Spannendverhaaltje.nl

Met Tanja op cursus

-
21-10-2010
Het was nog vrog toen ik die ochtend bij mijn collega Tanja voor de deur stond. Ik drukte kort op de claxon en weldra ging de voordeur van het huis al open. Tanja opende de kofferbak van mijn auto en legde daar een sporttas met kleding in. Hierna stapte zij in.
"Goeiemorgen Paul, ben je er klaar voor", zei ze. Ik zei dat ik er klaar voor was en bracht de auto in beweging. Tijdens de rit was het erg gezellig. Tanja praatte honderduit. Ze was erg druk, zo viel me op. Na een reis van dik drie en een half uur arriveerden we op de cursuslocatie in Maastricht en meldden ons bij de receptie.
Die dag volgden we trouw de cursus waar we door onze leidinggevende naar toe gestuurd waren. Het had tot doel dat wij achteraf al onze andere collega's intern dezelfde opleiding moesten geven.
Om 16:00 uur besloot de cursusleider dat het mooi geweest was en weldra zaten wij in de auto. Ik toetste het adres van het hotel in in de TomTom.
Niet lang daarna kwamen we aan bij het hotel. Ik checkte in en Tanja deed hetzelfde. Het bleek dat onze kamers naast elkaar zaten.
Samen liepen we naar de eerste verdieping. Ik opende de deur van mijn kamer en Tanja deed hetzelfde. We spraken af dat wij rond 17:00 uur in de bar zouden zijn voor een drankje. Ik pakte mijn koffer uit en ging even op bed liggen. Ik dacht er aan dat het best wel een mooi voorrecht was dat ik door onze baas samen met Tanja naar de cursus was gestuurd. Ik bedacht me dat Tanja een van de allermooiste collega's was van ons bedrijf en fantaseerde erover dat ik sex met haar had. Alleen al die gedachte deed mijn lul groeien in mijn broek. Om even voor vijf uur werd er op mijn deur geklopt. Ik opende de deur en daar stond Tanja. Het viel op dat zij zich had opgefrist. Haar haren waren nat en ze had zich mooi opgemaakt.
"Nou collega, ga je met me mee. Ik heb wel zin in een drankje", zei ze.
Ik pakte mijn keycard en liep daarna samen met haar naar de hotelbar. We zochten een leuk plaatsje uit. Bij de kelner bestelde ik een witte wijn en Tanja bestelde hetzelfde. Kort daarna werd de bestelling al gebracht.Er volgde daarna een heel leuk gesprek waarbij we het helemaal niet over het werk of de cursus hadden. Het was gewoon heel erg gezellig.
Na een aantal glazen wijn begon Tanja bepaalde toespelingen te maken.
"Nou daar zit je dan met een andere vrouw in een hotel. Wat vond Esther er van toen ze hoorde dat je met mij op cursus moest", zei ze. "Die vertrouwd mij volledig", zei ik. "En is dat ook zo", wilde Tanja weten. "Tsja, ik ben natuurlijk niet van steen", zei ik, terwijl ik naar haar knipoogde.
"Nou, Herman was meteen al weer jaloers. Hij vindt het helemaal niks dat ik zomaar met een andere man zo ver weg moet", zei Tanja. Het was inmiddels kwart over zes geworden toen we de bar verlieten. We liepen naar het estaurant waar we twee uren zaten te genieten van culinaire hoogstandjes.
Wat dat betreft had onze baas alles goed voor ons geregeld.
Na het eten namen we nog een afzakkertje in de hotelbar. Daarna gingen we samen naar boven.
Eenmaal aangekomen bijn onze kamers besloot ik de stoute schoenen aan te trekken.

"Zeg Tanja, heb je zin om bij mij op de kamer nog wat te komen drinken en om TV te kijken? Alleen is ook maar alleen toch", zei ik. "Ja dat lijkt me leuk", zei ze. Ik liet haar binnen en liep zelf de gang weer op. "Ik ben zo terug", zei ik. Ik liep naar beneden en ging naar de kelner die ons de hele avond in de bar had geholpen.
"Wij hebben hier vanavond witte wijn gedronken. Heb je zo'n fles voor me", zei ik. De kelner pakte een fles en twee glazen en nadat ik had betaald liep ik weer naar boven. Ik klopte op de deur van de hotelkamer die kort daarna door Tanja werd opengedaan. Het viel op dat zij zich weer opnieuw had opgemaakt en dat zij nu haar mooie blonde haren los had. "Kom verder", zei ze lachend. Ik liep naar binnen en sloot de deur. Voordat ik dat deed hing ik aan de buitenkant het bordje 'niet storen' aan de deurkruk.
Ik toonde Tanja de fles wijn en de twee glazen. "Hij moet leeg", zei ik.
"We moeten het niet te gek doen want morgen hebben we weer cursus", zei ze lachend. Ik opende de fles wijn en schonk twee glazen vol. Ik tikte met mijn glas tegen die van haar. Ik zei verder niks. Het enige wat ik deed was haar diep in de ogen kijken.
Nadat we een slokje wijn hadden genomen ging Tanja op het bed liggen. Ze had haar kussen wat hogerop gelegd als neksteun.

"Ik vind het heel erg gezellig om hier met je te zijn. Eigenlijk moet ik je iets bekennen maar je moet me beloven om me niet uit te lachen", zei ze.
"Je kunt me alles vertellen", zei ik.
"Vanaf het moment dat ik hoorde dat ik samen met jou op cursus moest fantaseer ik er al over dat wij samen een mooie tijd zullen beleven hier in het hotel. Ik weet niet of je er voor open staat maar ik wel. Laat ik het gewoon maar zeggen....... ik zou heel graag eens een keer keihard door je geneukt willen worden", zei ze. "Hoezo, we hebben toch beiden een goede relatie", zei ik.
"Ja jij wel misschien maar tussen mij en Herman gaat het lang niet goed", zei ze. Ik zag dat haar ogen nat werden. Ik ging naar haartoe en kroop haar aan. Als door een magneet aangetrokken gaf ik haar een zoen op de wang. Waar was ik in hemelsnaam mee bezig?
Toen dacht ik er aan dat ik zelf ook had liggen te fantaseren. Wat kon mij het ook schelen. Mijn vrouw zat in het hoge noorden terwijl ik hier met een bloedgeile meid in het uiterste zuiden zat. "Dus je wilt neuken", zei ik.
"Ja heel graag, al is het maar een keer", zei Tanja. "Mooi dan gaan we neuken maar je moet me beloven dat je nooit iets tegen mijn vrouw zegt", zei ik. Tanja beloofde om haar mond te zullen houden. Hierna volgde een geile neukpartij waarbij ik Tanja in allerlei stanjes nam. Goh.... wat was dit heerlijk. Ik werd zelfs door haar gepijpt, terwijl mijn eigen vrouw dit nog nooit bij mij had gedaan.
Na verloop van tijd kwamen we beiden tot een spetterend hoogtepunt.
Toen realiseerde ik mij dat ik geen condoom om had gehad en dat ik al mijn zaad in Tanja haar natte kut had gespoten. "Shit, helemaal vergeten om een condoom om te doen", zei ik tegen haar met een rood hoofd.
"Geeft niks, ik heb een spiraaltje", zei Tanja. Enigszins opgelucht zoende ik Tanja op haar mond. Onze tongen vonden elkaar. Kort daarna gingen we lekker tegen elkaar liggen.
"Ik ben nog nooit zo lekker bemind door een man", zei Tanja, terwijl ze stralend naar mij keek.
Ik besloot om haar te vertellen dat ik ook had gefantaseerd over het feit dat ik samen met Tanja sex zou hebben.
"Nou dat is ook gebeurd. Ik heb er geen spijt van. Jij wel".
Ik vertelde haar dat ik er geen spijt van had en dat ik nog nooit zo lekker was klaargekomen. Ik vertelde er wel bij dat ik mij nu wel klote voelde ten opzichte van mijn eigen vrouw.
"Ik hou mijn mond er over dicht en als jij dat ook doet dan zal niemand dit komen te weten", zei Tanja.
Inmiddels was het al laat geworden en we besloten om te gaan slapen. Voordat we gingen slapen pijpte Tanja mij nog een keer. Nadat ik was klaargekomen in haar mond zag ik dat ze mijn zaad doorslikte. Hierna vielen wij al snel in slaap. Toen die ochtend de wekker ging stapten we samen onder de douche. Nog nooit had ik me zo goed gevoeld. Nadat we hadden gedoucht gingen we naar de ontbijtzaal en daarna maar weer naar de cursus. De cursus verliep ook deze dag vlekkeloos. Na afloop zei ik tegen Tanja dat ik graag nog een nacht met haar wilde doorbrengen maar dat dat jammer genoef niet kon.

"Als je wilt dan kunnen we elkaar vaker zien. We nemen dan gewoon af en toe een vrije dag en boeken dan een hotel", zei Tanja. Met die afspraak reden we terug naar het hoge noorden.

Eenmaal thuisgekomen begroette ik mijn vrouw. Ik repte met geen woord over het vreemdgaan. Tot op de dag van vandaag weet zij er nog steeds niks van. Met Tanja heb ik al weer een aantal keren lekker liggen te neuken in een hotel. Ik ben er nu helemaal aan gewend dat ik een minares heb. Goh wat mag ik mij toch gelukkig prijzen..........
Aantal keer gelezen:
638
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)