Spannendverhaaltje.nl

Mijn eerste keer: een triootje

-
16-08-2010
Ik heet Robbie en ik ben 18 jaar. Vroeger had ik al wel eens iemand anders zijn lul vastgenomen, maar ik had er eigenlijk nog nooit bij stilgestaan dat ik homo was. Eigenlijk ben ik dat nu nog altijd niet zeker. Ik heb al verschillende heterorelatie’s gehad, maar jongens bleven me aantrekken. Het begon allemaal ongeveer een jaar en een half geleden. Ik vrijde op dat moment met Sarah, alles ging goed. Er was dat weekend kermis en natuurlijk hing iedereen wel in een of andere café rond. Na enkele uurtjes liepen er dan ook al heel wat ‘aangeschoten’ mensen rond. Waaronder ik, Tim en Jelle.
Nu, van Jelle en Tim wist ik dat ze homo waren, en eerlijkgezegd wond dat mij ook een beetje op. Tim was rond 1:30h slecht geworden, en ik en Jelle droegen hem dan maar naar buiten. Na een beetje op adem te zijn gekomen wandelden we een beetje door de straat. We begonnen spontaan over seks te praten en van het een kwam het ander: Tim stelde een triootje voor! Jelle wist niet wat hij hoorde e ook ik was stomverbaasd. Tim voegde direct daad bij woord, pakte me vast en gaf me een tongzoen, zoals ik er nog nooit één had gehad! Jelle wist niet hoe hij moest reageren, maar na één van Tim’s tongzoenen wist hij snel genoeg wat te doen. Met veel moeite kwamen we eindelijk aan bij mijn huis. Mijn ouders waren het hele weekend aan zee, dus ik had het huis voor mij alleen. Ik vond de sleutel niet direct, dus begonnen Tim en Jelle alvast al op de terrasvloer.
Jelle begon te strippen! Nu moet je weten dat Jelle een figuur heeft zoals je er maar enkele in je hele leven zal zien! Goddelijk! Hij deed eerst heel sensueel zijn t-shirt af en kwam daarna dichter. Ik voelde zijn lul doorheen zijn broek duwen tegen de mijne. Ik kon niet langer wachten, en deed zijn broeksriem los. Hij nam het nu weer van mij over en stropte ook zijn broek af. Nu stond Jelle daar in zijn mega-sexy boxershortje. Hij gaf me een laatste tongzoen en liet me dan mijn gang gaan. Ik trok voorzichtig zijn short naar beneden. Er floepte een mooie, dunne lul uit. Er hing een druppel voorvocht op. Dat zag er zo verleidelijk uit dat ik Jelle spontaan begon te pijpen. Hij genot ervan, want hij begon luid te kreunen.
Tim was ondertussen ook helemaal naakt en was al een keer klaargekomen. Terwijl ik Jelle aan het pijpen was – hij smaakte trouwens heel lekker – stak Tim zijn vinger voorzichtig in mijn kont. Zonder glijmiddel gaat het natuurlijk niet gemakkelijk en het was tenslotte mijn eerste keer. Jelle vroeg me om te stoppen, omdat hij bijna klaarkwam. Hij wilde het sparen voor mij kontje, zei hij. Tim geraakte nu in volle actie, en was in een standje 69 geraakt met mij. Hij lag bovenaan, want totaal geen moeite opleverde voor mij! Hij heeft een meer gespierd lichaam dan Jelle, en is ook wel wat witter. Maar geloof me, zonder kleren ziet hij er ongelooflijk goed uit, zo met zijn pik in mijn mond. Ik pijpte hem met lange halen en hij kwam klaar in mijn mond. De rest spoot overal rond op het terras.
Ook ik kon het niet langer meer houden, en loste mijn lading deels in Tim’s, deels in Jelle’s mond. Over een eerste keer gesproken! Dat was slechts het begin… Nu we toch wel al een redelijk voorspel achter de rug hadden, gingen we naar binnen. Toen wist ik nog niet waarom, maar Jelle stapte naar de kast en haalde er een fles olie uit, bij gebrek aan massageolie, zei hij. We legden een cd op en nestelden ons in de zetel. Elkaar lekker opgeilen is best ook leuk. We zaten gewoon wat te spelen, tot Tim zei: ‘Arne, ik wil je lekker in je kont nemen.’ Nu was ik daar wel een beetje bang voor… Het was namelijk mijn eerste keer, en soms hoor je dat zoiets pijn doet. Maar ik werd gecontroleerd door geilheid, en kon niet nee zeggen. Ik zette me op handen en voeten voor Tim, en voelde hoe Jelle me insmeerde met de olie.
Hij drong met zijn vinger binnen en zei dat ik me moest ontspannen. Alles viel tot nog toe nog mee. Tim wreef wat olie over zijn lul en ik voelde zijn pik tegen mijn gaatje duwen. Opeens schoot hij er een stukje in. Een schok ging door me heen, maar doordat ik nogal wat gewend ben ging de pijn vlug over. Tim stootte helemaal door en vroeg of hij verder mocht gaan. Hij ging traag in en uit mijn kont en versnelde steeds. Ik kreeg meer en meer pijn, maar zei niets. Tim begon te kreunen, en voor ik het wist, voelde ik hoe Tim zijn sperma in mijn darmen vloog. Hij bleef nog eventjes met zijn lul in mijn kontje zitten en haalde hem eruit als hij slap was. Jelle liet me geen seconde rust en was duidelijk opgegeild over wat zojuist was gebeurd. Hij kroop onder mij en pijpte me heftig. Dat was teveel!
Ik spoot zoals ik bij mijn vorige vriendinnen nog nooit had gespoten! Mijn sperma vloog op de zetel en op de muur. Ondertussen zat Tim zichzelf te vingeren in zijn kont. Jelle kroop ernaar toe en nam het van hem over. Tim smeekte om meer en Jelle gaf hem dat dan ook. Jelle draaide zijn lange pik in het nauwe kontje van Tim. Jelle kreunde van genot, Tim duidelijk van de pijn. Toch deden ze door. Jelle had al van in het begin laten merken dat hij niet geneukt wilde worden. Maar nu hij toch zo druk bezig was hield hij mij niet in de gaten. Ik nam de fles, wreef mijn lul in, bracht hem in positie en stuikte hem met één duw door in zijn gaatje. Jelle begon nu ook heftig te kreunen, maar toen ik vroeg of ik moest stoppen, zei hij verassend: ‘Neeeee, hhaarderrr!!! Oeoe aahhhh!!!’ Ik neukte erop los, tot ik geweldig klaarkwam.
Ook Jelle was ondertussen in de darmen van Tim klaargekomen. We bleven elkaar nog een tijdje kussen en stonden toen recht. Dan pas voelde ik hoe mijn kontje opengerokken was. Ik wandelde wat stroef, maar zag dat ook Tim en Jelle niet zonder pijn zaten. We gingen naar boven en ik toonde hen de badkamer. We namen samen nog een douche en ze wilden maar al te graag blijven slapen! Verder heb ik nog wel wat dingen beleefd, die trouwens waargebeurd zijn, maar ik beloof dat ik die later nog eens opstuur!
Aantal keer gelezen:
482
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)