Spannendverhaaltje.nl

Mijn eerste keer

-
21-08-2010
Na een heerlijke sexavond met mijn vriendin, bespraken we onze fantasieën. Mijn vriendin Manon gaf aan erg graag een trio te willen met mij en een andere man en/of vrouw. Met een andere vrouw is natuurlijk de droom van elke man, dus ik gaf aan dat dat wel een wens was. Echter werd mijn wens even in de koelkast gezet. “Laten we het eerst maar eens proberen met een extra man” zei ze.
Het was even aarzelen, maar eigenlijk ook weer niet. Het was eigenlijk wel spannend ook, om ook eens een andere man met mijn vriendin te zijn neuken! We gingen op internet op zoek naar een leuke “kandidaat”. Al snel viel een advertentie mij op: Man biedt zich aan voor een trio. Kan beide kanten op! Ondanks dat ik even aan het idee moest wennen, vond mijn vriendin het helemaal geil.
We maakte spoedig een afspraak en afgelopen maandagavond was het zover. Een erg goeduitziende man kwam bij ons aan de deur en stelde zich voor als Stefan. Na een kort kennismakend gesprekje en wat wijntjes, kwam het gesprek al snel op sex. Mijn vriendin begon te vertellen over haar fantasie. Terwijl ze haar verhaal deed aan Stefan, begon ze zich te strelen over haar borsten. Ik zag dat Stefan dit niet onbeantwoord liet en er groeide een bult in zijn broek. Ik kon niet ontkennen dat het voor mij ook allemaal wel geil werd en kleedde me uit. Manon volgde mijn voorbeeld en ook Stefan ontdeed zich van zijn kleren.
Stefan had een aardig mooie lul aan zijn mooie lijf hangen. Goed geschoren, net als mijn vriendin en ik. “Natuurlijk gaan gasten voor” zei ik tegen Stefan. Hij liep in de richting van Manon en begon haar te zoenen. Ik ging achter Manon staan en deed hetzelfde. Ik zoende haar in haar hals en liet mijn handen over haar lichaam gaan. Stefan zoende haar borsten en liet zich naar beneden zakken. Daar kwam hij al snel aan bij een erg heet en kaal kutje. Hij zoende en likte haar kutje en liet er een vingertje inglijden. Toen Stefan haar kutje goed nat had gemaakt, kwam hij weer naar boven en zoende Manon vol op haar mond.
Het was de beurt van Manon om zich te laten zakken op haar knieën. Ze pakte beide harde lullen beet en zoog om de beurt aan een harde genotsknots. Wat kon Manon heerlijk pijpen! Ik gaf aan dat het voor mij even tijd was om het spel te aanschouwen vanaf mijn stoel en liet Stefan en Manon samen op de bank. Manon zoog flink aan de mooie lul van Stefan en Stefan genoot met volle teugen. Na een tijdje pijpen gooide Stefan Manon op de bank en ging met zijn lul in haar natte kutje. Wat was het geil om te zien dat Manon door een andere man werd geneukt. Even later vond ik het tijd dat ik me er wel weer mee mocht bemoeien. Ik ging bij het neukend stel op de bank zitten. Manon werd op zijn hondjes genomen en ik ging voor haar zitten zodat ze me kon pijpen. Dit mocht echter niet van Stefan. Hij ging op de bank zitten en nam Manon op schoot. Ik stond naast hem en hij begon me te pijpen in plaats van Manon. Dit was mijn eerste keer dat ik door een man werd gezogen, maar niet minder lekker.
Terwijl Stefan mijn vriendin aan het neuken was, gaf hij mij een geweldige Blowjob. Terwijl hij dat deed liet hij een vinger in mijn kontgaatje glijden. Wat een geweldig gevoel was dat! Een beetje vreemd, maar erg lekker. Dit was Manon ook opgevallen. Ze kroop van Stefan af en vroeg aan Stefan of ik hem in zijn kontje mocht neuken. Voor Stefan was dit geen probleem. Manon begon zijn kontgaatje te likken en rekte het gaatje wat op door er een vingertje en daarna twee in te laten gaan. Ik pakte wat glijmiddel en spoot dit op mijn lul en het kontgaatje van Stefan. Enkele seconden later was ik een man aan het neuken. Stefan genoot van mijn grote lul in zijn poeperd en Manon liet zich heerlijk beffen. Ik voelde dat ik snel tot een hoogtepunt ging komen en spoot Stefans kontje vol met enkele warme stralen sperma. Op dat moment kwam ook Stefan kreunend klaar.
Twee klaargekomen, nog eentje te gaan. Ik ging op ons bankje liggen en Manon kwam op me zitten. Ik neukte haar niet in haar geile kutje, maar ze kwam met haar kontgaatje op mijn lul zitten. Na enkele seconden was haar gaatje wel gewend en kon ze tot mijn ballen over mijn lul zakken. Stefan kwam boven haar hangen en stak zijn harde lul in haar kutje. Manon werd in beide gaatjes hard geneukt en kwam gillend klaar! Het sperma drupte uit beide gaatjes.
Na deze geweldige ervaring voor ons beide gingen we met zijn drieën in onze jacuzzi. Even uitrusten van alle nieuwe experimenten voor Manon en mij. We vervolgde de avond met een wijntje en niet veel later ging Stefan weer naar huis.
Zeker voor herhaling vatbaar, maar mijn eigen wens om het met twee vrouwen te mogen doen laten we eerst in vervulling gaan……
Aantal keer gelezen:
1110
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)