Spannendverhaaltje.nl

Met een ex collega op MSN

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Peter meer verhalen van Peter Mariska was altijd goed gekleed: bijna altijd een rokje, strak t-shirt/truitje. En daaronder uiteraard altijd een string, niet zo'n vreselijke grote oma-onderbroek. Mariska heeft een fantastisch stel borsten, zeker een D-cup. Ze hield duidelijk van mooie lingerie. Het is vaak voorgekomen dat ze enigszins voorovergebogen bij de collega tegenover mij stond mee te kijken op zijn scherm. Hierbij kreeg ik een bijzonder fraai uitzicht op haar borsten en deze waren altijd in meer of mindere mate verpakt in mooie lingerie. Veel kant en in allerlei kleuren. Ook droeg ze zo af en toe een wit strak rokje met daaronder een string. Die string was echt heel duidelijk zichtbaar. Gelukkig heeft nooit iemand dat tegen haar gezegd, zodat ik daar vaak van heb kunnen genieten. Na zo'n fraai uitzicht ging ik dan ook meestal direct naar de toiletten om me eens lekker hierop af te trekken.
Nu zie ik Mariska vrijwel nooit meer, maar ik heb nog wel contact met haar via MSN. Een aantal keer per week zijn we allebei online en dan beginnen we ook meteen met elkaar te chatten. Vlak voor een van die chatsessies had ik een webcam gekocht en aangesloten op mijn laptop. Even via MSN geregeld dat die webcam zichtbaar was en klaar. Niet lang daarna komt Mariska ook online. Nadat we even met elkaar gechat hebben merkt ze ineens op dat ik een webcam heb. "He, die had je eerst toch nog niet?", vraagt ze. Ik vertel haar dat ik hem net geinstalleerd heb. "Laat eens zien dan..", zegt ze. "Ik ben wel benieuwd hoe het eruit ziet aan de andere kant van die webcam". Ik zet de webcam aan en verschijn in beeld. Ik draai de webcam naar alle kanten, zodat ze goed mijn huis kan bekijken. Ik vraag haar of ze ook een webcam heeft. "Ja, die heb ik volgens mij nog wel ergens liggen, ik ga even zoeken, momentje..". Niet lang daarna zie ik via MSN dat ze haar webcam heeft aangesloten. En jawel hoor, Mariska verschijnt in beeld. Ze ziet er nog even goed uit zoals ik me kan herinneren. Haar haar heeft ze inmiddels een stuk langer laten groeien. Dat staat haar erg goed. Ze ziet er lekker uit: ze heeft een wit hemdje aan en als ik het goed kan zien dit keer geen bh. Haar borsten bewegen lekker heen en weer met elke beweging die ze maakt. We maken nog wat lol met de webcams en besluiten er dan mee te gaan stoppen. Jammer, in mijn fantasie had ik haar al zover dat ze topless voor de camera zat. Maar dat durf ik toch niet te vragen.
Wat later op de avond besluit ik nog even te gaan MSN'n, ik zie dat Mariska online is, maar afwezig. Ze zit zeker weer tv te kijken ofzo. Ik zet mijn webcam aan en zie dat haar webcam ook nog aan staat. Ze heeft haar laptop niet meer in de woonkamer staan, maar in haar slaapkamer. Ik kan de tv zien, die staat aan. Ik hoor zelfs het geluid. Plotseling loopt Mariska door het beeld heen, richting haar tv. Ik ben gelijk in staat van paraatheid, want ze heeft nog steeds dat witte hemdje aan, met nu blijkt: alleen maar een string eronder en geen broek of rokje of zoiets. De webcam is gericht op de deuropening van haar slaapkamer. Ze loopt naar de deur. Ik zie haar heerlijke billen met die sexy witte string ertussen. Holy shit, ze heeft het gewoon echt niet in de gaten dat ik haar aan het begluren ben. Ik trek mijn broek uit en begin me af te trekken. Ze doet de deur van haar slaapkamer open, daar tegenover zie ik de deur van de badkamer. Die doet ze open en gaat naar binnen. Het licht gaat aan. Ze staat voor de spiegel en poetst haar tanden. Dan trekt ze het witte hemdje uit. Inderdaad, ze heeft er geen bh onder aan, wat een prachtige mooie borsten heeft ze. Haar tepels zijn mooi licht roze. Ik begin mezelf steeds harder af te trekken, ik moet oppassen want ik kom al bijna klaar. Mijn hart bonst als een gek. Ze trekt nu ook haar string uit en loopt weer richting de slaapkamer. Haar kutje is compleet kaal geschoren, ik zie haar schaamlippen op het moment dat ze vlak voor haar webcam langsloopt. Ik hou het bijna niet meer. Nog niet klaarkomen nu, misschien komt er nog wel meer...
Ze loopt naar haar kledingkast en bewondert zichzelf ook daar weer voor de spiegel die op de deur is gemonteerd. Weer heb ik een fraai uitzicht op haar heerlijke naakte lichaam. Ze doet de deur met de spiegel erop open en pakt wat kleding die ze morgen gaat aantrekken. Ze laat de spiegeldeur openstaan. Via die spiegel heb ik nu ineens zicht op haar bed. Ik zie dat Mariska op het bed ploft en bovenop de lakens blijft liggen. Ik heb ook nog steeds zicht op haar tv. Daar begint op dit moment een heftige vrijscene in haar film. Hmmm, daar is ze wel van onder de indruk zo te zien: haar rechterhand verplaatst zich naar haar borst. Ze begint met haar tepel te spelen. Die wordt meteen stijf. Met haar andere hand wrijft ze over haar buik en gaat steeds verder naar beneden. Eenmaal bij haar kutje aangekomen, begint ze zichzelf langzaam te strelen. Even vlug wat spuug op haar vingers en jawel hoor: ze begint zichzelf uitgebreid te vingeren. Met haar andere hand bewerkt ze intussen haar klitje.
Dan rolt ze over het bed heen richting haar nachtkastje. Het wordt steeds beter: ze pakt er een dildo uit. Niet zo'n kleine witte torpedo, maar echt zo'n dikke, sterk beaderde kunstpik. Ze doet er snel nog wat glijmiddel op en gaat weer liggen. Benen wijd en verder met de masturbatiesessie. Ze streelt met de grote eikel over haar schaamlippen en haar klitje. Ik hoor haar al een beetje kreunen. Voorzichtig perst ze de grote kunstpik in haar kutje. Steeds verder en verder, todat hij niet verder kan. Met flinke halen beweegt ze de dildo in en uit haar natte kutje, terwijl ze met haar andere hand wild haar klitje bewerkt. Ze kreunt steeds harder en harder. Dan zie ik haar heen en weer schokken met haar heupen, ze komt klaar. Kreunend en zuchtend beleeft ze haar hoogtepunt. Ik hou het ook niet meer uit en spuit een grote lading sperma over mijn toetsenbord, zelfs op mijn scherm zitten de klodders. De 15 euro die ik voor mijn webcam heb betaald, bleek een bijzonder goede investering te zijn geweest, hier ga ik in de toekomst nog veel meer plezier mee beleven.
Aantal keer gelezen:
588
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)