Spannendverhaaltje.nl

Mijn Beste Vriendin 2

-
21-10-2010
Dit verhaal gaat verder waar deel 1 is gebleven.

Na het pijpen zit het sperma nog op haar borsten en gaan we lekker douchen. Ik heb gelukkig een ruime douche en een goede douchekop dus we gaan lekker samen onder de douche. Het warme water stroomt inmiddels heerlijk over ons heen, als ik haar tegen de muur drukt en haar weer begin te tongen. Mijn lul begin alweer te steigeren als zij me van haar afduwt en zegt dat ik rustig aan moet doen.

Ik laat mijn teleurstelling blijken, maar zij blijft volharden. Zij vraagt naar de zeep en ik plaag haar door te zeggen dat zij geen zeep krijgt tenzij ik haar mag inzepen. Lachend gaat zij akkoord en ik pak de zeep van achter mij vandaan en doe een grote hoeveelheid douchegel op mijn handen. Ik begin haar in te zepen en start met haar heerlijke borsten en vervolg met haar buik en de rest van haar lichaam. Alleen haar grotje wast ze zelf. Een beetje plagend vraag ik haar of ze mij ook gaat inzepen en hierop stapt ze uit de douche en begint zicht af te drogen. Snel was ik mezelf en nadat ik mezelf heb afgedroogd stap ik de slaapkamer weer in.

Zij ligt inmiddels naakt op mijn bed en doet alsof ze slaapt. Ik negeer haar en ga ik de woonkamer zitten. Nadat ze naar haar gevoel lang genoeg genegeerd is, laat ze een klagend weten dat ze last van haar rug en nek heeft door het pijpen. Of ik haar daar vanaf wil helpen. Ik ga opzoek naar iets wat ik kan gebruiken als massageolie, omdat ik dat niet in huis heb. Uiteindelijk kom ik uit op olijfolie en ik neem de fles mee en zeg ik op haar buik te blijven liggen. Ik giet een beetje olijfolie op haar rug en begin het langzaam in te masseren. Na een half uur masseren geeft ze aan dat ze ook last heeft van haar onderrug, of ik die gelijk wil meenemen. Inmiddels komen de geile gedachten weer opzetten.Tijdens het masseren van de onderrug neem ik steeds vaker haar billen mee en volgens mij vindt ze het lekker wat ze doet haar benen uit elkaar. Af en toe wissel het masseren van haar billen af met een stukje van haar nek. Om hierbij te komen moet ik helemaal over haar hangen aangezien ik op haar benen zit. Elke keer als ik haar nek masseer, druk ik mijn steeds stijver worden lul tegen haar kontje aan. Na een paar keer heeft ze door wat er gebeurd en duwt ze haar kontje naar boven als ik haar nek wil masseren. Ik blijf nu haar billen masseren en dit wordt met kreunen gewaardeerd. Inmiddels begin ik krampen in mijn handen te krijgen dat ik besluit om de massage oraal voort te zetten.

Ik begin met het likken van haar billen en nadat ik haar kontgaatje gelikt heb, bef ik haar. Ik draai haar op haar rug en in standje 69 bef ik haar naar een heerlijk een hoogtepunt toe. Omdat zij alleen is klaargekomen schuif ik mijn lul in haar grotje en begin ik haar met lange rustige halen te neuken.

Ondanks mijn geilheid en dat ik reeds in haar zit, stop ik met neuken. Ik realiseer mij dat ik geen condoom om heb. Ik vraag haar hierna en zij geeft aan dat zij enkele jaren getest is en dat ik sindsdien haar tweede partner ben, er geen risico is wat haar betreft. Ook neemt zij de pil niet (meer) omdat zij al enkele maanden probeert zwanger te geraken, maar dit nog steeds niet is gelukt. Mijn geilheid wint het van mijn verstand en ik begin weer met lange halen te stoten.

Het gaat blijkbaar te langzaam voor haar, wat ze geeft aan dat ze graag hard en diep geneukt wil worden. Ik voer dus langzaam het tempo op en begin haar steeds harder en dieper te neuken. Ik zit mijn mijn eikel zelfs tegen haar baarmoeder aan zo diep ben ik haar aan het neuken. Zij geeft aan dat zij bijna klaarkomt en dat ik haar nog harder moet neuken. Ik voel mijn hoogtepunt ook opkomen en zonder enige waarschuwing duwt zij haar vinger in mijn anus waardoor ik schreeuwend vol spuit en spuit en spuit. Hierdoor komt zij ook klaar en spuit wat van haar geil tegen mijn ballen.

Uitgeput vallen we in elkaars armen in slaap. We worden wreed gewekt door een telefoontje, het is haar verloofde waar ze blijft, want het eten is bijna klaar. Zij zegt dat ze net wakker is en dat ze nog even wil douchen en dat ze binnen een half uur thuis is.

Na het douchen geeft ze mij een lekkere tongzoen en aai over mijn lul en vertrekt naar haar verloofde.
Aantal keer gelezen:
487
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)