Spannendverhaaltje.nl

Mijn Buurvrouw 2

-
25-10-2010
Twee weken na de ervaring van mijn leven ging mijn moeder een weekendje naar haar broer in het oosten van het land. Uiteraard moest ik van haar mee. Ik zag dat helemaal niet zitten en vroeg aan mijn buren of ik niet een weekendje bij hen mocht logeren. In eerste instantie zagen zij dat niet zitten, omdat zij graag een weekendje met zijn tweetjes wilden zijn. Om ze toch zo ver te krijgen, gaf ik aan dat ik er alles voor over zou hebben om niet naar mijn oom te hoeven. Mijn buurman zag er blijkbaar wel iets in en vroeg aan mij of ik er ook echt alles voor over zou hebben. Meteen zei ik ja en de deal was gesloten. Mijn moeder was het er niet helemaal mee eens, maar de buurman gaf aan dat hij het heel leuk zou vinden en goed op mij zou passen. Dit gaf het laatste zetje en mijn moeder ging akkoord. Mijn moeder zou vrijdagmiddag al weg gaan en pas zondagavond terugkomen. Ik zag het al helemaal zitten. Lekker dicht bij mijn buurvrouw en misschien zou ik haar weer naakt kunnen zien. Alleen het idee al maakte mij geil. De donderdag voordat mijn moeder wegging vertelde mijn buurman dat ik het hele weekend Astor mocht uitlaten en dat ik zondag als hij gevoetbald had als ober drank moest halen voor Ďzijní team. Beide Ďopdrachtení waren voor mij geen probleem dus mijn weekend zou wel goed komen.

Op vrijdag rond 4 uur nam mijn moeder afscheid en bleef ik alleen achter bij de buurvrouw. De buurman zou rond een uurtje of 7 thuiskomen van zijn werk, dus had ik de buurvrouw lekker voor mijzelf. De buurvrouw had die dag gewerkt en wilde zich even snel douchen voor wij boodschappen zouden gaan doen. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was liep ik achter haar aan de slaapkamer in. De buurvrouw keek mij lachend aan en vroeg of ik soms weer wilde kijken. Heftig knikkend gaf ik aan dat ik dat zeker wilde en ik ging snel op de stoel zitten waar ik de vorige keer zo heerlijk in klaar was gekomen. Langzaam begon de buurvrouw zich voor mijn ogen uit te kleden. Eerst trok zij haar truitje uit en zag ik dat haar mooie volle borsten verpakt waren in een rood kleurige BH. Door het gebruik van de zonnebank had zij nog steeds een bruin kleurtje. Haar spijkerbroek trok zij langzaam uit terwijl zij met haar kontje naar mij toe stond. Ik zag haar rode string verschijnen en steeds meer zag ik haar billen te voorschijn komen. Aangezien zij naar voren boog zag ik de volle rondingen van haar billen en in mijn enthousiasme bewoog ik naar voren. In mijn beide handen had ik een bil te pakken en ik begon haar te strelen.

Snel stond de buurvrouw op en gaf aan dat ik mijn handen Ďthuisí moest houden. Gelukkig zag ik aan haar gezicht dat ze niet boos was en ik ging snel weer zitten in mijn stoel. Voor mij stond de buurvrouw met haar goddelijke lijf in een rood lingeriesetje een beetje te dansen. Ik voelde mijn lul alweer groeien en ik opende mijn broek. De buurvrouw had een geile blik in haar ogen en trok haar BH uit. Op het moment dat de steun weg viel deinden haar borsten nog heel even heen en weer. Ze begon haar borsten te masseren en kneep in haar tepels. Ondertussen had ik mijn broek en onderbroek uitgetrokken en speelde ik met mijn stijve lul. Weer draaide zij zich om en trok met haar vingers op haar heupen haar string naar beneden. Ik vond het heerlijk. Eerst zag ik haar sterretje en daarna kon ik zo naar haar kut kijken. De hele tijd dat mijnbuurvrouw zo bezig was zei zij niets. Het maakte het voor mij alleen maar geiler. Ze stond nu naakt voor mij en draaide zich weer naar mij toe. Met haar vinger gaf de buurvrouw aan dat ik naar haar toe moest komen.

Ik stond op en deed een stap naar voren. Mijn gezicht op nog geen 20 centimeter van haar borsten. Mijn broek zakte van mijn heupen en viel op mijn knieŽn. De buurvrouw boog zich voorover en met haar mond naast mijn oor vroeg ze of ik wel eens aan het lichaam van een vrouw had gezeten. Ik gaf aan dat dit niet het geval was en dat ik dat wel heel graag zou willen. Tot mijn vreugde gaf zij aan dat het vandaag mijn geluksdag was en dat ik aan haar mochten zitten. Dat liet ik mij geen tweede keer zeggen en meteen hadden mijn beide handen haar borsten te pakken. Wild begon ik beide borsten te kneden en in haar tepels te knijpen. De buurvrouw begon hard te lachen en gaf aan dat ik wel iets rustiger aan de gang mocht gaan. Ik verlaagd de druk van mijn handen en bewoog mijn handen langzamer. ĎDat is beterí was de reactie van de buurvrouw. Snel voegde zij eraan toe dat zij mij zou vertellen wat zij lekker vond en wat ik kon doen om haar zo geil als boter te krijgen. De hele tijd sprak zij zachtjes tegen mij en dat zorgde ervoor dat ik rustiger met mijn handen haar borsten verkende. Op verzoek van de buurvrouw trok ik snel mijn broek en onderbroek uit.

De buurvrouw gaf aan dat ik maar achter haar moest gaan staan en dat ik mijn handen om haar lijf moest slaan. Zij draaide zich om en ik sloeg mijn handen om haar bovenlijf. Met mijn lijf stond ik nu tegen haar aan. Mijn eikel duwde tegen de billen van de buurvrouw. Ik voelde de geilheid in mijn lijf groter en groter worden. De buurvrouw pakte mijn handen en op elke borst werd een hand gelegd. Haar handen lagen op die van mij en zij begon mij uit te leggen hoe ik haar borsten heerlijk kon masseren. Mijn handen werden naar de onderkant van haar borsten geleid en mijn duimen moest ik op de zijkant van haar borsten zetten. Ik voelde het volle gewicht van haar borsten en probeerde zo goed als ik kon te doen wat de buurvrouw mij vertelde. Met haar handen verplaatste zij mijn handen richting haar tepels en kreeg ik te horen wat ik met mijn vingers kon doen. Met mijn duimen en wijsvingers pakte ik haar tepels en begon ik ze te masseren. Ik kreeg te horen dat ik de druk op haar tepels moest afwisselen en dat ik het nog lekkerder kon laten zijn als ik mijn vingers een beetje nat zou maken. Snel deed ik mijn vingers in mijn mond en maakt ze goed nat. Snel plaatste ik mijn handen terug en de buurvrouw kreunde zachtjes zodra ik haar tepels weer begon te kneden. In mijn enthousiasme trok ik er af en toe aan en ik merkte aan het gekreun dat de buurvrouw dit heerlijk vond.

Via de grote spiegel die aan de badkamerdeur hing kon ik goed zien wat ik aan het doen was. De buurvrouw had ondertussen mijn handen losgelaten en was ik alleen met haar borsten bezig. Haar handen had zij naar haar schaamstreek verplaatst en zag ik af en toe haar vingers over haar kut wrijven. Gefascineerd keek ik naar het gezicht van de buurvrouw. Zij had haar ogen gesloten en af en toe gleed haar tong over haar lippen. Als ik iets harder aan haar tepels trok vertrok haar gezicht een beetje en dacht ik in eerste instantie dat zij pijn had, maar haar gekreun gaf duidelijk aan dat zij er onwijs van genoot. Ik had al snel door dat als je iemand geil kon krijgen, Ďpijní een positieve prikkel kon zijn. Ondertussen duwde ik mijn stijve lul tegen haar billen aan en probeerde ik mijn lul tussen haar benen te krijgen. Helaas hield de buurvrouw haar benen gesloten en kreeg ik niet de kans om mijn lul tussen haar lippen te plaatsen.Ineens pakte de buurvrouw mijn rechterhand en haalde die van haar borst af. Terwijl ik haar linkerborst bleef masseren verplaatste zij mijn hand naar haar schaamstreek. Terwijl de buurvrouw mijn hand steeds verder naar haar kut verplaatste vertelde zij mij wederom wat ik kon doen met haar kut. Ik kon aan haar stem horen hoe geil ze was geworden. De buurvrouw pakte mijn middelvinger en liet die door haar lippen glijden. Totaal verrast over wat ik voelde liet ik alles maar over mij heen komen. Ik voelde hoe warm en nat haar kut was. Mijn vinger werd iets hoger geplaatst en onder mijn vinger voelde ik iets hards zitten. Onbewust van wat dit was bewoog ik mijn vinger wat heen en weer. De reactie van de buurvrouw kwam voor mij als een donderslag bij heldere hemel. Haar lichaam schokte even heftig en haar gekreun werd een stuk harder. Door de ervaring die ik net had opgedaan met de borsten van mijn buurvrouw wist ik dat ik moest variŽren met mijn vinger. Het ene moment duwde ik mijn vinger in haar kut en het andere moment bewerkte ik haar clit. De buurvrouw gaf aan dat ik het met 2 vingers mocht doen en al snel gleed mijn ringvinger mee door haar lippen.

Doordat ik met mijn vingers bij haar kut bezig was, had de buurvrouw haar benen moeten openen en kreeg ik de kans om mijn lul tussen haar benen te duwen. Als ik mijn vingers over haar clit liet gaan, duwde ik mijn lul iets naar voren en zo voelde ik voor het eerst in mijn leven de warmte en nattigheid van een vrouw op mijn lul. Op verzoek van de buurvrouw versnelde ik het tempo met mijn vingers en bewerkte ik haar clit elke keer weer wat langer. Ik voelde dat de buurvrouw natter en natter werd en dat mijn lul steeds makkelijker door haar lippen gleed. De buurvrouw ging iets verder naar voren hangen en ineens kon ik mijn lul in haar kut steken. Een siddering ging door mijn hele lijf. De warmte was overweldigend. Ik wilde weer mijn lul naar binnen stoten, maar snel ging de buurvrouw staan en gaf aan dat ik op mijn knieŽn op bed moest gaan zitten. Ik ging zo op bed zitten en de buurvrouw ging op dezelfde manier tegenover mij zitten.

De buurvrouw gaf aan dat ik niet alleen een snelle en heerlijke leerling was, maar ook dat zij volop genoot van mijn handen. Ik vond het heerlijk om te horen en ik plaatste mijn rechterhand snel weer op haar kut. Afwisselend vingerde ik haar met drie vingers of bewerkte ik haar clit met mijn middelvinger. Op hetzelfde moment liet ik mijn linkerhand over haar borsten gaan om te masseren of kneep ik in haar tepels. Terwijl ik dit deed gaf zij aan hoe geil ze van mijn handen werd. Ik verhoogde de druk op haar tepels en versnelde mijn bewegingen over haar clit. Haar ademhaling werd zwaarder en haar gekreun werd luider. Aan de manier waarop zij met haar lichaam bewoog wist ik na mijn eerste ervaring dat zij op het punt stond klaar te komen. Snel stak ik nog even drie vingers in haar zeiknatte kut om vervolgens mij te concentreren op haar clit. Met een luide kreun gaf de buurvrouw aan dat zij klaarkwam en voelde ik een geile stroom kutvocht over mijn hand stromen. De buurvrouw zakte door haar knieŽn en schokkend leunde zij voorover tegen mij aan. Snel stak ik mijn vingers nog een keer in haar kut en bewoog ik ze daarna weer over haar clit. De lichamelijke reactie van mijn buurvrouw was heerlijk. Snel herhaalde ik het nog een paar keer tot ik merkte dat mijn buurvrouw er minder op reageerde.

Op het moment dat mijn buurvrouw weer wat bij haar zinnen was, vroeg zij of zij mij mocht aftrekken. Mijn blik zou waarschijnlijk al voldoende zijn geweest, maar snel zei ik dat ik dat echt wel zou willen. Terwijl ik nog steeds op mijn knieŽn zat, greep de buurvrouw mijn stijve lul. Alleen al het feit dat de hand van mijn buurvrouw op mijn lul lag, was al bijna voldoende om klaar te komen. De buurvrouw zag het aan mij en begon heel langzaam in mijn lul te knijpen. Het was een heerlijk gevoel en het haalde de ergste druk op mijn ballen even weg. Haar hand gleed naar mijn eikel en trok zachtjes mijn voorhuid naar beneden. Heel even opende ik mijn ogen om te kijken hoe mijn buurvrouw bezig was, maar het gevoel was zo intensief dat ik al snel mijn ogen weer dicht had. Rustig begon de buurvrouw mij af te trekken terwijl zij vertelde dat ik een mooie lul had en zij blij was dat zij hem in haar hand had. Steeds sneller begon zij mij af te trekken. Ik voelde dat het niet lang meer zou duren voor ik klaar zou komen. Net op het moment dat ik luid kreunend mijn eerste straal sperma wilde spuiten voelde ik dat de buurvrouw met haar andere hand mijn ballen pakte. Dit was te veel voor mijn ballen en ik spoot mijn sperma met harde stralen op de buurvrouw en mijzelf. Zachtjes bleef de buurvrouw mijn lul aftrekken en mijn ballen masseren. Mijn sperma droop van haar borsten en de buurvrouw begon het weer te verzamelen om het naar haar mond te brengen. Dit was het heerlijkste dat ik tot nog toe had meegemaakt.

Nadat de buurvrouw alles had opgelikt en wij wat op adem waren gekomen, gaf de buurvrouw aan dat wij ons maar even moesten gaan douchen en dan boodschappen moesten gaan doen. Het was ondertussen al 6 uur geworden en de buurman zou over een uurtje thuis zijn. Snel douchten wij en gingen wij boodschappen doen. De hele tijd liep ik met mijn hoofd in de wolken en vroeg de buurvrouw met een lachje of het wel ging. Met mij ging het uiteraard geweldig en het enige waar ik aan kon denken was dat ik nog 2 dagen bij mijn buurvrouw zou zijn. De rest van de vrijdag en zaterdag trokken wij met zijn drietjes op en hadden wij de grootste lol met spelletjes doen.

Op zondagmorgen werden wij vrij laat wakker en genoten wij van onze brunch. De buurman zat al in zijn kleren (hij had Astor al uitgelaten) en de buurvrouw en ik hadden nog onze pyama aan. In het begin van de middag zou ik met de buurman mee naar de voetbal gaan. Ik keek er al naar uit, omdat ik bij eerdere keren er een leuk zakcentje aan over had gehouden. Na de wedstrijd werd er door elk teamlid geld in de pot gedaan en als het bijna op was, dan werd dat opnieuw gedaan. Voor mij was het juist leuk, omdat het Ďbijna op zijní betekende dat ik het restant mocht houden. Aan het eind van de dag hield ik dan vaak een aardig bedrag over. Het halen van bier was dus voor mij geen probleem. Rond de middag ging de telefoon en nam de buurman op. Het was zijn werk. Er waren grote problemen en hij moest meteen komen om dit op te lossen. Ik baalde er enorm van, omdat ik een fiks bedrag aan mijn neus voorbij zag gaan. De buurman pakte zijn spullen en vertrok naar zijn werk.

De buurvrouw zag mijn teleurstelling en vroeg of ik iets leuks wilde doen met zijn tweetjes. Ik gaf aan dat ik wel met Astor naar het strand wilde gaan. De buurvrouw zag dat wel zitten en snel nam zij een douche terwijl ik naar haar keek. Daarna nam ik een douche en gingen wij met de auto naar het strand. De buurvrouw had een strak wit shirt aangetrokken waarin haar borsten duidelijk te zien waren. Het was duidelijk te zien dat zij geen BH aan had, want haar tepels zag je duidelijk zitten. Over haar shirt had zij een zwart kort leren jasje aangetrokken. Over haar heerlijke kont had zij een kort, strak, zwart rokje aangetrokken dat ongeveer tot halverwege haar benen kwam. Ik had gezien bij het aankleden dat zij er niets onder had aan getrokken. De buurvrouw had laarzen aangetrokken die tot net onder haar knieŽn kwamen en het geheel zorgde ervoor dat ik snel vergeten was dat ik naar d voetbal zou zijn gegaan.

Het was heerlijk weer. De zon scheen volop en Astor vermaakte zich best. Ik had de hand van de buurvrouw gepakt en liep met haar alsof het mijn vriendin was. Na een fikse wandeling gaf de buurvrouw aan dat zij dorst had gekregen en samen zochten wij een plekje op het terras. Helaas waren er slechts twee stoelen vrij die tegenover elkaar stonden. Ik wilde in een van de stoelen gaan zitten toen de buurvrouw aangaf dat zij daar wilde zitten. Mij maakte het niet uit, dus ging ik in de andere stoel zitten. De buurvrouw nam plaats tegenover mij en wij bestelden iets bij de ober. Gezellig zaten wij over van alles te praten. Na een kwartiertje zag ik dat de buurvrouw haar benen naast elkaar had gezet en dat haar rokje iets omhoog was gekropen. Ik kon nog net niet haar kut zien. De buurvrouw zag waar mijn ogen opgericht waren en moest lachen. De buurvrouw boog zich naar mij toe en vroeg zachtjes of ik meer wilde zien. Dat was niet aan dovemansoren besteed en ik zei dat ik dat heel graag wilde. De buurvrouw ging weer achterover zitten en verplaatste haar benen nu zo dat zij iets van elkaar stonden en ook naar mij gericht waren. Mijn lul voelde ik meteen groeien.De buurvrouw hield de omgeving goed in de gaten en zij opende haar benen wat verder als dat kon. Blijkbaar vond zij het ook erg geil, want ik kon zien dat haar lippen al aardig van elkaar stonden. Ook de glinstering van wat druppeltjes op haar kut zei mij genoeg. Ik kon nog maar naar ťťn plek kijken en de buurvrouw gaf aan dat als ik zo doorging het nog zou opvallen, maar ik kon niet naar iets anders kijken. Het werd dus tijd om weer naar huis te gaan. De buurvrouw rekende snel af en wij liepen terug naar de auto. Stil zat ik in de auto nog na te genieten van wat ik had gezien op het terras. Thuis aangekomen bleek dat de buurman de voicemail had ingesproken en dat hij pas laat zou terug zijn. Voetbal had hij al afgezegd en ik kreeg te horen dat het team het jammer vond omdat ik dan ook niet zou komen en zij nu een andere ober moesten zoeken. Ik vond het leuk om te horen, maar de blik op mijn buurvrouw maakte alles goed. Zij had haar jasje uitgetrokken en ik keek naar haar keiharde tepels. Het leek wel of zij er doorheen wilden prikken.

De buurvrouw zag mij kijken en vroeg met een glimlach of ik soms ergens zin in had. Natuurlijk had ik dat en ik gaf aan dat ik wel weer hetzelfde wilde doen als de afgelopen vrijdag. De buurvrouw gaf aan dat zij eigenlijk aan iets anders dacht. De buurvrouw pakte mijn hand en gaf aan dat ik met haar mee moest komen. We liepen naar de slaapkamer en daar kreeg ik te horen dat ik mij moest uitkleden. Ik twijfelde even, omdat ik niet gewend was als eerste naakt te staan. De buurvrouw zag het en gaf aan dat zij ook snel naakt zou zijn. Snel trok ik na deze woorden mijn kleren uit en stond ik naakt voor de buurvrouw. Ik stond met een half stijve lul voor haar en wilde mijn lul pakken om mijzelf af te trekken. Zachtjes werd mijn hand weggeduwd en pakte de buurvrouw mijn lul met haar hand vast. Door de aanraking van haar hand werd mijn lul al snel hard en stond hij weer stijf. Ik was meer dan benieuwd naar wat er zou gaan komen.

De buurvrouw begon mij af te trekken met haar ene hand en met haar andere hand speelde zij met mijn ballen. Ik genoot meer en meer van de aanraking en deed mijn ogen dicht vanwege het geile gevoel dat in mij naar boven kwam. De buurvrouw verhoogde het tempo en al snel stond ik op het punt op klaar te komen. Mijn buurvrouw voelde dat blijkbaar en liet mij ineens los. Ik gaf aan dat ik klaar wilde komen op haar, maar de buurvrouw had op dat moment blijkbaar andere plannen. Zij trok haar kleren uit en zei dat ik op het bed moest gaan liggen. Ik sprong op het bed en draaide mij op mijn rug. De buurvrouw kwam naast mij liggen en gaf aan dat ik iets nieuws mocht doen. Terwijl zij mij vertelde wat ik mocht doen trok zij aan mijn lul en kwam het gevoel van klaarkomen alweer snel terug. Weer stopte de buurvrouw net voor ik klaar kon komen. Ik voelde de druk in mijn ballen steeds groter worden.

De buurvrouw gaf aan dat ik haar borsten mocht zoenen en dat ik met mijn tong haar tepels mocht likken. De buurvrouw ging op haar rug liggen en ik ging naast haar op mijn knieŽn zitten. Ik leunde voorover en zette mijn hand naast haar lichaam als steun steun. Ik plaatste mijn mond onwennig op haar borst en begon haar te zoenen. Met de aanvullingen van mijn buurvrouw begon ik aan een nieuwe ontdekkingsreis. Mijn tong gleed over haar borst en af en toe nam ik haar tepel vluchtig mee. Op een gegeven moment zette ik mijn mond op haar tepel en terwijl ik met mijn tong haar tepel streelde zoog ik er tegelijkertijd aan. Ik voelde hoe haar tepel harder werd en ik verplaatste mijn mond naar haar andere borst. Ik zag dat de buurvrouw ondertussen haar ene hand naar haar kut had verplaatst en dat zij zichzelf lag te vingeren. Als de buurvrouw haar vingers door haar kut liet glijden hoorde ik hoe nat zij was. Ik genoot volop van het uitzicht en het likken van die heerlijke borsten voor mij.

Ineens voelde ik haar ander hand om mijn ballen. Heerlijk kneedde de buurvrouw mijn ballen en verplaatste ik mijn lichaam een beetje om haar wat meer ruimte te geven. De druk op mijn ballen werd onhoudbaar en ik wilde klaarkomen. Ik deed alle moeite om niet te laten zien aan de buurvrouw dat ik weer bijna zover was, maar net voor ik klaar kon komen stopte zij weer. De buurvrouw had duidelijk door hoe de dingen werkten bij een Ďmaní, dus ik had geen kans. Ik zag ook een glimlach op haar gezicht verschijnen en zij vroeg mij of ik het nog even vol kon houden. Ik had geen keus dus gaf ik aan dat dit geen probleem was. De buurvrouw moest hard lachen om mijn leugen en gaf aan dat ik mijn lichaam tussen haar benen mocht plaatsen. Ik kroop tussen haar benen en terwijl ik goed zicht had op haar openstaande en zeiknatte kut trok zij haar benen op. Aangezien ik ondertussen wist wat ik met mijn vingers kon bereiken stak ik snel 2 vingers naar binnen. Ik hoorde een zucht over de lippen van mijn buurvrouw komen. Even liet zij mij mijn gang gaan, maar al snel kreeg ik te horen hoe zij graag gelikt wilde worden. Ik luisterde aandachtig naar de buurvrouw, maar mijn ogen waren gericht op haar kut. Ik snoof de geur van haar geilheid op en begon mij af te trekken. De buurvrouw gaf aan dat ik dat niet mocht doen, omdat zij straks een verrassing voor mij had. Snel stopte ik met mij af te trekken en dook ik tussen haar benen met mijn gezicht.

Mijn tong gleed meteen door haar lippen en de smaak verraste mij. Ik had een smaak van urine verwacht, maar dit was anders. Heerlijk anders. Met mijn ogen open lette ik op wat ik aan het doen was. De buurvrouw liet met haar gekreun duidelijk horen dat zij het erg prettig vond. Mijn tong gleed wat verder naar boven ik raakte het knobbeltje dat ik laatst met mijn vingers had ontdekt. De buurvrouw reageerde meteen. Zij zette haar handen op mijn hoofd en duwde mij dieper in haar schaamstreek. Aan de druk op mijn hoofd kon ik merken dat zij wilde dat ik mij met haar klit bezig hield. Ik liet mijn tong met verschillende snelheden over haar klit gaan. Ineens moest ik denken aan de manier waarop ik met de buurvrouw haar tepels bezig was geweest. Af en toe beet ik zachtjes in haar klit, of ik zoog er wat aan. Ik probeerde zoveel als mogelijk was te variŽren. Ik voelde hoe de buurvrouw natter en natter werd. Het vocht uit haar kut droop over mijn kin.De buurvrouw gaf nog steeds aan met haar handen waar zij mijn mond en tong wilde hebben. Ik vond het allemaal best. Ik genoot enorm van alles dat ik met MIJN buurvrouw aan het doen was en in mijn enthousiasme stak ik een paar vingers in haar kut. De buurvrouw begon tussen het kreunen door nu ook aan te geven hoe geil zij was en dat ik vooral moest doorgaan. De combinatie van mijn vingers, mond en tong zorgde ervoor dat de buurvrouw steeds meer met haar heupen begon te bewegen. Ik verschoof mijn lichaam even en zonder dat het mijn bedoeling was schoot mijn tong even wat verder naar achteren en gleed mijn tong over haar sterretje. De buurvrouw gaf meteen een klein gilletje en gaf aan, dat dit wel heel erg lekker was. Dit moest ik onthouden voor een andere keer bedacht ik snel en focuste mij weer op de kut van de buurvrouw. Terwijl ik haar befte en ik met mijn vingers in haar kut zat was de buurvrouw met haar handen haar borsten aan het masseren. Ik keek nog even naar de buurvrouw die net op dat moment mij even aankeek. Ik zag de geilheid in haar ogen en hoorde haar aangeven dat ik mijn ogen moest sluiten en dat ik goed naar haar lichaam moest luisteren.

Ik sloot mijn ogen en zoog vol overgave aan haar klit terwijl ik met 4 vingers haar nu aan het vingeren was. Het vocht glom op mijn vingers en aan de bewegingen van de buurvrouw voelde ik dat het niet lang meer zou duren voor zij klaar zou komen. Steeds sneller liet ik nu mijn tong over haar klit gaan. Ineens voelde ik dat zij klaar zou komen. Met haar handen drukte de buurvrouw mij dieper in haar kut en tegelijkertijd duwde zij haar bekken omhoog. Ik kreeg bijna geen adem meer, maar toch bleef ik doorgaan. De buurvrouw begon enorm te schokken met haar lichaam en haar geiligheid stroomde uit haar kut. Ik probeerde alles door te slikken, maar omdat ik bijna geen adem kreeg, droop alles uit mijn mond. De buurvrouw was niet meer te houden en gaf aan dat ik pas mocht stoppen als zij het aangaf. Na ongeveer een minuut verminderde zij de druk op mijn hoofd en kon ik wat makkelijker ademen. Even zocht ik nog haar klit op en zoog ik er snel aan. De buurvrouw verkrampte op dat moment en ik kreeg te horen dat ik nu mocht stoppen. Uitgeput liet zij haar benen op het bed vallen en kroop ik naast haar. Met mijn mond vol kutvocht begon ik haar borsten zachtjes te likken.

Na een tijdje zo gelegen te hebben gaf de buurvrouw aan dat ik op mijn rug mocht gaan liggen en dat ik nu mijn verrassing zou krijgen. Alhoewel ik genoeg pornofilms had gezien had ik geen idee wat er nu zou komen. Pas op het moment dat ik hoorde dat ik mijn benen wijd moest doen en de buurvrouw tussen mijn benen ging zitten begon ik te beseffen dat ik voor het eerst van mijn leven gepijpt zou worden. De buurvrouw zag dat ik het doorhad en vroeg plagend of ik mijn verrassing wel wilde hebben. Gretig gaf ik aan dat zeker te willen en de buurvrouw begon mij heerlijk af te trekken. Na een poosje bewoog zij zich naar voren. Ik zag dat de buurvrouw haar mond open deed en dat haar tong bijna mijn eikel aanraakte. Ondertussen bleef zij naar mij kijken met een geile blik in haar ogen. Net voordat de buurvrouw haar tong mijn lul zou raken vroeg zij weer plagend of ik het zeker wist. Snel pakte ik haar hoofd met mijn 2 handen en duwde haar mond naar mijn lul.

De eerste aanraking van haar tong op mijn eikel zal ik nooit vergeten. Er schoot een siddering door mijn hele lijf. Ik voelde de warmte en vochtigheid van haar tong en het gevoel dat ik toen kreeg heb ik later nooit meer gehad. Haar mond gleed over mijn eikel en nam mijn voorhuid mee. Haar tong draaide ondertussen over mijn eikel heen en met een hand begon de buurvrouw mijn ballen te kneden. Nog nooit had ik zoín heerlijk gevoel in mijn lijf gehad. Ik had het bloedheet, maar het kippenvel stond op mijn lijf. Terwijl de buurvrouw haar hoofd steeds sneller op en neer haalde merkte ik dat de buurvrouw mijn keiharde lul steeds dieper in haar keel nam. Op een gegeven moment zat mijn lul echt tot aan mijn zak in haar mond. Ik hield het niet meer en met mijn handen zorgde ik ervoor dat de buurvrouw haar hoofd niet meer naar boven kon doen. Tegelijkertijd begon ik mijn heupen naar boven te bewegen. Ik hoorde dat de buurvrouw moest kokhalzen en liet haar even los. De buurvouw kwam omhoog en haar speelsel hing met slierten aan haar mond.

Weer zakte de buurvrouw met haar hoofd over mijn lul en verdween mijn lul weer tot aan mijn zak in haar mond. Weer legde ik mijn handen op haar hoofd en herhaalde ik mijn heupbewegingen. De buurvrouw vond dit blijkbaar heerlijk om te doen en bleef het herhalen. Ik voelde ondertussen dat ik het niet lang meer zou uithouden. Op het moment dat de buurvrouw haar mond weer naar beneden liet gaan zette ik haar hoofd klem met mijn benen, duwde ik haar hoofd met mijn handen naar beneden en kwam ik klaar. Alle druk in mijn ballen die ik tijdens deze ervaring had opgebouwd kwam met een enorme kracht vrij. Mijn eerste straal sperma schoot uit mijn lul diep in de keel van mijn buurvrouw. Met haar handen probeerde zij nog haar hoofd los te krijgen, maar ik was niet meer te houden. De ene straal na de andere schoot ik in haar mond. De buurvrouw kon mijn sperma niet meer verwerken en het stroomde uit haar mond. Eindelijk was ik uitgespoten en liet ik de buurvrouw los. De buurvrouw kwam meteen overeind en slikte de lading die zij nog in haar mond had snel door.

Uitgeput vielen wij naast elkaar op bed en kroop ik tegen de buurvrouw aan. De buurvrouw zei niets, maar haar ogen vertelde mij eigenlijk alles. Ik wist dat dit zeker niet de laatste keer zou zijn. Na een half uurtje zijn wij gaan douchen en waren wij net op tijd klaar met eten toen mijn moeder aan belde.
Aantal keer gelezen:
154
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)