Spannendverhaaltje.nl

Mijn buurvrouw Marijke

-
16-08-2010
Ongeveer 4 maanden geleden gebeurde het volgende. Ik was in de voortuin aan het werk toen mijn buurvrouwtje Marijke thuis kwam. Ze begroette me vriendelijk en ging naar binnen. Enkele minuten later kwam ze weer naar buiten in haar vrijetijdskleding. Ze is namelijk verkoopster en ziet er altijd erg kakkerig uit, maar in haar vrijetijd loopt ze er gewaagt bij.Ook deze keer. Ze had een blauw rokje om haar lichaam gebonden met daarop een lichtblauw shirt met diep uitgesneden hals. We raakte al snel aan de praat. Ze vertelde me dat ze het nu al warm had en nog niets had gedaan waarop ik antwoorde "Dat kan toch haast niet met zo weinig aan" Ze lachte vrolijk en zei dat het toch zo was.
Ik zei voor de gein "dan trek je toch meer uit" Waarop ze antwoorde"wat moeten de andere buren daar dan wel niet van me denken" Ik zei tegen haar dat ze zich daar niets van aan moest trekken. Maar ze zei als ik zodadelijk in de achtertuin verder ga dan maakt het mij niet zo veel uit,en zal ik dat ook zeer zeker doen. Ik zei dat ik haar dan wel even wilde helpen met de tuin waarop ze antwoorde"dat sla ik niet af buurman" Ze is overigens 53 maar ziet er voor haar leeftijd bijzonder goed uit.Na een half uur was ze in de voortuin klaar en riep"ga je mee naar achteren"waarop ik direct oke antwoorde. Ik liep met haar mee naar de achterzijde van haar huis. Daar aangekomen deed ze haar rokje, dat doormiddel van een touwtje om haar heupen was gebonden los. Die geile teef had een string aan en dat voor een kak vrouwtje van 53.
Ze ging weer direct verder in de tuin om het onkruit weg te halen tussen haar planten. Ik kreeg een enorm stijve lul en kon me niet meer onder controle houden. Ik liep naar haar toe en pakte haar bij de billen, waarop ze atwoorde"niet doen buurmannetje, dat was niet de afspraak" Ik antwoorde, Wat wil je nou je loopt me op te geilen en nu vertellen dat we dit niet afgesproken hebben. Ik deed mijn gulp open en haalde mijn harde lul uit de broek.Ik trok haar string van haar kont en en zette mijn paal van achteren tussen haar benen. ze deed net of ze het niet prettig vond maar ik zette toch door. Ik drukte mijn lul achterlangs diep in haar spleet. En zette direct een lekker tempo in. Mijn ballen klotsten tegen haar kont. Het geile kreng genoot wel degelijk. toen duwde ze me van zich af, en draaide zich om en begon stevig aan mijn lul te zuigen. Ik zei "Ik dacht dat we dit niet afgesprokenhadden" waarop ze haar tanden in mijn lul zette.
Ik voelde het zaad al komen en zei tegen haar dat ik ging komen waarop ze onmiddelijk stopte. Ik zei tegen haar dat ze moest doorzuigen maar dat deed ze niet. Ik wil nu jou geile lul in mijn kont, zei ze. en draaide zich voorover op de tuintafel. Ik ging met nijn vinger door haar natte gleuf en maakte haar kontgaatje nat. Ik zette mijn lul tegen haar kont en ramde hem er met grof geweld in. Ze kreunde als een tijger. Als snel kwam ik klaar en spoot haar kontje vol. Ik trok hem uit haar kont waarop het zaad uit haar kontje stroomde. Ze veegde met de hand tussen haar billen heen en likte het gretig van haar vingers. Ze gaf me een tongzoen en zij "zo nu moet ik verder met de tuin. Ze ging weer vrolijk aan het werk en deed net of er niets gebeud was.
Als ik ze nu spreek zegt ze er geen woord over en doet net of er niets is gebeurd. Ik maakte vorige week nog een opmerking waarop ze vrolijk glimlachte, maar ze zei verder niets. Gisteren sprak ik haar in de supermarkt. Ze fluisterde in mijn oor dat er binnenkort een nieuw moment zou komen. Mijn vrouw stond naast me en zei"wat zei Marijke tegen je"Ik antwoorde dat ze zei, dat ik mijn gulp open had staan. Waarop mijn vrouw ook vrolijk lachte. Wodt vervolgd....
Aantal keer gelezen:
566
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)