Spannendverhaaltje.nl

Mijn eerste keer was zo lekker

-
16-08-2010
Ik was 18 jaar en het was zomer. Ik woon op een eiland en in de zomer komen er veel mensen op het eiland. Zo komen er ook veeel lekkere wijfen die natuurlijk ook uitgaan. Zo was ik op een avond uit, wat ik in de vakantie zowat iedere avond deed. Ik was aan het dansen met wat vrienden toen ik een lekker wijf alleen aan de bar zag zitten. Ik liep op haar af en raakte in gesprek met haar. Ik bood haar wat drinken aan want ze had net haar biertje op. Ik vroeg wat een mooie dame zo alleen hier aan de bar zat. Ze zei dat haar vriendin haar in de steek had gelaten door met een andere jongen weg te gaan. En dat ze niet wist hoe ze nu op de camping moest komen want ze had geen geld want dat had ze aan haar vriendin gegeven want die kon het beter bewaren omdat ze haar portomonee al was kwijt geraakt.
Ik zei dat ik haar wel weg wou brengen. Ze keek me lief aan en zei dat dat heel aardig zo zijn. Toe we in de auto stapte en ik zat keek ze me aan en kwam met de lippen op de mijne ik kuste vurig terug. Toen starte ik de auto en zou naar de camping rijden, maar toen we door een bospaadje reden zei ze dat ze moest stoppen. Ik stopte en ik kwam weer in een lekkere tongzoen terrecht. Ze knoopte haar bloesje open en toen zag een bh met mooie borsten erin. Ik deed haar bh uit en begon ze te kneden, ik likte ze en kuste haar tepels die hard werden. Ik wou haar broek uit doen maar ze wou eerst eerts bij mij doen zei ze.Ik had mijn t-shit al uit en zei deed mijn broek uit en haalde mijn inmiddels al stijve eruit, ik kreeg gelijk al een stijve toen ik haar tieten zag. Ze begon er eerst aan te likken toen sabbelen en toen nam ze hem helemaal in haar mond ik maakte bewegingen diep in haar mond, ik voelde dat ik bijna ging komen maar duwde haar hoofd weg.
Ze keek me aan en ik zei dat ik eerst haar nog een gevoel wou geven. Ik deed haar haar broek en haar slipje en zag toen en heerlijk kort geschoren kutje, waar ik van hield. Ik begon haar te beffen en ze werd steeds natter, toen ze in een keer haar hoofd acher over gooide en en een harde kreun maakte, ze was heerlijk klaar gekomen en vroeh heel geil of ik in haar mondje wou spuiten, ik wu dat natturlijk. Mijn paal stond nog recht vooruit en ze nam hen diep in haar keel ik kwam al snel tot mijn orgasme en kwam heerlijk klaar ik sppot enorm veel en kreeg daarom ook niet alles in haar mond ik spoot de rest over haar lichaam. Toen vroeg ik of ze nog maagd was en ze zei van wel, ze vroeg of ik haar wou ontmaagden en ik zei dat ik ook nog maagd was maar er nu wel aan toe was. Ze kwam met haar kutje boven me hangen en kwam zachtkes in me, ze zei dat een beetje pijn deed maar dat was snel over gegaan naar hee lekker.
Zei mocht het tempo opvoeren en na een tijdje begon ze harder op en neer te gaan ik begon ook sneller te bewegen ik beukte zo diep mogelijk in haat ze ging inplaats van liggen nu zitten en ik begon haat tieten te kneden en in eens sloeg ze haar hoofd naar achter en begon hrd te kreunen dat was voor mij het teken nog harder te gaan, we gingen te keer en ze kwam kreunend klaar. Ik was nog niet klaargekomen en ze vroeg of ik het ook nog op z'n hondjes wou doen, ik wou dat heel graag en maakte mijn duim nat en duwde die eerst in haar kont zodat mijn lul er wat makkelijker in kon glijden. Toen kwam ik van achteren in haar e zei dat ik hard moest gaan.
En dat deed ik ik neukte haar flink in haar kontje en kwam heerlijk klaar, ik befte haar nog een keer en zei pijpte mij tegelijk, dat was een heerlijk standje zodat we ongeveer tegelijk klaar kwamen. In die vakantie deden we het nog vaak over alleen iet meer in mijn auto. Met haar vriendin kwam het ook weer goed en de jongen waarmee haar vriendin was weggegaan was een goeie vriend van mij. Ik heb nu ongeveer een half jaar verkering want ik moest voor mijn studie ergens anders heen en dat was in Groningen en daar woonde zei. Mijn vriend is nu 30 en gaat al bijna samen wonen (ook in Groningen).
Aantal keer gelezen:
496
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)