Spannendverhaaltje.nl

Met scholier Gerard aan het strand

-
18-12-2015
Ik ben studente lichamelijke opvoeding. Ik heb veel vrienden en vriendinnen waar ik heerlijke seksavonturen mee beleef, een vaste relatie hoeft van mij niet. Ik werk vaak als invalkracht wanneer een docent gymnastiek op een middelbare school ziek of zwanger is.
Ik voel me aangetrokken tot jongens die 'n stuk jonger zijn en waar ik overwicht op heb. Ik vind het heerlijk om ze hun eigen seksualiteit te laten ontdekken. Ik val op verlegen types, de eenzame jongens die bang zijn dat ze nooit een vriendinnetje zullen krijgen en die in mij een oudere, vertrouwde vriendin zien.

Zo lag ik 'n keer in het weekend aan het strand met 'n paar vrienden. Ik lag 'n beetje in een kuil, topless natuurlijk, toen er een jongen langskwam van een school waar ik pas stage had gelopen. Het was een hele goede leerling, wist ik, maar gymnastiek was niet zijn beste vak. Het was een schonkig, bleek, verlegen type, ik herkende hem meteen. Ik groette hem vriendelijk. Hij was alleen. Hij had een keurige korte broek aan, T-shirt, tasje om de schouder. Hij keek nog 'n keer om - misschien om een glimp van mijn blote tieten op te vangen - toen hij doorliep naar een gedeelte waar niemand lag. Ik zag vanuit de verte hoe hij heel zedig - onder een handdoek - een zwembroek aantrok. Onmiddellijk begon mijn poesje te kreunen. Ik was al heet van de zon en ik kreeg behoefte aan seks. Dat werd alleen maar erger toen mijn vrienden baldadig afscheid van me namen omdat ze moesten rugbyen. Ik had met alledrie al de heerlijkste geile avonturen meegemaakt - 'n keer zelfs met alledrie tegelijk - maar ze moesten weg.

Eerst lag ik een tijdje te lezen, maar ik kreeg honger. Ik trok mijn T-shirt aan, dat heel kort was afgeknipt, zodat je ook van onderen prima inkijk had. Ik wandelde met alleen mijn portemonnee naar een strandtent en bestelde wat te eten. Ik hapte begerig in een smeuÔge hamburger terwijl ik vanaf het terras een oogje hield op mijn spullen. De jongen van mijn school, Gerard heette hij, lag een boek te lezen.

Op 'n gegeven moment zag ik dat hij lag te kijken naar waar ik had gelegen. Hij keek nog eens goed, en dacht waarschijnlijk dat ik weg was. Toen hij op zijn knieŽn ging zitten, duwde hij zijn halfstijve pik naar beneden. Veel jongens krijgen al een erectie als ze gewoon op hun buik liggen. Toen hij in de richting keek van de strandtent waar ik op het terras zat, zwaaide ik naar hem. Ik gebaarde om naar me toe te komen. Hij keek alsof hij betrapt was en schoot snel zijn korte broek aan, over zijn zwembroek heen. Hij pakte zijn spullen bij elkaar en kwam naar me toe.

Toen hij vlakbij was, stond ik op en leunde over de reling. Ik wist dat hij zodoende tegen de onderkant van mijn tieten kon kijken.

'Hallo Gerard,' zei ik, 'wat leuk om je weer te zien. Kom je me even gezelschap houden? Wil je wat drinken van me?'
'O... dag juffrouw, ja graag.' Hij wilde een blikje 7Up en ik bestelde een groot glas bier voor mezelf.'Hoe gaat het op school,' vroeg ik, om een begin te maken. Ik wist dat hij tot de beste leerlingen van de school behoorde. Alleen voor gymnastiek haalde hij magere zesjes, maar verder allemaal achten en negens.
'O, het gaat wel.' Hij deed wat schichtig. Hij dronk dwangmatig zijn 7Up op, maar ik zag hem af en toe zenuwachtig naar mijn tieten loeren. Hij voelde zich kennelijk niet zo op z'n gemak, en dan ben ik altijd op mijn best. Jongens in de leeftijd van Gerard zijn altijd zo geil als boter, ze weten echter geen raad met hun geilheid. Ik bestelde een tweede glas bier. Dat werd een beetje ver op het tafeltje gezet en toen ik me voorover boog, steunde ik even met mijn hand op zijn bovenbeen. Toen ik voor hem heen mijn glas pakte, drukte ik mijn tieten vol tegen hem aan. Van schrik stootte hij zijn blikje 7Up om, het zoete spul liep van de tafel op zijn broek.

'O jee, sorry,' zei ik. Ik griste meteen een papieren servetje uit het houdertje dat op tafel stond, boog me voorover en begon de nattigheid te deppen. Hij kon recht bij me naar binnen kijken en de hitte van mijn halfblote tieten voelen. Ik voelde me volstrekt meester van de situatie. Ik kroop ongegeneerd in de pijp van zijn korte broek, er was een flinke plek ontstaan. Terwijl ik bezig was, zag ik dat zijn pik reageerde. Er begon daar iets te groeien in dat broekje. Maar Gerard deed niks, hij liet me begaan, zo geil als wat. Ik dronk snel m'n bier op en terwijl ik opstond vroeg ik 'Ga je mee nog wat zonnen? Dan is je broek zo opgedroogd.í

Toen we bij mijn kuil kwamen, raapte ik meteen mijn spullen bij elkaar en zei: 'We kunnen beter wat verder gaan liggen.' Hij liep achter me aan als een hondje achter een loopse teef, we liepen ver voorbij waar hij daarstraks zelf had gelegen.

Toen stelde ik voor dat we bij de duinen - 'daar heb je meer beschutting' - gingen liggen. 'Zullen we hier gaan liggen?' vroeg ik, keek eens in de rondte en plofte op mijn handdoek. Ik gebaarde dat hij naast me moest komen liggen. Gerard had een grof, beetje pokdalig gezicht en donkerblonde krullen. Hij was slank en hoekig, zijn bovenlip was licht behaard.

'Doe je broek maar gauw uit,' zei ik, 'dan kan die droog worden. En je kunt beter je zwembroek aantrekken want je onderbroek zal ook wel nat zijn.'
'Ik heb mijn zwembroek al aan,' zei Gerard, terwijl hij zijn korte broek uittrok. Dat wist ik natuurlijk al. Hij droeg een zwembroek van soepele blauwe badstof waar zijn jongensbillen prima in uitkwamen en ook zijn zaakje aan de voorkant, temeer daar het daar nog vochtig was van de 7Up. Hij plofte meteen op zijn buik.

'Doe je je T-shirt niet uit?' vroeg ik.
'O ja, natuurlijk.' Hij ging op zijn knieŽn zitten en toen hij 't shirt over zijn hoofd uittrok, zag ik dat de voorkant van zijn zwembroek goed gevuld was. Dat zag er veelbelovend uit. Hij ging meteen weer op zijn buik liggen.

Ik lag op mijn rug en geeuwde 'Lekker... uh... je vindt het niet erg als ik mijn hesje uittrek? Je hebt wel gezien dat de meeste vrouwen hier topless liggen hŤ?'
'Nee hoor juffrouw.'
Hij lag met zijn hoofd op zijn armen de andere kant op te kijken. Ik trok het niemendalletje over mijn hoofd en plofte terug in het zand. 'Ja, dat is beter,' zei ik. 'Je broek zal zo wel droog zijn.'

Gerard schoof even onopvallend heen en weer in het zand om een putje te maken voor zijn steigerende pik.
'Zeg, ik geloof dat je 'n beetje verbrand bent. Zal ik je rug insmeren? Ik heb goed spul bij me.' Ik wentelde me op m'n zij naar hem toe. Hij schrok toen hij plotseling van zo dichtbij tegen mijn grote blote tieten aankeek. In verwarring zei hij 'oh... eh... ja, dank u,' terwijl dat nergens op sloeg.

Ik stuurde een tintelend straaltje zonnebrandcrŤme over zijn hete rug. Hij kreunde toen ik mijn hand op zijn schouder plaatste. 'Wat zijn je beste vakken?' informeerde ik belangstellend.
'Wiskunde en natuurkunde,' kon hij nog net uitbrengen.
'Je bent al behoorlijk heet,í zei ik dubbelzinnig, want inderdaad voelde zijn huid gloeiend aan. Ik masseerde de crŤme zo geil mogelijk in zijn jongensvel. Ik streelde hem naar beneden toe, naar de rand van zijn zwembroek. In cirkels wreef ik over zijn met donshaartjes bedekte onderrug, waarbij ik de rand van zijn zwembroek wat naar beneden duwde. Ik gleed naar zijn lendenen en duwde zijn zwembroek nog wat verder naar beneden, waardoor het verschil tussen de witte billen en rug goed zichtbaar werd. De jongen moest bloedgeil zijn.'Oei,' zei ik, 'het is hier knalrood in vergelijking met je billen. Doe ik het lekker?'
'Ja juffrouw.'
'Zal ik ook je voorkant doen?' vroeg ik, 'dan kun je lekker blijven liggen.'
'Eh... nee... dank u.'
Ik trok zijn zwembroek weer omhoog en liet het bandje knallen.
'Wil je mij dan even inwrijven?' Ik wierp me op mijn buik en draaide mijn hoofd naar hem toe. Toen hij op zijn knieŽn zat, kon ik goed de contouren zien van zijn lul en zijn grote volle zak.
Hij smeerde plichtmatig olie op mijn rug, maar meed zorgvuldig mijn tieten die aan de zijkant opbolden. 'De zijkanten ook alsjeblieft,' zei ik, 'het is niet erg als je mijn borsten aanraakt, hoor.'

Heel voorzichtig gleden zijn vingers over de zijkant van mijn tieten. Ik voelde mijn tepels stijf worden in het hete zand.
'Ben ik nu klaar?' vroeg hij.
'Ach,' zei ik, en draaide me vlug om. 'Smeer je ook even mijn voorkant in? Ik vind het zo lekker om 'n beetje verwend te worden terwijl ik zo lekker heet in de zon lig.' Ik zag dat hij in verwarring raakte, maar dat was ook omdat hij zijn erectie niet in bedwang had.

Aarzelend druppelde hij wat spul op mijn buik en wreef er gauw overheen. Hij bleef angstvallig uit de buurt van mijn tieten, misschien doordat mijn tepels nogal brutaal naar boven prikten.
'Ach, moet je kijken,' loog ik, terwijl ik een bovenbeen beetpakte, 'dit hier wordt ook al een beetje rood.' Hulpeloos keek hij me aan. Hij wist zich geen raad met zijn pik en ging snel op zijn buik liggen.

'Tjee Gerard, wat doe je toch schichtig? Er is toch niets hoop ik?'
'Nee juffrouw.'
'Nou blijf maar lekker liggen, dan zal ik je benen nog wat insmeren. Blijf maar op je buik liggen.' Ik kroop naar beneden, deed zijn benen uit elkaar en ging op mijn knieŽn tussen zijn benen zitten. Ik druppelde de crŤme op zijn benen en masseerde het spul met beide handen in zijn huid. Hij had heerlijke stevige benen met zwarte krulhaartjes. Ik streelde hem aan de binnenkant tot vlak onder zijn billen.

'Is het lekker?' vroeg ik. Hij kreunde iets dat als 'ja' klonk.
'Draai je even om, dan zal ik de voorkant meteen meepakken. En je zwembroek kan dan drogen.'
'Liever niet, juffrouw.'
'Gerard, wat is er toch? Je doet zo stug. Vind je me niet aardig?' Ik had het gevoel alsof mijn borsten zwollen van geilheid.
'O jawel juffrouw, maar... ik... '
'Wat is er toch?'
Hij begon te stotteren: 'Nou... een jongen heeft soms... '
'Ach kom Gerard,' zei ik, 'het geeft niets als je een erectie krijgt hoor, dat is heel normaal voor een jongen van jouw leeftijd. En ik vind het heus niet erg. Toe, draai je om, ik ben zo klaar.'

Hij liet zich vermurwen. Ik ging naast hem zitten en hij wentelde zich met dichtgeknepen ogen op zijn rug, waardoor zijn zwembroek strak om zijn imposante, scheef liggende lul werd gespannen. Ik ging weer tussen zijn benen zitten en masseerde zijn bovenbenen zo geil mogelijk. Het was alsof zijn pik de sporen kreeg, ik zag hem schokken.Ik zei poeslief: 'Je mag je erectie wel even recht leggen hoor, hij zit nu 'n beetje in de knel, is het niet?'
Nog steeds met dichtgeknepen ogen pakte hij de rand van zijn zwembroek beet en tilde zijn billen wat op. Meteen sprong zijn pik omhoog. Hij wees zo'n kleine 20 cm. naar boven, uitmondend in een forse bloemkooleikel. Ik werd gek van de sekslust.
'Je hebt een flinke penis,' merkte ik op, 'niks om je voor te schamen hoor.'

Ik druppelde nog wat crŤme op zijn bovenbenen. Heel zacht masseerde ik het spul in zijn huid, in cirkels steeds verder naar boven gaand, terwijl mijn hand zijn geilheid opzweepte. Gerard lag te hijgen, ik zag zijn pik kloppen op het ritme van zijn hartslag. Ik streelde hem naar zijn kruis toe. Hij kon moeilijk stil blijven liggen, onwillekeurig wilde hij natuurlijk zijn pik aangeraakt hebben. Zijn gÍne werd verdrongen door zijn geilheid.

'Gaat het niet pijn doen als hij zo stijf staat?' vroeg ik.
Hij antwoordde niet, hij staarde me alleen maar aan, met paniek in zijn ogen. Ik boog me naar hem toe en steunde op ťťn hand naast zijn lichaam. Met mijn bungelende tieten keek ik hem doordringend aan en streelde met mijn vingertoppen over zijn borst, zijn buik, en ging toen naar beneden.

'Wil je dat ik je hier ook even masseer?' en streelde hem door zijn zwembroek heen over zijn pik.
Gerard gromde met zijn ogen dicht. Hij maakte een beweging met zijn heupen.
'Oei,' zei ik, toen ik mijn volle hand op zijn pik legde, 'hij is erg hard geworden, is het niet?' Hij gaf geen antwoord, hij deed zijn ogen open en keek me hulpeloos aan. Ik keek om me heen, geen mens in de verre omtrek.

Ik wist dat hij het heel hard nodig had. Ik betastte zijn stang en kneep er met mijn vingers in. Er kwam een nat plekje in zijn zwembroek door het opgestuwde voorvocht.
'Zal ik je broekje maar even naar beneden doen want het wordt 'n beetje nattig hier...' Ik trok het vel van zijn pik naar de eikel toe, waardoor er een flinke druppel voorvocht uit kwam die het broekje nat maakte.

Maar Gerard zei niets, hij lag alleen maar te zuchten en met zijn heupen te bewegen. Hij duwde wel zijn pik tegen mijn hand aan.
'Er is niemand te zien hoor,' zei ik. 'Zal ik je broekje naar beneden doen? Je moet het zeggen Gerard, als je wilt dat ik je broekje naar beneden doe. Wil je dat?' Ik omvatte zijn ballen en drukte met de palm van mijn hand op zijn pik.

De jongen moest gek van geilheid zijn. Eindelijk kwam het eruit: 'Ja juffrouw... ahh... ' en rolde van schaamte met zijn hoofd op en neer.
Ik ging tussen zijn benen zitten en pakte met twee handen de rand van zijn zwembroek vast. Heel langzaam trok ik het broekje naar beneden. Hij tilde gewillig, maar eigenlijk willoos, zijn billen op, zodat zijn dikke stijve pik bloot kwam. Het was inderdaad een prachtig exemplaar, met dikke gezwollen aderen op de stam. Ik trok het broekje verder uit, over zijn zak. De stevige, behaarde ballen zaten als walnoten tegen de basis van zijn pik aan, altijd een teken dat een jongen erg geil is. Ik zat nog tussen zijn benen, zodat het broekje spande op zijn bovenbenen.

'Je hebt een lekkere flinke pik,' zei ik, 'daar hou ik van.' Ik kriebelde aan zijn zak en pakte zijn gloeiende stang met mijn volle hand beet. Onwillekeurig maakte hij een neukbeweging in mijn hand. Het was een dikke knoest met een uit zijn voegen barstende purperen eikel, waar een sliert voorvocht uit hing tot op zijn buik.
Ik zette mijn knieŽn om zijn benen heen en trok het broekje verder naar beneden. Hij lag hijgend van verlangen te wachten.Ik stak zijn paal recht omhoog en trok er nog wat meer glinsterend jongenskwijl uit.
'Wat ben je geil, is het niet?' Maar Gerard antwoordde niet.
'Speel je vaak met jezelf?' vroeg ik. Maar als antwoord gromde hij alleen maar en stootte zijn pik omhoog. Ik zat er goed voor. Ik boog me met mijn tieten naar de punt van zijn pik toe, trok eraan en maakte mijn tepels nat met zijn voorvocht. Met mijn harde tepels wreef ik over zijn pik. Ik besloot de jongen - die toch al ver heen was - snel klaar te laten komen. Ik hield zijn pik stijf omhoog en likte het voorvocht van zijn eikel. Ik sabbelde met natte lippen aan zijn eikel en speelde met mijn tong. Gerard lag te gieren van geilheid. Terwijl ik hem met twee handen bleef vasthouden, zakte ik met mijn natte mond over zijn paal heen.

'Archh...' kreunde Gerard, en stootte zijn pik omhoog. Het was maar goed dat ik er een hand omheen had, anders had hij 'm dwars door mijn keel gejaagd. Ik pijpte hem lekker loom, met dik spuug, terwijl ik hem strak omhoog stak. Zijn steel werd een glibberige paal, waar ik zachtjes aan bleef likken en bijten terwijl ik hem vakkundig aftrok. Toen liet ik hem langzaam uit mijn mond glijden, terwijl ik op het laatst mijn lippen tuitte en aan zijn eikel zoog. Deze jongen werd grondig verwend. Ik maakte een mondvol tuf en liet dat over zijn pik lopen. Meteen gleed ik er met mijn hand overheen, ik kneep, streelde en trok hem naar de eindstreep. Gerard begon te kreunen. Zijn pik verstrakte, ik voelde dat hij elk moment kon schieten.

'Ja...' hijgde hij, 'ja... o God... juffrouw... arrchhh... !'
Hij ramde zijn pik in mijn hand. Ik had hem stevig vast. Ik pompte de dikke boomstam op en neer. Hij kreunde en kronkelde. Ik voelde hem zwellen, ik zag beweging in zijn ballen en toen kwam hij daverend klaar. Met de eerste explosie wierp hij een dikke kwak zaad hoog op zijn borst. Ik bleef hem stevig aftrekken, ik melkte hem helemaal leeg. Gerard bleef hijgend liggen, hij had heel zijn gÍne verloren. Zijn pik verloor zijn ergste stijfheid, ik voelde hem in mijn hand slapper worden. Ik trok vanaf de aanhechting van zijn zak al het zaad uit zijn warme lul. Hij schrompelde niet ineen tot een zielig worstje, hij bleef halfhard zijn lengte behouden. Deze geile knaap zou vast nog wel een keertje willen, en kunnen.

Toen ik naast hem ging zitten, trok ik zijn zwembroek helemaal uit. Ik pakte zijn hand en leidde zijn vingers naar het strikje van mijn bikinibroekje.
'Trek,' zei ik.
Blindelings trok hij aan het reepje stof. Het andere maakte ik zelf los, zodat ik helemaal naakt was. Ik ging wijdbeens zitten, pakte zijn hand en leidde zijn vingers naar mijn kwijlende kutlipjes.

'Hier, voel eens hoe nat je me hebt gemaakt.' Hij woelde met zijn vingers in mijn kut terwijl ik zag dat er alweer leven kwam in die lekkere leuter van 'm. Ik greep hem beet en masseerde hem. Jeetje, wat een geile en potente jongen. Ik zag zijn eikel alweer zwellen, het pisgaatje ging gapend open. Ik trok aan zijn lul tot hij weer hard was. Gerard bleef ongecontroleerd met zijn vingers in mijn natte kut woelen.'Heb je al eens geneukt?' vroeg ik.
'Nee juffrouw,' zei hij, trillend van opwinding.
'Dan wordt dit je eerste keer,' zei ik, terwijl ik een been over hem heen zwaaide en mijn natte spleet op zijn lul mikte. Ik begon er in de lengte op te rijden om hem nog harder te maken. Mijn tieten wipten op en neer, en hij kon de verleiding niet weerstaan ze beet te pakken. Hij kneep in mijn tieten en friemelde aan mijn tepels, waardoor ik nog heter werd. Toen kantelde ik mijn bekken. Ik voelde de natte, gladde eikel tegen mijn kutlipjes drukken. En hop, daar gleed zijn eikel al naar binnen, alsof hij naar binnen werd gezogen. Ik voelde mijn grotje langzaam opgerekt worden door die harde paal. Langzaam gleed hij naar binnen. Ik was zo glad als een aal, zijn pik leek per centimeter te zwellen en harder te worden. Ik drukte me naar beneden en voelde me opgerekt worden. Ik hijgde, ik had het gevoel alsof ik werd opengespleten. Jezus, wat een harde, dikke lul. Gerard lag doodstil, ik weet niet wat hij voelde. Misschien was hij bang dat ik heel zijn lul opvrat.

Het begon te kriebelen bij me. Ik trok me terug, ik voelde zijn gladde lul zuigen. En ik zakte weer over hem heen. Ook Gerard begon nu bewegingen te maken. Hij stootte zijn pik in me. Hij was nog niet in de volle lengte naar binnen geweest. Ik steunde op zijn borst, ging rechtop zitten, en plofte helemaal over zijn rechtopstaande stijve paal heen. Ik hijgde, ik gilde. Gerard drong nu in de volle lengte in me. Ik zat op zijn ballen, ik voelde me helemaal opgevuld.

Ik wipte op en neer terwijl Gerard zijn pik in me stootte. Ik keek tussen mijn benen en zag zijn glimmende stang in en uit mijn kutje pompen. Maar dit is een tamelijk vermoeiend standje, bovendien wilde ik hem niet te snel klaar laten komen.
'Lekker hŤ?' vroeg ik, terwijl ik rechtop ging zitten. Ik zakte helemaal over hem heen. Ik wilde het lekker lang laten duren, maar ik voelde dat de opwinding Gerard al snel te veel werd. Ik gleed plotseling van hem af, hetgeen hem een kreet van teleurstelling deed slaken.

'Niet zo snel Gerard, niet zo snel. Even rustig, want je komt alweer bijna klaar, is het niet? Lik mij eerst even.' Ik rolde op mijn rug en trok mijn knieŽn op. Gerard kroop als een hongerig dier tussen mijn benen. Hij keek in mijn kut en begon aan zijn pik te trekken.
'Hou op,' zei ik streng, 'en lik me.'
Met een kwijlende mond dook hij tussen mijn benen, en stootte zijn tong direct in m'n kut.
'Ja,' zei ik, 'ja, goed zo.' Ik voelde mijn orgasme snel komen.Terwijl hij me likte en zijn tong zo diep mogelijk in me stootte, stimuleerde ik mijn eigen klit. Toen ik mijn orgnasme voelde aankomen, trok ik hem boven op me. Hij graaide naar mijn tieten en stootte zijn pik ongecontroleerd tegen mijn schaamheuvel aan. Ik greep zijn pik en leidde hem naar de ingang. Meteen dreef hij de hete paal naar binnen en begon me als een wilde hengst te neuken. Gelukkig kwam hij niet meteen klaar.

Hij bonkte zijn pik in me, waardoor ik mijn orgasme voelde aanzwellen. 'Ja,' riep ik, 'ja Gerard, harder, harder!' En toen ik zalig, keihard klaarkwam, gaf hij een schreeuw, dreef zijn lul nog dieper in me en sprietste zijn sperma in me. Godverdomme, wat was dat lekker. Heel langzaam gleed zijn pik uit me. Hij lag uitgeteld naast me, kroelend van lekkerigheid. Zijn lange natte lul lag halfhard over een been, hij schokte nog na. We bleven hijgend liggen, nazwijmelend.

Toen pakte ik zijn hand en trok hem overeind.
'Kom,' zei ik, 'we gaan ons wassen.' We doken naakt het water in. Terwijl we een eindje zwommen, voelde ik het zaad uit mijn kut lekken.

Ik pakte zijn pik en waste hem goed af. Ik kneedde de lekkere warme worst. Daarna sloeg ik mijn armen om zijn nek, drukte mezelf tegen hem aan, en gaf hem een lange, hete zoen. Tussen mijn benen voelde ik dat er alweer leven kwam in zijn pik.

'Kom,' zei ik 'ik wil dat je me nog een keer neukt.' Ik knielde voor hem, pakte zijn heupen beet en hapte zijn pik in mijn mond. Ik pijpte hem om 'm hard te maken. Heerlijk, wat was deze jongen potent. Zijn pik stond al snel weer trillend voor me. Ik ging op mijn knieŽn in het water zitten, spreidde mijn benen en beduidde hem dat hij achter me op zijn knieŽn moest. Ik pakte zijn pik en leidde hem naar mijn kut. 'Neuk me.'

Hij greep mijn heupen en stootte toe. Zijn bewegingen werden geremd door het water. Ik liet mijn tieten zakken tot de tepels het water beroerden. Het was heerlijk. Ik lag in de branding, omspoeld door het heerlijke, verkoelende water, met een nog net warm zonnetje op mijn rug en een heerlijke, lieve jongen die me van achteren een beste beurt gaf. Hij had mijn heupen fel omklemd, maar nu kwam hij 'n beetje bovenop me liggen en graaide met zijn handen naar mijn tieten. Hij melkte ze, terwijl hij in mijn nek lag te hijgen. Met harde, gerichte halen stootte hij zijn lat in mijn kut.

Ik spoorde hem aan. 'Ja,... ohhh... Gerard, toe maar... jaahhh... neuk me.' Ik voelde mijn orgasme naderen, ik was helemaal gefixeerd op zijn pik.
'Juffrouw,' gilde Gerard, 'juffrouw, ik ga schieten...' terwijl hij de greep op mijn heupen verstevigde.

En met een daverend orgasme, ik voelde zijn pik zwellen in mijn kleddernatte kut, spoot hij zijn laatste restje sperma in mijn poesje. O God, wat kwam ik hard klaar! Moe maar voldaan zakte ik door mijn knieŽn en kwam plat op de grond in het water te liggen, terwijl Gerard langzaam, soppend, uit me gleed. We lagen naast elkaar uit te hijgen terwijl de golven onze lichamen schoon spoelden. Dikke slierten sperma waaierden uit mijn kut. Zalig.
Aantal keer gelezen:
5217
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)