Spannendverhaaltje.nl

Met Joyce op kamers

-
16-08-2010
Joyce kende ik via school. Ik zat voor het eerst op kamers, studeerde en alles ging goed. De studie was niet alles en ging ook niet zo goed, maar dat maakte mij nooit zo heel veel uit. Het was daar gewoon te gezellig voor. Bij al mijn schoolvrienden ging het ook slecht, dus was het tijdens en na school altijd een dolle boel. Veel meisjes waren er niet in de groep, maar daarvoor hadden we de andere richtingen. Slechts een meisje was er, waarvan ik dacht dat ik er weleens mee wilde kussen. Bij het eerste feest wilde ik voor haar gaan, maar ik zag haar de hele avond niet. Wel een beetje flirten met andere meiden, maar dat werd niets. Totdat ik mijn jas wilde gaan halen en ik Joyce tegen kwam. Ik wilde toch even polsen of zij ook iets met mij wilde, dus tijdens het gesprek legde ik mijn hand zachtjes op haar kont.
Ze zei er niks van en ook toen ik over haar strakke broek wreef en duidelijk haar string voelde, gaf ze geen kick. Gelukkig wist ik dat ze in dezelfde richting moest als mij, dus vroeg ik of ze mee wilde fietsen. Dat deed ze en ik dumpte mijn vrienden om met haar mee terug te fietsen. Na 10 minuten fietsen kwam ik bij mijn afslag. Maar afscheid wilde ik nog niet nemen, maar voordat ik een smoes kon verzinnen, vroeg Joyce mij al of ik nog iets kwam drinken. Natuurlijk zei ik ja en voordat ik het wist waren we bij haar kamer. Ze woont helemaal alleen. Met een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Ik vroeg hoe ze zo rijk komt, maar het kost maar 400 gulden exclusief in de maand, via via.
Toen we met een biertje in de hand op de bank zaten, wist ik niet hoe snel ik moest proberen om haar te kussen. Ze beantwoorde mijn kus meteen door heerlijk haar tong over de mijne te laten glijden. Ik pakte haar bij haar iets te grote kont vast en trok haar over me heen. Ze is eigenlijk iets te zwaar, maar dat maakt ze ruim goed met haar prachtige uitstraling. Ze heeft blond stijl haar in een staart, blauwe pretoogjes, lekkere grote borsten en ik moet zeggen een echt pijpmondje. Al snel had ik haar onderop gekregen en trok ik haar truitje omhoog. Ik trok haar bh naar beneden en streelde haar lekkere borsten. Ik nam een tepel tussen mijn twee vingers en kneep er zachtjes in. We kusten nog steeds heftig maar daar bracht Joyce verandering in. Ze duwde mij van haar af en ging op haar knieŽn voor mij.
Na wat gemorrel had ze mijn broek en boxershort naar beneden getrokken. Ze likte aan mijn eikel en nam mijn pik helemaal in haar pijpmondje. Ze zoog heerlijk aan mijn paal en gleed over mijn grote paarse eikel, maar opeens stopte ze. Ze had blijkbaar haar BH uitgedaan, want opeens voelde ik haar lekkere borsten om mijn lul klemmen. Met haar handen duwde ze haar tieten strakker om mijn lul. Een heerlijk gevoel, wat ik nog nooit had gehad. Heerlijke om zulke lekkere grote borsten om je pik te voelen klemmen. Ze trok mij zo heerlijk af en al snel spoot ik mijn geil over haar heen. Joyce smeerde het spul uit en duwde het vol in mijn gezicht. Ik kon niks anders doen dan haar helemaal schoonlikken. Maar door mijn geile bui vond ik het nog lekker ook. Ik likte haar nek, haar borsten, haar navel. Ik maakte haar broek los en ik duwde nu haar achterover. Ik klom op dír en duwde haar stringetje naar beneden.
Ik kuste haar kale kut en zag een prachtig roosje. Ik ging met mijn tong op zoek haar clitoris en vond die al snel. Toen ik er aan sabbelde kreunde ze als teken dat ze het lekker vond. Ik sabbelde er verder op en ging met een vinger haar natte grot binnen. Ik duwde mijn wijsvinger diep haar kut in en bleef aan haar knopje sabbelen. Joyce pakte me bij mijn haren en gaf het ritme aan waarmee ik moest zuigen. En zuigen deed ik aan dat natte knopje. Ik duwde nog een vinger vol in haar kut en voerde het tempo op. Vol in en uit haar natte kutje. Ik voelde en hoorde het gewoon soppen, en ik ging nog sneller en harder door haar kut heen. Toen voelde ik een warme straal over mijn vingers en tong lopen. Heerlijk smaakte ze. Ik ging door en klom op dír. Ik pakte mijn paal vast en duwde die vol in haar natte kut.
Ik knalde mijn harde lul vol in haar spleet en pompte snel in en uit haar kut. Ze kreunde vol en dat spoorde mij aan om nog sneller te neuken. Ik pakte haar tieten vast en ging nog sneller in en uit die natte kut, heerlijk hoe zij mij aanspoorde. Ik spoot heel mijn zaakje leeg in haar kut. Ook Joyce kwam luid kreunend klaarÖ Nadat we samen in slaap waren gevallen op de bank en we ongeveer tegelijk wakker werden was het eigenlijk tijd om naar school te gaan. Joyce wilde wel, ik had niet zoín zin. Maar toen ze wilde opstaan pakte ik haar beed en trok haar over me heen, maar wel anders om, haar benen landden op mijn hoofd en andersom. Dit maakte ons niet uit: ik pakte haar kont vast en duwde haar kut vol in mijn gezicht, mijn tong ging door haar lippen heen en ik rolde met mijn tong over haar kut. Joyce pakte mijn paal vast en ging er ver over heen met haar mond, zover als het kon. Ze zoog heel hard en het voelde heerlijk.
Ik ging met mijn tong diep in haar kut en hoe dieper ik ging hoe harder zij zoog. Ik voelde haar borsten tegen mij aandrukken en ik ging nog dieper in haar. Ze kwam heerlijk over mijn tong heen en ik spoot mijn zaad in haar mondje. Ze slikte alles door. Naar school zijn we niet meer geweest, maar dat misschien later, bij leuke reacties.
Aantal keer gelezen:
164
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)