Spannendverhaaltje.nl

Mijn baas en ik - Overspel

-
21-10-2010
Afgelopen januari had ik een sollicitatiegesprek in de winkel waar ik nu werk de manager. Ik vond m meteen al leuk, alleen kwam ik er al vrij snel achter dat hij een vriendin had. Dikke pech voor mij dus. Tenminste dat dacht ik. Voor maandenlang is er niks gebeurd tussen ons behalve dat de gesprekken steeds persoonlijker en intiemer werden, we smsten ook regelmatig, gewoon over normale dingen dat wel, maar niet zoals een baas met z’n werknemer om gaat. Dit gaf mij het idee dat hij mij ook wel zag zitten. En ja hoor, de sms’jes werden steeds persoonlijker en uiteindelijk gingen we over naar msn. Daar kwam het eruit.

Hij vroeg wat ik van m vond, dat vertelde ik m en hij zei dat hij mij ook leuk vond. We hadden het erover dat als er ooit wat zou gaan gebeuren tussen ons dat het alleen seks was en niets meer. Ik kwam er achter dat hij graag de dominante persoon was in z’n seksleven, dus het duurde niet lang of hij was de ‘meester’ en ik was zijn ‘slaafje’. Elke keer als ik vergat hem meester te noemen zou ik straf krijgen: Een aantal tikken tegen de kont met een liniaal. nou dat heb ik gevoeld! Ik was wel een beetje zenuwachtig om de volgende dag naar t werk te gaan, want ik moest de winkel openen samen met hem. we waren dus alleen deze maandagochtend. het is 1 ding om er op msn over te praten, en een ander ding om het in het echt te beleven.Hij was ook wel zenuwachtig, maar t was ook ongelooflijk spannend allemaal! Niemand op t werk mocht iets merken, en zn vriendin natuurlijk ook niet. Anyway de volgende dag had ik me een beetje sexy aangekleed, een kort jurkje aangetrokken om m een beetje uit te dagen, en daar had ie ook meteen gebruik van gemaakt! Ik moest de targets van de winkel gaan opschrijven op een groot papier op de grond, met mn kont naar m toe gericht. Hij zat op zn bureaustoel naar mij te kijken, maar mn jurkje was nog niet kort genoeg om ook echt iets te zien. Ik had geen bh en string aangetrokken onder mn jurkje en ik voelde mezelf steeds natter worden.

Er was nog steeds helemaal niks gebeurt maar t was enorm spannend, mn manager, mn meester die naar me zit te kijken. geen string aan. wat er hierna komen gaat. Ik kon me totaal niet concentreren! Even later moest ik met m meekomen naar een hokje bij de wc en ik moest de liniaal mee nemen. het was tijd voor mn straf. Ik kreeg 2x 5 tikken op de kont met een liniaal nadat ik mn jurk voor m had uitgetrokken. Hij begon zacht maar de tikken werden steeds harder. daarna ging hij me vingeren echt heerlijk! En ik was nog steeds heel erg nat. Ik moest op de deksel van de wc gaan zitten met mn benen wijd waarna hij me ook nog eens lekker ging likken. hmm. Helaas had hij zn nagels niet geknipt dus ik begin ineens te bloeden uit mn vagina. Dat was balen want hiermee hield t meteen op deze maandag ochtend.

De rest van de dag bleven we blikken wisselen en zodra we met zn 2en achter waren pakte hij zn kans en masseerde mn borsten (ik had geen bh aan onder mn werkkleding;)), wreef over mn benen en maakte me daarmee weer ontzettend geil. Ondertussen moesten we natuurlijk wel goed opletten want er kan natuurlijk zo iemand binnen lopen! De dag erna had mn manager het zo geregeld dat we weer met zn tweeen moesten openen, en daar was ik heel blij mee! Weer een leuk jurkje aangetrokken en weer extra vroeg naar t werk toe! En natuurlijk geen ondergoed aan. Eerst was het tijd voor mn straf, ik was weer vergeten mn manager meester te noemen en ja dat gaat niet ongestraft. dus slaafje kreeg weer een aantal tikken tegen haar kont. Als tweede straf zou meester over me heen spuiten, dus zijn broek ging uit en ik ging m pijpen. Even later moest ik weer opstaan en me omdraaien waarna hij me heerlijk neukte. Ik ging voor m op de grond zitten en kreeg de hele lading over me heen, hij spoot zn warme zaad over mn borsten en ik voelde het helemaal naar beneden glijden. We hadden helaas niet zoveel tijd die ochtend dus ook hiermee hield het weer op voor de morgen. Verschrikkelijk ik wilde nog lang niet op houden, we waren net begonnen! Dus weer was ik de rest van de dag zo geil als boter, en mn meester scheen er ook al last van te hebben.Daarom waren we op een gegeven moment tijdens werktijd het wc hokje in gegaan met zn tweeen en hebben nog even een vluggertje gehad. We werkten maar met zn drieen die dag dus het scheelde dat het rustig was in de winkel en volgens mij had mn collega niks door. hoop ik. Ik hoorde namelijk bij de bank te zijn, dus ik was nadat mn manager had gekeken of de kust veilig was, snel door de achterdeur naar de bank toe gegaan! Ik heb nog nooit zoveel achter gezeten als dat ik de afgelopen week heb gedaan, elke keer verzinnen we iets wat we nog moeten doen achter zodat we weer heel even met zn tweeen zijn om elkaar op te geilen. Het werk zelf schiet voor geen meter op natuurlijk als hij de hele tijd heerlijk mn borsten gaat masseren als hij er de kans voor krijgt, maar het is zo spannend wat het allemaal extra leuk maakt! Buiten het werk om smsen en msnen we ook nog wanneer we er de kans voor krijgen. ik ga ook binnen 2 maanden op mezelf wonen vlak bij het werk dus we hebben het ook de hele tijd over dat als het zover is dat hij de maandag ochtenden dan eerst bij mij langs komt waar hij me dan vastbind op t bed en alles bij me en met me gaat doen waar hij zin in heeft. Ik ben zn slaafje dus ik moet gehoorzamen, luisteren naar alles wat hij zegt, en zo niet krijg ik weer straf! Nou die tikken tegen mn kont begin ik aardig te voelen.

Het is alweer t einde van de week en deze zaterdag neemt hij zn fototoestel mee, want hij wil een paar fotos van zn slaafje die net gestraft is. Ook nu heeft hij kunnen regelen dat we met zn tweeen zijn (toch wel handig zon manager, hijmaakt zelf de roosters;)). Eerst weer tijd voor mn straf natuurlijk, en oef. dit keer doet het echt pijn! Je kunt het ook wel zien ook, hij heeft een foto gemaakt van mn kont en die is echt knalrood! Ik wil graag op het bureau of in elk geval op een andere plek als de wc genomen worden, maar aangezien ik niet goed gehoorzaamd heb, blijven we deze zaterdag voor straf nog in de wc. Ik heb m gepijpt en hij heeft me weer heerlijk genomen waarna ik weer helemaal ondergespoten werd. Oh heb echt zin in maandag want dan gaan we hopelijk uit dat hokje en wat andere plekken verkennen achter de winkel. Dit verhaaltje schrijven is ook onderdeel van mn straf, ik moest m eigenlijk vanmorgen al af hebben maar had niet zoveel inspiratie gisteren dus ik krijg weer straf morgen ochtend.. Ik weet niet hoelang mn kont dit nog gaat volhouden, maar de rest van mij vind t allemaal heerlijk! Morgenochtend zijn we ongeveer 2 uur met zn tweeen, dus hopelijk gaan we nu wat meer doen, maar dat ligt er aan waar de meester zin in heeft, dus ik wacht wel af. ik zal in elk geval even kijken of ik nog een kort jurkje kan vinden want ik moet de targets weer opschrijven. misschien dat ik m nu maar wat meer uitzicht geef.
Aantal keer gelezen:
523
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)