Spannendverhaaltje.nl

Met de moeder van mijn vriendin naar de sauna

-
21-10-2010
We, mijn vriendin (met wie ik al 9 jaar een relatie heb) en ik, gaan nog vaak op bezoek bij mijn (inmiddels gescheiden) schoonmoeder Anne. Anne is 47 jaar en ziet er ondanks haar leeftijd goed uit. Dit komt voornamelijk doordat zichzelf goed verzorgt ze pakt regelmatig een zonnebankje waardoor ze een mooi kleurtje heeft. Ze verzorgt haar voeten goed met een leuke kleur nagellak (goud bruin achtig). Een lekkere cupmaat waar je U tegen zegt! Je kent het wel, ik kan ieder geval vertellen dat ze met haar tijd meegaat! Kortom een droom van elke vent, die toch al een tijdje heeft droog gestaan!

Ze verteld regelmatig dat ze sauna's bezoekt om te ontspannen! En sindsdien kan ik niet meer stoppen om over haar te fantaseren! Als het aankomt op sauna's haakt mijn vriendin al gauw af, ze houdt er namelijk niet van om naakt rond te lopen behalve in onze slaapkamer! Ik ben tot die week dat mijn vriendin op skivakantie is gegaan met haar vader van te voren ook nog nooit naar een sauna geweest! In de week dat mijn vriendin op skivakantie was ben ik nog even op bezoek geweest langs Anne. Zei vroeg me wat ik die hele week zonder mijn vriendin ging doen, toen vertelde ik haar dat ik een keer een dag naar sauna wilde gaan! Omdat zij hier wel wat ervaring mee had vroeg ik haar waar ik het best heen kon gaan, ze gaf me een paar tips. Ook vroeg ze mij met wie ik naar de sauna zou gaan waarop ik antwoordde: "Ik ga gewoon alleen!". Waarop zij aanbood om mee te gaan dan zou ik tenminste de eerste keer niet alleen naar de sauna hoeven te gaan. En dan had ik ook iemand om mee te vertellen! Dit aanbod heb ik dus niet geweigerd omdat dit een uitgelezen kans was om de moeder van mijn vriendin een keer naakt bewonderen! Bij gedachte begint die van mij te groeien!!

Zo gezegd zo gedaan, de volgende dag heb ik 's ochtends de moeder van mijn vriendin afgehaald en toen zijn we naar een groot sauna complex in Duitsland net over de grens gereden. Aangekomen bij het sauna complex mochten we ons omkleden in een gezamenlijke kleedruimte! Zo, wat was zij mooi. Die mooi borsten van haar, haar getinte huid en die bijna kale poes voorzien van een streepje. Ik kon het niet laten om een complimentje te geven over haar lichaam. Ik had het moeilijk om geen stijve te krijgen! Ik kreeg ook een complimentje terug over mijn gesteldheid! Omdat het nog vrij rustig was in het sauna complex konden we in de sauna cabines rustig met elkaar praten over van alles en nog wat! En het onderwerp sex bleef niet gespaard! Anne vertelde dat ze al heel lang droog stond en dat haar vibrator niet echt een goede vervanger was. De combinatie van dat gesprek de warmte en dat goddelijk lichaam van de moeder van mijn vriendin zorgde ervoor dat ik mijn een stijve in de sauna zat die ik probeerde te verbergen maar tevergeefs want ze had het al gezien! Anne vroeg of dit door haar kwam waarbij ik vertelde dat ze er erg goed uit zag voor haar leeftijd en ik liet doorschemeren dat il Anne wel een heel aantrekkelijke vrouw vond. Na deze saunaronde wilde ze een zonnebankje pakken. "Vooruit dan maar" :zei ik. De zonnebanken stonden allemaal naast elkaar, dus tijdens het zonnen zag ik vanuit mijn ooghoeken dat ik bekeken werd door Anne! Waardoor ik weer ging fantaseren en een stijve kreeg!

Na het zonnen zijn in onze badjas naar de lounge bar gelopen waar we een fles wijn hebben besteld! Wat smaakte die wijn goed! Anne en ik werden allebei nog losser als we al waren! En binnen de kortste keren ging gesprek weer over sex! Ze gaf aan dat ze mij ook aantrekkelijk vond! En dat ze het wel zou weten als ze mijn leeftijd zou hebben! Enfin, nadat de wijnfles leeg was zijn weer de sauna gedeelte ingegaan. Nu was het de beurt aan het turksstoombad, bij binnenkomst was het zo mistig dat je eigenlijk niet veel kon zien. Ik ging zitten en Anne kwam naast me liggen met haar voeten gericht naar mij! Op een gegeven moment hoorden we nog enkele mensen vertrekken, waardoor we als enige nog in het turksstoombad waren. Vijf minuten laten werd mijn linkerbeen gestreeld door de voeten van Anne! En gelijk ging er weer iets rechtop staan bj mij! Vindt je dit lekker?" vroeg Anne mij. Waarop ik Anne greep bij haar aan haar enkels naar mij toe trok! Ik kon me niet meer inhouden en ik pakte haar voeten en begwon zachtjes aan haar tenen te sabbelen. Ohhh, kreunde Anne, wat is dat lekker zeg!! Waarop ze rechtop ging zitten om mijn een lekkere zuig beurt te geven. Toen ging de deur weer en kwamen er, aan de stemmen te horen, twee jongere dames naar binnen! Waardoor Anne stopte met zuigen en besloot om op te staan om vervolgens op me te gaan zitten om te berijden! Anne begon langzaamaan bouwde het steeds sneller op, waardoor ze meer en meer ging kreunen!! Totdat ik mijn volle lading in haar kutje spot...

Volgens mij hadden die twee jonge dames niks in de gaten hoop ik!!!! Daarna heb ik Anne in een andere sauna cabine liggen likken tot ze klaarkwam van genot! En dat ze zolang heeft drooggestaan heeft haar lichaam een tijd lang liggen na schokken wat was dat geil om te zien!! Niet veel later hebben we weer besloten om terug te gaan naar huis waar we nog eens lekker hebben gedaan. Sindsdien ben ik al een aantal keren met Anne naar een sauna geweest waar het tot nu toe altijd weer is raak geweest met Anne!

Mijn vriendin weet er nog niet van, ik hoop ook niet dat ze erachter komt. Wat kan die Anne lekker neuken!!!
Aantal keer gelezen:
879
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)