn eten bracht zei ze, als je gedaan hebt met eten breng ik je even buiten voor een sigaretje dan heb ik ook pauze. Een half uur later arriveerde ze met een rolstoel, kom we gaan eentje roken, ze nam me voorzichtig onder haar armen, zette me in de rolstoel en weg waren we, ze reed de rokers zone voorbij met de woorden, daar is het rustiger en koeler, ze zette de rolstoel zo dat we over elkaar zaten, we staken een sigaretje op en begonnen te praten. Ik heb nog vaal aan gisteren avond gedacht begon ze, heb je er spijt vroeg ik haar, neen, was haar antwoord en ik zou het nog willen want het genot dat je me daar gegeven hebt wil ik zeker nog voelen als jij dat ook ziet zitten zei ze. Ik keek haar aan, ik ben veel ouder als jij hoor en hoe leggen we dat aan boord? We vinden er wel iets op was haar antwoord nu wil ik bij u zijn als het kan gewoon omdat ik je een lieve man vindt niet meer of minder. Ik legde mijn hand op haar knie, kom dichter zei ik, ik drukte mijn lippen op de hare en kuste haar, onze tongen speelde weer met elkaar en mijn hand streelde haar been, ik ging beetje bij beetje wat hoger, ik voelde haar slip, drukte met een paar vingers op haar heuveltje, ze spreiden haar benen, ik ging met een vinger achter de elastiek van haar slip en voelde haar schaamlippen, ze waren nat, ik streelde met een vinger tussen de lippen door en haalde mijn vinger terug, ik liet haar lippen los en likte aan mijn vinger, ze smaakte zoet en bitter tegelijkertijd.
Ik ging terug met mijn hand onder haar werk schort en drukte nu een vinger bij haar binnen, ze zucht en zakt wat onderuit, kijk uit he dat niemand ons ziet zei ik, ze knikte, ik duwde mijn vinger wat dieper en draaide er even mee, mijn duim drukte ik op haar klit, duwde mijn vinger nog wat dieper en bewoog hem in en uit. Sonja begon zwaarder te ademen, haar poesje werd natter en natter, dan duwde ik zoals ik kon achter haar slip door nog een vinger bij in haar natte poes, nu ontsnapte er een kreetje uit haar mond en dit was voor mij het teken om vlugger in en uit haar poesje te gaan, ik duwde mijn vingers zo ver mogelijk erin, draaide met mijn duim rond haar klit, ik voelde haar vocht over mijn hand lopen, met mijn andere hand kneep ik zacht door het stof heen in haar tepel en draaide er zacht mee, drukte mijn lippen op haar mond en duwde mijn tong erin, onze tongen speelde met elkaar, vol passie vingerde ik haar, steeds diep in haar nu toch wel klets natte poes, haar benen gingen verder en verder uit elkaar,
plots knelde ze haar benen op elkaar, en duwde haar heupen omhoog, mijn hand zat gekneld tussen haar poesje en haar benen, ze schokte en een ooooohhh bevestigde dat ze was klaar gekomen. Ik trok mijn vingers uit haar poesje en likte aan mijn vingers, sorry, sorry zei ze maar ik kan er niks aan doen dat ik zoveel vocht verlies, ik zei dat doet toch niks als je maar geniet. Het was zalig zei ze maar nu moeten we terug, ze reed me terug naar mijn kamer, zetten me terug in bed en kuste me nog vlug met de woorden, bedankt.
Wordt vervolgd.
Aantal keer gelezen:
337
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)