Spannendverhaaltje.nl

Mijn Droom Is Uitgekomen

-
21-10-2010
ik ben al meer dan 25 jaar bevriend met een jonger stel zelf ben ik al de 50 ruim gepasseerd en dit stel ik zal ze maar petra en Jan noemen zijn net de 40 gepasseerd. En ik heb petra altijd al erg leuk gevonden, ze is niet direct een mooie vrouw maar wel een erg lieve. Ze is niet zo groot een beetje stevig een lekkere stevige kont, kleine tietjes ik denk een grote cup a of een kleine b.
Ze is altijd heel degelijk gekleed meestal in een broek en ze laat verder ook weining van haar zien daus wat dat betreft niet echt spannend, maar ze heeft op een bepaalde manier een sexy uitstraling. En wij zagen elkaar regelmatig, gingen ook wel eens daagjes weg, en zelfs ook wel eens een week of weekend met de kinderen. Maar daar gaat het nu allemaal n iet over. ik droom de laatste tijd veel vaker van haar en dan hoop ik dat ik eens ee keer het lef heb haar te verleiden.
vorige week kwam ze mij helpen met wat schilder werk thuis ik had gevraagd of ze wilden helpen omdat mijn vrouw werkte en ik wel een handje kon gebruiken. en dat vond ze geen probleem we helpen elkaar vaker met dit soort zaken. Toen ze die dinsdag kwam was ze zoals altijd vrij saai gekleed een oude spijkerbroek en een poloshirt. dus wij gingen snel aan de slag want ik wilde er zo snel mogelijk vanaf zijn. en petra weet normaal van wanten maar vandaag ging het niet. wat scheelt eraan vroeg ik? ik heb gisteren nog al fanatiek gesport en ben eigenlijk flink gaar en mijn nek zit helemaal vast. dan ga je toch even zitten dan zal ik je nek wel even masseren misschien helpt. Zo geegd zo gedaan en Petra ging even zitten en ik begon haar nek te masseren. waarbij ik haar polo iets je optrok zodat ik beter bij haar nek kon. zal ik hem maar even uit doen dan kan je er beer bij of heb je daar bezwaar tegen? nee natuurlijk niet zei ik welke man heeft er nou bezwaar tegen als een vrouw wat uitdoet??
helaas had ze nog een t shirt onder haar polo maar ik kon har in ieder geval beter masseren. ze zat helemaal te genieten e ik zei kom ga maar even liggen dan zel ik je rug ook even doen. om een lang verhaal kort te maken heb ik heerlijk haar rug gemasseerd en ben ik langzaam overgegeaan op haar benen waarna ik na een tijdje zei dat ze maar even haar broek uit moest doen. en ze was waarschijnlijk ook zover in de roes van het masseren da ze daar een problemen meer mee had. en wat zag ik toen ze had een heerlijk klein stringetje aan. ik ging over haar heen ziten met mijn gezicht naar haar voeten en begin haar benen te masseren. warbijik ik bij haar voeten begon en steeds hoger ging tot dat ik bij die heerlijk stevige billen uitkwam. petra lag ondertussen heerlijk te spinnen als een kat en dus kon ik het niet laten om per "ongeluk" langs haar poesje te strijken. hierbij schokte ze helmaal en ik voelde dat haar kruisje al helemaal nat was. ik boog me voorover en begon haar billen te likken en ging langzaam naar haar kutje toe. trok haar stringetje lekker in haar spleetje en likte langzaam aan haar lipjes. ik nam ze een voor 1 tussen mijn lippen en zoog er aan. petra lag helemaal te schokken en probeerde zich om te draaien maar ik duwde ahar zachtjes met mijn gewicht naar beneden wat ik wilde in alle rust van haar kut genieten.ik ging wel iets meer op haar rug zitten zodat ze weel haar kont ies omhoog kon doen zodat ik haar slipje helaaml uit kon doen.
gelukkig was haar kut helmaal geschoren.
langzaam stak ik mijn tong tussen haar lipjes en begon haar kut welke heerlijk zoet rook te beffen. drukte mijn lippen volop die kut lippen van haar waar bij ik ook nog zachjes haar benen bleef strelen.
Bef me, lik me klaar" zei ze "hmm, goed zo, Peter. Ik begon haar clitje ook zachtje te likken en ging met met tong van haar klitje helemaal terig via haar bilspleet naar haar rug en zo een paar eer heen en weer. ze bgon helemaal te kronkelen en en dat werd alleen maar erger toen ik mijn vinger met een beweging in haar kutje stootte. haar kutje was inmiddels kletsnat en ik draaide net zo lang tot ik met mijn vinger bij haar g-spot kon. ze begon nu heel hard te kreunen Al heel snel kwam ze klaar en al gillend en rollend. ze ging zo te keer dat ik van haar rug af viel.
Ik was natuurlij zo geil als een beer en mijn paal deed er gewoon pijn van dat ik haar nu direct wilde palen. Petra ga op je knien zitten ik pak je heel hard van achteren" ik deed snel mijn broek los en tilde haar hopen een beetje omhoog zodat ik er goed bij kon en zet mijn dikke paal tegen haar kontgaatje. neee, zei ze maar voordat ze er wat aan kon doen had ik hem er al ingedrukt. na een paar keiharde en lange halen kwam ik helaas al klaar.
maar dat zat err in wat ik had zelf al een maand niet meer geneukt.

hierna hebben we elkaar nog even wat beter verwent maar dat vertel ik een volgende keer..
Aantal keer gelezen:
484
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)