Spannendverhaaltje.nl

Mijn Beste Vriendin 1

-
21-10-2010
Onderstaand verhaal speelde enkele jaren geleden. Mijn naam is Rene en ik was toen een jaar of 30, haar naam is Nina en zij was toen een jaar of 28.

Mijn beste vrienden zouden over enkele weken gaan trouwen en de stress was toegeslagen. Ik ben al sinds de kleutertijd met hem bevriend en haar ken ik inmiddels al een jaar of 7. Ze hadden constant ruzie en zij wilde er eens uit en alle stress vergeten. Zij belde mij op of ik zin had om in Den Haag te gaan poolen in een tentje waar zij vroeger altijd kwam. Aangezien we beiden in Zoetermeer woonden, besloot ik dat ik zou rijden.

In het pool-café aangekomen bestelde zij een mix en ik een biertje. Binnen enkele minuten was haar drankje op en bestelde zij er nog één. Dit ging door totdat zij na uur of twee overstapte naar de whiskey. Je begrijpt dat zij inmiddels dronken was. Toen ik voorstelde om terug naar Zoetermeer te gaan stemde zij in, want zij potte inmiddels geen bal meer. Terwijl zij normaal gesproken een veel betere poolspeler is dan ik.

Met moeite blijft zij wakker op de weg naar huis. Inmiddels zijn we vlak bij haar huis aangekomen als zij aangeeft dat de hele ruzie met haar verloofde haar niet lekker zit en dat zij niet naar hem toe wil. Of ze niet bij mij mag blijven slapen? Na enige discussie tussen ons, omdat ik in een tweekamerappartement bezit, met alleen een tweepersoonsbed, besluit ik uiteindelijk toe te stemmen onder de voorwaarde dat zij haar verloofde laat weten dat zij in orde is dat zij bij mij blijft overnachten.

Zij voelt zich inmiddels niet zo lekker en na een bezoekje aan het het waarbij zij het porseleinen stuur heeft vastgehouden valt zij nagenoeg gelijk in slaap met alleen haar BH en string nog aan. Normaal gesproken slaap ik naakt, maar dat kan ik nu niet maken dus houd ik mijn boxershort aan en trek ik ook maar een bermuda aan en val ook ik in slaap.

Halverwege de nacht wordt ik wakker van een hand op mijn lul die mij aan het aftrekken is over mijn bermuda heen. Hoewel ik weet dat het niet juist is, is het wel lekker en zoveel lekkerder dan dat ik het zelf doe, dat ik haar laat gaan en na enkele minuten heerlijk in mijn boxershort klaar kom. Ik stap uit bed en fris mijzelf op in de badkamer en trek een schonen boxershort aan en ga weer lekker slapen.Tegen de middag ben ik als eerste wakker en ik kijk naar Nina, wat ziet ze er lekker uit in het licht. Mijn lul begint op te zwellen en gauw stap ik uit bed om een soort van brunch klaar te maken. Als de brunch klaar is ga ik haar wekken. Ze geeft aan dat ze geen trek heeft en dat ze graag ik bed wil blijven liggen. Ik laat haar maar.

Op een gegeven moment vraagt ze of ik bij haar wil komen liggen. "Vind je mij knap?" vraagt ze. Uiteraard antwoord ik bevestigend. Ik vertel haar wat er vannacht gebeurd is. Zij kan het bijna niet geloven en ik moet zelfs mijn boxershort van vannacht laten zien dat het echt gebeurd is. Doordat ik de boxershort ben gaan pakken is het dekbed wat naar beneden gegleden en zie ik dat zij haar BH heeft uitgedaan. Haar tepels staan recht vooruit op haar mooie C-cup. Mijn lul reageert meteen en wordt steeds stijver. Ik wijs naar beneden en zeg "zie je wel dat een een lekker ding bent".

Zij komt voor me staan en begint mij hartstochtelijk te zoenen. Haar tong verkent mijn mond en nadat ik mij herpakt heb begin ik haar mond ook te verkennen. Opeens voel ik haar hand op mijn lul, zij begint mij weer af te trekken over mij boxershort heen. Ik ben inmiddels zo geil geworden dat ik mij short uittrek en haar heerlijk haar gang laat gaan. In de tussentijd speelt ik wat met haar tepels. Ik krijg het gevoel dat ik ga komen. Dit is veel te snel naar mijn zin, dus duw ik haar achterover op het bed.

Ik zeg dat het mijn beurt is. Ik tong haar nog even en zak langzaam van haar nek naar haar borsten. Ik lik en zuig op haar tepels. Ik zak naar haar buik en navel en ga verder naar beneden, waarbij ik haar venusheuvel oversla. Ik kus en lik haar benen, voeten en dijen. Eindelijk smeekt ze of ik haar wil likken. Ik trek haar string uit en zie dat ze haar schaamhaar alleen getrimd heeft, precies zoals ik het graag zie. Ik wissel het likken van haar clitje en het neuken van haar grotje met mijn tong met elkaar af. Uiteindelijk blijf ik haar likken en begin haar te vingeren. Uiteindelijk ram ik vier vinger in haar grotje als zij gillend klaarkomt.

Nadat zij bij gekomen gaat zij met haar mond naar mijn half slappe lul. Zij pakt hem beet en begint mij weer af te trekken als hij stijf genoeg is begint ze mij te pijpen. Oh wat is dat heerlijk. Haar tong gaat op en neer over de hele lengte en ook mijn ballen vergeet ze niet. Na enkele minuten beginnen mijn ballen te borrelen en geef ik aan dat ik ga klaarkomen. Ze stopt niet en gaat door met pijpen en ik explodeer in haar mondje. Het is lang geleden dat ik zo lekker ben klaargekomen. Het is zoveel dat er slierten sperma uit haar mondhoeken via haar kin op haar borsten terecht komen.

We besluiten om te gaan douchen en wat daar gebeurde vertel ik in het volgende deel.
Aantal keer gelezen:
521
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)