Spannendverhaaltje.nl

Met mijn collega naar Maastricht

-
20-01-2011
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP Zoals jullie misschien eerder gelezen hebben, ben ik met mijn bazin Carla Mooi naar Maastricht geweest en hebben we daar heerlijk liggen ketsen. Nu moest ik met mijn collega, Jan van de service afdeling, voor vier dagen weer naar het zuiden. Ik besloot om twee kamers in de zelfde Chambre D’hotes te reserveren. Op maandag om een uur of 2 reden we weg van de zaak en reden direct naar het hotelletje. Toen wij om iets na vieren binnenliepen begroette de eigenaresse ons en ze liet blijken dat ze me herkende. Haar borsten waren nog net zo groot als een maand of wat geleden en dit heerlijke stel zorgde voor een spanning op de knoopjes van haar blouse. Ik bekeek haar eens goed en concludeerde dat ze er best wezen mocht. Donker half lang haar, blauwe ogen, iets gezet (maatje 40), brede heupen, ronde billen en iet wat stevige lange benen. Toen we ingecheckt waren en onze koffers uitgepakt hadden liepen Jan en ik de patio op, waar we twee koffie bestelden.
“Hey mam” hoorden we even later en toen we opkeken liep er een wonderschone dame van een jaar of twintig over de patio richting de eigenaresse.
“Potjandrieduppies” dacht ik.
“Wat een lekker wijf” mompelde ik. Mijn collega hoorde mijn gemompel en vroeg wat ik zei. Ik antwoordde “oh niets” en hij nam daar genoegen mee. Hij was blijkbaar niet zo met het vrouwelijk schoon bezig als ik. Zij was een kopie van haar moeder, alleen slanker.
“Dan is de eigenaresse ook redelijk vroeg moeder geworden, want zij ziet er uit alsof ze nog geen vijftig is” schoot er door mijn hoofd. De dochter kwam de twee kopjes koffie brengen. Terwijl ze kwam aanlopen bekeek ik haar goed en bleef bij mijn standpunt: “wat een lekker wijf”.
Wat me wel opviel was dat haar borsten meer bewogen bij het lopen dan die van haar moeder. Ze zei: “Alstublieft”, lachte lief naar ons en liep heupwiegend weg. Toen ik haar nakeek, keek zij nog over haar schouder naar ons. Een glimlach had ze om haar mond toen ze haar hoofd weer in de looprichting draaide. Haar haren vielen elegant over haar schouders bij deze beweging. Ik zag ook nergens de contouren van bh-bandjes door haar t-shirt heen drukken.
“Zou ze geen bh aanhebben” vroeg ik me af. Na een paar koppen koffie besloten we naar het Vrijthof te gaan om daar op het terrasje iets te eten. We aten allebei een varkenshaas saté met patat en dronken een paar glazen Mestreechsait (een licht fris zomers biertje). Toen we om 11 uur ’s avonds weer terug kwamen, gingen we direct naar boven en doken ieder ons eigen bed in. De volgende dag en de woensdag vlogen voorbij. Woensdag avond zagen we dat ze in het hotelletje een heerlijk visgerecht serveerden en we besloten om het eens te proberen. Het eten was erg lekker en voordat we het wisten was het alweer 10 uur. De eigenaresse en haar dochter waren druk in de weer achter de bar, totdat ze vroegen of ze bij ons aan tafel een wijntje mochten drinken. Wij vonden dat wel gezellig en ze schonk voor ons nog eens een overheerlijke Fleurie in. De dochter stelde zich voor als Helene en haar moeder als Vivienne. Ook wel Viev genoemd. Omdat de tafeltjes niet al te groot waren was er weinig ruimte onder de tafel en drukte de warme knie van Helene tegen mijn rechter been en tegen mijn andere been voelde ik de warmte van het been van Viev. Als Heleen iets voorover leunde dan rustten haar borsten op de tafel en zag ik de aanzet van haar borsten. En nog steeds zag ik geen bh. We praatten honderd uit totdat ik zag dat het bijna middernacht was. Omdat het morgen weer vroeg dag was zei ik dat ik naar bed ging en Jan volgde mijn voorbeeld. Ik liep voor Jan de trap op en bedacht me dat Jan eigenlijk een beetje saai was, omdat hij weinig te melden had. Ik had namelijk het meest gepraat deze avond. Op het gebied van onze handel was hij wel uiterst kundig, maar verder…...
Ik lag nog maar net op bed of er werd op de deur geklopt. Omdat ik meestal naakt slaap, moest ik snel iets aantrekken voordat ik de deur open deed.
“Bent u nog wakker” hoorde ik door de deur klinken en ik herkende de stem van Viev. Nadat ik de deur had geopend zei ze direct dat ik mijn telefoon en autosleutels op de tafel had laten liggen. Mijn ogen gleden via haar borsten naar haar hand, waar mijn spulletjes in lagen. Zag ik dat nu goed?
“Had ze van haar blouse twee knoopjes geopend?” schoot er door me heen. Aan tafel had ik haar decolleté niet gezien. Toen mijn blik weer naar boven ging zag ik dat haar tepels door haar bh en blouse heen prikten. Mmmmm. Ik trok de stoute schoenen aan, pakte mijn spulletjes uit haar handen en pakte met mijn andere hand haar arm vast. Ik trok lichtjes aan haar arm en gewillig stapte ze mijn kamer binnen. Toen de deur dicht was trok ik haar tegen me aan en voelde hoe haar borsten tegen mijn romp drukte. Mmmmm, zacht en stevig. Ze pakte mijn billen vast en drukte mijn onderlichaam tegen haar buik. Ik was namelijk wel een stukkie groter dan zij was. Mijn pik groeide in rap tempo, maar omdat hij gehinderd werd door het elastiek van mijn short, drukte ik haar van me af en kleedde me uit. Zij volgde mijn voorbeeld en zo stonden we even later naakt tegen over elkaar. Mijn stijve pik wees fier omhoog en haar tepels priemden uit haar enorm grote tepelhoven. Haar borsten waren ondanks de grootte stevig en hingen lichtjes peervormig naar buiten. Onder haar iet wat gezette buikje zag ik een venusheuvel met een driehoekje schaamhaar. Ze stapte op me af en keek verlekkert naar mijn lul. Haar warme zachte hand pakte mijn pik zachtjes vast. Terwijl ze me zachtjes aftrok keek ze gebiologeerd naar mijn pik die in haar hand nog harder werd.
“Mmmmm, lekker hoor, jummie” hijgde ze. Met haar andere hand bewerkte ze mijn zak, waar twee zware kloten in hingen. Ze trok me aan mijn pik richting het bed waar ze op ging zitten. Ze spreidde haar benen zodat ik daar tussen kon staan en zodat ze beter met haar mondje bij mijn van het voorvocht glimmende eikel kon. Met een hand geleidde ze mijn kloppende paarse eikel naar haar mondje en haar andere hand verdween tussen haar benen. Ik sloot mijn ogen en voelde hoe haar warme natte tong mijn pik aflikte en hoorde hoe haar vingers in haar natte kutje sopten. Ze likte aan mijn ballen, mijn stam en langs het randje van mijn eikel. Even later verdween mijn pik achter in haar mondje. Kreunend zoog ze hard aan mijn leuter terwijl ze zich zelf nog steeds vingerde. Plotseling liet ze, na een lange tijd mij gepijpt en gelikt te hebben, mijn leuter uit haar mond glijden.
“Oooooh, godver, mmmmmm, jaaaaaaa, ik koooooooom” kreunde ze luid. Snel drukte ik haar achterover, knielde en zag hoe ze haar geil tussen haar schaamlippen en vingers vandaan perste. Ik keek naar haar gezicht en zag dat ze haar ogen dicht had, haar mondje lichtjes open stond en hoe haar tieten iets opzij hingen. Voordat al haar geil op de vloer zou druppelen likte ik de binnenkant van haar dijen schoon, trok haar vingers uit haar gleufje en drukte vervolgens mijn mond op haar nog steeds verkrampende kut. Ze smaakte heerlijk zoet en ik zoog dan ook alles dankbaar in mijn mond. Mijn pik was bikkel hard en mijn zak verlangde er naar om geleegd te worden. Ik trok haar billen verder over de rand van het bed, drukte mijn eikel richting haar lekkende openstaande neukgrot en duwde hem er diep en hardhandig in haar.
“Oefff, pfffffff, mmmmmm, jaaaaaa, neuk me diep, jaaaaa” kermde ze. Mijn kutje is zoooo gevoelig” hijgde ze er achter aan. In hoog tempo neukte ik me naar mijn climax. Mijn zak bungelde heen en weer en kletste tegen haar billen. Omdat ze mij langdurig gepijpt had was mijn eikel super gevoelig geworden. Binnen een paar minuten gromde ik dat ik haar ging vol spuiten.
“Ja, jaaaa, doe het, mmmmm, geef me je room” geilde ze. Ik liet mijn eikel nog net in haar kutje en spoot mijn zak kermend leeg. Straal na straal verdween in haar goddelijke opening. Nadat ik mijn zaad had geloosd, haalde ik mijn leuter uit haar en trok haar schaamlippen van elkaar. Ze begreep de hint en ik zag hoe haar bekkenbodem spieren bewogen om mijn sperma uit haar kutje te persen. Toen de eerste straal naar buiten kwam, drukte ik mijn mond weer op haar schaamlippen. Ik zoog mijn eigen geil in mijn mond om vervolgens haar een tongzoen te geven. Nadat we getongd hadden hijgde ze: “Zo geil en lekkerrrrrr.” Ik keek weer tussen haar benen en zag dat er nog steeds zaad uit haar roompotje lekte. Ze voelde zelf dat het sperma langs haar dijen liep en duwde het zaad met twee vingers terug in haar kutje.
“Lik me leeg! Geile vent!” commandeerde ze. Ze trok haar schaamlippen van elkaar, zodat ik met mijn tong haar gleufje kon schoonlikken cq leeg zuigen. Ik likte en zoog haar leeg en dit keer slikte ik zelf alles door. Met een half slappe pik viel ik naast haar op bed en zei dat ik het ook heerlijk geil vond. Ze gaf me een kus op mijn mond, stond op, trok alleen haar boven kleding aan, raapte haar lingerie op en vroeg of ze nog een keer kon komen buurten. Nadat ik positief geantwoord had verliet ze de kamer. Nadat ik mijn kruis en gezicht gewassen had, dook ik in bed.
De volgende ochtend aan het ontbijt sprak ik er niet met Jan over. De blikken die ik deze ochtend van Viev kreeg spraken boekdelen. Nu ik Viev had geneukt wilde ik nog wat vergelijkend warenonderzoek doen. Jullie begrijpen wel wat ik bedoel. Maar goed eerst moest er weer gewerkt worden. Deze avond aten we in Gulpen bij een eetcafé en reden om 8 uur terug naar Maastricht. Toen wij om half negen ons hotelletje binnen liepen werden we begroet door Helene. We namen een kop koffie en of ik het me nu verbeeldde of niet, maar het leek alsof Helene me anders bekeek dan de afgelopen dagen.
“Zou haar moeder haar over onze neukpartij verteld hebben?” vroeg ik me in gedachten af. Het was rustig in de ruimte waar we onze koffie nuttigden. Jan kondigde aan dat hij naar bed ging. Ik, daarin tegen, had wel zin in neukpartij en had mijn zinnen op Helene gezet. Toen Jan verdwenen was waren Helene en ik de enige in het barretje. Helene stond achter de bar en ik liep er naar toe. Ik knoopte een gesprek aan en even later dronken we allebei een witte Elzasser. Het gesprek werd losser en Helene kwam achter de bar vandaan en kwam naast me zitten. Ze werd steeds amicaler en raakte me tijdens verschillende lachbuien mijn arm of hand aan. Tijdens deze lachbuien schudden haar tieten in haar shirt vrolijk heen en weer. Het rokje dat ze aan had was een stukje naar boven geschoven, waardoor haar blanke dijen goed te zien waren. Ik volgde haar voorbeeld en legde tijdens ons gesprek mijn hand op haar knie of op haar arm. De aanrakingen van mij werden steeds intiemer, want ik raakte op een gegeven moment haar dijen. En de beroeringen op haar arm gingen naar haar bovenarm, waardoor ik soms de zijkant van haar borst aanraakte. Ik merkte dat ze mijn aanrakingen wel prettig vond, want haar dijen gingen steeds verder van elkaar. Op een gegeven moment liet ik mijn hand op haar dij rusten en kneep er zachtjes in. Ons gesprek verstomde en de spanning groeide. Niet alleen de spanning groeide, kan ik jullie melden. Ze keek me diep de ogen en mijn hand gleed onder haar rokje. In eerste instantie sloot ze gedurende een seconde haar dijen, maar na die ene seconde deed ze haar benen ver uit elkaar. Mijn hand gleed verder en bereikte haar slipje. Ze deed haar ogen dicht en slaakte een zucht toen mijn vinger tegen haar slipje drukte. Haar slipje was nog droog en toen ik naar haar borsten keek toonden haar tepels wel enige opwinding. Ik pakte een borst met mijn andere hand vast en kneedde er in. Haar tiet voelde fantastisch stevig aan en haar borsten waren inderdaad niet verpakt in een bh. Haar ogen waren nog dicht en ze liet zich alles wel bevallen. Tijdens deze behandeling drukte ik mijn mond op haar lippen en duwde mijn tong er tussen door. Direct voelde ik haar tong om de mijne heen draaien. Mijn andere hand wreef over haar kruisje en ik voelde dat haar slipje langzaam natter werd. Ik stopte met alles wat ik deed en trok haar shirt over haar hoofd. Haar tieten hadden echt geen bh nodig, want ze hingen stevig aan haar romp. Ze had, net als haar moeder, enorme tepelhoven en haar tepels staken zeker een 1,5 cm naar voren. De vorm was ook peervormig. Ik liet haar opstaan en trok haar rokje en slip over haar ronde billen en brede heupen. Ze had een streepje schaamhaar op haar venusheuvel en deze was uiterst precies recht vormgegeven. Ze nam initiatief en bukte om mijn schoenen uit te trekken. Nadat ze ook mijn pak had uit getrokken keek ze met grote ogen naar de bult in mijn short. Met trillende handen trok ze mijn short over mijn billen en toen mijn harde pik te voorschijn sprong, bevochtigde ze met haar tong haar lippen. Ik schoof de sfeerverlichting en de bakjes met nootjes die op de bar stonden aan de kant en tilde Helene op de bar. Ik spreidde haar benen en bekeek haar kutje. Haar kutje stond open en haar schaamlippen glommen van haar geil. Voorzichtig likte ik langs haar grote schaamlippen, om even daarna met mijn tong tussen haar kleine schaamlipjes te gaan. Helene pakte met haar handen de biertaps achter haar vast en leunde zo ver mogelijk naar achteren. Met haar mond open genoot ze van mijn likbeurt. Met het puntje van mijn tong tikte ik tegen haar klit, waardoor ze trilde en kreunde.
“Mmmmm, jaaaa, lekkerrrr” fluisterde ze geil. Ik schreef het hele alfabet met mijn tong op haar kittelaar die zich langzaam vulde met bloed, waardoor deze wat groter werd. Nadat ik de “z” geschreven had knabbelde ik zachtjes aan haar heerlijke gevoelige klit.
“Ja, jaaa, ga doooooor” hijgde ze luider. Terwijl ik haar klitje bewerkte duwde ik een vinger in haar gleufje en schoof deze langzaam in en uit. Met mijn andere hand bewerkte ik haar stevige zachte vlees van haar borsten. Daarna trok ik zachtjes haar tepel zover mogelijk uit haar tepelhof. Haar kutje werd nauwer en nauwer en haar gehijg werd luider en luider.
“Ja, jaaaa, ooh, ooooooh ,jaaaaaaa, ik kooooom” kermde ze. Ze kromde haar rug en kwam met een gilletje trillend klaar. Ik drukte mijn mond op haar druipende kut en zoog al haar vocht in mijn mond. Om haar climax te rekken haalde ik mijn mond van haar gleufje schoof ik mijn vinger gekromd sneller dan zo net en zo diep mogelijk in haar verkrampende kut. Toen ze uiteindelijk ontspande trok ik mijn vinger uit haar neukgrotje en liet haar mijn vinger, cq hand, aflikken. Daarna likte ik haar dijen schoon, tilde haar van de bar en draaide haar om. Ik zette haar linker voet op de voetsteun van de barkruk links van me en haar rechter voet op die van de kruk aan de rechterkant. Daarna schoof ik de krukken wat uit elkaar. Zo stond ze hoger (want ik ben aardig wat langer dan zij is), met haar benen wijd en met haar rug naar me toe. Ze drukte ongeduldig haar kontje naar achteren.
“Schuif je dikke pik in me” kreunde ze geil. Omdat ze haar kontje ver naar achteren duwde zag ik tussen haar dijen haar pruimpje wijd openstaan. Met mijn hand leidde ik mijn kloppende paarse eikel naar haar natte neukgleuf. Haar nauwe warme vochtige kutje zoog, als het ware, mijn harde dik geaderde pik naar binnen. Kreunend genoot ze van mijn penetratie. Ik pakte haar heupen vast en verhoogde mijn tempo. Haar billen trilden van mijn stoten en iedere keer als mijn onderlichaam tegen haar billen aankwam, hoorde je een “pets”.
“Jaaaaa, doe het, neuk me hard en diep, mmmm, jaaaaaa, lekkerrrrrr” hijgde ze luid. Ik pakte haar bij haar haar en trok haar hoofd in mijn richting. Hierdoor kromde ze haar rug, waardoor ik mijn leuter nog dieper in haar kon stoten. Met mijn andere hand kneedde ik haar borst en mijn stoten werden dieper, maar gingen langzamer. Op een gegeven moment hield ik stil en Helene nam het van me over. Ze hield zich weer vast aan de biertaps, hing naar achteren en wipte langzaam op en neer. Ze had een prima gevoel in haar kutje, want net als mijn eikel bijna uit haar kutje zou glijden, schoof ze haar roompotje weer over mijn pik. Heel rustig bewoog ze zo kreunend en heen en weer. Haar kutje werd weer nauwer en mijn pik zwol op vanwege de naderende zaadlozing. Ook dat merkte ze, want ze hijgde dat ik haar kutje moest vol spuiten. Ik ging met mijn hand voorlangs, zodat ik haar klitje kon masseren. Direct werd haar neukgrotje nog nauwer en haar gekreun luider. Met een luide kreet perste ze haar sappen naar buiten. De verkrampende kut en haar geile gekreun zorgden er voor dat ik moest komen. Grommend duwde ik mijn pik diep in haar, hield stil en pompte mijn zaad kreunend diep in haar baarmoeder. Opnieuw begon ik haar te neuken en ik hoorde mijn pik soppend in en uit haar roompotje glijden. Ik hoopte dat mijn pik stijf bleef, maar vandaag had ik pech. Ik leunde met mijn romp tegen het ranke lijf van Helene om even bij te komen. Toen we op adem waren gekomen, mijn pik half stijf uit haar neukopening gleed, raapten we onze kleren op en liepen naar mijn kamer. Helene zei dat we wel naakt naar boven konden lopen, omdat iedereen in dit hotelletje al sliep. De gasten die hier logeren zijn mensen die hier voor zaken zijn of mensen die de stad bekijken en waren geen nachtbrakers. Het klopte wat ze zei. We kwamen niemand tegen!
“Je mag hier wel douchen en als je wilt mag je hier ook slapen” zei ik tegen haar. Als antwoord liep ze de badkamer in en stapte onder de douche. Even later lagen we naakt op bed en vielen lepeltje-lepeltje in slaap.
In het zelfde standje werden we wakker. Toen ik me realiseerde dat mijn pik tegen een stel lekkere billen drukte werd deze langzaam stijver. Natuurlijk merkte ze dit op en bewoog met haar heupen.
“Lekker wakker worden hoor” fluisterde ze. Ze zette haar rechter voet op de binnenkant van haar linker knie en ging met haar hand naar mijn pik. Ze trok hem tussen ons vandaan en wreef mijn eikel over haar schaamlippen. Na een minuutje voelde ik mijn eikel natter worden en hoorde ik haar lichtjes kreunen. Ze duwde mijn pik tussen haar schaamlippen en mijn eikel gleed soepeltjes bij haar naar binnen. Rustig schoof ik mijn pik in en uit haar heerlijke kutje. We neukten stilletjes en rustig.
“Mmmm, dit is een keer wat anders dan het gebeuk in mijn gleufje” zei ze geil. Met mijn rechter hand pakte ik haar rechter borst en ik kneep er zachtjes in. Ondertussen neukte ik haar nog steeds tergend langzaam. Als afwisseling liet ik mijn rechter hand naar klitje glijden en drukte er zachtjes op. Haar gekreun werd langzamer hand luider en ze bewoog haar heupen als of ik meer tempo moest maken. Ik verhoogde het tempo, maar zorgde ervoor dat ik niet tegen haar aanbeukte. Mijn pik flitste met korte bewegingen in en uit haar overheerlijke soppende kut, met mijn duim en wijsvinger pakte ik haar kittelaar vast en liet deze tussen mijn vingers rollen. Haar kut werd snel nauwer, haar lichaam verkrampte en met een gilletje kwam ze heftig klaar. Trillend en luid kreunend onderging ze haar climax. Ik bleef maar met mijn pik in haar pompen en net toen zij ontspande spoot ik mijn geil in haar. Grommend en hijgend slingerde ik mijn slierten sperma in haar neukgrotje. Ze draaide zich van me weg, waardoor mijn nog stijve pik uit haar gleed. Ze duwde me op mijn rug en nam mijn nog druipende eikel in haar mond. Het restant van mijn zaad zoog ze naar binnen en likte mijn leuter schoon. Mijn lul begon wat slapper te worden, maar doordat ze verwoed bleef zuigen herstelde hij zich weer.
“Jaaa, mmmm, hij blijft stijf, yeah” zei ze terwijl ze mij ondeugend aankeek. Ze bedacht zich geen moment en ging met haar kutje boven mijn onderlichaam hangen. Terwijl mijn zaad uit haar doosje lekte, richtte ze mijn gevoelige eikel op haar kutje en zakte over mijn pik. Ze leunde, met haar handen naast mijn kuiten op het bed, naar achteren en wipte er minuten lang vrolijk op los.
“Mmmm, ooooh, jaaaaaa, je eikel gaat langs mijn gevoeligste plekje, jaaaaaa” kreunde ze luid. Omdat ze ze lekker achterover hing, kon ik zien hoe mijn pik glimmend in haar schoof. Ze leunde op een moment met een hand nog op het bed en met haar andere hand ging ze naar klitje. Met haar vlakke hand petste ze op haar gezwollen kittelaar. Ze sloot haar ogen toen ze weer moest komen.
“Oooh kut, jaaaa, ik kooooooom” kermde ze en voor de tweede keer deze ochtend voelde ik haar kut om mijn pik verkrampen. Genietend keek ik hoe haar geil uit haar schede stroomde. Ze bleef op en neer wippen.
“Oooooh, jaaaaaa, zo geil en zo lekkerrrrrr” kreunde ze. Plotseling liet ze mijn leuter uit haar gleufje glijden en stortte zich met haar mond op mijn gevoelige natte pik. Ze zoog hard aan mijn neukstaaf en kneep hard in mijn zak, waar door ik weer moest komen.
“Ja, ooooh shit, mmmm, ik kom zoooo” hijgde ik zwaar. Het leek wel of ze nu nog harder zoog en na een paar seconde spoot ik mijn laatste zaad in haar mondje. Kreunend en smakkend deed ze zich te goed aan mijn zilte witte room. Toen ze merkte dat er niets meer uit kwam, slikte ze mijn zaad door. De druppels sperma die in haar mondhoek zaten likte ze weg en kwam tevreden naast me liggen.
Na de daarop volgende douchebeurt gingen we naar beneden. Jan had, bleek even later, zijn ontbijt al op en zat op me te wachten. Vreemd keek hij naar me toen ik Helene nog een tikkie op haar ronde billen gaf en op hem afliep.
“Wat deed jij nu” was zijn vraag verwijzend naar dat tikje op de billen. Met een knipoog zei ik dat het tikje het meest onschuldige was van wat ik de afgelopen avonden en nachten gedaan had. Met een glimlach keek hij mij hoofdschuddend aan en zei dat ik in ieder geval wel smaak had. Omdat ik mijn spullen al beneden had, ging Jan zijn spullen halen en ging ik uitchecken. Alleen stond Viev achter de receptie. Van haar kreeg ik een kus op de mond en ze zei: “Bedankt voor de lekkere nachten die je ONS bezorgd hebt”.
Ze zei “ons” realiseerde ik me. De geile donders wisselden elkaars ervaringen uit! En daarom zei ik dat we de volgende keer maar met ons drietjes er iets lekkers van moesten maken. Haar antwoord was een bevestigende knipoog. Ze liet me de rekening zien en tot mijn verbazing zei ze: “Als je privé hier wilt overnachten is dat op kosten van ons”.
Jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik snel eens een weekendje Maastricht ga plannen.
Het leven is mooi! Lange leve de vrouwen!
Aantal keer gelezen:
589
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)