Spannendverhaaltje.nl

Mijn eerste erotische ervaringen (I)

-
21-08-2010
Ik logeerde een aantal dagen bij een vriendje (Martijn). Nina, de moeder van Martijn, was in die tijd misschien begin dertig. Ze was niet zo groot., misschien 1m70, slank, had zwart krullend haar dat ik het mooist vond als ze het los droeg, lieve bruine ogen en een mooie sensuele mond. Ze droeg ook altijd leuke kleren die bij haar sexy uiterlijk pastte. Hoge open schoenen, rokjes en openvallende blousjes. Of een hippe spijkerbroek met een strak topje. Nina en ik hadden altijd al een speciale band maar toen ik daar logeerde werden we echt heel hecht. Soms kamde ze mijn haar als ze nat nog nat waren na het douchen. Ze ging dan met haar vingers door mijn haar, keek in de spiegel naar het resultaat en zei dat ze me een stuk vond. Ik werd daar altijd verlegen van, dan lachtte ze en gaf een mee stevige kus op mijn wang.. Op een dag hadden Martijn en ik aan de waterkant gezeten tot het een uur of drie was. Martijn zou om 4 uur naar gitaarles moeten en we haasten ons terug. Nina was al beetje boos. Jullie stinken naar slootwater, riep ze, meteen in bad julllie. Dat deden we. Nadat de badkuip vol was, gingen we met onze zwembroeken nog aan tegenover elkaar in bad zitten. Het witte schuim op het water was dik en voelde schoon. Na 5 minuten kwam Nina binnen. Jullie schieten niet op, riep ze weer en tegen aan Martijn, kom op, opstaan. En nadat hij was opgestaan, jeetje wat zijn jullie kinderachtig zeg, zwembroek uit! Nadat Martijn zijn zwembroek had uitgedaan, ze watse hem met docuheschuim. Ze leken het beide heel gewoon te vinden. Nina waste zachtjes tussen zijn billen en geneerde zich niet zijn piemel uitgebreid onder handen te nemen. Daarna spoelde ze hem snel af . Hij droogde zcih snel af en trok als een razende zijn kleren aan en riep, ik ben weg, tot straks.
Toen we deur hoorde dichtslaan keerde Nina zich naar mij. Oke, zei ze plotseling veel vriendelijker, nu ben jij aan de beurt. Ze lachtte een beetje spottend. Ik wilde me niet laten kennen en ik stond ook op zoals ik Martijn net had zien doen. Probleem was dat het overduidelijk was dat ik een stijve gekregen had. Ik zag dat zij naar mijn zwembroek keek en het gezien had. Oke, vervolgde Nina terwijl ze in mijn ogen keek, doe die zwembroek maar es gauw uit. Ik maakte het touwtje los, trok mijn broek omlaag en legde hem op de badrrand. Zonder gene bekeek ze me. Ze kwam op de badrand zitten en vroeg, komt dat door mij? Zonder mijn antwoord af te wachten, pakte ze me met een hand bij mijn ballen en met de andere pakte mijn piemel vast. Ze voelde hoe stijf hij was en trok mijn voorhuid helemaal naar achteren. Het voelde geweldig en ik mompelde iets onhandigs als, ik denk van wel. Omdat ik kennelijk nogal bloosde, zei ze, je hoeft je niet te schamen hoor, ik vind het een heel groot compliment. Terwijl ze me zachtjes een beetje aftrok, vroeg ze plotseling, vindt je het goed als ik er even bij kom? Ik dacht echt dat ze dat niet echt meende en zei alleen. Ja, natuurlijk is dat goed. Nina lachtte even heel lief naar me en tot mijn verbazing begon ze zich echt uit te kleden. Eerst haar blouse, toen haar rok en zonder te stoppen haakte ze haar BH los en deed hem uit. Ook haar slipje trok ze zonder aarzeling naar beneden en uit. Mijn ogen moeten zo groot als schoteltjes geweest zijn. Ze was veel mooier dan alle vrouwen die ik in boekjes en films had gezien.
Haar zwarte haar stak mooi af bij haar roomblanke huid. Haar borsten, misschien een B cup, stonden recht naar voren en haar tepels waren de mooiste die ik ooit gezien had. Mijn ogen gleden langs haar strakke buik naar haar schaamstreek waar een perefct driehoekje schaamhaar te zien was. Ik voelde me heel erg mannelijk toen ik met handen uitstrekte om haar te helpen in bad te stappen. Toen ze in het water naast me stond bracht ze mijn linkerhand naar borst. Ik voelde een beetje onbeholpen hoe stevig haar borst was. Waarschijnlijk merkte ze dat en zei, een beetje over mijn tepels strelen dat vind ik erg fijn. Ik richtte mijn blik op haar borsten en deed wat ze vroeg. Ik voelde hoe zij met haar hand mijn piemel weer stevig vastpakte en me een beetje aftrok. Hmmm, kreunde ze, jij bent groot zeg. Ze zette een klein stapje naar achteren en bekeek mijn stijve. Zal ik je es verwennen, vroeg ze. Zonder mijn antwoord af te wachten ging ze op haar knieen voor me zitten. Met een hand op mijn billen en met 1 hand over de schacht van mijn penis. Ze trok mijn voorhuid enkele keren behoorlijk hard naar voren en naar achteren. Ik kreunde even en zij keek omhoog. Doet het zeer? vroeg ze bezorgd. Ik knikte en zei, een heel klein beetje. Oke, antwoordde ze, ik zal het zachter doen. Ze keek me nog even aan en richtte ze nog iets op.
Ze trok mijn voorhuid zachtjes naar achteren en nam mijn eikel voorzichtig in haar mond. Ik had niet gedacht dat mijn piemel nog stijver zou kunnen worden maar zo voelde het wel. Ze hield nog steeds met hand mijn billen en met 1 hand mijn piemel vast. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Een golf van genot ging door mijn lijf en ik vond het heerlijk om naar haar gezicht en mond te kijken terwijl ze me pijpte. Haar ogen waren nu gesloten. Het was zo otnzettend lekker maar ik wilde wat dieper in haar mond stoten zoals ik dat ook in films gezien had. Ik pakte haar hand en zij liet mijn piemel los en bracht die ook naar mijn billen. Met twee handen pakte ik haar hoofd vast en drukte zachtjes mijn piemel verder naar binnen. Terwijl ik hem heen en weer bewoog hoorde ik soppende geluiden in haar mond en dat maakte me nog geiler. Door de opwinding duwde ik mij pik een paar keer echt heel hard in haar keel en voelde dat ik klaar ging komen. Kennelijk voelde zij dat ook. Ze drukte me naar achteren en richtte mijn stijve piemel op haar borsten. Bij die beweging ontplofte ik. Zo hard had ik nog nooit gespoten. Drie of vier dikke stralen sperma spoot ik over en tussen haar tieten. Ik hoorde haar duidelijk ‘oooooh’ zeggen en dat maakte me wat zekerder dat zij dit niet erg vond. Nadat ik niet meer schokte, keek ze gelukzalig omhoog. Jee, je was er wel aan toe geloof ik he? vroeg ze. Ik lachtte verontschuldigend. Zij waste mijn sperma vlug van haar borsten en stond op. Terwijl ze een kus op mijn mond drukte, zei ze, dit is ons geheimpje he? Zonder het antwoord af te wachten, pakte ze een handdoek en verliet de badkamer. Ik keek haar na en de laatste blik op prachtige blote billen stonden nog lang in mijn geheugen gegrift.
Aantal keer gelezen:
695
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)