Spannendverhaaltje.nl

Mijn eerste keer alleen thuis

-
16-08-2010
Toen ik op een zaterdagmiddag tegen mijn ouders zei dat ik niet mee wilde naar die verjaardag omdat ik er toch niets aan vond stemden mijn ouders daarmee in. Mijn moeder zou een film huren zodat ik die 's-avonds kon kijken. Ik nodigde mijn buurjongen uit en die wilde maar al te graag langskomen. Ik was al een tijdje verliefd op hem en we trokken ook samen vaak op. We waren allebei 18 jaar. Nadat we tot ongeveer 21.00uur TV hadden gekeken gingen we de film kijken. In de film kwamen steeds stukjes voor waarbij ze aan het vrijen waren en ik werd erg opgewonden.
Ik zette de film even op pauze zodat ik wat drinken kon pakken en wat chips. Nog voordat dat was gebeurd vertelde ik tegen hem dat ik even naar de wc moesten in de hoop dat ie achter me aan kwam. De condooms lagen als klaar maar ik was bang dat er niets van terecht zou komen. Toen ik naar de wc ging liet ik de deur van het slot zodat hij makkelijk naar binnen kon komen. Nadat ik had geplast kwam ik terug in de kamer. Ik had de gordijen dichtgedaan want het was al aardig donker. Ik ging naast hem op de grote bank zitten. Na ongeveer 10 minuten pakte ik voorzichtig zijn hand vast en hij vond dat helemaal niet erg.
We gingen wat dichter bij elkaar zitten totdat hij vertelde dat hij al een tijdje verliefd op me was. Ik gloeide helemaal, wat was ik blij dat te horen. Ik vertelde meteen wat ik voor hem voelde en voordat ik het wist waren we alleen nog maar met onszelf bezig. De film was onbelangrijk geworden en ik gaf hem een lekkere stevige tongzoen. We bleven zoenen en ik ging op hem zitten. Zo bleven we een halve uurtje zitten totdat ik hem mee naar bven nam. We gingen naar mijn kamer want ik had ook een tweepersoons bed. Hij deed mijn strakke shirtje uit en keek eens goed naar mijn borsten. We kleedden elkaar langzaam uit totdat we helemaal naakt waren. Toen begon ons liefdesspel.
Zonder enige gedachten aan de condoom ging ik op z'n toch al behoorlijke paal zitten en bewoog rustig heen en weer. Het deed erg veel pijn maar ik vond dat ik gewoon moest doorgaan. Ik kwam al snel gillend klaar en hij kreunde zachtjes. Voor ik het weet spoot hij mijn kut vol met al z'n sperma. hij gooide me van zich af en ging nu op mij liggen. Hij deed mijn benen uit elkaar en begon mijn clitje heerlijk te likken. Hij kwam bijna voor de tweede keer klaar dus hij neukte me nog even hard tussen mijn benen. Ik hoorde hoe erg hij geniette van dit liefdesspel dus ik ging nog even door. Hij was helemaal buiten adem maar dat hield me niet weg van feit dat ik hem nog een keer leit klaarkomen. Ik pijpte en pijpte maar door en hij kwam nog eens klaar. Toen was het mijn beurt weer om eens even lekker verwend te worden.
Hij stond op en zette me tegen de muur. Hij tilde me op n liet me met mijn vagina op zijn rode paal zakken. Nu egon de pret pas voor mij. Hij bleef maar doorgaan totdat ik wel 3 keer klaarkwam en het was zo heerlijk. Na deze langdurige vrijpartij zijn samen gaan douchen en pijpte ik hem nog eens flink waarna hij naar huis ging. Ik heb nu nog steeds verkering met hem en elke dag zien we elkaar. Mijn ouders weten hier niets van. Alleen dat we verkering hebben maar we zijn al heel ervaren.
Aantal keer gelezen:
556
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)