Spannendverhaaltje.nl

Mijn Buurmannetje

-
21-10-2010
Hallo, ik ben Hanneke. Dit verhaal is een half jaartje geleden echt gebeurd en ik wil het graag met jullie delen. Ik ben een jaar geleden bevallen van een gezonde dochter . Sinds die tijd is ons seksleven nogal veranderd en hebben we niet zo vaak meer echte sex. Hierdoor loop ik regelmatig in een geile bui door mijn huis. Laatst was ik een dagje vrij en man en kind naar crche en werk. Ik was al vroeg wakker en voelde kriebels in mijn onderbuik en mijn kutje was soppend nat. Alleen al door de gedachte dat ik de hele dag voor mijzelf had en kon doen wat ik wilde.

Om 10.00 uur ging de deurbel. Peter onze buurman had ook een vrije dag en had zin in koffie. Over vijf minutjes Peter, zei ik ik moet eerst nog wat afwerken. Ik deed de deur dicht en liep snel naar boven. Ontdeed me van mijn spijkerbroek en slipje en pakte een klein doorzichtig stingetje en deed hierover een kort rokje. Snel een kort T-shirt aan, zonder BH, waardoor mijn navel lekker bloot was en ging weer naar beneden. 10 minuten later belde Peter opnieuw aan en ik deed open en liet hem binnen. We dronken koffie en ik zat recht tegen over hem. Ik was bloed geil en mijn broekje plakte in mijn gleuf. Voorzichtig deed ik mijn benen wat van elkaar zodat Peter zicht had op mijn broekje. We kletsten verder maar ik zag dat Peters aandacht werd afgeleid door het zicht wat hij had op mijn kruisje. Ik schoof wat naar voren op mijn stoel waardoor mijn rokje verder naar achter schoof en Peter nog een betere inkijk had. Peter kon nu zijn ogen niet meer van me afhouden en ik zag langzaam een bobbel in zijn broek groeien. Ik wist niet goed hoe ik het nu verder moest aanpakken. Ik wiebelde wat op mijn stoel en ging wat voorover hangen zodat hij ook mijn borsten kon bekijken.

Nog wat koffie Peter? Vroeg ik. Ja graag. Ik stond op en liep naar de keuken. Ik voelde dat mijn rokje van achter omhoog bleef en Peter had dus een goede blik om mijn lekkere billen. In de keuken kwam ik op een idee. Ik goot koffie over mijn rokje. Shit, ik knoei riep ik. Au en de koffie is heet. Ik liep de kamer in en zonder verder na te denken deed ik mijn rokje uit. O shit mijn rokje verpest. Ik liep richting Peter en draaide met mijn billen zodat hij een nog hardere paal in zijn broek kreeg. Toen ik voor hem stond was ik zo geil dat het er niet meer toe deed hoe ik hem zover zou krijgen me te neuken. H Peter wat is die bobbel in je broek? Wordt je geil van je buurvrouwtje in haar string?

Eh, ja eigenlijk wel Hanneke. Ik kan zo door je broekje je kale kutje zien en dat wind me nogal op. Foei toch Peter. Zei ik plagend. Ondertussen stond ik zowat met mijn kutje voor zijn gezicht. Vind je het een geil broekje Peter? Wil je er een keer aan voelen? Peter zei niets meer maar stopte zijn hand tussen mijn benen. Ik was kletsnat en mijn broekje ook. Peter hield het niet meer en duwde zijn gezicht in het natte kruisje. Voor ik het wist voelde ik zijn tong tegen het broekje aan . Ik spreidde gewillig mijn benen en liet hem zijn gang gaan. Hij likte me al snel naar een eerste orgasme.

Ik knielde voor hem en trok zijn broek naar beneden. Wauw wat een paal. Ik begon hem te pijpen terwijl ik mezelf ook verwende. Peter kreunde en ik proefde wat voorvocht uit zijn pik. Plotseling stond hij op. Duwde mij verder op mijn knien en ging achter me zitten. In een beweging ramde hij zijn paal langs mijn broekje mijn kutje in. Ik genoot met volle teugen. O kom Peter rij maar eens lekker op je buurvrouwtje. Peter ramde mijn kutje zowat beurs maar ik genoot. Ik voelde een vinger mijn kontgaatje binnen gaan. Oei, dit had ik nog niet ervaren. Het voelde geil. En terwijl Peter bleef door rammen genoot ik van die vinger in mijn kontje. Peter, wil je je buurvrouwtje in haar kontje neuken? Peter stopte met rammen trok zijn pik uit mijn kutje en zonder verder een woord te wisselen zette hij zijn eikel voor mijn kontgaatje. Doe je wel voorzichtig met je buurvrouwtje. Ik ben nog nooit in mijn kontje geneukt, zei ik. Peter schoof langzaam zijn eikel naar binnen. Oeps beetje gevoelig was het wel. Langzaam voelde ik die pik verder mijn kontje inschuiven totdat ik zijn ballen tegen mijn billen voelde. Hij zat nu helemaal in me en ik vond het geweldig. Voorzichtig schoof hij zij pik op en neer. Steeds sneller begon hij in me te rijden en ik genoot meer en meer. Ik had nooit gedacht dat dit zo lekker kon zijn. Kom Peter spuit je pik maar eens leeg in mijn kontje, spoorde ik hem aan. Peter begon wilder en wilder te stoten en plots voelde ik zijn warme zaad in mijn darmen spuiten. Gelijktijdig kwam ook ik weer klaar door de gedachten aan die pik in mijn kontje. We bleven even na genieten. Peter trok zijn pik uit mijn kontje en ik likte hem schoon. We kleedden ons aan en beloofden elkaar dit vaker te doen.
Sindsdien hebben we eenmaal per week geweldige sex.
Mijn man weet van niets...
Aantal keer gelezen:
847
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)